27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
K-Maro: Symhonie Pour Un Dingue
Sting: Sacred Love
Krytof: Básník
... jedny z mých nejoblíbenějích. Jak to máte vy?
Není tady
Jelitko, nejsem si jistá tvým pravopisem u aj, ale to neva, já pro jistotu mám oblíbená cd
No name, - Čím to je
Love actually
Richard Muller 01
Není tady
Ahoj,já mám ráda Elán-cokoliv
Nedvědi-cokoliv
Abba,Bony-M....
Není tady
Led Zeppelin: The Rain Song
Metallica: Master of Puppets
The Cure: Killing an Arab
Není tady
Chinaski
No name
Linkin park
Clou
Jsou čtaři, ale to neva ...
Není tady
Clou se mi líbí, nedávno jsem byla ujetá na Dire Straits a Markovi Knopflerovi, Heloweenech a Nazaretu, teď se mi začíná líbit Nickelback(?( nevím jak se to píe:-)
Není tady
Tino, Green day tak tři měsíce zpět, teď poslouchá syn, a Nohavica- které album?
Není tady
nedávno jsem měla taky "úchylku" na linkin park a divokýho billa . Nickelback se mi hodně líbí a moji srdeční záleitostí (nejstarí láskou) je Nirvana. No Name mám vechna CéDa, je toho vlastně spousta.
Není tady
A já zase :
Krytof
Divokej Bill
Ready Kirken
No Name
Linkin Park
Ale taky si poslechnu dobrej hausík a taneční music........
Není tady
Wohnout!!!!!!!
Horkýe Slíe!!!
Tři sestry!!!!
Nohavica!!!!
a pak třeba Metallica, Kabáti, Divokej Bill, The Levellers atd.
Upravil(a) M (8. 2. 2006 12:43)
Není tady
Elán- cokoliv
Kabáti
Vanila Ice
Eros Ramazoti
Není tady
Noname
Divokej Bill
Michal David
Není tady
Májajája napsal(a):
Clou se mi líbí, nedávno jsem byla ujetá na Dire Straits a Markovi Knopflerovi, Heloweenech a Nazaretu, teď se mi začíná líbit Nickelback(?( nevím jak se to píe:-)
No jo Májajájo Nickelback se mi také líbí úplně jsem na ně zapomněla .... tak je to pět ...
Není tady
The Rasmus
Green Day
Divokej bill
Simple plan
Jarek Nohavica-Kometa, Mikymauzoleum, Dobroděj,Podzemní prameny
Bivokej Bil-I tobě se to můe stát
Vlasta Redl-Vlatovka
Hana Hegerová-Blázen a dítě, Píseň o malíři,Kázání v kapli Betlémské
Není tady
Tak u vím, co si dnes pustím, bude to Vlatovko le od Nohavici a Večer křupavých srdíček od Redla, díky e jsi mi to připomněla, eno2 .-)
Není tady
Není zač, kdyby jsi vak někde vyhrabala Vlatovku od Redla, tak ji přidej k poslechu.
Začíná : "Jednou mi do pokoje přiletěla oknem papírová vlatovka,......
.........K čemu to bylo, vechno to skládání, kdy stejně nikdo nic nepochopil,
a moje vlatovky odlétly na jih a s těmi co zůstaly někdo topil...........
..........vechno co nechá a letí se k Tobě jednou určitě vrátí.............
Není tady
Hm,..Nick Cave málem bych na něj zapomněla....Onen zatracovaný záhrobní hlas...
Upravil(a) ena 2 (16. 2. 2006 12:24)
Není tady
Záhrobní hlas jo ? To slyím prvně :-))). Ale jo, tak troku depresivní ta hudba je...dobře tak troku víc, ale i tak texty mají hlavu a patu a to nemluvím o tom, e je to vynikající muzikant. Tak a jdu si pustit Red right hand...
Není tady
Májajája napsal(a):
Tino, Green day tak tři měsíce zpět, teď poslouchá syn, a Nohavica- které album?
Nohavica cokoli, je to zlatíčko... koda, e kdy je v Brně, tak se normální smrtelník na jeho koncert nedostane
Není tady
Tiino,
Nick Cave je můj oblíbený.Aby nedolo k nedorozumnění.Je jiný, je zvlátní , je osobitý, je svůj.
Jste mne docela dostaly s tímto tématem.Próč?.............Protoe jsem zcela zapomněla na R.Křesana a na jeho Sáru a dalí písně.
To bychom asi nikdy neskončily.
Není tady
Zajímalo mě, jestli v tom máte taky takový "hokej", nebo jsem tak nerozhodná jen já. Myslela jsem si, e mám oblíbeno pár zásadních songů, které vyjmenuju, kdykoliv mě kdokoliv vzbudí a čím víc jsem nad tím přemýlela, tím hůř jsem hledala, které to jsou, protoe příjemné hudby je natěstí hodně.
Není tady