|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Ne, Pan. Teď to mám tak jak mě to baví. Ale ne vždy jsem to tak měla
Pan, proč myslíš, že se ptám? Proč to asi dělám? Jestli tě něco napadá, klidně to nech pracovat, nemusíš sem nic psát, důležitý je pocit, který z toho máš. Důležitá jsi pro tebe TYVíš mari, co mne celkem už NEBAVÍ?
Když má někdo neskonalou touhu, ujišťovat mne o pravdách, které dávno znám, které jsem dávno přijala. Které mne neznepokojují, které prostě JSOU.
Nejčastěji mne o nich ujišťují právě ti, kteří o sobě říkají, že už VĚDÍ....Že oni VNÍMAJÍ, mluví jen o tom, jak to mají oni, ostatní neposuzují....bla bla.
Asi jsem pro tyhle lidi důležitější, než jsou opro sebe důležití oni sami....
Nebo že bych byla ještě NEPŘEDSTAVITELNĚJŠÍ než hirondel?
I to je možné, pro někoho jistě.
Pro toho, kdo to nevydrží a nedá mu to a nedá
Me zase nebavi kdyz ma nekdo nutkavou vasen a dost naruseny zvyk,mluvit o svych nedostatcich a pouzivat pritom prst namireny k druhe osobe. 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
.........
Teda tebe neznám, ale avatar máš jako Sauron
Bať právě lupi, takže znáš 

Tak mne právě blesklo ne nad hlavou, ale hlavou: Sauron na tenkém ledě 

Není tady
BB napsal(a):
hirondel napsal(a):
BB napsal(a):
Hirondel ... víš, jaký je rozdíl mezi vránou ????
Samozrejme ze viiiiim
![]()
No vrana preci .![]()
![]()
a nebo ze by to byl tygl?
Má obě nohy stejné ... zvláště tu pravou ... ale jsem ráda, že neodpovídáš POUZE dotazem ...
Diky BB,pobavilo me to a to ted rikam bez ironie.
>>>>zvlaste tu pravou 
A nebo tohle: vis jak zni potlesk jedne ruky?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Ne, Pan. Teď to mám tak jak mě to baví. Ale ne vždy jsem to tak měla
Pan, proč myslíš, že se ptám? Proč to asi dělám? Jestli tě něco napadá, klidně to nech pracovat, nemusíš sem nic psát, důležitý je pocit, který z toho máš. Důležitá jsi pro tebe TYVíš mari, co mne celkem už NEBAVÍ?
Když má někdo neskonalou touhu, ujišťovat mne o pravdách, které dávno znám, které jsem dávno přijala. Které mne neznepokojují, které prostě JSOU.
Nejčastěji mne o nich ujišťují právě ti, kteří o sobě říkají, že už VĚDÍ....Že oni VNÍMAJÍ, mluví jen o tom, jak to mají oni, ostatní neposuzují....bla bla.
Asi jsem pro tyhle lidi důležitější, než jsou opro sebe důležití oni sami....
Nebo že bych byla ještě NEPŘEDSTAVITELNĚJŠÍ než hirondel?
I to je možné, pro někoho jistě.
Pro toho, kdo to nevydrží a nedá mu to a nedá
Fííííha, Pan. Psaní nabité informacema.
Mě to na rozdíl od tebe dost BAVÍ. Já říkala, že mám trpělivost. Ostatně... ty myslím taky, nebo se mýlím? 
To s Hirondel, to cos napsala, tak to (se) vidíš ty?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Víš mari, co mne celkem už NEBAVÍ?
A víš co, Pan? Jsem si jistá, že když někdo něco příjme, už ho to nijak nezasahuje, jde to skrz něj, už ho to neznepokojuje. Opět vlastní zkušenost 
Není tady
mariposa napsal(a):
Fííííha, Pan. Psaní nabité informacema.
Mě to na rozdíl od tebe dost BAVÍ. Já říkala, že mám trpělivost. Ostatně... ty myslím taky, nebo se mýlím?
Tak ze začátklu mne to taky bavilo...tak před několika sty lety.
S trpělivostí to nemá nic společného, na to časem příjdeš.
Vidím se nejen v hirondel, v tobě, ve Zklamané, v lupi, v majce, v pom, v som, .... ve Vesmíru 
Vidím se VŠUDE 
Zrcadlla mne neděsí. Dokonce mne ani neděsí, že já děsím je 
Bláhová zrcadla 
Není tady
Nesleduji tohle vlákno celé, spíš jen několik málo posledních stránek, ale nějak nemůžu přijít na to, o čem to tady vlastně je. Obávám se, že vám nerozumím. Sice tuším, že některé "věci" patří jaksi k folklóru, ale přeci jen.... No jo už mlčím, nebudu vám do toho kecat, bo se jinak dozvím děsný věci a to bych taky nemusela unýst. 
Není tady
Inu, naučte se znát co nejvíc o zrcadlech a budete znát téměř všechno 
Terry
jak jinak.....
A to ještě nikdo nevíte, co zrcadlim Pan já!
(Já to teda taky nevím, ale určitě něco naprosto úžasnýho 
)
Není tady
PavlaH napsal(a):
mariposa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Něco ve stylu nevyžádané rady.
Tohle byl postřeh, ne soud. Postřeh taky je, že všichni dýcháme
hm tentokrát každá mluvíme o něčem jiném.... A myslím, že si s tebou nemám na dlouho co říct. Nemám ráda styl vyjadřování, který jsi právě ted zvolila. Tudíž končím hovor s tebou.
A je to problém, že každá mluvíme o něčem jiném? Jen proto, se mnou končíš hovor? Nu, zvláštní jednání.
Jaký styl vyjadřování jsem zvolila? Nevšimla jsem si, že by byl jakkoliv závadný. Tak jak vnímám tak píšu.
Tak zase někdy za "dlouho" nashledanou, Pavli 
Upravil(a) mariposa (1. 7. 2009 18:28)
Není tady

