|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nikam - jsem se byla doatzovat na poradnách a diskuzích co se smí a nesmí
chci tu mít inzerát na práci, ale do reklamy nejdu, to se mi za ty dva lidi co tu najdu nevyplatí
jo, y budem mít třešňový knedlíky k obědu 
Není tady
Silvi - lívance?
no to byla komedie, já se chystala, ajk bude pravej domácí lívanec jako podle babičky a nakonec mi máma prozradila, že babička dělala lívance celej život z prášku
tak jsem tady vlítla do obchodu, koupila dvoje balení lívanců (s ovesnejma vločkama
), doma to nějak připravila a nalila na pánev
ani lívanečník jmse neměly, nic :dubom: jako tři až čtyři se mi na pánev vešli, ale byl to brutální fofr
jinak ty dvě balení vystačili tak rpo čtyři lidi, asi moc žerem
ale byly fakt dobrý, ušlehala jsem na ně smetanu, aby nebyla ta z tý plechovky, páč ta není dost šlehačková
pak byly k dispozici marmelády a ještě cukr se skořicí (to zbožňuje děda
) takže výsledek na jedničku 
Není tady
Tak hlad dostávám taky
máma dělala třešňovej štrůdl :co. to jsem v životě nejedla.... jako dá se to, ale je to nezvyk, jablka jsou jablka

Není tady
Silvi - pá 
Símo - ale simtě
však je spousta jinej věcí o co se starat
já ti můžu slíbit že už budu o obojím mlčet
můžem se třebas bavit o práci, ta zas poslední dobou bere mě
nebo o pojištění, páč se potřebuju pojistit 
Není tady
Símo - jo o mateřský bude alespoň víc času na práci
teda pevně doufám
že si všichni budou myslet jak moc jsem vytížená starostí o dítko a nebudou otravovat s neohlášenejma návštěvama
Jinak potřebuju nějakou pojistku pro firmu, nějaký podnikatelský pojištění, musím něco najít, abych na to v týdnu mohla vlítnout a podepsat to 
Není tady
ha tak koukám Def, že jsme tu zbyly samy
no já až půjdu zpátky do práce tak si dám pojištění odpovědnosti, nevyjde to moc a budu klidnější
Není tady
Jani - to už mám
teda myslím, že mám
což je další věc, kterou potřebuju vyřešit, páč jsem pojištěná u Český a vždycky jednou za rok mi přijde složenka, jako že mám zaplatit a tam není uvedeno zhola nic
jakože tam není typ pojištění
což mě dost prudí, páč co kdyby jich člověk měl osm a jedno už nechtěl platit?
no bordel
Jinak já potřebuju nějaký asi torchu komplexnější na škody vyššího rázu, přes dohodu o provedení práce budu zaměstnávat lidi, kteří budou operovat v domácnostech jiných lidí - takže prostě kdyby byl nějakej průser 
Není tady
čéča, aby z paní podnikatelky nebyl za chvíli žebrák
jako kdybych neměla nějaký malý minimum do začátku, ak se podle mě podnikání vůbec nedá rozjet
a to k tomu mýmu není téměř nic potřeba
když si vezmu ty lidi, co potřebují nakoupit zásoby, najmout sklady, dopravu a tak
no fíha, se divím že ještě někdo podniká 
Není tady
tak ony jsou úvěry
ale není to žádná sranda začít, já vím , jak se kamarádi museli zadlužit, prostory pro ordinaci, vybavení, plat pro sestru a to jde do milionu
žádá sranda
Není tady
To teda, jse moc ráda, že neumím něco většího, co by takový investic vyžadovalo
protože s hypotékou na krku, bych si na nic takovýho netroufla
i tak ám bobky, kdyby se něco po..... ale to snad ne, právě na to potřebuju to dobrý pojištění 
Není tady
Zdarec.
Tak hlásím na šrot. Hrozná smršť. Jdu spát. 8 piv a 4 řezaný, 8 panáků zelený a slivka. 
Dobrou! 
Není tady