|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ale to je pořád houby proti tomu, že jsem na celýýýýýýýým šíííííííírým světě ta nejchytřejšíííííííííííííííííííííííííííííííí
Co to meles prde? Tady je nejchytrejsiiiiiii nekdo uplne jineeeeeej.
![]()
Tak děvčátka, dvě až tři nejchytřejší bejt nemůžete...vemte kopí a sekery a šupšup! 

Hir - halohalo! chtěla bych vědět, co ti nesedělo na mým musení a nemusení....
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ale to je pořád houby proti tomu, že jsem na celýýýýýýýým šíííííííírým světě ta nejchytřejšíííííííííííííííííííííííííííííííí
Co to meles prde? Tady je nejchytrejsiiiiiii nekdo uplne jineeeeeej.
![]()
Teda Hir, teď se fakt řežu

Není tady
lupina montana napsal(a):
Když jdete ráno po Tokiu a slyšíte "ping-pong, ping-pong" co to je? Pan Macumoto hraje stolní tenis. Když jdete po Tokiu odpoleden a slyšíte "pong-ping, pong-ping" co to je? Pan Macumoto hraje odvetný zápas

A pokud to pana Macumoto baví, kdo jste vy, že ho za to chcete posuzovat? 
Není lepší nechat ho, ať si hraje? 
Přece kdo si hraje, ten nezlobí 
Není tady
Člověk majkafa si na chvilku odskočí na finančák a do solné jeskyně a má k počtení půlku románu. 
K službám, vaše Hanihirohití císařenstvo.... 

Není tady
Pana Macumoto nikdo neposoudí, páč si pan Macumoto ničeho nevšimne 

Není tady
Hani napsal(a):
Tak už se nehádejte, nejchytřejší a nejkrásnější jsem tady já a jestli někdo bude proti, bude prohozen oknem na kopku hnoja.
Vláda lidu ukázala se býti neefektivní, tož bude diktatura!!!!! Bať že jo!
No konečně TEPLÉ LIDSKÉ SLOVO 

Hani, beru zpět, nejsem nejchytřejší, protože o té diktatuře mne to ještě zatím nenapadlo a taky protože nejkrásnější jsi bez diskuze ty

Není tady
majkafa napsal(a):
Člověk majkafa si na chvilku odskočí na finančák a do solné jeskyně a má k počtení půlku románu.
Majko, je to výživný 
Není tady
No nic, konec legrace, jdu s hafuškama ven. Stejnak na mě koukaj, proč se tak řežu u skla a ne s nimi. 
Není tady
A kde máme Zlý voko? Když na komín, tak na komín! 
Není tady

Není tady
Hani napsal(a):
Panenko skákavá, mě to snad začně ozaj bavit!
A huž ji máme, panenku 

No vidíš, a vo vo vo vo tom to je 

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Hani, beru zpět, nejsem nejchytřejší, protože o té diktatuře mne to ještě zatím nenapadlo a taky protože nejkrásnější jsi bez diskuze ty![]()
![]()
No vida! Tak já o tom do zítřka popřemýšlím, co vydám za zákony. Se budete ještě divit a vzpomínat na bezvládí, kdy jste si mohly kafrat, co jste chtěly! 
Není tady
No bodejď by si všímal blbostí, když si hraje 
Není tady
Vy se tady předháníte v diktatuře, ale zapoměli jste na světový mír
to přece musí říci každá žena, která chce vládnout světu, vesmíru a kdovíčemu ještě 

Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Majko, je to výživný
Ne. Snědla jsem k tomu jeden krajíc chleba a dva rohlíky se škvarkovou. 
No tak škvaréčky a ještě trochu rozechřáté tomu říkam duchovní bašta 

Není tady
Hani napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Hani, beru zpět, nejsem nejchytřejší, protože o té diktatuře mne to ještě zatím nenapadlo a taky protože nejkrásnější jsi bez diskuze ty![]()
![]()
No vida! Tak já o tom do zítřka popřemýšlím, co vydám za zákony. Se budete ještě divit a vzpomínat na bezvládí, kdy jste si mohly kafrat, co jste chtěly!
ZÁKONY?
V DIKTTUŘE?
Si se snad zbláznila ne?
Nepřemejšlej a opakuj si: Zákon jsem já, zákon jsem já, zákon jsem já... a nebo kolaloka 

Není tady
A na verlyby a ubohý dětišky..... 
Hani, ty jsi prd diktátor.....učiť sa, učiť se! 
Není tady
Těch čtyřicet stran, co tady přibylo, se mi nechce číst..., ale: Nemělo by se vlákno přejmenovat na "Plky, plky, plkičky"???
PS: ...nebo "plkyčky"???

Upravil(a) ViktorkaLove (1. 7. 2009 20:36)
Není tady
Jo, s mým silně vyvinutým smyslem pro SPRAVEDLNOST mám dojem, že ono slůvko zde je znevažováno...

Není tady
čím, prosímtě? 
Není tady
Tlacháním..., jenom osobní, a to dost nepříjemný pocit. Spravedlnost u mně stojí na piedestále. Možná blbě, ale tak to holt mám já. Viděla bych ji jinak, než...
...kydy...
Mi je líto..., ale..., vlastně je to dobře, že v Babi je vždycky n ěkdo, kromě adminů, kdo... "hlídá"?... Nezlob se, určitě nejsem zlá! Jenom..., proč to nepřiznat, na některý vjecy citlivá, no... 
Není tady