|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
potvurkapodivna:tak to si napsala naprosto presne:)
Není tady
Tak prostě musí zabojovat. To se nedá nic dělat, pokud si nechce zničit další vztah. Nemůžeme všechny mužské naházet do jednoho pytle. Já jsem vlastně v současném vztahu tenhle problém zkraje taky řešila a dá se to zvládnout 
Není tady
A co je pro vás tím výstražným majákem, kdy začnete mít pocit, že se něco děje? A jakým způsobem vaše ventuální prověřování probíhá? Uchýlíte se k přímému rozhovoru, kdy se v podstatě na 50% doberete k závěru, který chcete slyšet nebo využijete nečestného způsobu lustrování partnerových věcí? Mému současnému příteli chodí během dne celkem dost sms. Musím se přiznat, že mi hlavou kolikrát běží, kdo mu asi tak pořád může psát a když vidím jeho telefon položený na stole, tak mi sice bleskne hlavou, že bych se mohla jen tak mrknout, ale vždy mě zastaví myšlenka, zda opravdu jsem připravena na eventualitu, že bych tam našla "něco", co by třeba ani nemuselo nic znamenat, ale určitě by to spustilo proud mé fantazie a byl by to začátek konce. Na druhou stranu telefon přede mnou neschovává ani ho nevypíná, takže za a.) tam není nic špatného a za b.) věří mi natolik, že bych se k tomu nesnížila. Po zkušenosti, kdy jsem toto jednou udělala svému ex a opravdu tam našla věci, které toto všechno potvrdily bych se bála nyní toho, že se to bude opakovat. Vždy se uklidňuju, že mne má rád, chová se ke mě hezky, ale na druhou stranu trochu znám jeho minulost a vím, že to rozhodně nikdy nebyl žádný svatoušek.
Netynko a jaké zbraně používáš? 
Zbraně? No, já se snažím používat zdravý rozum, ale občas se mi taky lehce zatemní....nikdo nejsme dokonalý. Ale když je to fajn, proč nedůvěřovat? Na nedůvěru je vždycky času dost...někdy. Vlastně jsem zbraně nepoužila žádné, ale přítel svým chováním prostě tak nějak ukzoval a ukazuje, na kom a na čem mu záleží. To mne ukonejšilo 
Není tady
Ano, ukonejšilo je to správné slovo. Můj ex se ke mne choval také moc hezky, dokonce jsme plánovali společné soužití, ale on nás takhle konejšil minimálně dvě. Kdyby nebylo malých náznaků, tak jsem dodnes mohla nosit super paroží. Ale to je zase trošku extrémní příklad, většinou chlap, když zblbne a má trošku charakter, tak se to dá poznat. Pro mě to byl tenkrát celkem šok, byli jsme na dovolené v zahraničí a brali jsme jen jeho mobil s tím, že si tam budu dávat svojí sim, když budu chtít psát. No a jednoho krásného večera jsem odeslala sms a chtěla ji vymazat z telefonu a v odeslaných zprávách jsem našla něco v tom smyslu, že se taky těší až si to spolu zkusí adt. Zachovala jsem chladnou hlavu, nic jiného mi taky nezbývalo několik tisíc kilomentrů od domova a dovolenou jsem musela nějak přečkat. No a po pár měsících jsem cíleně šla zkontrolovat zprávy a pak už to bylo velice rychlé. Jedno ulétnutí by se dalo pochopit, ale tohle bylo moc.
Podla mna je to porekadlo o tom, ze sa nema doverovat slepo, toto vse. :-)))) Osobne tiez budem radsej trochu nedoveriva, ako parohata ako desatorak.....
Není tady
No, ukonejšit ukonejšilo. Řeknu to asi tak - v současné době dám ruku do ohně za to, že jsem jeho jediná. Jak tomu bude do budoucna to nevím, zatím jsem nevěru vždycky tak nějak vycítila - tedy jednou - ale nešlo ani tak o nevěru na nějakém večírku, tu bych ustála, ale spíš takové celkové chování partnera a nejsem zvyklá nechat se sebou mávat 
Chci říct, dokud bude vše podle mých představ, budu šťastná, budu cítit náklonnost u partnera a takový ten hezký zájem, nebudu mít důvod se znepokojovat a stejnou měrou budu i oplácet, zkrátka to musí být vzájemné. Jsem realista, nevěru jsem zažila nejen ze své strany, takže mám takovou představu o příznacích
A je mi jasné, že do budoucna na ni snadno mohu narazit, protože je všude kolem. Názory na nevěru mám v hlavě vcelku utříděné, ale jsou tak velice u každého vyhraněné a individuální, že bych to sem ani nezatahovala - to je skoro téma na bojiště 

Není tady
faf napsal(a):
Podla mna je to porekadlo o tom, ze sa nema doverovat slepo, toto vse. :-)))) Osobne tiez budem radsej trochu nedoveriva, ako parohata ako desatorak.....
Samozřejmě, každá myslím máme oči otevřené tak nějak podvědomě
Ale zase vše s mírou, tedy jakási obezřetnost, s tou souhlasím, ale třeba bych si nedovolila číst partnerovi zprávy v telefonu, nikdy bych ho nesledovala, neprohledávala mu věci a podobně. Zkrátka nic, co bych nerada zažila od kohokoli, natož od něj.
Není tady
Kralka napsal(a):
Já si také myslím neprověřovat ...
ono je asi lepší nevědět. A moc na to nemyslet jestli ten druhý lže, nebo ne ... Pak seš zbytečně nervozní a život se má užívááááát ...
Souhlasím s Kralkou....hlídat partnera není to pravé ořechové.
Není tady
Já jsem bývalému věřila slepě přes 10 let. Na jeho věrnost bych vsadila naprosto cokoliv, i svůj život. Nejhorší bylo, když mi sám přiznal, že si našel jinou, že se zamiloval. Nato, že jsem mu takovou dlouhou dobu věřila naprosto všechno, tohle jsem mu nevěřila a ještě se mu smála, že si ze mě dělá legraci. Nedělal. Od té doby už na 100% nevěřím nikomu. Stačilo mi jednou, že jsem se strašlivě spletla a od té doby ne že jsem prohledávala kapsy a mobil, to ne, ale stačily prostě změny v chování, a už jsem věděla, že se něco děje. Už prostě nedokážu nikomu slepě důvěřovat. Snažím se, ale prověřuji. To znamená, že prostě kombinuji ze všech stran a musí to prostě všechno do sebe zapadat. Nikde nešmejdím, neprohledávám. Jednou jsem četla bývalému SMS v mobilu, jen jednou a lituji toho. Už nikdy víc jsem nechtěla vědět, co si píše s jinou. Od té doby jsem nebyla schopna mu ten mobil třeba jen podržet nebo podat, prostě ho vzít do ruky. Chtěla jsem si jen ověřit, že to její číslo vymazal, že se s ní nestýká. Kdybych to číslo tam nenašla, byla bych klidná a už nikdy víc bych to neudělala. To číslo tam bylo, i ta jedna SMS. Lhal mi. Já prostě potřebuji k životu nějakou jistotu, i když prostě vím, že jediná jistota v životě je, že jednou umřu.
Není tady
Dôveruj ale preveruj u mňa platí pri cudzích ľuďoch, ktorých dobre nepoznám. Známym, priateľom a partnerovi dôverujem, ale nepreverujem. Držím sa zásady, ak on mne môže veriť, môžem aj ja jemu. A funguje to.

Není tady