29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,kamarádka se mi svěřila,že byla svému příteli nevěrná.Brala ale antikoncepci a po měsíci od nevěry jí vysadila a další měsíc zjistila,že je těhotná.Od vysazení jednou menstruovala a během dalšího měsíce zjistila,že je těhotná.S přítelem žije 5 let.Je možné,že by otcem dítěte byla její náhodná známost nebo je to nepravděpodobné?Nevěděla jsem,jak jí poradit,proto předem děkuji za názory!
Není tady
Dost nepravděpodobné, když v tom cyklu, kdy byla s jiným mužem, antiko ještě brala.
Není tady
Mně ten dotaz (kamarádky) připadá nesmyslný. Pokud by skutečně antikoncepci vysadila až po té nevěře, proč by si měla myslet, že může být dítě milence ? Ono to možná bylo trochu jinak. Ale, samozřejmě, pokud s ním spala jednou a se svým přítelem pravidelně, je jasné, že větší pravděpodobnost je, že je to přítele. Ovšem, pravděpodobnost, ne jistota.
Není tady