27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
existují korektory, které se vkládají mezi palec a ostatní prsty, ale nevím, jestli je to pro tento případ
Není tady
je zvlátní,e právě ortoped řekl,e se s tím nedá nic dělat, on právě je ten,kdo by měl být nejpovolanějí k tomu,aby s tím něco udělal..je více moností, jednak ty korektory o kterých píe sugar, jsou i dalí rehabilitační monosti a pak i operace,ale o tom vem by měl poučit ortoped..tedy pokud má zájem řeit stav nemocného..
Není tady
No řekl a překvapil mě tím.Zatím to není nic hrozného ale nerada bych se dočkala zkříených palců a bolestí.Spí by mě zajímallo ,jestli fungují ortézy nebo nějaké ,,kroucení,,palců,aby se to nezhorovalo,u takhle mě to bolí a nechci to nechat zajít a do stádia operace.Na internetu o tom skoro nic nepíou,je to jen samá nabídka ortéz.
Není tady
Pokud to má v začátcích ,zkus opravdu tem meziprstní korektor.a nebo jetě existuje http://www.zdravotnipotreby.cz/pece-o-n … alce-nohy/.Pokud to nepomůe pak jedině operace.
Není tady