Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#451 1. 7. 2009 20:58

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: spravedlnost (2)

Pandorraa napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

.........

Teda tebe neznám, ale avatar máš jako Sauron usch

Bať právě lupi, takže znáš stoltwink

Tak mne právě blesklo ne nad hlavou, ale hlavou: Sauron na tenkém ledě lollollollol

Ty bys už ve svém věku měla vědět, že pohádky a fantasmagorie jsou pro děti a ne pro ženskou, která se chce předvést světu, jak je na celééééém  šíííréééém svěětěěě tááá nejchytřešííííííí.
A stále děláš jednu a tutéž chybu, posuzuješ lidi podle nicku a te´d už dokonce podle avataru - takže kdybych to měla brát tak podle tebe, takže ty Pandoro si vlastně pěkná potvora (nechci psát .....- byť to by na tebe sedlo líp), do světa si vypustila všechno zlo, jen naději si ve skříňce nechala zavřenou, proto je na světě tolik utrpení....a supi se slétávají a mají hody.

A ještě k tomu, abych uvedla na pravou míru - musela jsme si dát do Gůůůgla, co to vůbec ten Sauron je - takže opravdu žiješ v říši fantasmagorii, pohádky typu Pán prstenů a jiné bláboly ti jsou blízké a hledáš v tom i odpovědi na to, co sama "selským rozumem" nedokážeš pobrat.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#452 1. 7. 2009 21:01

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Tak si někdy říkám jak tenká je hranice mezi dedukcí a doměnkou.... a slova, slova nás rozdělují, neb každý je vnímáme podle vlastních zkušeností a emocí...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#453 1. 7. 2009 21:04

majkafa
Host

Furt jsem nemohla přijít na to, co mi na tom srdíčku nesedí.
Pán Prstenů že je pohádka? va Tady někomu chybí základní vzdělání.

#454 1. 7. 2009 21:17

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

No Hir, co to je, toto? To vypadá, jako že mě nerada vidíš..... big_smile

Folklórem jsem myslela ty nekonečné neplodné (alespoň já je tak vnímám) pře dokola.

Dobrej postřeh Hani - ale zásadní věc, oč tu běží a kdo to kolo pří roztáčí...myslíš si, že se točí samo, nebo má věčné kolotočáře? Hmm? tongue NO a další věc je ta, na koho padne tvůj zrak při hledání toho "světského" (toho kolotočáře) wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#455 1. 7. 2009 21:20

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Furt jsem nemohla přijít na to, co mi na tom srdíčku nesedí.
Pán Prstenů že je pohádka? va Tady někomu chybí základní vzdělání.

Myslíš si, že Pán prstenů je základní vzdělání? No asi jak pro koho....a někdo to přímo žere a rád by se vtělesnil přímo do role. viď Majko lol
Ps. Nevytrhávej z kontextu, pak by ti neunikolo, že jsem nemluvila jen o pohádkách, nýbrž i o FANTASMAGORIÍCH - což je tvůj šálek čaje godlike

Není tady

#456 1. 7. 2009 21:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Viki, nojo: jenže to není tvoje vlákno.... holt jsme téma "spravedlnost" už vyčerpaly a na něj volně navázala jiná témata, že.... winklol
Hani, bacha, Zlý voko se s tebou chce kámošit yikeslol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#457 1. 7. 2009 21:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych nejraděj nemusela nic, ale zatím jsem ráda, že nemusím to, co nemusím. Momentálně jsem  ve stavu poměrný rovnováhy, kdy to co musím a to co chci je v takovým příjemným rozložení smile

Halo halo uz jsem tady.
Teda to vidim u Tebe fakt poprve ze jsi takhle nedockava na mou odpoved. wink

Rekneme, ze nejak se me tezko veri ze by jsi nejradeji nemusela nic.  Ze by jsi nejradeji nemusela nic delat.
Myslim ze to mas jinak,ze potrebujes neco delat.Jinak by ses zblaznila.  A
To je muj nazor a muzu se mylit. No a to je cely vlku Lupi.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#458 1. 7. 2009 21:44

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ba ba Hani, bacha na Zlý voko lol lol lol

Není tady

#459 1. 7. 2009 21:48

BB
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Já bych nejraděj nemusela nic, ale zatím jsem ráda, že nemusím to, co nemusím. Momentálně jsem  ve stavu poměrný rovnováhy, kdy to co musím a to co chci je v takovým příjemným rozložení smile

Halo halo uz jsem tady.

