Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 25. 6. 2009 12:56

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Manželův dvojí život s kamarádkou z dětství

Víš Fran ..ted čtu znova ten Tvůj úvodní příspěvek ... a říkám si cifix vždyt ta holka všechno ví ..tak proč s tím něco nedělá ? Vždyt i Tvůj muž Ti říká co mu vadí- že chce něvco dělat s váma ..a Ty píšeš že si přijdeš na MD uvázaná, ale do akce nejdeš ... no je to jen na Tobě a věř že nějaká kamarádka je to poslední v tuhle chvíli co je problém.

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#52 25. 6. 2009 13:02

majkafa
Host

Kukačka napsal(a):

já si počkám, jak to dopadne.
Kamarádka na výlet v mém manželství = milenka. A vím, že když můj současný přítel začal chodit na squash se mnou, další zážitky na sebe nedaly dlouho čekat. Obě nám šlo primárně o hru squashe, ale společně trávený příjemný čas se pořád nabaloval a nabaloval, protože doma má situaci velmi podobnou té Francescině.  Dnes je to 3 roky.
Fran - co chceš dál ty?

Tento scénář se mi zdá být známý. I když nám šlo primárně o to, co chybělo nejvíc, o sex. Pak přijdou výlety, povídání, které doma chybí, psaní si po večerech, když oficiální partnerka nechce a dívá se raději každý večer na televizi, ...

#53 25. 6. 2009 13:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ono je ganz egal, zda jde o squash, sex nebo třeba sbírání inkunábulí... partnera nemusí bavit můj koníček (i když teda... ten sexík asi jo). Ale měl by jednak mít něco, čím se bude bavit, když ten druhý bude "mezi svými", jednak by neměl vyžadovat, aby se dotyčný podpisem svatebního protokolu zřekl všeho, co ho baví. Čímž nechci říct, že by si ten aktivnější tu a tam neměl k tý televizi dřepnout a druhýho třeba drbat na zádíčkách...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#54 25. 6. 2009 13:30

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Omlouvám se, ještě jsem to celé nepřečetla, jen mě napadá několik připomínek k vašim radám:
1) přestěhovat se blíž Praze? va upřímě, nejlevnější je se přestěhovat do Prahy lol bydlím 30 km za Prahou a nájmy tu jsou snad vyšší než v Praze wink takže pokud stěhování, tak se obávám že Francescu čeká Jižňák, Řepy, či Letňany

2) k Fran: celý život jsem v opačné pozici, tj. jsem "ta zlá kamarádka". Ženský mě nesnáší, vidí ve mě hrožení jejich vztahu, je fakt, že si občas ráda někde zaflortutju (a to ví i můj přítel lol ) ale rozhodně bych nešla po kamarádovi. Málokdo tomu věří hmm No což - a jak to dopadá? 90% kamarádů se se mnou stýká tajně, většinou tak jednou ročně (ty mě mají zakázanou úplně lol ), 5% se se mnou stýká pouze za přítomnosti jejich partnerky, 5% se partnerce postavilo a stýkají se se mnou, i když z toho mají doma zlou krev, ale tak minimálně, že už se to snad ani nedá spočítat. Prostě v globálu - pokud chlap tu ženskou miluje a ona je šikovná, dokáže u vemluvit jaká je "kamarádka" ďábel a donutit ho přestat se s ní stýkat..... ale jistotu na stopro nikdy mít nebudeš...

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#55 25. 6. 2009 13:39

eset
♥♥♥♥---

to ako tu cistite Frencesce zaludok je do istej miery na miest. Urcite mnohe v zas vieta ze cestovat s malym dietatom po vlakoch , nasledne pobyt v miete vyletu, nasledne cesta domov  - je dost narocne. Nehovorim o tom ze male dieta potrebuje svoje pohodlie, stravu, popoludnajsi spanok - teda zauzivane ritualy. To je len zlomok z velkej mnoziny narokov a potrieb dietata. Medzi ine patri aj pritomnost otca, ktory keby miesto vyletov s inou pani, odbremenil svoju manzelku, ista by taka unavena nebola a malo by to tmeliaci vplyv aj na manzelstvo. V pripade ze by len cast energie a namahy , ktore rozdava inej slecne - venoval doma zene, nemala by MATERSKA DOVOLENKA taky zhubny vply o.i. na sebavedomie a a ine. Ak muz nepomaha s dietatom, kedy sa ma slachtit? A po dennej 24 hodinovej pracovnej dobe, bez naroku na prestavku ci ci citelne volno sa asi tazko hlada nenasytnachut na sex. Ved vsetky co mame deti sme to zazili - vo vacsich ci mensich vynimkach, nie? Ano vsetko sa da, ale je to o komatilibite paru a aj o ochote robit kompromis.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#56 25. 6. 2009 13:49

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Eset, kdyz bude F. nutit manzela po navratu z prace a prave urazenych 100 km ve vlaku, aby hlidal ditko, pripadne pomohl s domacimi pracemi, protoze ona je z materske s JEDNIM ditetem unavena a potrebuje si odpocinout, hadej jak dlouho jim ta rodinna idylka vydrzi nez manzel zvedne krovky? smile Budme realiste ...

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#57 25. 6. 2009 13:50

Somaia
Host

Mě jde primárně i sekundárně jen o ty houby. I takové mohou být kamarádky ženatých mužů . lol

#58 25. 6. 2009 13:58

eset
♥♥♥♥---

anais.de napsal(a):

Eset, kdyz bude F. nutit manzela po navratu z prace a prave urazenych 100 km ve vlaku, aby hlidal ditko, pripadne pomohl s domacimi pracemi, protoze ona je z materske s JEDNIM ditetem unavena a potrebuje si odpocinout, hadej jak dlouho jim ta rodinna idylka vydrzi nez manzel zvedne krovky? smile Budme realiste ...

nutit? to dieta je snad spolocne? !!!! tak ale to potom neni manzel , ale len spolubyvajuci, dieta je projekt na 20 rokov + nekonecno, navyse predpokladam ze rychlik neriadi, ze v nom sedi a cita si casak.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#59 25. 6. 2009 13:59

eset
♥♥♥♥---

snad vsetci cestujeme do prace a bratislavske zapchy su na dve hodiny denne

Není tady

#60 25. 6. 2009 14:10

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

eset napsal(a):

to ako tu cistite Frencesce zaludok je do istej miery na miest. Urcite mnohe v zas vieta ze cestovat s malym dietatom po vlakoch , nasledne pobyt v miete vyletu, nasledne cesta domov  - je dost narocne. Nehovorim o tom ze male dieta potrebuje svoje pohodlie, stravu, popoludnajsi spanok - teda zauzivane ritualy. To je len zlomok z velkej mnoziny narokov a potrieb dietata. Medzi ine patri aj pritomnost otca, ktory keby miesto vyletov s inou pani, odbremenil svoju manzelku, ista by taka unavena nebola a malo by to tmeliaci vplyv aj na manzelstvo. V pripade ze by len cast energie a namahy , ktore rozdava inej slecne - venoval doma zene, nemala by MATERSKA DOVOLENKA taky zhubny vply o.i. na sebavedomie a a ine. Ak muz nepomaha s dietatom, kedy sa ma slachtit? A po dennej 24 hodinovej pracovnej dobe, bez naroku na prestavku ci ci citelne volno sa asi tazko hlada nenasytnachut na sex. Ved vsetky co mame deti sme to zazili - vo vacsich ci mensich vynimkach, nie? Ano vsetko sa da, ale je to o komatilibite paru a aj o ochote robit kompromis.

Eset, já bych z toho zase takovou kovbojku nedělala. Neříkám, že s tím dítětem mají dělat psí kusy a brát ho do extrémních podmínek ale v tomto konkrétním případě by ho výlet do Drážďan nezabil, zvlášť když jsou na to dva dospělý. Zrovna nedávno jsem koukala na fotky, kde tátovi na nějakým výletě spokojeně chrápu za krkem. Ale možná to vychází z toho, že nás rodiče tahali skutečně  všude už od útlého věku. Takže jednu cestu vlakem s ročním ditětem bych neviděla jako problém.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#61 25. 6. 2009 14:11

anais.de
♥♥♥♥♥--

eset napsal(a):

anais.de napsal(a):

nutit? to dieta je snad spolocne? !!!! tak ale to potom neni manzel , ale len spolubyvajuci, dieta je projekt na 20 rokov + nekonecno, navyse predpokladam ze rychlik neriadi, ze v nom sedi a cita si casak.

Jiste, ze dite je spolecne. Vzdyt manzel ho take zivi a s nim i maminku na materske. Kdyby mel manzel v 5 odpoledne padla a dejme tomu pred 6 byl doma, bylo by to neco jineho, ale pokud spravne pocitam, manzel F. je denne 3h na ceste, predpokladam 8 - 8.5 h stravi v praci a pokud by mel zbyly cas travit praci v domacnosti a hlidanim ditete - no nevim, chtela bych videt jak dlouho to vydrzi.

Nebylo by treba lepsi zapojit babicku nebo se na vzajemne vypomoci domluvit s kamaradkou?

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#62 25. 6. 2009 14:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

eset, on je přece jen rozdíl mezi dopravou MHD a 2x 100 kilákama ve vlaku - i kdyby si četl časopis. Jasně, že je skoro spolubydlící... ale pročpak dojíždí za prací, hm? Nevšimla sis?
A nevím, proč by nemohli jezdit s malou. Z Prahy do Drážďan je cca 170 km - vlakem asi 2 hodiny. To roční dítě zvládne. Podívej, my jezdili za tchánama přes 300 km - na víkend, vlakem, dva dospělí se třema mrňousama. Takže tohle by byla brnkačka- jen chtít...

Není tady

#63 25. 6. 2009 14:20

petra72
Host

Som, jen jdi na houby a uvídíš to tóčo. Mikeška na tebe vlítne,  vyškrábe ti voči a budeš mít po houbičkách. :-))

#64 25. 6. 2009 14:26

Somaia
Host

ale jdi ty... Kocourová je rozumná tolerantní dáma. Nedělej vlny.... lol
Mimo to mám pro strach uděláno a svědomí čisté...  big_smile
Mimo to na houbičky chodím obden... tudíž nechápu tvou připomínku zcela mimo mísu  lyssna

Upravil(a) Somaia (25. 6. 2009 14:27)

#65 25. 6. 2009 14:28

Francesca
♥♥-----
Místo: Severní Čechy

Ajeje, to se to tu rozjelo... Asi bych některé věci měla trošku uvést na pravou míru, protože z mého úvodu opravu vyznívá, že jsem jen pipka co sedí doma s dítětem na klíně a ani se nehne z vesnice, kde chcíp pes... Takhle mě vidíte... Ono to taky není úplně pravda. Než jsme měli Terku, dost jsme cestovali. Ať spolu, nebo každý zvlášť, já s kamarádkama, on s kamarády. Spolu jsme vlakem a autobusy např. procestovali na vlastní pěst celé Španělsko, s cestovkou se váleli v Tunisu a jezdili jen na výlety, běhali po Šumavě, on projel Thajsko, já Itálii s holkama, když jsem byla těhotná a už jsem letět nemohla, byl na Kubě (na pozvání od známých) s kamarádem. S onou dotyčnou byl v zimě v Rakousku lyžovat, to jsem nejela, protože lyže nemusím. Ale to jsem věděla předem a schválila mu to. Fakt jsem ho doma nikdy nedržela za nohu.
Co máme Terku, beru její potřeby jako č. 1 a hodně zvažuju, na co si s ní troufnu. Když jí byly 3 měsíce, jeli jsme na dovču na Šumavu, bylo to náročné, museli jsme si půjčit auto, ale šlo to. Všechno jsem navrhla a zařídila já, včetně auta. Obdobně jsem naplánovala i letošní dovolenou, taky jen tady u nás, protože na to někam letět nemáme finance, i když jsem původně navrhovala Řecko. Chci ale komfort alespoň v podobě ledničky na pokoji a dětské postýlky, což vyjde trochu dráž a manželovi se to zdálo přes rozpočet. Letět si tajně do Říma s kamarádkou přes rozpočet není? Vadí mi na tom opravdu to TAJNĚ. Proč s ní najednu věci dělá tajně, když mi o tom dřív říkal a já mu nic nezakazovala, i když jsem dávala najevo, že jí považuju za ku.vu?
Taky spolu občas někam jdem, ale je to mnohem méně často, než před mimi. I v zoo jsme byli, na můj návrh, jen ne v Praze ale v Ústí. To se nudil a nelíbilo se mu tam, protože to je prý do kopce a je tam málo k vidění. Tak musel s madam vyrazit do zoo v Praze?
V posledních 2 měsících jsme ještě byli na otvírání lázeňské sezóny v Teplicích, na pouti, na výletě v Tisé, 3x večer v hospodě, když jsme měli hlídání. To jsou poslední 2 měsíce.  Je to málo? Když si vzpomenu co bylo dřív, přijde mi to jako totálně nudný život. Ale dceru jsme chtěli, tak se musíme přeci přizbůsobit i jí, ne? A nevím, jestli jí škodí, když se může volně pohybovat po zahradě (už krásně běhá), když v kočárku být nechce. Copak je nutné být s dítětem někde mimo každý víkend?
Že jsem protivná a unavená platí. Dělat něco se sebou mi moc nejde, chodila jsem cvičit bodystyling, jenže už teď nemám hlídání. Doma se k ničemu nedokopu. Tak mám depku, tloustu, žeru, žeru, žeru...
Třeba mě to tu trochu nastartuje. Ale jak řešit tu kamarádku, to nevím. Manžel už o tom nechce mluvit, že prý to nemá cenu, když mu nevěřím. Ale jak mu mám věřit? Proč má najednou potřebu kontakty s ní zapírat? Před 4měsíci se rozešla s klukem, se kterým (prý) plánovala svatbu po půlroční známosti... Od té doby (podle zpráv v telefonu) se s mým manželem vídají skoro 2x v týdnu... a mě tvrdí, jak toho má v práci moc... a pracuje na PC i doma a já kolem něj s Terkou chodím po špičkách...

Upravil(a) Francesca (25. 6. 2009 14:38)

Není tady

#66 25. 6. 2009 14:33

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jistě, manžel se přizpůsobil s bydlením i za cenu, že bude dojíždět.
Promluvte si a najděte rozumný kompromis. Zakazovat nic nemá smysl...

Upravil(a) javena (25. 6. 2009 14:35)

Není tady

#67 25. 6. 2009 14:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Fran, zas budu znít jako "to za našich časů..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png ale souhlas s javenou - nebylo to, co máte dneska a taky se s dětma jezdilo na dovču (klidně pod stan s batoletem) a dětičkám to nijak neublížilo. Ony jsou celkem odolné... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png takže jaksi nechápu, co je náročného na dovče v ČR s miminem, které je lehce přenosné a kde ho položíš, tam ho taky najdeš.
Tvůj manžel zřejmě nemá pocit, že by se CELÝ život měl přizpůsobovat jen a jen dítěti, zvlášť, když jste předtím byli celkem aktivní. Ty to vidíš jako máma jinak, dobrý, ale proč nezkusit něco mírně "šílenějšího"? Neboj, ona to Terka přežije - jen od vás to bude chtít víc nervů a energie.
A ještě drobnost (a tvoje netaktnost a netaktičnost) - "jsem dávala najevo, že jí považuju za ku.vu". To se pak nediv, že ti neříká kdy a kde s ní byl. Ono je to trochu jako s kamarády-chlapy - dotyčný může vyhlížet jako bezdomovec, vyžrat na návštěvě ledničku a plácat paní domu po pr...... ale "pochop, miláčku, Lojza je kámoš"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#68 25. 6. 2009 14:52

