29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sluni - jj, taky spím bez, jen se nesmím moc rychle zvedat aby chudinky tou gravitací nezůstaly pozadu
ale je fakt že zrova teď jsem taky bez, páč mám tak těsný tílko, že si můžu pohodlně položit bradu na prsa
Není tady
No joooo
koukám since, jsem pako
Defí, těším se náhodou a mám se famózně
a náhodou to jsou spíš pralinky pod kobercem....
Není tady
Cruell - co chystáš na zítřek? nějaká pařba?
Pralinko to je teda velikost
ale fakt maličko závidím
já se bojím bez podprdy jít i do plavek
páč plavky teda nic moc nepodrží (pokud nechci správný babičkovský
)
Není tady
holky, už si málem můžu hubu roztrhnout. Musím jít spinkat. Ještě bude utroš, tak mi držte palečky, ať to zmáknu. Dobrou!
Není tady
Tak to já čapnu trojúhelníkové bikiny velikosti M či 36, mrsknu je do košíku a pak doma zjistím, že mi do nich ještě malinko chybí
ale když mám krámy, tak mi jsou akorád
Není tady
JJ, Def. Mega kalba vedle ve vesnici. 100 let založení místního sboru hasičů. To bude....
Není tady
Cruella napsal(a):
JJ, Def. Mega kalba vedle ve vesnici. 100 let založení místního sboru hasičů. To bude....
jé to bývá super, my měli 100 let před dvěma roky mylsím
Není tady
Cruel - tak brou, a ať si to nezastčíš do nosu
Silvi - moje plavky z loňskýho roku letos slouží pouze jako drobný kryt na bradavky
jakože s tím se se styděla vylézt i na zahradu, kde mě nikdo nemůže vidět
Není tady
Cruell - v tom případě doporučuju se tam pořádně ožrat, páč pak se // rozhodně nevyhneš
je nás tady spousta zářných příkladů
Silvi - cože si to žádá? nějaká sexuální praktika?
Není tady
Silvi - tak to utíkej zaspat
Já půjdu asi za chvíli taky, chlapek mi to klimbá hlavou
sluni - jj, velkej utz je už za náma, všechno v pohodě
Není tady
definko, to jer super
taky zalezu, než se prďola vzbudí, dneska vegetí ve velké posteli, tak ho přesunu ještě na chvilku do postýlky...tak dobrou
Upravil(a) slunicko (26. 6. 2009 22:33)
Není tady