29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já ho ještě nezkoušela, mám jen skleněný pilník na nehty a myslím že to není taky žádný zázrak, pedikúru si dělám normálně tak že jsem si koupila v lékárně držátko a pedikérské čepelky, zjistila jsem že mi to tak nejlépe vyhovuje
Není tady
Skleneny pilnik na nehty take mam .......nic moc. Nejradeji mam ty "papirove", ktere se po case vyhodi. Prodava se jich v baleni vice, jsou "ostrejsi" nez kovove a vydrzi dlouho.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Holky, teď jsem se dočetla chválu o skleněném pilníku na paty, tak se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenost? Nebo jestli je to to samé jako ostatní škrabky...
..naprosto stejné, zase jen reklama a kšeft, ale je to to samé, co pemzy a jiné zhovadilosti.
Není tady
Jarmila napsal(a):
Skleneny pilnik na nehty take mam .......nic moc. Nejradeji mam ty "papirove", ktere se po case vyhodi. Prodava se jich v baleni vice, jsou "ostrejsi" nez kovove a vydrzi dlouho.
Né na nehty, ale na paty
Není tady
Káča napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Holky, teď jsem se dočetla chválu o skleněném pilníku na paty, tak se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenost? Nebo jestli je to to samé jako ostatní škrabky...
..naprosto stejné, zase jen reklama a kšeft, ale je to to samé, co pemzy a jiné zhovadilosti.
Takže nic převratného, to se dalo čekat
Není tady
Bety napsal(a):
Já ho ještě nezkoušela, mám jen skleněný pilník na nehty a myslím že to není taky žádný zázrak, pedikúru si dělám normálně tak že jsem si koupila v lékárně držátko a pedikérské čepelky, zjistila jsem že mi to tak nejlépe vyhovuje
Bety, taky jsem si koupila čepelky a asi to je nejlepší, co nejvíc funguje
Není tady
No ja som ešte nikdy nebola na pedikúre!
Není tady
Co se týče skleněného pilníku na paty, tak jsem na něj slyšel reklamu v rádiu a pak jsem si jej koupil na webu. Jsem s ním velice spokojený já i moje manželka. Starou (téměř černou) i manželčin kovový pilník jsme už vyhodili. Jsou buď málo účinné nebo nebezpečné. Sklo je sklo, na to nedáme dopustit. Údajně to doporučují i doktoři a pedikéři, čemuž se nedivím.
Není tady
rostik napsal(a):
Co se týče skleněného pilníku na paty, tak jsem na něj slyšel reklamu v rádiu a pak jsem si jej koupil na webu. Jsem s ním velice spokojený já i moje manželka. Starou (téměř černou) i manželčin kovový pilník jsme už vyhodili. Jsou buď málo účinné nebo nebezpečné. Sklo je sklo, na to nedáme dopustit. Údajně to doporučují i doktoři a pedikéři, čemuž se nedivím.
Pleteš se....nevím, jestli doktoři(a kteří-obor)), ale rozumní pedikéři určitě ne!!!
Není tady
Dobrý den,
také provádím pedikúru. Naše metoda je sice trochu jiná, než ty standardní (kombinuji suchou i mokrou techniku dohromady).
Nejlepší pemzu na ošetření nohou, kterou jsem kdy viděla má firma P.SHine (u nás je běžně v prodeji za 429,-Kč) - opravdu jediná, která se mi v praxi nezlomí, lze ji důkladně dezinfikovat a například doma ji mám už snad rok a půl a paty piluji stále.
Jinak se přidávám k názoru "papírový pilník". Protože hodně dbám na hygienu, používáme kvalitní hrubozrnné pilníky jednorázově - klient si je po péči odnáší domů a mnoho z nich ho používá právě na paty.
Tak přejikrásně hebké nohy všem :-)
Vvv.
Není tady
Veronika Kremzová napsal(a):
Dobrý den,
také provádím pedikúru. Naše metoda je sice trochu jiná, než ty standardní (kombinuji suchou i mokrou techniku dohromady).
Nejlepší pemzu na ošetření nohou, kterou jsem kdy viděla má firma P.SHine (u nás je běžně v prodeji za 429,-Kč) - opravdu jediná, která se mi v praxi nezlomí, lze ji důkladně dezinfikovat a například doma ji mám už snad rok a půl a paty piluji stále.
Jinak se přidávám k názoru "papírový pilník". Protože hodně dbám na hygienu, používáme kvalitní hrubozrnné pilníky jednorázově - klient si je po péči odnáší domů a mnoho z nich ho používá právě na paty.
Tak přejikrásně hebké nohy všem :-)
Vvv.
....nechce se mi věřit
Není tady
Holky nemáte nějakou dobrou a levnou pedikérku v Praze? Tipy sem!
Není tady
Máte někdo takový ten elektický odstraňovač tvrdé kůže?
Není tady
hela11 napsal(a):
Máte někdo takový ten elektický odstraňovač tvrdé kůže?
Ano mám, dobrá věc.
Není tady
Jo mám, od Oravy, super věc, mnohem lepší než pemzy a ty ruční pilníky.
Není tady
Ahoj holky, já si pedikúru nechávám dělat u esminy http://www.esmina.cz/s/pedikura/ . Zaim na ně nemohu říct krivýho slova. Vždy jsem byla spokojena a nechávám se u nich tady depilovat nebo ostříhat. Je tam velice fajn prostředí a pro mě je to vždy relax tam posedět a poklábosit.
Není tady
Používám speciální korejskou masku na nohy, která do 14 dnů odstraní veškerou starou kůži na chodidlech. Na netu se dostanou koupit pod různými značkami do dvě stě korun. Já zkoušela Skinlite a Purederm a výsledek byl vždy super. Tato pedikúra mi vydržela cca 4 měsíce, ale je to individuální.
Není tady
Ahoj, já chodím na pedikúru pravidelně a nemůžu si jí vynachválit. Dělají mi nejdříve mokrou a pak suchou, kombinace obou je ideální. To mi připomnělo, že se musím zase objednat:)
Není tady
christiana66 napsal(a):
Ahoj, já chodím na pedikúru pravidelně a nemůžu si jí vynachválit. Dělají mi nejdříve mokrou a pak suchou, kombinace obou je ideální. To mi připomnělo, že se musím zase objednat:)
Nejlíp v Cellbesu, viď nádhero?
Není tady
svatavak napsal(a):
Používám speciální korejskou masku...
Vzhledem k tomu, že v Koreji žerou psy, radši ani nedomejšlím, z čeho je...
Není tady