6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj eny....jak vypadá krvácení v 6nedělí???je normální,e 14dní po porodu pouiju a 6vloek a krev je čerstvá,ádné pinění?????děkuji
Není tady
Já myslím, e je, krvácela jsem celé dva měsíce, ale chce to asi víc názorů.
Není tady
Anaj, také jsem krvácela hodně a dlouho...pamatuju se, jak jsem měla několik týdnů záchod zastavěný hartman vlokama
Taky si myslím, e je to normální. Já krvácela první měsíc hodně a do konce 6 nedělí to pak u bylo slabí. Spotřeba vloek taky velká. Neboj, přece jen to byl velkej zásah do těla!
Není tady
Jo, jo, je to naprosto normální, já jsem krvácela celých 5 neděl a lilo to ze mě hrozným způsobem, normálně jsem nosila i 3 vloky najednou, take si z toho neděj hlavu. Kupovala jsem si naprosto obyč. vloky, tzv. prkna, ale bylo by naprosto zbytečný utrácet za nějaký drahý, protoe mi stejně vydrely tak 1 hodinu a pak znova.
Není tady
Taky jsem myslím min. 1. měsíc krvácela dost silně, určo několik vloek denně. A přestávalo to hodně pozvolna. A nebylo to ádné tmavé pinění, ale prostě dost silná menstruace.
Já bych to zatím neřeila. Počkej do konce estinedělí a pak by to u mělo začít ustupovat...
Není tady