Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#476 2. 7. 2009 10:24

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: spravedlnost (2)

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

1. Kdo nejí hořický s nama, jí proti nám vissla

Důležitý bude ovšem taky způsob JAK konzumovat hořický!!!
Já je například jemně olupuji zuby a na závěr vychutnávám samostatný vnitřek, jsem požitkář a děsně při tom mlaskám... lol
Myslím, že by se to mělo nějak pěkně do detailu rozepsat a udělat z toho zákon ... par lol

Tak to koukám, že to budu muset vzít do ruky JÁ.
POŽITKÁŘSTVÍ zakotvit do zákona? Si upadla né? Žádný takový! Požitkářství je nemorální a to jakéhokoliv druhu, předchozího obvzláště! Vede to jen k upadku morálky a výsledkem je ve finále rozpad rodiny, po*né rozhoďnožkářství a utrpení těch, kterým není požitkářství vlastní! Takže nic nebude! To bych se na to podívala, takhle tady zvlčet!
A vůbec, jedinej povolenej vlček je tady lupiš a ty Somaio jedna nezvedená si dej bacha, abys nepřišla vo svou křišťálovou kouli, když vymejšlíš takovýhle bejkárny dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Uf, to sem se unavila, unavila, unavila, unavila lollollol

Já myslím, že by měl být zákon, který striktně rozdělí obyvatelstvo na ty, kterým je požitkářství zakázáno a na ty, kterým bude naopak přikázáno ... aby byla ta rovnováha stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#477 2. 7. 2009 10:28

Somaia
Host

Pandorraa napsal(a):

Tak to koukám, že to budu muset vzít do ruky JÁ.
POŽITKÁŘSTVÍ zakotvit do zákona? Si upadla né? Žádný takový! Požitkářství je nemorální a to jakéhokoliv druhu, předchozího obvzláště! Vede to jen k upadku morálky a výsledkem je ve finále rozpad rodiny, po*né rozhoďnožkářství a utrpení těch, kterým není požitkářství vlastní! Takže nic nebude! To bych se na to podívala, takhle tady zvlčet!
A vůbec, jedinej povolenej vlček je tady lupiš a ty Somaio jedna nezvedená si dej bacha, abys nepřišla vo svou křišťálovou kouli, když vymejšlíš takovýhle bejkárny dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Uf, to sem se unavila, unavila, unavila, unavila lollollol

jááá se tě nebooooojííííííím..... lol  lol lol

Miškuliš: děkuji, hned se nám na severu dýchá líp.... lol lol albert

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 10:29)

#478 2. 7. 2009 10:30

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Somaia napsal(a):

Jinak je bezva vidět, jak  někdo neovládá svou touhu povozit se  na kolotoči a tlačit ho, musí naskočit i na jindy  opovrhovaném duchovním... lol
Když musíš... tak musíš... big_smile

Špatná domněnka, ale nechám ti - prostě tak nějak mě osvítila intuice, či kýho výra a říkám si, je tu nějakej klid, ta Pandora si mě bere na duchovním do huby...no ja měla jsem pravdu lol
Nééé kecám, vyleštila jsem křišťálovou kouli, aby mi ukázala cestu gloria tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#479 2. 7. 2009 10:35

Somaia
Host

Nevyleštila jsi nic.... neb nemáš ani tucha , jak to funguje a co se dá s takovou koulí všechno dělat... lol
kdybys jen z desetiny měla, tak bychom tě tady  po nocích už neviděly/i.... lol lol lol

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 10:35)

#480 2. 7. 2009 10:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pandorraa napsal(a):

A vůbec, jedinej povolenej vlček je tady lupiš

Bodejť tillfreds
A jájájá, jenom já budu rozhodovat, kdo a kdy smí vlčet, případně vod kolika do kolika dumbomalbert
A za příkladné vlčení budu rozdávat certifikáty stolt

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#481 2. 7. 2009 10:43

Nick3594
Host

Tak tu pročítám, co jste tu včera nadiskutovaly, páč s tím čertiskem malým nemám moc času. big_smile

Pan, já si nemůžu pomoct, ale musim to napsat. Fakt mě inspiruješ a u tvých příspěvků přemýšlím, což se u jiných říct nedá rock. Tak a doufám, že jsem ti neudělala moc velkou díru do zadnice lol.

No a nevíte, proč mi z duchovního hlediska to moje dítě doma dělá tak neuvěřitelný binec a všechno vyhazuje lol? Nějak nestíhám uklízet a občas mi pod nohama něco křupne hmm To je pak nějaká spravedlnost, on dělá binec a já uklízím roll

#482 2. 7. 2009 10:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Nevyleštila jsi nic.... neb nemáš ani tucha , jak to funguje a co se dá s takovou koulí všechno dělat... lol
kdybys jen z desetiny měla, tak bychom tě tady  po nocích už neviděly/i.... lol lol lol

lol a kdo má? Ty? Jiné? Di ty brepto lol

Kdyby si alespoň z desetiny měla ty, tak tu nejsi vůbec  - ani v noci, ani ve dne tongue (Je to dvojsečné, což?)
Já vím, že je to tvé zbožné přání mě už tady nevidět, ale asi tu kouli leštíš špatně, do vesmíru posíláš špatná přání - tedy - ještě to neumíš, ale možná se snad ještě naučíš, ale spěchej, čas je neúprosný vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#483 2. 7. 2009 10:48

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice napsal(a):

No a nevíte, proč mi z duchovního hlediska to moje dítě doma dělá tak neuvěřitelný binec a všechno vyhazuje lol? Nějak nestíhám uklízet a občas mi pod nohama něco křupne hmm To je pak nějaká spravedlnost, on dělá binec a já uklízím roll

Bordel v bytě, šťastné dítě tummenupp

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#484 2. 7. 2009 10:51

Nick3594
Host

Jo Miš, to už jsem taky slyšela tummenupp. A to je to nejdůležitější, čert vem binec big_smile.

Můj mladý k tomu prohlásil brm brm brm tongue

Upravil(a) lvice (2. 7. 2009 10:52)

#485 2. 7. 2009 10:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Tak to bys teda měla, páč moje Čarodějnice není mrtvá, jenom spí wink
Faktem je, že tu zatím není nic, co by ji mohlo probudit.
Naštěstí.

Ty brďo, ale někdy ji alespoň vyvenčit musím, no ni?
Tak se třes pane Higgins, tak se třes lollollollollollol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#486 2. 7. 2009 11:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Já myslím, že by měl být zákon, který striktně rozdělí obyvatelstvo na ty, kterým je požitkářství zakázáno a na ty, kterým bude naopak přikázáno ... aby byla ta rovnováha stolt

No já ti nevím Kuliš, ale myslím, že to by vzbuzovalo jen závist a hrotilo rebélie. Lepší bude, když si horních deset bude dělat co chtějí i bez zákona. Stejně ho k ničemu nepotřebujou a bude to vypadat tak "demokraticky".
Užívat si můžeš, ale TAJNĚ, rozumíš wink
Nu a navenek budeš prostě hřímat morálku a sekat hlavy hříšníkům. Budeš vypadat tak SPRAVEDLIVĚ a REBELANTSKY a národ si tě zamiluje, uvidíš smile

Není tady

#487 2. 7. 2009 11:01

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

Somaia napsal(a):

Kdyby si alespoň z desetiny měla ty, tak tu nejsi vůbec  - ani v noci, ani ve dne tongue (Je to dvojsečné, což?)
Já vím, že je to tvé zbožné přání mě už tady nevidět, ale asi tu kouli leštíš špatně, do vesmíru posíláš špatná přání - tedy - ještě to neumíš, ale možná se snad ještě naučíš, ale spěchej, čas je neúprosný vissla

zlatý prciny a kyselý hrozny... wink  lol
máš špatné informační zdroje... co jsem si kdy přála, to mám měrou vrchovatou....
nechápu, proč si myslíš, že tomu tak není... podej důkaz pro své tvrzení nebo přestaň tlachat o druhých nepravdy reta
Ale je užitečné sledovat jak ten, kdo  něco v životě ani nezkusil ani o tom nic netuší , přesvědčuje někoho, kdo ví a má ověřené, že to nefunguje, fungovat nemůže.....
To je tvůj obvyklý postup vždy a všude??

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 11:07)

#488 2. 7. 2009 11:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice napsal(a):

Tak tu pročítám, co jste tu včera nadiskutovaly, páč s tím čertiskem malým nemám moc času. big_smile

Pan, já si nemůžu pomoct, ale musim to napsat. Fakt mě inspiruješ a u tvých příspěvků přemýšlím, což se u jiných říct nedá rock. Tak a doufám, že jsem ti neudělala moc velkou díru do zadnice lol.

lollollollollollollollollollol
Lepší děravá zadnice, než nudný piedestál wink

Není tady

#489 2. 7. 2009 11:03

Somaia
Host

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Tak to bys teda měla, páč moje Čarodějnice není mrtvá, jenom spí wink
Faktem je, že tu zatím není nic, co by ji mohlo probudit.
Naštěstí.

Ty brďo, ale někdy ji alespoň vyvenčit musím, no ni?
Tak se třes pane Higgins, tak se třes lollollollollollol

až o sebe křísnem... tak to bude  asi galaktická exploze...  lol lol
pořáááád se neboooojííííím lol lol lol

#490 2. 7. 2009 11:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Somaia napsal(a):

zlatý prciny a kyselý hrozny... wink  lol
máš špatné informační zdroje... co jsem si kdy přála, to mám měrou vrchovatou....
nechápu, proč si myslíš, že tomu tak není... podej důkaz pro své tvrzení nebo přestaň tlachat o druhých nepravdy reta

lol tady nejde o to, co si si kdy přála a máš to měrou vrchovatou, tady jde pouze o tu malou část a to tu, že: tak bychom tě tady  po nocích už neviděly/i  Zbožné přání - ovšem nesplnitelné vissla To, co si mimo přeješ ještě dál mě vůbec nezajímá .....ty důkaze lol

Není tady

#491 2. 7. 2009 11:08

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

No já ti nevím Kuliš, ale myslím, že to by vzbuzovalo jen závist a hrotilo rebélie. Lepší bude, když si horních deset bude dělat co chtějí i bez zákona. Stejně ho k ničemu nepotřebujou a bude to vypadat tak "demokraticky".
Nu a navenek budeš prostě hřímat morálku a sekat hlavy hříšníkům. Budeš vypadat tak SPRAVEDLIVĚ a REBELANTSKY a národ si tě zamiluje, uvidíš smile

Na druhé straně, když jedně zakážeš,co by je bavilo a druhejm přikážeš, co se jim brzy přejí a přestane je bavit, tak bude jedna skupina závidět druhé a ty budeš jaksi mimo jejich zájem ... případně si budou říkat, že aspoň ty mezi tu druhou skupinu nepatříš ..... teda, co já tu říkám, že ty, když se přece jedná o Haňuli??? S takovejma lidma, co sami vzbuzují nežádoucí autoritu, čímž ohrožují diktátora, by se taky něco mělo dělat, co? vissla

Není tady

#492 2. 7. 2009 11:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Myslím, že to ani nebude galaktická exploze až o sebe křísnem jednou tupou makovící každá z jedný strany stoltlol

Není tady

#493 2. 7. 2009 11:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Na druhé straně, když jedně zakážeš,co by je bavilo a druhejm přikážeš, co se jim brzy přejí a přestane je bavit, tak bude jedna skupina závidět druhé a ty budeš jaksi mimo jejich zájem ... případně si budou říkat, že aspoň ty mezi tu druhou skupinu nepatříš ..... teda, co já tu říkám, že ty, když se přece jedná o Haňuli??? S takovejma lidma, co sami vzbuzují nežádoucí autoritu, čímž ohrožují diktátora, by se taky něco mělo dělat, co? vissla

Hlavně by se něco mělo dělat a Haňulí, páč ta je diktátor na baterky roll

Není tady

#494 2. 7. 2009 11:10

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

lol tady nejde o to, co si si kdy přála a máš to měrou vrchovatou, tady jde pouze o tu malou část a to tu, že: tak bychom tě tady  po nocích už neviděly/i  Zbožné přání - ovšem nesplnitelné vissla To, co si mimo přeješ ještě dál mě vůbec nezajímá .....ty důkaze lol

a kruci...no joooo.... to mě ještě nenapadlo přát si výše uvedené vytučněné... díky za radu, budu o tom uvažovat... lol lol.... ty tlachalko tongue

#495 2. 7. 2009 11:12

Somaia
Host

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Myslím, že to ani nebude galaktická exploze až o sebe křísnem jednou tupou makovící každá z jedný strany stoltlol

lol lol takže se akorát rozsypou zrníčka.... a nic... lol lol lol tak to jsem klidná. par

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 11:12)

#496 2. 7. 2009 11:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

lol lol takže se akorát rozsypou zrníčka.... a nic... lol lol lol tak to jsem klidná. par

Njn...někomu sedí na mozku šváb, jiný tam má "zrníčka" a chrastí, haraší a šustíkuje  wink

Není tady

#497 2. 7. 2009 11:19

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

a kruci...no joooo.... to mě ještě nenapadlo přát si výše uvedené vytučněné... díky za radu, budu o tom uvažovat... lol lol.... ty tlachalko tongue

ale to víš, že tě to napadlo, jsou to tvoje slova - ale jak už to tak bývá.....a jak jsem psala - čas je neúprosný a jednou vyřčené se občas zapomene....nic si z toho nedělej, měla jsme takovou babičku, co dělala před pěti minutama , to rázem zapoměla, ale co dělala za dávných časů, to měla v živé paměti vissla

Není tady

#498 2. 7. 2009 11:19

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Me zas nebaví, když někdo  o svých nedostatcích zarytě mlčí a ukazuje prstem jen na nedostatky  druhé  osoby. lol lol

Zaryte mlci rikas bambulko?  Ahaaaaa ! Hm,tak to me neprekvapuje. A proto ze vidis situaci (z Tveho uhelu pohledu kde stojis) takhle,tak se neni cemu divit,ze Te to nebavi.  stolt
Ty jsi jedna z tech co by rada aby kazdy bez rozdilu(v barevnem to svete) fungoval (tady na Babinetu ) podle stejnych pravidel. A ono kdyz neeeee tak se kolo roztaciiiiii .   yikes  lol
Neprekvapuje me co pises,uz davno to vim.  pussa  To jen pro informaci.  Ale udelalo me radost ze se nepletu.  rock
Ono to totiz z meho uhlu pohledu vypada jeste jinak. Ale to je pochopitelny,to bys mela vedet.   
Jak to vypada v mem uhlu,to zrejme nedokazes videt.  Ale pokub by jsi to umela, moznaaaa ze ta hra co je Ti tak nestravitelna by se Te uz nedotkla.   Jako hlavne by jsi uz o tom nepotrebovala nezaryte nemlcet.  lol

Tak si z toho opet neco odnes prosim Te a nezapomen se certit nad tim ze jsem nenapsala -odneseme. 

A co Tve srdce je tam dost mista pro vsechny? 

A co Crabat jak se mu dari?  Jsem zvedava jaka bude pokud bude na tuhle otazku Tva uroven (mira vyrovnanosti a lasky) v Tve odpovedi.   :smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#499 2. 7. 2009 11:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pandorraa napsal(a):

Nu a navenek budeš prostě hřímat morálku a sekat hlavy hříšníkům.....

Hááááá........
http://sirmi.ic.cz/smajl/96.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/122.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/389.gif
Jsem si jen představila Kulíša, jak to dělá s tím svým andělským úsměvem lollol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#500 2. 7. 2009 11:24

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

ale to víš, že tě to napadlo, jsou to tvoje slova - ale jak už to tak bývá.....a jak jsem psala - čas je neúprosný a jednou vyřčené se občas zapomene....nic si z toho nedělej, měla jsme takovou babičku, co dělala před pěti minutama , to rázem zapoměla, ale co dělala za dávných časů, to měla v živé paměti vissla

pussa taky tě miluju ,Zklamčo, hjarta ty umíš tak krásně něžně vyznat lásku.... lol a sparavdlivá jsi ke každému stejnou měrou...jako ten pánbůh, co vyměřil všem spravedlivě ,že stárnou stejně rychle, bez ohledu na zásluhy a společenské postavení... hjarta
------------------------------------------------------------------
Tož vracíme se k tématu néééé???lol lol lol

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí