29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,kamarádka se mi svěřila,že byla svému příteli nevěrná.Brala ale antikoncepci a po měsíci od nevěry jí vysadila a další měsíc zjistila,že je těhotná.Od vysazení jednou menstruovala a během dalšího měsíce zjistila,že je těhotná.S přítelem žije 5 let.Je možné,že by otcem dítěte byla její náhodná známost nebo je to nepravděpodobné?Nevěděla jsem,jak jí poradit,proto předem děkuji za názory!
Není tady
já bych řekla že je to nepravděpodobné, to by měla velkýho pecháčka, pokud ovšem nebyl ten druhý jediný s kým spala může se stát že by menstruovala i přes těhotenství, ale potvrdí jí to jenom doktor podle stáří plodu. ať někam zajde a bude hned vědět.
Není tady
Není to pravděpodobné. Na utz zjistí nejpřesněji stáří plodu a podle něj se dá dopočítat den kdy otěhotněla. Pkud tedy náhodná známost nebyla náhodná i v měsíci vysazení, viděla bych to, že bude mít dítě s přítelem.
Není tady
Díky za reakce holky,no prý se to stalo loni na přelomu července a srpna a má každou chvíli rodit,takže předpokládáme,když jsme to včera rozebíraly,že otěhotněla(dle doby porodu)až někdy na začátku října.HA vysadila v září.Není tedy možné,že by se spermie nějak uchovala?
Není tady
no to fakt není možný kde by ta spermie byla? dva měsíce skovaná uvnitř
hele ať je kamarádka v klidu to nemůže být z té nevěry. ať jí to dobře dopadne
Není tady
Super,tak to s ní dnes oslavím Birrelem :-)) Je blbá,taková slušná holka to byla :-)) Moc díky!Hned jí jdu volat.
Není tady
Ani ne,napadlo jí to až teď,když se blíží porod a když si nemohla vzpomenout,kdy jí to ulítlo :-)) Takže není žádná naděje,že by měli doma kukaččí mládě??
Není tady
Já myslím že není....jestli dle do y porodu otěhotněla v říjnu, tak to vážně není možná...spermie přežije v ženském těle max čtyři dny (a to bych řekla že musí být nějaká epes zdravá). No ať jí to fajn dopadne, snad jí to bude varováním pro příště...
Není tady