29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
cruel, já čekala druhou ms po porodu, týden po očekávání nic, druhej týden taky nic a až za 3 týdny od očekávané ms teprve // a druhej den u dr sem měla hcg kolem 160ti a přitom podle ovu testů sem měla ovu přesně uprostřed cyklu....bylo to nějaký pošahaný
Není tady
Silvi, taky tě "sleduju" už dlouho a moc držíme palečky, snad to konečně vyjde...já tohle vůbec neznám, Luky byl náhoda a podruhý sme se začali snažit a vyšlo to napoprvý....ale nedopadlo, takže máme další pokus, teď pauza a od ms znovu....
Není tady
No ještě tedy nevzdávám si piš, že bojovat ještě budu! Ale sakra ta víra mi schází, potvora!
Ale bude to dobrý, vím to
Jsem šťastná, že mám takového manžela, jakého mám a spolu zvládneme cokoliv už
Také jsem teď v mnohem lepší náladě a pohodě, i dr. mi říkal, že je to až neuvěřitelný jak mě pořád vidí se smát
asi na to v CARu není zvyklí
Není tady
tenkrát na začátku, když nám to všechno zjistili, tak se mi chtělo umřít. Ale dneska už to nevidím tak tragicky. Život je boj.
A víš, co platí na meryznu?
Není tady
Sluníčko já jsem ráda, že jsou mezi námi tací, kteří tu cestu mají jednodušší Bylo by smutné, kdyby všichni museli procházet tím, čím si procházíme my, ale já věřím, že se také dočkáme jednou...jen to chce čas, trpělivost a asi i prachy!
ty bohužel nemám
a pořád se uklidňuju tím, že jsou i další možnosti i když vím, že to bude bolet...vlastní je vlastní, ale jsem si 100% jistá, že s manželem dokážeme dát spoustu lásky i osvojenému miminku
Není tady
Cruella napsal(a):
tenkrát na začátku, když nám to všechno zjistili, tak se mi chtělo umřít. Ale dneska už to nevidím tak tragicky. Život je boj.
A víš, co platí na meryznu?
Na co?
Není tady
Sluní to víš, to je asi půl hodiny před tím, než jsem jela k oltáři
Cruel chodím ke Kultíkovi
ty také? on je skvělej!
Není tady
Tak to mám kliku, páč já jsem milionář. Ty prachy taky nejsou, to víš. Ale jsme pro to schopný udělat všechno. Už jsem se koukala do šuplíku, punčochy tam jsou, je to v cajku.
Není tady
Co je ta meryzna? žádám vysvětlení!
My ještě zvládneme ty částečně hrazené IVF, ale dál už to asi nepůjde Do toho stavíme a ty platy jsou bídné, u obou
Ale prachy nejsou a nebudou!
s tím jsem smířená, jen kdyby to miminko šlo zadarmo
Není tady
Cruella napsal(a):
na meryznu - na mary, menzes, ne? Ukaž
a ona prej nepřijde.
aháááááá
no dnes si příjdu jak fekální vůz asi ví, že mě trápí naposledy
Upravil(a) Silvi.100 (26. 6. 2009 21:59)
Není tady
Cruella napsal(a):
taky, taky Kultík. Ale na IUI jsem byla u Lazarovské.
no on Kultík dojíždí k nám do Pb, tak to mám snadné téda nás tu je, co chodí ke Kultíkovi
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Cruella napsal(a):
na meryznu - na mary, menzes, ne? Ukaž
a ona prej nepřijde.
aháááááá
![]()
no dnes si příjdu je fekální vůz asi ví, že mě trápí naposledy
![]()
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Cruella napsal(a):
taky, taky Kultík. Ale na IUI jsem byla u Lazarovské.
no on Kultík dojíždí k nám do Pb, tak to mám snadné
téda nás tu je, co chodí ke Kultíkovi
Už jenom pro ty jeho boží oči.
Není tady
Sluníčko, jooo svatba byla super, opravdu měli jsme tam spooooustu kamarádů a fakt byla prča....bych si to klidně zopákla, ale až to po obřadu, to před tím už néé
Koukám ty to máš za pár
Kurňa zas hřmí a blýská se, možná mi to vypadne
Není tady
Brej věčír kouká že tady je supr večírek
tak se jdu přidat
Cruell - já bez šprndy? bych si votřískala kolena
Není tady
Cruella napsal(a):
Silvi, sis poposedla, viď. Přisedla sis vedení troška.
No já si fakt poposedlá, páč už mě bolela půlka
čau déééééééééfí já bez podprdy také né, páč jinak vypadám, jak kdyby mi na hrudi rašily bradavice
no trošinku přeháním
Není tady
Silvi, to už je po ale byla to taky sranda...sice nás tam bylo 6 včetně prcka, ale byla to paráda, taky bych to klíďo dala znovu
defi, já to poslední týden zkouším bez na spanía je to taková úúúleva...akorát pořád kojím, tak je tričko občas mokrý
Není tady