Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#501 2. 7. 2009 11:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: spravedlnost (2)

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

No já ti nevím Kuliš, ale myslím, že to by vzbuzovalo jen závist a hrotilo rebélie. Lepší bude, když si horních deset bude dělat co chtějí i bez zákona. Stejně ho k ničemu nepotřebujou a bude to vypadat tak "demokraticky".
Užívat si můžeš, ale TAJNĚ, rozumíš wink
Nu a navenek budeš prostě hřímat morálku a sekat hlavy hříšníkům. Budeš vypadat tak SPRAVEDLIVĚ a REBELANTSKY a národ si tě zamiluje, uvidíš smile

Na druhé straně, když jedně zakážeš,co by je bavilo a druhejm přikážeš, co se jim brzy přejí a přestane je bavit, tak bude jedna skupina závidět druhé a ty budeš jaksi mimo jejich zájem ... případně si budou říkat, že aspoň ty mezi tu druhou skupinu nepatříš ..... teda, co já tu říkám, že ty, když se přece jedná o Haňuli??? S takovejma lidma, co sami vzbuzují nežádoucí autoritu, čímž ohrožují diktátora, by se taky něco mělo dělat, co? vissla

Hlavně by se něco mělo dělat a Haňulí, páč ta je diktátor na baterky roll

I ty jeden podvraceči !!! Ty bys byla výbornej exemplární případ na špalek ... a já bych byla výbornej poradce diktátora gloria

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#502 2. 7. 2009 11:26

Somaia
Host

hirondel napsal(a):

..............................................................................................................A co Crabat jak se mu dari?  Jsem zvedava jaka bude pokud bude na tuhle otazku Tva uroven (mira vyrovnanosti a lasky) v Tve odpovedi.   :smile

aaaáááá Barbucha se vyhajala... dobré ranko... bar bar bar lol lol lol

#503 2. 7. 2009 11:27

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nu a navenek budeš prostě hřímat morálku a sekat hlavy hříšníkům.....

Hááááá........
http://sirmi.ic.cz/smajl/96.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/122.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/389.gif
Jsem si jen představila Kulíša, jak to dělá s tím svým andělským úsměvem lollol

To by dělala Hani přecéééé, já bych jen radila ... s andělským úsměvem gloria

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#504 2. 7. 2009 11:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Nu a navenek budeš prostě hřímat morálku a sekat hlavy hříšníkům.....

Hááááá........
http://sirmi.ic.cz/smajl/96.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/122.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/389.gif
Jsem si jen představila Kulíša, jak to dělá s tím svým andělským úsměvem lollol

Andělský usměv?
Nu pak je to ovšem  D O K O N A L Ý  lol
Taky sprvedlivý zanícení je dobrý stolt
A nebo zdání svobody, nespoutanosti a nezkrotnosti.
Takové to: mně teda nedostanete, já nebudu skákat, jak pískáte stolt
Prostě to: já jsem vyjímečná rebelka a já vám to tady rozbourám lol

Super finty smile
Teda na první pohled.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#505 2. 7. 2009 11:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

ale to víš, že tě to napadlo, jsou to tvoje slova - ale jak už to tak bývá.....a jak jsem psala - čas je neúprosný a jednou vyřčené se občas zapomene....nic si z toho nedělej, měla jsme takovou babičku, co dělala před pěti minutama , to rázem zapoměla, ale co dělala za dávných časů, to měla v živé paměti vissla

pussa taky tě miluju ,Zklamčo, hjarta ty umíš tak krásně něžně vyznat lásku.... lol a sparavdlivá jsi ke každému stejnou měrou...jako ten pánbůh, co vyměřil všem spravedlivě ,že stárnou stejně rychle, bez ohledu na zásluhy a společenské postavení... hjarta
------------------------------------------------------------------
Tož vracíme se k tématu néééé???lol lol lol

Já tě nemiluju tongue takže nepiš to slovo "taky"....
ps. Tuhle babičku jsem neměla ráda, "taky" byla pěkně jedovatá  wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#506 2. 7. 2009 11:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

I ty jeden podvraceči !!! Ty bys byla výbornej exemplární případ na špalek ... a já bych byla výbornej poradce diktátora gloria

Ale kuš! Pořádnej diktátor žádnýho poradce nepotřebuje, to pak není diktátor, ale paňáca.
Hele, mně tak napadlo, Haňďule by byla super moudrá imperátorka. Ta mít poradce nejenže může, ale dokonce i musí.

Není tady

#507 2. 7. 2009 11:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

hirondel napsal(a):

..............................................................................................................A co Crabat jak se mu dari?  Jsem zvedava jaka bude pokud bude na tuhle otazku Tva uroven (mira vyrovnanosti a lasky) v Tve odpovedi.   :smile

Vyhajala?,  barbucha? , dobre rano?  Tyyyy hele jestli ty poranu nejsi uz nalita.  lol
Nejsem si jista jestli je rano,rekla bych ze ne ale to si myslim ja.  big_smile

Mira nic moc.  stolt

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#508 2. 7. 2009 11:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pandorraa napsal(a):

Jen se posmívej mrzáčkům, Pandořice jedna dumbom Víš, jak je to těžký? Takovej rebel musí bejt v jednom kuse ve střehu a VŠECHNO musí vědět, aby moh dělat ten opak grater Protože když nějakou nešťastnou shodou náhod souhlasí, tak dostane takovou kopřivku, že mu otečou oči a prsty na rukou i na nohou a dokonce i jícen....no prostě hrůza! vayikes

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#509 2. 7. 2009 11:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Jen se posmívej mrzáčkům, Pandořice jedna dumbom Víš, jak je to těžký? Takovej rebel musí bejt v jednom kuse ve střehu a VŠECHNO musí vědět, aby moh dělat ten opak grater Protože když nějakou nešťastnou shodou náhod souhlasí, tak dostane takovou kopřivku, že mu otečou oči a prsty na rukou i na nohou a dokonce i jícen....no prostě hrůza! vayikes

No abych nevěděla, jak je to těžký roll
Ty voe, to pak jeden zjistí, že lítá jak šus, vykřikuje, pokřikuje, kouska klidu nemá, osobní svoboda fuč, čas svobodně  myslet fuč, jen jak otrok kmitá a poskakuje za patami jinému člověku a žije ne svůj, ale život toho, proti komu se stále vymezuje, páč ho přeciž nemůže ztratít z voka.
Brr.
Děkuju, nechci.

Není tady

#510 2. 7. 2009 11:57

Somaia
Host

hirondel napsal(a):

Somaia napsal(a):

hirondel napsal(a):

Vyhajala?,  barbucha? , dobre rano?  Tyyyy hele jestli ty poranu nejsi uz nalita.  lol
Nejsem si jista jestli je rano,rekla bych ze ne ale to si myslim ja.  big_smile

Mira nic moc.  stolt

Co má společného Barbucha s alkoholem potažmo s barem??? Ty jsi nečetla nikdy dětské knížky?? V tomto případě Kubula a Kuba Kubikula???
Nečteš... neznáš... nevíš, kdo je Barbucha lol lol a tvoříš si domněnky... bylo by potřeba doplnit základní vzdělání a nebo zlepšit pamatováka .... bar bar bar!! zdar!! 
Radovat se ze života se dá prostě a krááásně i bez promile v krvi nebo ne?? Třeba na základě dobrých a ještě lepších zpráv!!
Já pila po ránu jen mrkvovou šťávu, bachovky, kafe  a š´távu z grepfruitových jadérek... mám pocit že menší než velké nepatrné množství alkoholu je jen v  bachovkách ,  ale ani tak nic nenadýcháš, i když se budeš snažit sebevíc...
Hele , Barbucho, nesvépravného alkoholika ze mě neuděláš... bež si strašit někam jinam a jiný lidi  cool lol lol

#511 2. 7. 2009 11:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

No abych nevěděla, jak je to těžký roll
Ty voe, to pak jeden zjistí, že lítá jak šus, vykřikuje, pokřikuje, kouska klidu nemá, osobní svoboda fuč, čas svobodně  myslet fuč, jen jak otrok kmitá a poskakuje za patami jinému člověku a žije ne svůj, ale život toho, proti komu se stále vymezuje, páč ho přeciž nemůže ztratít z voka.
Brr.
Děkuju, nechci.

parpussa

Není tady

#512 2. 7. 2009 12:01

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

kuuurňa, co se dá všechno zdědit, to máš smůlu, že sis vybrala zrovna to méně lichotivé.
Ale je běžné, že se většinou dědí ob generaci, já jsem celá moje babička .... wink nic si z toho nedělej hjarta

#513 2. 7. 2009 12:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

kuuurňa, co se dá všechno zdědit, to máš smůlu, že sis vybrala zrovna to méně lichotivé.
Ale je běžné, že se většinou dědí ob generaci, já jsem celá moje babička .... wink nic si z toho nedělej hjarta

ale di ty kecko.... tím jsem chtěla říct to, že "taky" jedovatá stejně, jak ty.
Ps. byla nevlastní tongue takže podědit jsem mohla akorát majetek storstark

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#514 2. 7. 2009 12:10

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

když nevíte co by... najdete to v Obi nebo uděláte z  babičky nevlastní  lol lol lol
naběhla sis trochu na vlastní vidle, ale to se stává ... chybička se může vloudit každému, tak už to nevokecávej a změň téma.
Znáš to: když se s ho...vín...em mažeš tím víc smrdí...  lol lol lol

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 12:11)

#515 2. 7. 2009 12:12

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Co má společného Barbucha s alkoholem potažmo s barem??? Ty jsi nečetla nikdy dětské knížky?? V tomto případě Kubula a Kuba Kubikula???
Nečteš... neznáš... nevíš, kdo je Barbucha lol lol a tvoříš si domněnky... bylo by potřeba doplnit základní vzdělání a nebo zlepšit pamatováka .... bar bar bar!! zdar!! 
Radovat se ze života se dá prostě a krááásně i bez promile v krvi nebo ne?? Třeba na základě dobrých a ještě lepších zpráv!!
Já pila po ránu jen mrkvovou šťávu, bachovky, kafe  a š´távu z grepfruitových jadérek... mám pocit že menší než velké nepatrné množství alkoholu je jen v  bachovkách ,  ale ani tak nic nenadýcháš, i když se budeš snažit sebevíc...
Hele , Barbucho, nesvépravného alkoholika ze mě neuděláš... bež si strašit někam jinam a jiný lidi  cool lol lol

Radovat se ze zivota se bezpochyby da bez alkoholu,mrkvove stavy  lol apd.  To neni nic noveho.
Jen mas pravdu Barbuchu neznam.  big_smile
Ale presto verim ze pro zakladni vzdelani me Barbucha neschazi.  A snad mozna by me neschazelo ani zakladni vzdelani.  No a k tomu abych se mohle radovat,take ne.
Cist umim ,psat neumim to by melo znamenat ze zakladni vzdelani postradam?   lol

Ty jsi zkousela jestli po bachovkach nadychas?  Ja ne. Takze Ti zatim neduveruju.Musim to sama zkusit. big_smile
Jeste ale nevim co to jsou ty bachovky.   big_smile

Upravil(a) hirondel (2. 7. 2009 12:15)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#516 2. 7. 2009 12:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

když nevíte co by... najdete to v Obi nebo uděláte z  babičky nevlastní  lol lol lol
naběhla sis trochu na vlastní vidle, ale to se stává ... chybička se může vloudit každému, tak už to nevokecávej a změň téma.

To máš smolíka.  Ti to nevyšlo a tvé domněnky pracují na 150%, tak přemýšlej ještě dál, naběhla sis akorát sama, což nemůžeš vydejchat co?

Není tady

#517 2. 7. 2009 12:20

Somaia
Host

hirondel napsal(a):

.............................Jeste ale nevim co to jsou ty bachovky.   big_smile

hmmm celé to bylo nějak smutné...už asi tuším , proč ti schází smysl pro humor a tvé pokusy jsou takové křečovité...... taky by mi nebylo do zpěvu, kdyby mi chybělo kus poetického  dětství, Kniha džnglí, Kubula ,  kocour Modroočko  a Dášeňka.... například...
sad sad sad sad  sad sad sad sad sad sad sad sad sad

#518 2. 7. 2009 12:22

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

To máš smolíka.  Ti to nevyšlo a tvé domněnky pracují na 150%, tak přemýšlej ještě dál, naběhla sis akorát sama, což nemůžeš vydejchat co?

ale jdi ty brepto... vrať se zpátky a přečti si to po sobě... lol lol lol

#519 2. 7. 2009 12:26

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hir - bachovky jsou esence, o kterých musíš začít věřit, že ti třeba zvednou sebevědomí, když ho máš pod bodem mrazu, nebo přičarují lásku, nebo ...cokoliv, v co chceš věřit...a čím víc věříš, tím víc si myslíš, že to je díky nim a že ti pomáhají. Docela slušný vejdělek na použivatelích berliček - opět další, kteří nedokáží vlastními skutky a činy udělat si život takový, jaký chtějí žít a potřebují k tomu právě tyhle berle. Druhá strana - tzv. prodejci mají v současné době právě na těchto kulhajících velký kšeft.

Není tady

#520 2. 7. 2009 12:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Bachovy kapky, dle Edwarda Bacha...bylinný, ale spešl

Není tady

#521 2. 7. 2009 12:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Somaia napsal(a):

ale jdi ty brepto... vrať se zpátky a přečti si to po sobě... lol lol lol

Somaio - ty telátko....neznamená přeci, že když napíšu moje babička, je to zákonitě pokrevní babička...už chápeš? Ale co, spi dál lol

Není tady

#522 2. 7. 2009 12:33

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

Somaio - ty telátko....neznamená přeci, že když napíšu moje babička, je to zákonitě pokrevní babička...už chápeš? Ale co, spi dál lol

s křížkem po funuse si můžeš vymyslet a napsat  , ty jelítko,  big_smile cokoliv, stejně s tím bičem už nezapráskáš... tongue reta

#523 2. 7. 2009 12:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Ale kuš! Pořádnej diktátor žádnýho poradce nepotřebuje, to pak není diktátor, ale paňáca.
Hele, mně tak napadlo, Haňďule by byla super moudrá imperátorka. Ta mít poradce nejenže může, ale dokonce i musí.

Ty nevíš, že diktátora tvoří jeho poradci? Takové ty šedé eminence, které v podstatě za nic neodpovídají?
Ikdyž Haňule se asyk tvořit nenechá ... tam se budou muset ty skvělé nápady podsouvat hodně nenápadně stolt

Není tady

#524 2. 7. 2009 12:36

Somaia
Host

hirondel napsal(a):

Bachovy kapky, dle Edwarda Bacha...bylinný, ale spešl

stolt  ale podle některých lidí je i příroda výmysl šarlatána a podvod na n-tou. Není nad pořádně silný antibiotika, antivirotika  a analgetika   a nejlépe tak 5x až 6x ročně! dudlik páč do hrobu má jít tělo pořádně zhuntovaný...  lol

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 12:37)

#525 2. 7. 2009 12:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Moc se mi líbí, když někdo neví o čem mluví a přesto je chytřejší než lékař Dr. Edward Bach, chirurg-traumatolog a asistent bakteriologie v londýnské univerzitní nemocnici, viz např: http://www.bachovaterapie.cz/kdoEB.htm

Tak nevím, zda tohle je tuplovaná blbost nýmanda, který umí o věcech jen tlachat, nebetyčná drzost nadutce, který se bojí všeho a všech, tak kope kolem sebe a nebo opravdu jen NEVĚDOMOST.
Asi je to všechno dohromady.
Upřímnou soustrast.

Upravil(a) Pandorraa (2. 7. 2009 12:49)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí