29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj ženy....jak vypadá krvácení v 6nedělí???je normální,že 14dní po porodu použiju až 6vložek a krev je čerstvá,žádné špinění?????děkuji
Není tady
Já myslím, že je, krvácela jsem celé dva měsíce, ale chce to asi víc názorů.
Není tady
Anaj, také jsem krvácela hodně a dlouho...pamatuju se, jak jsem měla několik týdnů záchod zastavěný hartman vložkama
Taky si myslím, že je to normální. Já krvácela první měsíc hodně a do konce 6 nedělí to pak už bylo slabší. Spotřeba vložek taky velká. Neboj, přece jen to byl velkej zásah do těla!
Není tady
Jo, jo, je to naprosto normální, já jsem krvácela celých 5 neděl a lilo to ze mě hrozným způsobem, normálně jsem nosila i 3 vložky najednou, takže si z toho neděj hlavu. Kupovala jsem si naprosto obyč. vložky, tzv. prkna, ale bylo by naprosto zbytečný utrácet za nějaký drahý, protože mi stejně vydržely tak 1 hodinu a pak znova.
Není tady
Taky jsem myslím min. 1. měsíc krvácela dost silně, určo několik vložek denně. A přestávalo to hodně pozvolna. A nebylo to žádné tmavé špinění, ale prostě dost silná menstruace.
Já bych to zatím neřešila. Počkej do konce šestinedělí a pak by to už mělo začít ustupovat...
Není tady