|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sil - to mě to nevaření teda asi neprojde
leda bych zkusila chlapa umluvit ne chleba s paštikou
původně byl domluvenej kus kus a do toho se mi fakt nehce
musím se z toho něja vykroutit 
Není tady
koukám holky píchalky se sešli:)
no já také píchám ale z toho nic nebude:dumbom:
jinak jsme byli v lese nic moc houby nerostou ale půl košíku jsme přinesli a natrhala jsem 2,5 litru borůvek takže docela spokojenost.
Není tady
Manža volá, takže se zas vzdálím, ale ještě snad juknu

Def já jim dám ten zbytek od oběda, jsem pekla kotlety s bramborem, tak ještě aby si stěžovali, že chtějí navařit ještě něco jiného. Tak zatím pá a mňam kuskus jsem dlooouho nedělala

Není tady
Silvi - pá a brou chuť
Dani - tyjo, brůvky, ne že bych si nedala, ale ani nevím, jestli u nás v lesích něc roste...nejspíš nic
a copak pícháš ty?

Není tady
Very - copak jste vyváděli v Praze?
a já někam zdrhat?
kdepak, já tu vysedávám neustále
jen na ty naše noční párty už nemám 
Není tady
very - však to znáš, někdy je to jak na potvoru
ach jo
a co Kika? jakpak se má? Koukám na metříka říkám si jak ten čas letí, vždyť před chvíli slavila narozky 
Není tady
Tak holky, já jsem dneska teda jako akční. K večeři dělám brambory s biftekama. Jsem to manžovi slíbila. Sice jsem se dneska málem nakopala do pr..., když jsem si na to ráno vzpomněla, ale slib jsem dodržela. 
Není tady
Tyjo, to je fakt už veliká slečna, šílený 
Piškot je v pohodě, už má skoro půl kila a vrtí se celkem příjemně
Podnikání se pomaličku rozjíždí, dneska jsem přísahala, že to tady ohlásím jakmile se budu moct něčí pochlubit (což budou webový stránky) příští týden by měly bejt návrhy, tak uvidíme.....už se těším až se to něak rozjede
a co vy? jak to jde s truhlařením? asi docela dobře, ne? Pořádnej truhlář je vždycky potřeba 
Není tady
Cruel - to ti závidím
já jsem dneska natolik neakční, že prudím sama sebe
a vařit se mi nechce, zkusí to doma ukecat na nějaký těstoviny z pytlíku co tu zbyli z dovolený

Není tady
A co? Chleba s paštikou je taky fajn, ne? Bo s tvarohem a čerstvou pažitkou... Já když se mi nechce vařit, tak vehementně přesvědčuju, že spát s plným žaludkem není vůbec zdravý. 
Není tady
No tak my už konečně webík máme.....
Ty jo ale pěkně to pochlubení protahuješ a mě tím napínáš....
No a půl kilový piškot, už je pořááádný piškot, navíc v 22 tt....
, asi nebude zrovna mrňousek....
Není tady
Dani - zkráceně ve službách pro rodinu a domácnost 
Cruel - zkusím to doma lehce nedhodit
jen nevím, jestli ěm O. neprokoukne, páč když vaří on, tak mi večeře po desátý vůbec nevadí
jenže on se dneka učí, ta ho nechci prudit ještě s vařením, sedí u toho celej den, chudáček můj 
No konečně
už to zase kleklo
to nesnáším 
Není tady
Very - no ještě mě straš tí že to bude obr
jsem se dr ptala a její odpověď je že "není ani velkej, ani malej, tak akorát"
já pořád doufám v max tři kila, jinak nevím jak ho ze mě vyždímou

Není tady