29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No holky, tak jsem to fakt nezaspala, bylo to hrozný!!! mrcha rudá! jsem si opravdu připadala jak čistička
Jinak přeji krásnou sobotu
Není tady
Ahojky Sissinko to je jedno, já si tě najdu všude, takže kam chceš
Jak se cítíš berunko?
Není tady
No celkem dobře..nic necejtím Jen bříško semtam, po utrošu je lepší..se mi zdá
No a ted bych tak šla spát a musím vařit
Není tady
No jo po utrouši se spí krásně se na něj těším, doufám, že na něj dojde
já zas musím malovat portréty, už tu mám tu fotku přes měsíc
Není tady
Silvi, mně utroš nikdy celkem nedělal potíže...jako spaní.. Já spala minulý týden i bez něj
Jooooo, kdybych já tak uměla krásně malovat...to je super
Není tady
A to víš, že dojde na utroš, pěkně si budeš bobísky rozmazlovat Já mám celkem konské dávky 2-2-2 večer vaginálně
Prý mám toho hormonu mín..tak mi to tak dal
Není tady
Ale už jsem docela přeportrétovaná, koupila jsem si terpentýnový olej na ředění olejových barev, když jsem byla na "rande" s Defi, že budu malovat normální obrázky a né a né se k tomu dostat! no snad přijde nálada, až se budu válet doma
Není tady
Jj, jak je člověk doma, tak dostane chut na něco dělat... Až na mě...mně se nechce nic Jsem si koupila gelové studio na nehty... A chtěla bych si něco vytvořit nového..tyto sundat...
Není tady
Pááááni Sissí tak to jsou opravdu luxusní dálnice, téda to je změna
Paráda
Huráááááá! mám upřímnou radost a držím vše co mám kočko, přecejenom s Tebou jsem to prožívala hooodně a ty už si to mimi opravdu zasloužíš po tom všem
Není tady
Také dnes budu tvořit nehty, přijde i jedna holčina-jí je vždy maluju, ale jen na vlastní, né gelové.
Není tady
Silvi, tak už je to trošku poznat ta změna? Se těším, až budem zkoumat Tvoje
Je plodné období...to půjde raz dva
Teeeda, Ty tvoříš i nehtíky....no jo, kdo umí umí...
Tak berunky, já jdu vařit
Není tady
Ahoj holky
Silvi gratuluju k prvnímu píchanečku
Sissi pěkné dálnice
Není tady
No tak nezdrhejte já mám navařeno už od včera
heč heč
a na nehty prdím
páč potom co je odpeckovala asi deset kilo třešní mám ruce jak po masakru motorovou pilou
kdo tvrdí že ořechy barvěj, tak by si to měl zkusit s třešněma
Není tady
sissi napsal(a):
Choj kočky
Teda ale já už vážně jdu k té plotně
nechoď usmaž vejce já vždycky odběhnu přimalovat pár čárek
Není tady
Mňam třešně ještě jsem je letos neměla
já tu jsem, to nějak domaluju snad v průběhu
A také máme navařeno, maminka vařila včera navečer
mě to čeká zítra
ale asi jen uklepu řízky, to bude rychlé