Pandorraa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Hir, prosím tě píšeš o svém daru, můžu vědět jaký to je? BI Opravdu mě to zajímá.
Sííííím síííím já to vííííím
Každý člověk přináší těm druhým nějaký dar přeciž
Například:
Někteří těm druhým ukazují. tudy ano
Jiní zase: tudy raději nee
Zase mluvíš za ostatní
a nejsi tázána, že se nestydíš!
Plho! 
To, že jsi bystré děvče já vím, ale chtěla jsem odpověď bez nápovědy 
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Když má někdo neskonalou touhu, ujišťovat mne o pravdách, které dávno znám, které jsem dávno přijala. Které mne neznepokojují, které prostě JSOU.A víš co, Pan? Jsem si jistá, že když někdo něco příjme, už ho to nijak nezasahuje, jde to skrz něj, už ho to neznepokojuje. Opět vlastní zkušenost
O to víc to znepokojuje ty, kteří to nepřijali, které to zasahuje. Opět vlastní zkušenost.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Hir, prosím tě píšeš o svém daru, můžu vědět jaký to je? BI Opravdu mě to zajímá.
Pomnenko abych pravdu rekla co si myslim ,tak ironicka urcite nejsi ale za Tvou otazkou citim jeste neco.
Prosim zeptej se Pandory ,ta to se svoji intuici uz davno musi vedet.
Presto neco dodam,ja napriklad nejsem nekdo kdo kazdemu veri.To je vzkaz pro Tebe.
A kdyz vidim jak Pandora vyhledala Tvou otazku ke mne a prispechala
s jeji vtipnou reakci na ni,ver ze to razem zmenilo cele barvu. Kaskader jsem ale jen kdyz se pro to rozhodnu. 
Upravil(a) hirondel (1. 7. 2009 18:36)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Inu, naučte se znát co nejvíc o zrcadlech a budete znát téměř všechno
Terryjak jinak.....
A to ještě nikdo nevíte, co zrcadlim Pan já!(Já to teda taky nevím, ale určitě něco naprosto úžasnýho
)
Lupi, všichni mi zracadlí něco naprosto úžasnýho, pravdou je, že někteří i něco ještě úžasnějšího 

(však ty víš)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Vidím se nejen v hirondel, v tobě, ve Zklamané, v lupi, v majce, v pom, v som, .... ve Vesmíru
Vidím se VŠUDE
Zrcadlla mne neděsí. Dokonce mne ani neděsí, že já děsím je
Bláhová zrcadla
Hm, být upřímný (sám k sobě) chce odvahu.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Sííííím síííím já to vííííím
Každý člověk přináší těm druhým nějaký dar přeciž
Například:
Někteří těm druhým ukazují. tudy ano
Jiní zase: tudy raději neeZase mluvíš za ostatní
a nejsi tázána, že se nestydíš!
![]()
Plho!
To, že jsi bystré děvče já vím, ale chtěla jsem odpověď bez nápovědy
Pom, to víš, že se stydím 

Ale to je pořád houby proti tomu, že jsem na celýýýýýýýým šíííííííírým světě ta nejchytřejšíííííííííííííííííííííííííííííííí 

Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Když má někdo neskonalou touhu, ujišťovat mne o pravdách, které dávno znám, které jsem dávno přijala. Které mne neznepokojují, které prostě JSOU.A víš co, Pan? Jsem si jistá, že když někdo něco příjme, už ho to nijak nezasahuje, jde to skrz něj, už ho to neznepokojuje. Opět vlastní zkušenost
O to víc to znepokojuje ty, kteří to nepřijali, které to zasahuje. Opět vlastní zkušenost.
Dá se z toho vystoupit = přiznat si to. Vlastní zkušenost 
Není tady
Hani napsal(a):
Nesleduji tohle vlákno celé, spíš jen několik málo posledních stránek, ale nějak nemůžu přijít na to, o čem to tady vlastně je. Obávám se, že vám nerozumím. Sice tuším, že některé "věci" patří jaksi k folklóru, ale přeci jen.... No jo už mlčím, nebudu vám do toho kecat, bo se jinak dozvím děsný věci a to bych taky nemusela unýst.
Ahoj Hani,byla bych radeji kdyby jsi zrovna Ty sem neprisla.
Ale jsi tady,co naplat.
Jake to jsou "veci " ktery patri k folkloru, jak tusis? Nechtela by jsi je vynist na svetlo? 
Není tady
hirondel napsal(a):
Kaskader jsem ale jen kdyz se pro to rozhodnu.

Není tady
No Hir, co to je, toto? To vypadá, jako že mě nerada vidíš..... 
Folklórem jsem myslela ty nekonečné neplodné (alespoň já je tak vnímám) pře dokola.
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
A víš co, Pan? Jsem si jistá, že když někdo něco příjme, už ho to nijak nezasahuje, jde to skrz něj, už ho to neznepokojuje. Opět vlastní zkušenostO to víc to znepokojuje ty, kteří to nepřijali, které to zasahuje. Opět vlastní zkušenost.
Dá se z toho vystoupit = přiznat si to. Vlastní zkušenost
Vystoupit z toho můžeš ty sama, nemůžeš to ale udělat za druhé. Taky vlastní zkušenost.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
O to víc to znepokojuje ty, kteří to nepřijali, které to zasahuje. Opět vlastní zkušenost.Dá se z toho vystoupit = přiznat si to. Vlastní zkušenost
Vystoupit z toho můžeš ty sama, nemůžeš to ale udělat za druhé. Taky vlastní zkušenost.
Správný postřeh, Pan 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ale to je pořád houby proti tomu, že jsem na celýýýýýýýým šíííííííírým světě ta nejchytřejšíííííííííííííííííííííííííííííííí
Co to meles prde? Tady je nejchytrejsiiiiiii nekdo uplne jineeeeeej.

Není tady
Hani napsal(a):
No Hir, co to je, toto? To vypadá, jako že mě nerada vidíš.....
Folklórem jsem myslela ty nekonečné neplodné (alespoň já je tak vnímám) pře dokola.
Ale podivejme se ,co Te to napada.....
Rada Te vidim ale ne na folkloru. Sem Ty rozhodne nepatris a moc a uprimne me to tesi. 
Není tady
Když jdete ráno po Tokiu a slyšíte "ping-pong, ping-pong" co to je? Pan Macumoto hraje stolní tenis. Když jdete po Tokiu odpoleden a slyšíte "pong-ping, pong-ping" co to je? Pan Macumoto hraje odvetný zápas 

Není tady
Tak už se nehádejte, nejchytřejší a nejkrásnější jsem tady já a jestli někdo bude proti, bude prohozen oknem na kopku hnoja.
Vláda lidu ukázala se býti neefektivní, tož bude diktatura!!!!! Bať že jo!
Není tady