|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no je fakt, že z Fran mám pocit, že to s tou kamarádkou moc zatím nevyřešila, to je fakt. ona mu ji teda schválila a chce vědět o jejich společných aktivitách, pokud by byly na dýl, schválit mu je ... v podstatě je to to samé co bylo, jen Fran má pocit, že to jde teď tak něják přes ni, od něj asi ústupek co se jí týká nulovej ...
Mne to pripadá ako dobré riešenie, lebo kamoška prešla z aktegórie "ielgálne styky" do kategórie "oficiálne, legálna kamarátka". Ja mám tiež aj kamarátov a keby partner priveľmi tlačil, aby som s nimi úplne pretrhala kontakty, tak neviem, neviem. Ja som ich tiež radšej vždy zoznámila, z kamarátstiev nerobila vedu(ktorou ani neboli) a vyplatilo sa mi to. Ono, stále mi pripadá najdôležitejší vzťah medzi NIMI DVOMI - a ak sa ten vyjasnil, tak je to
Sel, jasně, je fajn, když to nebude za jejími zády, ale - pokud jsem to odbře pochopila, vadilo jí, že tráví s kamarádkou tolik času .... nevím, ale tím, že ten čas s ní neomezí, ale jen o tom bude vědět problém neřeší ...
A neříkám úplně přetrhat kontakty, to v žádné případě, taky mám kamarády a rozhodně bych se jich nevzdala kvůli partnerovi, protože oni tu prostě byli vždycky, když jsem potřebovala, mám je ráda. Ale všechno má své meze, i to kamarádství.
Upravil(a) PPavlaa (29. 6. 2009 23:19)
Není tady
Tercila napsal(a):
Pandorraa: "A je to vždy lepší než vydírání dětmi, manželským slibem, povinnostmi, rodiči, tetičkami, co by řekli lidí, bla bla."
Nepostřehla jsem, že by Francesca psala o tomtéž. Především manželovo courání po výletech s jinou ženou vadí jí.
Děláš jednu zvláštní chybu, jakožto "učitelka". Předpokládáš, že všichni by měli žít podle toho, co považuješ za správné TY - ale často zapomínáš, že jiní lidé uvažují jinak než zrovna Ty.
To, co je "lepší" pro Tebe, zdaleka nemusí být lepší pro jiného.
Jen konstatování, nic ve zlém.
Tercilo,
moje konstatování bylo v kontextu s tím na koho/co jsem reagovala, zcela obecné.
Je docela zvláštní, že se osobně dotklo právě tebe.
Není tady
Axi napsal(a):
Josefe, Josefe, takhle provokovat perličky. Přece víš, že každý má zároveň světla i stíny. Kdyby ses raději věnoval rodině.

osvěta je řehole, tak si nestěžuj 

Není tady

Babička bydlela na pavlači. Už umřela. Jak to tu čtu, tak jsem si na ní vzpomněla.
I když ten "její" barák byl trochu něco jinýho, lidi si vyšli docela vstříc, dost se to tu podobá tomu, co znám z dětství... Tuhle paní pozdrav, to je ta, co mi půjčila otvírák na konzervy, víš... a s támhletou se nikdo moc nebaví, tu zdravit nemusíš... je to štěkna hádavá... 

Tak dneska budu mít před očima sousedy mého dětství a milovanou babí... díky. 
Není tady

javena napsal(a):
Babička bydlela na pavlači. Už umřela. Jak to tu čtu, tak jsem si na ní vzpomněla.
I když ten "její" barák byl trochu něco jinýho, lidi si vyšli docela vstříc, dost se to tu podobá tomu, co znám z dětství... Tuhle paní pozdrav, to je ta, co mi půjčila otvírák na konzervy, víš... a s támhletou se nikdo moc nebaví, tu zdravit nemusíš... je to štěkna hádavá...
Tak dneska budu mít před očima sousedy mého dětství a milovanou babí... díky.
a ty si tu na té pavlači která? ta s otvírákem?
Není tady

xxxx napsal(a):
javena napsal(a):
Tak dneska budu mít před očima sousedy mého dětství a milovanou babí... díky.a ty si tu na té pavlači která? ta s otvírákem?
Kdyby jsi četla vlákno, zjistíš, že tu mám dva příspěvky k tématu a problému Francesky... Do pavlačové debaty se tu zapojily jiné sousedky a ty bys to měla vědět, ne? Že by potrefená husa? 

Není tady

Somaia napsal(a):
Nharte napsal(a):
Já zas chci být Ministrová přes houpačky... ale nechce se mi do Ringu bojovat o funkci. Zkouším to přes šedé eminence, ale nevím, nevím.. zdá se to neprohoupnutelné.
máš moje sympatie... neztrácej naději
![]()
![]()
Ak budú voľby, pridám aj ja svoj hlas... ale obávam sa, že tento minister bude menovaný. 
Není tady
Pandorraa: "moje konstatování bylo v kontextu s tím na koho/co jsem reagovala, zcela obecné."
Trochu přibarvuješ, ale to nevadí
.
Osvěta je řehole 
Není tady
Tercila napsal(a):
Pandorraa: "moje konstatování bylo v kontextu s tím na koho/co jsem reagovala, zcela obecné."
Trochu přibarvuješ, ale to nevadí.
Osvěta je řehole
Terci, zachraň se kdo můžeš, viď?
Ale to neva, osvěta je fakt řehole 
Není tady
Pandoro, Ty jsi marná 
Pandorraa: "Ale to neva, osvěta je fakt řehole
"
No vždyť já Ti to neberu 
Není tady
Pandoro, Ty jsi marná 
Pro tebe bezpochyby
"
Jak jsi to říkala s tím, že je někomu někoho líto?

Vůbec mi tady v těch slovních přestřelkách nepřipadáš "duchovně" vyzrálá k tomu, abys mohla solidně vést ostatní lidi.
Ale vlastně možná jo, lidé jsou různí.
Nejdůležitější asi je, aby každý poznal tu svoji "parketu". 
Přeji Ti pěkný den.
Není tady
Tercilo,
ty (nejen) moji duchovní zralost nejsi kompetentní posoudit, nevíš totiž vůbec co to je. Ty jsi zatím uvízla v posuzovaní mravnosti a nemravnosti druhých lidí, ve finanční a materiální výhodnosti či nevýhodnosti vztahu.
Prozatím jen uvažuješ a počítáš ve stylu: má dáti x dal.
To s duchovním probuzením a uvažovaním nemá zatím moc společného, to je jak říká Axi pouze duchovní suterén, víš 
Není tady
Pandoro, když se cítíš být duchovně tak nahoře, doufám jenom, že v tom svém mottu se nepovažuješ za boha

Upravil(a) Tercila (3. 7. 2009 23:33)
Není tady
Tercila napsal(a):
Pandoro, když se cítíš být duchovně tak nahoře, doufám jenom, že v tom svém mottu se nepovažuješ za boha
![]()
snad ne.... 
Není tady
Tercila napsal(a):
![]()
no to určitě néééé, ona je děsně pokorná....ze by to byl tygl? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tercila napsal(a):
![]()
no to určitě néééé, ona je děsně pokorná....ze by to byl tygl?

Není tady
Tercila napsal(a):
![]()
Nu vidíš a nic víc říkat nemusíš, hned vím, kdo vlastně jsi 
Není tady