|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Cruell...ty vogo...tak to bych nerozchodila...natož tak ještě zvládnou něco napsat...

Není tady
Cruell tyx js to teda rozjela ? celkem by mě zajímalo jak jsi to dělala v tomhle stavu s utrošem ? 
tohle jsem rozdýchala tak v 17 teď už mi chybí trénink
holk ať ti není moc blbě dneska
Není tady
Cruell
to je správnej výsledek
to by bylo aby nebylo
já našla po téměř celý lahvi rumu
(teda jako pila jse to s kolou
)
Není tady
Holky, bré ranko!
Jako s utroušem to šlo líp než za střízliva.
Akorát jsem zapomněla vyndat ven prst.
Jak jsem byla na šrot, tak jsem u toho zavádění usnula. 
Není tady
Cruel

Ty jsi éro 
Tak takhle se zlejt, to by mi taky šlo
. I to tělo to občas potřebuje. Já včera pila jen Portské a to celkem 4 dcl a na opičku stačilo. Je silný a přitom beru léky, takže kombinace na h.o.v.n.o 

Není tady
ahoj holky 
Není tady
Cruell - no tak t ti teda závidím
já po tý rumový párty nasedla druhej den do sedačky, klasická kabinka v alpách, celá zavřená, no sao že se s náma musela zastavit nad nějakým pekelným převisem
a houpala se a houpala a bylo ta jen takový zoufale malý okýnko
hlavu bych neprostrčila
naštěstí mi O. nalil do krku hlt slivovice a tak jsem to nakonec nechala v žaludku
ale na kočky já trpím jak pes 
Zemi - hoja 
Není tady
Jo, babička Mary ještě nepřijela. Do středy se ale asi staví. Už mám kozenky nateklý tak, že se musím při čištění zubů zapírat rukou o zeď, abych nepřepadla dopředu. 
Není tady
¨
simtě, kozy znamenají prd, saa jsi psala, že když spoléháš na kozy, tak tě zklamou
tak se toho drž
jinak mě jakoby ani nijak extra nebolely, jen byly takový....hmm, jako cizí bych řekla 

Není tady
To já mám taky takovej pocit. Bolí, když utíkám rychle ze schodů, ale jinak jsou jen oteklý, jakoby ne moje. Ale to mívám vždycky předtím než přijede babička Mary.
Není tady
Průjmíček taky byl. Ale to není nic divnýho v mém případě. Já funguju jako průtokovej ohřívač jídla. 
Není tady
Defí krásně se píchá
na to, že toho je jednou tolik než předtím to jde, jsem z toho množství měla trochu obavy, jen jak je větší ta stříkačka, tak se mi to hůře drží 
Není tady
Silví, taky pícháš sama? Já to zvládala docela dobře. Asi jsem sadistka. 
Není tady
Silvi - budeš profi píchačka
já si dneska dávam alko pivo
velká párty
se tu válím po dekou a doufám že Piškota moc neožeru
a strašně se mi nechce nic vařit k večeři
mám úplně odpor ke kuchyni 
Není tady
Také jsem s tím neměla žádný problém, mě to od počátku dokonce baví
, jen teď jak je ta stříkačka větší a víc toho ředícího roztoku se mi to hůř drží, ale jinak pohoda 
Defí také se mi nechce už nic vařit...dělala jsem oběd a ještě něco zbylo a teď jsme se cpali jahodama
to pro dnešek stačí téda...
Není tady