Ona
♥♥♥----

Francesca napsal(a):

Ajeje, to se to tu rozjelo... Asi bych některé věci měla trošku uvést na pravou míru, protože z mého úvodu opravu vyznívá, že jsem jen pipka co sedí doma s dítětem na klíně a ani se nehne z vesnice, kde chcíp pes... Takhle mě vidíte... Ono to taky není úplně pravda. Než jsme měli Terku, dost jsme cestovali. Ať spolu, nebo každý zvlášť, já s kamarádkama, on s kamarády. Spolu jsme vlakem a autobusy např. procestovali na vlastní pěst celé Španělsko, s cestovkou se váleli v Tunisu a jezdili jen na výlety, běhali po Šumavě, on projel Thajsko, já Itálii s holkama, když jsem byla těhotná a už jsem letět nemohla, byl na Kubě (na pozvání od známých) s kamarádem. S onou dotyčnou byl v zimě v Rakousku lyžovat, to jsem nejela, protože lyže nemusím. Ale to jsem věděla předem a schválila mu to. Fakt jsem ho doma nikdy nedržela za nohu.
Co máme Terku, beru její potřeby jako č. 1 a hodně zvažuju, na co si s ní troufnu. Když jí byly 3 měsíce, jeli jsme na dovču na Šumavu, bylo to náročné, museli jsme si půjčit auto, ale šlo to. Všechno jsem navrhla a zařídila já, včetně auta. Obdobně jsem naplánovala i letošní dovolenou, taky jen tady u nás, protože na to někam letět nemáme finance, i když jsem původně navrhovala Řecko. Chci ale komfort alespoň v podobě ledničky na pokoji a dětské postýlky, což vyjde trochu dráž a manželovi se to zdálo přes rozpočet. Letět si tajně do Říma s kamarádkou přes rozpočet není? Vadí mi na tom opravdu to TAJNĚ. Proč s ní najednu věci dělá tajně, když mi o tom dřív říkal a já mu nic nezakazovala, i když jsem dávala najevo, že jí považuju za ku.vu?
Taky spolu občas někam jdem, ale je to mnohem méně často, než před mimi. I v zoo jsme byli, na můj návrh, jen ne v Praze ale v Ústí. To se nudil a nelíbilo se mu tam, protože to je prý do kopce a je tam málo k vidění. Tak musel s madam vyrazit do zoo v Praze?
V posledních 2 měsících jsme ještě byli na otvírání lázeňské sezóny v Teplicích, na pouti, na výletě v Tisé, 3x večer v hospodě, když jsme měli hlídání. To jsou poslední 2 měsíce.  Je to málo? Když si vzpomenu co bylo dřív, přijde mi to jako totálně nudný život. Ale dceru jsme chtěli, tak se musíme přeci přizbůsobit i jí, ne? A nevím, jestli jí škodí, když se může volně pohybovat po zahradě (už krásně běhá), když v kočárku být nechce. Copak je nutné být s dítětem někde mimo každý víkend?
Že jsem protivná a unavená platí. Dělat něco se sebou mi moc nejde, chodila jsem cvičit bodystyling, jenže už teď nemám hlídání. Doma se k ničemu nedokopu. Tak mám depku, tloustu, žeru, žeru, žeru...
Třeba mě to tu trochu nastartuje. Ale jak řešit tu kamarádku, to nevím. Manžel už o tom nechce mluvit, že prý to nemá cenu, když mu nevěřím. Ale jak mu mám věřit? Proč má najednou potřebu kontakty s ní zapírat? Před 4měsíci se rozešla s klukem, se kterým (prý) plánovala svatbu po půlroční známosti... Od té doby (podle zpráv v telefonu) se s mým manželem vídají skoro 2x v týdnu... a mě tvrdí, jak toho má v práci moc... a pracuje na PC i doma a já kolem něj s Terkou chodím po špičkách...

Já bych to viděla na jediné: zaměstnat a zapojit do chodu rodiny. Tím nemyslím přenést na něho Tvoji práci, ale snažit se víc věcí dělat společně. To se dá klidně  na zahradě i doma a nebo můžete společně sportovat , vyrážet na malé výlety,... Prostě ho " d o n u t i t " být s Vámi.

Není tady

#69 25. 6. 2009 14:55

Ona
♥♥♥----

Fran, zas budu znít jako "to za našich časů..."  ale souhlas s javenou - nebylo to, co máte dneska a taky se s dětma jezdilo na dovču (klidně pod stan s batoletem) a dětičkám to nijak neublížilo. Ony jsou celkem odolné...  takže jaksi nechápu, co je náročného na dovče v ČR s miminem, které je lehce přenosné a kde ho položíš, tam ho taky najdeš.
Tvůj manžel zřejmě nemá pocit, že by se CELÝ život měl přizpůsobovat jen a jen dítěti, zvlášť, když jste předtím byli celkem aktivní. Ty to vidíš jako máma jinak, dobrý, ale proč nezkusit něco mírně "šílenějšího"? Neboj, ona to Terka přežije - jen od vás to bude chtít víc nervů a energie.

tummenupptummenupptummenupp To je ono !

Není tady

#70 25. 6. 2009 15:17

eset
♥♥♥♥---

moj manzel pracuje denne 10h + cestuje denne do prace cca 2 h , po prichode sa venuje detom, pretoze to povazuje za normalne kedze ich mame. to ze pracuje a zaraba peniaze je tiez normalne, pracujem aj ja a potom pracujem aj doma a za to mi nikto neplati. kovbojku z toho nerobim aj my sme boli s malickymi detmi aj v cudzine , aj na vyletoch, aj  na kupalisku atd atd atd.  - avsak  ano v tuto chvilu su aktivity a zaujmy prisposobene moznostiam rodiny s malymi detmi, a ano myslim si ze matka na MD je rovnako vytazena , akoby bola v zamestnani. a ano myslim si ze dotycny pan by sa mal zapojit do chodu rodiny a byt menej sebecky.

Není tady

#71 25. 6. 2009 15:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

tak...mě to Fran přijde, jako obrat o 180 stupňů...první příspěvek a poslední (?)

Není tady

#72 25. 6. 2009 15:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč má najednou potřebu kontakty s ní zapírat? Před 4měsíci se rozešla s klukem, se kterým (prý) plánovala svatbu po půlroční známosti... Od té doby (podle zpráv v telefonu) se s mým manželem vídají skoro 2x v týdnu...
Opakuju - je docela možné, že jí zapírá kvůli tvé nechuti a vyjadřování vůči ní. A teď, když je sama, má možná pocit, že by se jí měl věnovat... třeba ten rozchod blbě nese, co víš, když vlastně vědět nechceš. Ta frekvence 2x týdně zhruba odpovídá tomu, kdy on spí u rodičů, viď? Takže to není o tom, že by se s ní vídal na váš úkor?
moj manzel pracuje denne 10h + cestuje denne do prace cca 2 h , po prichode sa venuje detom, pretoze to povazuje za normalne kedze ich mame. to ze pracuje a zaraba peniaze je tiez normalne
A stihne kromě toho ještě něco jiného?
myslim si ze matka na MD je rovnako vytazena , akoby bola v zamestnani
Prd a vořech - MD s jedním dítětem zas tak těžký zaměstnání není.

Není tady

#73 25. 6. 2009 15:57

Ona
♥♥♥----

helena napsal(a):

moj manzel pracuje denne 10h + cestuje denne do prace cca 2 h , po prichode sa venuje detom, pretoze to povazuje za normalne kedze ich mame. to ze pracuje a zaraba peniaze je tiez normalne

To není těžké zaměstnání , ale trvá 24 hod denně. Proč by měl být problém věnování se dětem?

Není tady

#74 25. 6. 2009 16:04

anais.de
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Proč má najednou potřebu kontakty s ní zapírat? Před 4měsíci se rozešla s klukem, se kterým (prý) plánovala svatbu po půlroční známosti... Od té doby (podle zpráv v telefonu) se s mým manželem vídají skoro 2x v týdnu...
Opakuju - je docela možné, že jí zapírá kvůli tvé nechuti a vyjadřování vůči ní. A teď, když je sama, má možná pocit, že by se jí měl věnovat... třeba ten rozchod blbě nese, co víš, když vlastně vědět nechceš. Ta frekvence 2x týdně zhruba odpovídá tomu, kdy on spí u rodičů, viď? Takže to není o tom, že by se s ní vídal na váš úkor?

Mela jsem rozepsany prispevek v podobnem duchu, ale radeji jsem ho smazala, protoze nemam deti, a tak by mne sem nejspis nekdo napsal, ze o tom vim houby. Take jsem mela na mysli materskou s jednim ditetem, je mi jasne, ze kdyz ma nekdo ty male deti treba 3, je to uplne o necem jinem.

Co se tyce Esetina manzela, je mozne ze je to skutecny poklad, ale myslim, ze vetsine muzu by takovyto chomout zacal byt brzy tesny. I kdyz nepopiram, ze se muze najit takovy, kteremu tento zpusob zivota vyhovuje.
Mne osobne to pripada jako peklo na zemi smile . (A ted cekam, ze mi sem nekdo napise, ty si radej zadne deti neporizuj! smile ).

A jeste me napada, pokud takovyto zivot vetsina zen poklada za normalni a vnucuje tento pohled i svym muzum, tak me vubec neprekvapuje, ze tolik manzelstvi konci neverami a rozvodem ...

Upravil(a) anais.de (25. 6. 2009 16:09)

Není tady

#75 25. 6. 2009 16:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dixina napsal(a):

Francesco, mezi mužem a ženou může opravdu být jen přátelství. Mám kamaráda, je mi s ním hezky, můžu si s ním povykládat, chodíme spolu tančit...ale jsme jen kamarádi. Dokonce si píšeme "ahoj broučku, poklade" atd. On má přítelkyni a já přítele. Oba své partnery milujeme. A za sebe můžu na 100% říct, že jej opravdu mám ráda jen jako kamaráda a neměnila bych to.

S tímhle souhlasím, to je naprosto v pořádku, ale nesympatizuji s tím, že spolu kamarádi (opačného pohlaví!) jedou na výlet či na dovolenou místo, aby jeli s partnery. Francesca sice výlet odmítla, ale manžel měl zůstat doma - tohle mi na tom nehraje a to by mi taktéž vadilo!

To je podľa mňa kravina... môj bývalý odmietal ísť k moru - z princípu, v živote pri ňom nebol - a tiež trval na tom, že nemám ísť ani sama... ale automaty chodil hrať, hoci sa mi to nepáčilo, trávil tak celé noci a niekedy aj dni. Tak som potom bola dvakrát pri mori s kolegami aleob kamoškami a povedala som si, že nútiť nikoho nebudem, ale zakazovať si tiež nenechám.

Upravil(a) Selima (25. 6. 2009 16:53)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí