|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No proč...nejspíš jsi vyrostla s tím, že tě moc nechápou, nebo ne? Aspoň já to teda tak měla..než bych svou milou rodinu podezírala z toho, že je to banda surovečků, radši jsem si myslela, že je chyba v přenosu...a páč oni se k tomu neměli, tak jsem se toho chopila sama.
Teda toho vysvětlování....
Můj život je jistě velmi spravedlivý, neb se mi za tu dřinu konečně dostává spravedlivé odměny 

Není tady
lupina montana napsal(a):
No proč...nejspíš jsi vyrostla s tím, že tě moc nechápou, nebo ne? Aspoň já to teda tak měla..než bych svou milou rodinu podezírala z toho, že je to banda surovečků, radši jsem si myslela, že je chyba v přenosu...a páč oni se k tomu neměli, tak jsem se toho chopila sama.
Teda toho vysvětlování....
Můj život je jistě velmi spravedlivý, neb se mi za tu dřinu konečně dostává spravedlivé odměny
Lupi,pekna odpoved. Jak jinak-na zaklade Tvych bezprostrednich zkusenosti. 
Kdyz to lvice psala,teda kdyz jsem to cetla probleskla jsi me hlavou Ty. 
Protoze jsem si v momente vybavila to co jsi psala o vysvetlovani-nejak zhruba takhle: "vysvetlovat se da take proto ,ze nam na ostanich zalezi." 
Ja s tim souhlasim,protoze pochopit se navzajem je jedno z nejdulezitejsich. 
Není tady
majkafa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
No a ještě malý dovětk - nedělej si plané naděje, že díky tvému proslovu najednou osvícené osvítí a uvědomí si, že na tvé plamenné řeči něco bude (mimochodem - už jsem to několikrát některým i po lopatě nadhazovala - a nepochopily/i) - vždy se najde pár, kterým prostě stále budu ležet v žaludku, protože nejdu cestou tou a tím směrem, kterým ony/i kráčí, tudíž - nemám strach o jejich nereagování. Máš pravdu, je to o nich samých, jak dokáží obstát v daných situacích, kam až se nechají vehnat protivníkem. Asi to nebude s těmi silnými osobnostmi tak žhavé, neboť plýtvají tu energií dostatečně. Tak a ještě - je to má hra a zcela otevřeně se k ní již poněkolikáté hlásím, přesto stále mi tu skáčí na vidle....a ne a ne se poučit. Zdá se tiï to arogantní? Možná - je to tvůj pohled, mě to akorát ukazuje, že nejsou silné v kramflecích tak, jak se prezentují a že v pohodě je sundám z vyšších pater do duchovního suterénu. A co z toho by mohlo plynout? No asi, že se mají ještě hodně co učit. A jestli bys mi chtěla říct, že já se mám také co učit - věz, že tohle učení není pro mě, nehodlám se v jiné dimenzi rozplynout v nekonečnou energii, či posouvat se do jiných levelů a jiných vesmírů.
No a malá poznámečka jako tečka - ukázka něčeho velkého už tady byla, když se silné osobnosti spojily...a byl z toho velký třesk.....a mák se rozsypal a ještě teď ho sbírají
![]()
Ty jsi hodně arogantní a namyšlená. A přitom nemáš být na co, akorát to zatím nevidíš. Opravdu si myslíš, že ti - cituji - skáčí na vidle?Jsi zaslepená, nevidíš si ani na koneček nosu. Jednou se sama svým jedem zadusíš, jestli svůj přistup ke svému životu nezměníš.
Majkafo tyyyy fole - já tě nemít---tak jsem víš kde...no, tam kde si ty 
přečti si po sobě, cos mi tu napsala a pak mi řekni - je to konstatování, hodnocení, souzení, posouzení či názor...
ale jedno ti řeknu, je to pořád jen TVÉ, tohle strašně ráda píšeš, tak se nad tím zamysli, co je tvé aco je mé a kde se rozcházíme a v čem.
Upravil(a) Zklamaná (3. 7. 2009 18:41)
Není tady
Heluška napsal(a):
Zklamaná ,
jinou reakci jsem ani nečekala, včetně výčtu rozporů. Ber to jako vyjímku, tak jsem to myslela a víc už na tebe dlouho reagovat nebudu. Nebo si to vem jak chceš.
Vzpouzej se čemu chceš a komu chceš, to mi v patě neleží, když máš pořád potřebu se vzpouzet.
S nemocí zlou to nebyla vyhůžka, špatně jsi mě pochopila. Nemoc je způsob, jak se přiblížit sám sobě a mnoho věcí pochopit. Vlastní zkušenost a zkušenost mnoha jiných. Ale to je něco, co je Ti cizí, takže už tady jdeme každá jinudy.
Jen nemám potřebu se posmívat , znevažovat a jinak pokořovat ty lidi, kteří se dívají na svět kolem nás jinak, než jak to vidím já.
Přeber si to jak chceš.
Líbí se mi, jaký kus cesty ušla Tulipánka, je to člověk otevřený a přijímá, nasává , ...diskutuje, přemýšlí, jak na to či ono.
Pak jsou tu lidé jako Ty, kteří mají pocit, že už u sebe nemají co zdokonalovat, protože všude byli, všechno znají a na rozum mají snad patent , nebo co. Všem to natřou a jsou za to na sebe nebetyčně pyšní.
...a když došlo k velkému třesku..., protože nějaká pipina zneužila upřimně míněnou pomoc, cos dělala Ty? Dobře ses bavila, posmívala se , hledala chyby, ...to je fakt velmi úctyhodné.
V logice a chladné kalkulaci jsi jednička, jen zapomínáš, že máš i srdce a že by v něm mohlo být víc místa, než jen pro tebe. Můžeš být vzdělaná, chytrá, myslet kostruktivně, .....ale bez toho srdíčka jsi na politování.
Jak moc Ti projevovali rodiče v dětství lásku, nebo jsi měla blízko sebe tyrana, že se potřebuješ vzpouzet?
Nečekám odpovědi a reagovat na Tebe nebubu, ale to už se opakuji.
nečekáš odpovědi, přesto se ji dočkáš - ale reagovat fakt nemusíš - myslím, že je to zcela zbytečné.
1/ pokud ti v patě neleží mé vzpouzení se čemukoliv, nechápu tvé psaní ohledně mého vzpouzení
2/ podívej, jestli ty vnímáš něčí nemoc a připisuješ to jeho chování, je to tvá věc a tvůj názor. Já těmhle vejšplechtům nevěřím, natož, abych věřila tomu, že nemoc je způsob, jak se přiblížit k sobě a mnohé věci pochopit....jistě, ta ti může nakukat nějaký šarlatán a poku mu věříš - opět je to tvá věc
3/ posmívat? znevažovat? pokořovat? - lidi, co se dívají na svět jinak....Kde? Nebo možná vidíš jen jednostranně a ta "spravedlnost" ti uniká, tak přemýšlej, možná na to přijdeš
4/ máš pravdu, jsou tu lidi - jako třeba "ty" - všude byli, všechno znají a na rozum a udílení rad mají snad patent, všem to natřou a jsou na sebe nebetyčně pyšní - ale neboj, nejsi jen ty, je jic tu víc...a víš o čem to je? O vnímání toho druhého - ty mě vnímáš takto, jak si napsala - já tebe vnímám naprosto stejně...čím to asi bude? Dokonce někteří (ty) jsou ještě dál, než já - oni vidí, že někdo sosá, zdokonaluje se je otevřený - přijímá (to je hezké slovo, chápu, že se to těm, co zrovna diktují moc líbí)...co to je tohle? To je posuzování a škaltulkování?
5/ co jsem dělala? ptala se na otázky, na které mi nikdo nechtěl odpovědět. Nehledala jsem chyby, já je viděla, jen ti jiní si je nechtěli připustit, viděli svět natřenej narůžovo a pěkně na to dojeli...tam jim možná chybí ta chladná kalkulace a logika a konstruktivní myšlení - ale já tu nejsem od toho, abych je vedla za ručičku - ostatně, jak samy prohlašují - chybama se učí a holt si natloukly nos - mohlo to být horší, jim to akorát pošramotilo jejich nebetyčně vzdouvající se ego a pýchu.
6/ srdce že mi chybí? Myslíš si, že ho musím nutně rozdávat a právě některým zde na BABI? Kdo chce, ten v mých příspěvcích to srdečno najde, kdo chce, ten ho tam nevidí. A já se sama rozhoduju, komu co dám...
7/ a jelikož mě nedokážeš selksm rozumem pobrat, hledáš odpovědi někde v minulosti... co takhle karma? Nemohlo by to být ono? Nebo osud? Co? Ten by taky docela šel - na všechno se dá všechno svést... hlavně někde proboha najít ten důvod, proč není, jako já.... 
...nebo Tulipánka (promiŇ Tulipánko - ale bylas mi dána příkladem
)
Není tady
BB napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ale prd, Sauronová.....tohle teda fakt nikomu neleží, to si nefandi.
Prostě bzíkáš a bzíkáš a sem tam to jde na nervy, notobě to jde na nervy Bobe ? No tak s tím něco dělej - není mou povinností chránit tě, ochraňuj se sama
Bože ... do čeho jsi dal mozek ??? ( Nebo že by zapomněl ??? )
![]()
![]()
Má toho halt moc ....
hmmm - tak na tohle bybyla ztráta času a písmenek
fakt dokonalé hodno dokonalé 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Nehledala jsem chyby, já je viděla, jen ti jiní si je nechtěli připustit,
)
Amen...................................................
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Nehledala jsem chyby, já je viděla, jen ti jiní si je nechtěli připustit,
)
Amen...................................................
thááák.............
Není tady
Lupi, myslíš, že se taky někdy dočkám
?
Je to taky k tématu, i když trochu jinak pojaté, tohle je spravedlnost..... za naše chování vůči přírodě a naší milé planetě.... takhle to u nás včera vypadalo po přívalovém dešti
http://babinetka.rajce.net/Lijak
lvice napsal(a):
Lupi, myslíš, že se taky někdy dočkám
?
Di ty...kozorózo
vždyť už se dočkáváš, akorát si musíš všimnout (to je dneska mládež, pani...člověk aby si za ně i všímal 
)
Není tady
Tulip, z Tábora, naštěstí ano
. Jsme na kopci, nás to minulo
.
Lupiš, nojo
.
hirondel napsal(a):
Vis proc Ti pokladam otazky?
Ukazuješ mi - otázky mi ukazují čeho si mám všimnout a co (zatím, pro tuto chvíli) nevidím, protože si dobře nevšímám, nevidím.
Stejně jako bys mi ukazovala něco na obzoru, v dáli, to co vidíš ty a chtěla bys, abych to taky viděla, protože to stojí za to - "Podívej, tam v dálce vidíš ...". "Ne nevidím, kde, kde, ukaž?" "Stále nevidím, kde to je?" "Ach ano, už to také vidím, měla jsi pravdu, tohle stojí za to všimnout si a VIDĚT".
Stejně jako slova, i otázky jsou (jen) ukazatele.
Upravil(a) mariposa (4. 7. 2009 17:23)
Není tady
Zklamaná, jestliže se chceš jakoby spravedlivě rozhořčit na toho druhého a ukázat mu, kam takový způsob myšlení i jednání vede, pak ale musíš zůstat nad věcí. Nemůžeš si dovolit již v příští větě se nechat strhnout vlastními asociacemi a začít se doslova handrkovat o význam slov. Potom je Tvůj původně možná dobrý úmysl (protože Ti přeci na tom druhém záleží) zcela degradován a ocitneš se v proudu. Kdo je pak zmítán proudem a víry, má co dělat, aby se neutopil. Když potom kolem sebe mlátí a strhává ty druhé pod sebe, aby se sám mohl nadechnout, svůj stav však vyhodnocuje, jako by se pořád ještě díval z břehu.., tomu se říká zatemnění mysli a skutečná slepota. Tedy myšleno ta vnitřní.
Jak může takový člověk chtít ukázat tomu druhému, že se mýlí?.. Když jeho vlastní omyl je tak velký, že skrze něj není schopen posoudit nikoho jiného! Jen zastavení a ustání v boji. Zklidnění své mysli a přání dobrého všem, všem bez výjimky!., mu může znovu otevřít oči. Ticho a pokoj... Aby jeho burácivý příliv mu konečně ulehl k nohám a on se na hranici pozvolného smývání vlastních stop konečně mohl rozpomenout... Rozpomenout, kam vlastně šel.
Není tady
Áááá, hory Krušné sestoupily do údolí, vítej.
Právě jsem se vrátila s grilovačky u přátel a povídal tam jeden Míla, jak nešikovně mají situovaný dům , každou chvilku se někdo bez pomoci nebo s pomocí škrábe z pangejtu a taky o jednom smrťáku. Kluk na motorce to tam před pár lety napálil do stromu. Míla po delším čase strom pokácel . Nikdy prý neviděl něco podobného. Jako když přitlačíš na meloun, tak i ten strom pouštěl tekutinu a byl pod kůrou a tenkou vrstvou tkáně úplně černý.
To jen že jsi někde vedle psal moc hezky o stromech a přírodě , tak tě asi napadne, co by to mohlo znamenat.
Jsem mimo mísu, ale stromy k nám patří a my se k nim chováme ...
...takže to s tématem při troše dobé vůle i souvisí.
Upravil(a) Heluška (4. 7. 2009 23:56)
Není tady
Helu, jsem moc rád, že jsem tu zase mezi vámi.
Opravdu už se mi stýskalo. 
Není tady
Zaplaťpanbu, že jsi tady Crabe, nedávnojsem na tebe vzpomínala....už jsem dostávála trudnomyslnost (i na duchovním)....a míč nemám....
Těším se na tvé přspěvky! Moc! 
Není tady
Wiki 
Není tady