|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pandorraa napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
.........
Teda tebe neznám, ale avatar máš jako Sauron
Bať právě lupi, takže znáš
Tak mne právě blesklo ne nad hlavou, ale hlavou: Sauron na tenkém ledě
Ty bys už ve svém věku měla vědět, že pohádky a fantasmagorie jsou pro děti a ne pro ženskou, která se chce předvést světu, jak je na celééééém šíííréééém svěětěěě tááá nejchytřešííííííí.
A stále děláš jednu a tutéž chybu, posuzuješ lidi podle nicku a te´d už dokonce podle avataru - takže kdybych to měla brát tak podle tebe, takže ty Pandoro si vlastně pěkná potvora (nechci psát .....- byť to by na tebe sedlo líp), do světa si vypustila všechno zlo, jen naději si ve skříňce nechala zavřenou, proto je na světě tolik utrpení....a supi se slétávají a mají hody.
A ještě k tomu, abych uvedla na pravou míru - musela jsme si dát do Gůůůgla, co to vůbec ten Sauron je - takže opravdu žiješ v říši fantasmagorii, pohádky typu Pán prstenů a jiné bláboly ti jsou blízké a hledáš v tom i odpovědi na to, co sama "selským rozumem" nedokážeš pobrat.
Není tady
Tak si někdy říkám jak tenká je hranice mezi dedukcí a doměnkou.... a slova, slova nás rozdělují, neb každý je vnímáme podle vlastních zkušeností a emocí...
Není tady
Furt jsem nemohla přijít na to, co mi na tom srdíčku nesedí.
Pán Prstenů že je pohádka?
Tady někomu chybí základní vzdělání.
Hani napsal(a):
No Hir, co to je, toto? To vypadá, jako že mě nerada vidíš.....
Folklórem jsem myslela ty nekonečné neplodné (alespoň já je tak vnímám) pře dokola.
Dobrej postřeh Hani - ale zásadní věc, oč tu běží a kdo to kolo pří roztáčí...myslíš si, že se točí samo, nebo má věčné kolotočáře? Hmm?
NO a další věc je ta, na koho padne tvůj zrak při hledání toho "světského" (toho kolotočáře) 
Není tady
majkafa napsal(a):
Furt jsem nemohla přijít na to, co mi na tom srdíčku nesedí.
Pán Prstenů že je pohádka?Tady někomu chybí základní vzdělání.
Myslíš si, že Pán prstenů je základní vzdělání? No asi jak pro koho....a někdo to přímo žere a rád by se vtělesnil přímo do role. viď Majko 
Ps. Nevytrhávej z kontextu, pak by ti neunikolo, že jsem nemluvila jen o pohádkách, nýbrž i o FANTASMAGORIÍCH - což je tvůj šálek čaje 
Není tady
Viki, nojo: jenže to není tvoje vlákno.... holt jsme téma "spravedlnost" už vyčerpaly a na něj volně navázala jiná témata, že.... 

Hani, bacha, Zlý voko se s tebou chce kámošit 

Není tady
Já bych nejraděj nemusela nic, ale zatím jsem ráda, že nemusím to, co nemusím. Momentálně jsem ve stavu poměrný rovnováhy, kdy to co musím a to co chci je v takovým příjemným rozložení
Halo halo uz jsem tady.
Teda to vidim u Tebe fakt poprve ze jsi takhle nedockava na mou odpoved. 
Rekneme, ze nejak se me tezko veri ze by jsi nejradeji nemusela nic. Ze by jsi nejradeji nemusela nic delat.
Myslim ze to mas jinak,ze potrebujes neco delat.Jinak by ses zblaznila. A
To je muj nazor a muzu se mylit. No a to je cely vlku Lupi. 
Není tady
Ba ba Hani, bacha na Zlý voko

Není tady
hirondel napsal(a):
Já bych nejraděj nemusela nic, ale zatím jsem ráda, že nemusím to, co nemusím. Momentálně jsem ve stavu poměrný rovnováhy, kdy to co musím a to co chci je v takovým příjemným rozložení
Halo halo uz jsem tady.
Rekneme, ze nejak se me tezko veri ze by jsi nejradeji nemusela nic. Ze by jsi nejradeji nemusela nic delat.
Teda, to se mi fakt ulevilo ... ještě že Hir ví, jak to Lupí má a co potřebuje ... teda, Hir ... my tě nemít .... 

Upravil(a) BB (1. 7. 2009 21:48)
Není tady
BB napsal(a):
hirondel napsal(a):
Halo halo uz jsem tady.
To je muj nazor a muzu se mylit. No a to je cely vlku Lupi.Teda, to se mi fakt ulevilo ... ještě že Hir ví, jak to Lupí má a co potřebuje ... teda, Hir ... my tě nemít ....
Ty hle BB neprud. 
Ctes muj prispevek urcite dost pozorne? 
A vubec jakto ze me neodpovidas na hadanku,co si to vubec dovolujes?

Upravil(a) hirondel (1. 7. 2009 21:53)
Není tady
Viki, nojo: jenže to není tvoje vlákno.... holt jsme téma "spravedlnost" už vyčerpaly a na něj volně navázala jiná témata, že....
Hani, bacha, Zlý voko se s tebou chce kámošit
Lupiš,
s Hani se chce kámošit naprosto každý, páč ona je prostě sqělá baba 

Není tady
Pandorraa napsal(a):
s Hani se chce kámošit naprosto každý, páč ona je prostě sqělá baba
To je fakt.
Jen kdyby se to dalo rict takhle o kazde. 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Ba ba Hani, bacha na Zlý voko
![]()
![]()
Ne. To nestačí! JÁ jsem přímo i n k v i z i c e!!! Ne vždy řvu..., na souhlas, ptz. vim, že je zjevný. ALE: občas jsou souhlasné hlasy sympatické, ne?!?

Není tady
No hezkýýýý. Jedna vám pohrozí s diktaturou a hnedle je skvělá a každej se s ní chce kamarádit. Hmm - to budu muset nazkoušet aj doma!
No ale potěšilo mě, jak mě vidíte a taky, že jste se alespoň na něčem shodly.........
Hele, holky, já fakt teprvá včera pochopila, proč vás to baví. Jsem holt zabedněná, no.
Osvícení se ještě nedostavilo. Budu muset ještě nějakej čásek vydržet. 
Lupi, já vím, diktátor já jsem na prd a vůbec mi nedošlo, že v diktatuře je zákon jen jeden. Hmm, asi to teda nechám tak a občas se sem přijdu juknout, co tu provádíte. 
Zklamaná - kdo to tady roztáčí? No přece úplně všichni. To je mi taky otázka. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Ne, Pan. Teď to mám tak jak mě to baví. Ale ne vždy jsem to tak měla
Me zase nebavi kdyz ma nekdo nutkavou vasen a dost naruseny zvyk,mluvit o svych nedostatcich a pouzivat pritom prst namireny k druhe osobe.
Me zas nebaví, když někdo o svých nedostatcích zarytě mlčí a ukazuje prstem jen na nedostatky druhé osoby.

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 8:12)
Jinak je bezva vidět, jak někdo neovládá svou touhu povozit se na kolotoči a tlačit ho, musí naskočit i na jindy opovrhovaném duchovním...
Když musíš... tak musíš... 
hirondel napsal(a):
Halo halo uz jsem tady.
Nedočkavá jsem byla proto, že mi připadalo, žes to řekla tak...zvláštně. Nevím přesně....
Jo táák...ale to já jsem naprosto nemyslela, že bych nic nedělala...to bych se vskutku zbláznila 
Měla jsem na mysli, že nejlepší je, když člověk dělá - třeba spoustu věcí - ale jen to, co SE mu chce. Tak jasně, že nikdy to nejde úplně (nebo možná jde, ale já už se k tomu nedohrabu)....no a já jsem momentálně ve stádiu, kdy tak půlku věcí "musím" a půlku "se mi chce". A to jsem měla na mysli tou rovnováhou 
Bíbí, mně to neprudí....nemám pocit, že by mě Hir buzikovala- ale díky 
Ránko, Hani! 
Není tady
Hirondel napsal(a):
Lvice,muzu se zeptat co je dovoleno Tobe?
Však ty na to přijdeš 
hirondel napsal(a):
BB napsal(a):
hirondel napsal(a):
Halo halo uz jsem tady.
To je muj nazor a muzu se mylit. No a to je cely vlku Lupi.Teda, to se mi fakt ulevilo ... ještě že Hir ví, jak to Lupí má a co potřebuje ... teda, Hir ... my tě nemít ....
Ty hle BB neprud.
Ctes muj prispevek urcite dost pozorne?
A vubec jakto ze me neodpovidas na hadanku,co si to vubec dovolujes?![]()
Hir - ty to chápeš jako pruzení? Copak to o tobě vypovídá ? Však ty na to přijdeš sama .... 
Jedna ruka netleská .... 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
.........
Teda tebe neznám, ale avatar máš jako Sauron
Lupi, to je ta jediná pani, co ji mám v ignorovanejch, což ti může ale nemusí něco napovědět 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Inu, naučte se znát co nejvíc o zrcadlech a budete znát téměř všechno
Terryjak jinak.....
A to ještě nikdo nevíte, co zrcadlim Pan já!(Já to teda taky nevím, ale určitě něco naprosto úžasnýho
)
Lupi, všichni mi zracadlí něco naprosto úžasnýho, pravdou je, že někteří i něco ještě úžasnějšího
(však ty víš)
Třeba já, že jó? 
Není tady

Hani napsal(a):
No vida! Tak já o tom do zítřka popřemýšlím, co vydám za zákony. Se budete ještě divit a vzpomínat na bezvládí, kdy jste si mohly kafrat, co jste chtěly!
1. Kdo nejí hořický s nama, jí proti nám 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Hani napsal(a):
No vida! Tak já o tom do zítřka popřemýšlím, co vydám za zákony. Se budete ještě divit a vzpomínat na bezvládí, kdy jste si mohly kafrat, co jste chtěly!
Důležitý bude ovšem taky způsob JAK konzumovat hořický!!!
Já je například jemně olupuji zuby a na závěr vychutnávám samostatný vnitřek, jsem požitkář a děsně při tom mlaskám... 
Myslím, že by se to mělo nějak pěkně do detailu rozepsat a udělat z toho zákon ...

Somaia napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Hani napsal(a):
Já je například jemně olupuji zuby a na závěr vychutnávám samostatný vnitřek, jsem požitkář a děsně při tom mlaskám...
Myslím, že by se to mělo nějak pěkně do detailu rozepsat a udělat z toho zákon ...![]()
Tak to koukám, že to budu muset vzít do ruky JÁ.
POŽITKÁŘSTVÍ zakotvit do zákona? Si upadla né? Žádný takový! Požitkářství je nemorální a to jakéhokoliv druhu, předchozího obvzláště! Vede to jen k upadku morálky a výsledkem je ve finále rozpad rodiny, po*né rozhoďnožkářství a utrpení těch, kterým není požitkářství vlastní! Takže nic nebude! To bych se na to podívala, takhle tady zvlčet!
A vůbec, jedinej povolenej vlček je tady lupiš a ty Somaio jedna nezvedená si dej bacha, abys nepřišla vo svou křišťálovou kouli, když vymejšlíš takovýhle bejkárny 

Uf, to sem se unavila, unavila, unavila, unavila 

Není tady

Somaia napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Hani napsal(a):
Myslím, že by se to mělo nějak pěkně do detailu rozepsat a udělat z toho zákon ...![]()
Já myslela, že takhle je jí každý už od dob, co byly mezi jednotlivejma vrstvama krystalky cukříků
... hele, ale co je důležitý, musíš mít výhradně polomáčené a nejprv je musíš postavit na okno tím hnědým koncem dolů skrzevá chemtrails ... však díky tomu, že vás s Haníkovou a Macexovou už přes rok takhle chráníme, nenadělal žádné větší škody ... takoví my sme dobráci ...
Není tady