Rekneme, ze nejak se me tezko veri ze by jsi nejradeji nemusela nic.  Ze by jsi nejradeji nemusela nic delat.

Teda, to se mi fakt ulevilo ... ještě že Hir ví, jak to Lupí má a co potřebuje ... teda, Hir ... my tě nemít .... big_smilebig_smile

Upravil(a) BB (1. 7. 2009 21:48)

BB

Není tady

#460 1. 7. 2009 21:52

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

hirondel napsal(a):

Halo halo uz jsem tady.

Teda, to se mi fakt ulevilo ... ještě že Hir ví, jak to Lupí má a co potřebuje ... teda, Hir ... my tě nemít .... big_smilebig_smile

Ty hle BB neprud.  dumbom
Ctes muj prispevek urcite dost pozorne?  cool

A vubec jakto ze me neodpovidas na hadanku,co si to vubec dovolujes?  wink  lol

Upravil(a) hirondel (1. 7. 2009 21:53)

Není tady

#461 1. 7. 2009 21:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Viki, nojo: jenže to není tvoje vlákno.... holt jsme téma "spravedlnost" už vyčerpaly a na něj volně navázala jiná témata, že.... winklol
Hani, bacha, Zlý voko se s tebou chce kámošit yikeslol

Lupiš,
s Hani se chce kámošit naprosto každý, páč ona je prostě sqělá baba winkwink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#462 1. 7. 2009 21:56

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

s Hani se chce kámošit naprosto každý, páč ona je prostě sqělá baba winkwink

To je fakt.  smile Jen kdyby se to dalo rict takhle o kazde.  big_smile

Není tady

#463 1. 7. 2009 22:00

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Zklamaná napsal(a):

Ba ba Hani, bacha na Zlý voko lol lol lol

Ne. To nestačí! JÁ jsem přímo  i n k v i z i c e!!! Ne vždy řvu..., na souhlas, ptz. vim, že je zjevný. ALE: občas jsou souhlasné hlasy sympatické, ne?!? va rock rock rock

Není tady

#464 2. 7. 2009 7:44

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

No hezkýýýý. Jedna vám pohrozí s diktaturou a hnedle je skvělá a každej se s ní chce kamarádit. Hmm - to budu muset nazkoušet aj doma! lol No ale potěšilo mě, jak mě vidíte a taky, že jste se alespoň na něčem shodly.........  big_smile pussa

Hele, holky, já fakt teprvá včera pochopila, proč vás to baví. Jsem holt zabedněná, no. big_smile Osvícení se ještě nedostavilo. Budu muset ještě nějakej čásek vydržet. big_smile

Lupi, já vím, diktátor já jsem na prd a vůbec mi nedošlo, že v diktatuře je zákon jen jeden. Hmm, asi to teda nechám tak a občas se sem přijdu juknout, co tu provádíte. smile

Zklamaná - kdo to tady roztáčí? No přece úplně všichni. To je mi taky otázka. big_smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#465 2. 7. 2009 7:56

Somaia
Host

hirondel napsal(a):

Ne, Pan. Teď to mám tak jak mě to baví. Ale ne vždy jsem to tak měla wink

Me zase nebavi kdyz ma nekdo nutkavou vasen a dost naruseny zvyk,mluvit o svych nedostatcich a pouzivat pritom prst namireny k druhe osobe.    dumbom

Me zas nebaví, když někdo  o svých nedostatcích zarytě mlčí a ukazuje prstem jen na nedostatky  druhé  osoby. lol lol

Upravil(a) Somaia (2. 7. 2009 8:12)

#466 2. 7. 2009 8:15

Somaia
Host

Jinak je bezva vidět, jak  někdo neovládá svou touhu povozit se  na kolotoči a tlačit ho, musí naskočit i na jindy  opovrhovaném duchovním... lol
Když musíš... tak musíš... big_smile

#467 2. 7. 2009 8:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

hirondel napsal(a):

Halo halo uz jsem tady.

Nedočkavá jsem byla proto, že mi připadalo, žes to řekla tak...zvláštně. Nevím přesně....
Jo táák...ale to já jsem naprosto nemyslela, že bych nic nedělala...to bych se vskutku zbláznila lol
Měla jsem na mysli, že nejlepší je, když člověk dělá - třeba spoustu věcí - ale jen to, co SE mu chce. Tak jasně, že nikdy to nejde úplně (nebo možná jde, ale já už se k tomu nedohrabu)....no a já jsem momentálně ve stádiu, kdy tak půlku věcí "musím" a půlku "se mi chce". A to jsem měla na mysli tou rovnováhou smile

Bíbí, mně to neprudí....nemám pocit, že by mě Hir buzikovala- ale díky smile

Ránko, Hani! rock

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#468 2. 7. 2009 9:11

Nick3594
Host

Hirondel napsal(a):

Lvice,muzu se zeptat co je dovoleno Tobe? smile

Však ty na to přijdeš wink

#469 2. 7. 2009 9:39

BB
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

hirondel napsal(a):

Halo halo uz jsem tady.

Ty hle BB neprud.  dumbom
Ctes muj prispevek urcite dost pozorne?  cool

A vubec jakto ze me neodpovidas na hadanku,co si to vubec dovolujes?  wink  lol

Hir - ty to chápeš jako pruzení? Copak to o tobě vypovídá ? Však ty na to přijdeš sama .... big_smile

Jedna ruka netleská ....   smile

BB

Není tady

#470 2. 7. 2009 9:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

.........

Teda tebe neznám, ale avatar máš jako Sauron usch

Lupi, to je ta jediná pani, co ji mám v ignorovanejch, což ti může ale nemusí něco napovědět stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#471 2. 7. 2009 9:55

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Inu, naučte se znát co nejvíc o zrcadlech a budete znát téměř všechno lol
Terry rodna jak jinak.....
A to ještě nikdo nevíte, co zrcadlim Pan já! tillfreds (Já to teda taky nevím, ale určitě něco naprosto úžasnýho storstarklol )

Lupi, všichni mi zracadlí něco naprosto úžasnýho, pravdou je, že někteří i něco ještě úžasnějšího winkparpussa (však ty víš)

Třeba já, že jó? http://sirmi.ic.cz/smajl/271.gif

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#472 2. 7. 2009 9:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

No vida! Tak já o tom do zítřka popřemýšlím, co vydám za zákony. Se budete ještě divit a vzpomínat na bezvládí, kdy jste si mohly kafrat, co jste chtěly! dumbom

1. Kdo nejí hořický s nama, jí proti nám vissla

Není tady

#473 2. 7. 2009 10:05

Somaia
Host

Míša Kulička napsal(a):

Hani napsal(a):

No vida! Tak já o tom do zítřka popřemýšlím, co vydám za zákony. Se budete ještě divit a vzpomínat na bezvládí, kdy jste si mohly kafrat, co jste chtěly! dumbom

Důležitý bude ovšem taky způsob JAK konzumovat hořický!!!
Já je například jemně olupuji zuby a na závěr vychutnávám samostatný vnitřek, jsem požitkář a děsně při tom mlaskám... lol
Myslím, že by se to mělo nějak pěkně do detailu rozepsat a udělat z toho zákon ... par lol

#474 2. 7. 2009 10:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Hani napsal(a):

Já je například jemně olupuji zuby a na závěr vychutnávám samostatný vnitřek, jsem požitkář a děsně při tom mlaskám... lol
Myslím, že by se to mělo nějak pěkně do detailu rozepsat a udělat z toho zákon ... par lol

Tak to koukám, že to budu muset vzít do ruky JÁ.
POŽITKÁŘSTVÍ zakotvit do zákona? Si upadla né? Žádný takový! Požitkářství je nemorální a to jakéhokoliv druhu, předchozího obvzláště! Vede to jen k upadku morálky a výsledkem je ve finále rozpad rodiny, po*né rozhoďnožkářství a utrpení těch, kterým není požitkářství vlastní! Takže nic nebude! To bych se na to podívala, takhle tady zvlčet!
A vůbec, jedinej povolenej vlček je tady lupiš a ty Somaio jedna nezvedená si dej bacha, abys nepřišla vo svou křišťálovou kouli, když vymejšlíš takovýhle bejkárny dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Uf, to sem se unavila, unavila, unavila, unavila lollollol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#475 2. 7. 2009 10:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Hani napsal(a):

Já myslela, že takhle je jí každý už od dob, co byly mezi jednotlivejma vrstvama krystalky cukříků tongue ... hele, ale co je důležitý, musíš mít výhradně polomáčené a nejprv je musíš postavit na okno tím hnědým koncem dolů skrzevá chemtrails ... však díky tomu, že vás s Haníkovou a Macexovou už přes rok takhle chráníme, nenadělal žádné větší škody ... takoví my sme dobráci ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí