|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A co jsem se o sobě dozvěděla?
No přece že moje intuice je naprosto skvěláa mám ji víc poslouchat
A co poslucháš ve chvílích, když zrovna méně posloucháš intuici, Pan?
Nu schválně mari, jestli na to příjdeš 
Nemělo by to být těžké, protože pokud to tak už nemáš, určitě jsi to tak dříve taky měla 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Výzva je to možná pro tebe, pro mne ne.
Proc myslis a kde se v tobe tohle bere? 
Ty si chces natlouct poradne vid?
Není tady
hirondel napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Kulíš, víš přece, že nemušim, nemušííím
Hele Lupi,a co nemusis?
Já ne, Kulíš nemušííí...
To je citace z takový roztomilý reklamy na Kofolu.
Já bych nejraděj nemusela nic, ale zatím jsem ráda, že nemusím to, co nemusím. Momentálně jsem ve stavu poměrný rovnováhy, kdy to co musím a to co chci je v takovým příjemným rozložení 
Není tady
mariposa napsal(a):
Heleď, nech toho, jo...to už jsme tady probraly.
Tak když už jsme to tady probraly, jak píšeš, se znovu ptáš, Lupi?
To je jak v první třídě.... chtělas vědět, proč mě zajímá to, co mě zajímá a jestli mě to zajímá opravdu, nebo jen tak, nebo jestli mě to děsí a proto mě to zajímá
a já ti to vysvětlila....
Neprobíraly jsme, jestli sis z toho něco odnesla, nebo ne...a nezkoušej mě, mariposo.
Nemám to ráda.
Mmch, už mě to skutečně nezajímá - jen pro pořádek (tedy, jestli sis něco odnesla, neodnesla, nebo co jsi s čím kde udělala )
Takže už tě to nezajímá? A předtím tě to zajímalo? Opravdu, Lupi?
Nezkouším tě, jen se ptám, když mi není něco jasné
. A teď vím, že nemáš ráda, když tě někdo zkouší...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A co poslucháš ve chvílích, když zrovna méně posloucháš intuici, Pan?
Nemělo by to být těžké, protože pokud to tak už nemáš, určitě jsi to tak dříve taky měla
A baví tě to tak to mít?
Ptám se protože to je přesně tak jak píšeš. 
Upravil(a) mariposa (1. 7. 2009 16:37)
Není tady
Já bych nejraděj nemusela nic, ale zatím jsem ráda, že nemusím to, co nemusím. Momentálně jsem ve stavu poměrný rovnováhy, kdy to co musím a to co chci je v takovým příjemným rozložení
Hmmm hmmm... Ta reakce od Tebe me k tobe vubec nesedi,to jen ma uprimnost.
Upravil(a) hirondel (1. 7. 2009 21:43)
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
A co poslucháš ve chvílích, když zrovna méně posloucháš intuici, Pan?Nu schválně mari, jestli na to příjdeš
Nemělo by to být těžké, protože pokud to tak už nemáš, určitě jsi to tak dříve taky mělaA baví tě to tak to mít?
Ptám se protože to je přesně tak jak píšeš.
A co ty, ty snad to máš jinak, než jak tě to baví?
Tak proč se tedy ptáš?
Není tady
hirondel napsal(a):
A co jsem se o sobe dozvedela?
Predevsim to ze jsem pro jisty druh smyslejicich lidi necim nepredstavitelnym.
A taky to,ze muj dar je naprosto neocenitelnou "veci"![]()
A ted jeste takhle: ze je tady vskutku krasne.
Já nevím sice přesně co je to "jistý druh lidí smýšlejících lidí" (dodnes jsem si myslela , že jsme jeden druh... Homo sapiens maximálně ve dvojím provedení žena-muž) , ale jako nepředstavitelné to rozhodně nevnímám. Použila bych spíše výrazy, nicneříkající, nudné, nesrozumitelné.
Tvůj kult vyjímečnosti, který tu prezentuješ může být taky jen tvoje hra... po čase veeelmi nudná , stereotypní , nestravitelná a veeelmi zbytečná.
Skutečně by mě zajímalo, najde-li se nějaký člověk, pro kterého bude mít tvoje počínání tady na duchovních diskuzích nějaký užitek. A jestli ne... k čemu to tedy všechno je? Zřejmě jen k ukrácení dlouhé chvíle... (možná...?
)
Upravil(a) Somaia (1. 7. 2009 16:58)

hirondel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
hirondel napsal(a):
Aha, takze stale o to tady jde.
Pokud nejaky jedinec jedna jinak nez je Vasim zvykem,nez vyzadujete, tak huraaaaa na nej. Co?
Dat mu prevychovu,popripade nejakou radu atp.
No jo no ,jenze to neeeejde tohleto prece.Tak proč to děláš?
Co ,kde jak ,kdy? Miso bud ve strehu.
To nejni správná odpověď ... ale ty na ni jednou přijdeš Hiro 
Není tady

A dyž já to slíbila 
Není tady
Somaia napsal(a):
Já nevím sice přesně co je to "jistý druh lidí smýšlejících lidí" (dodnes jsem si myslela , že jsme jeden druh... Homo sapiens maximálně ve dvojím provedení žena-muž) , ale jako nepředstavitelné to rozhodně nevnímám. Použila bych spíše výrazy, nicneříkající, nudné, nesrozumitelné.
Tvůj kult vyjímečnosti, který tu prezentuješ může být taky jen tvoje hra... po čase veeelmi nudná , stereotypní , nestravitelná a veeelmi zbytečná.
Skutečně by mě zajímalo, najde-li se nějaký člověk, pro kterého bude mít tvoje počínání tady na duchovních diskuzích nějaký užitek. A jestli ne... k čemu to tedy všechno je? Zřejmě jen k ukrácení dlouhé chvíle... (možná...?)
Somaio proc si tim lames tu svoji nadhernou hlavinku?
Ti to nedalo vid? Stejne jako ostatnim kteri reaguji ve stejne duchu jako Ty. 
Jestliz jsi nepochopila neznamena to ze pricinou je moje chyba.
To me zase opravdu zacina dost ale dost prekvapovat tohle stale a stale dokola tocici se kolo.Zadna zmena ,zadna .
Tyhle nekonecneeeeee (jako kolo) vyplody projekci (ktere mas nejen Ty ) a jejich nutnou potrebu vyslovit je nahlas. Mam to jinak holka at dokazes to prijmout nebo ne.
Je tezke ,vim, prijmout neco co Ti tolik dela problem.
Tebe zajima skutecne k cemu vsemu to vsechno?,tak hledej Prosim smudlo ,jestli chces. 
Podavam Ti Tve slovo (silne vytucneny) zpet. Tam je pro Tebe klic. 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
hirondel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Tak proč to děláš?Co ,kde jak ,kdy? Miso bud ve strehu.
To nejni správná odpověď ... ale ty na ni jednou přijdeš Hiro
A kde (v cem) jsi nasla (vidis) Miso svou jistotu ze odpoved neznam?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nemělo by to být těžké, protože pokud to tak už nemáš, určitě jsi to tak dříve taky mělaA baví tě to tak to mít?
Ptám se protože to je přesně tak jak píšeš.A co ty, ty snad to máš jinak, než jak tě to baví?
Tak proč se tedy ptáš?
Ne, Pan. Teď to mám tak jak mě to baví. Ale ne vždy jsem to tak měla 
Pan, proč myslíš, že se ptám? Proč to asi dělám? Jestli tě něco napadá, klidně to nech pracovat, nemusíš sem nic psát, důležitý je pocit, který z toho máš. Důležitá jsi pro tebe TY 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ale houby. Nemať sama sebe, kdyby to tak bylo, napsala bys:
Já jsem tady zkoušela po sobě číst, co jsem napsala, nezaujatě, mnohé jsem se z toho dozvěděla.Aha, takze stale o to tady jde.
Pokud nejaky jedinec jedna jinak nez je Vasim zvykem,nez vyzadujete, tak huraaaaa na nej. Co?
Dat mu prevychovu,popripade nejakou radu atp.
No jo no ,jenze to neeeejde tohleto prece.Nějak mi s tvým duchovnem pořád nešlo dohromady, že trpíš stejnými mindráky, iluzemi a domněnkami jako Zklamaná a spol.
A vono jo!
Tvá intuice je naprosto v pééérdeli pane Hráábě. Už jen ten fakt, že pracuješ především ty s domněnkami, iluzemi a především mindrákem, který máš stále v sobě a já ti ho dokážu vždycky hezky polechtat. Protože kdyby si stála na tom schodišti o těch hafo pater výš, než jiný smrtelník, a jak s velkou důležitostí neustále na to poukazuješ, tak nemáš potřebu se stále ohánět nějakou Zklamanou a spol., kteří ti nonstop leží v žaludku a ne a ne je strávit, protože odmítli zobat to, co jim nasypeš.
Není tady
hirondel napsal(a):
Tebe zajima skutecne k cemu vsemu to vsechno?,tak hledej Prosim smudlo ,jestli chces.
Podavam Ti Tve slovo (silne vytucneny) zpet. Tam je pro Tebe klic.
bla bla bla.... a nevadí, že ti nikdo nerozumí, to je v poho... vždyť je to tvoje vyjímečnost, ne?
Když není v životě nic jiného důležitého, je třeba si něco vymyslet... 
a netrap se... nejsi sama, takových je víc, co si myslí, že jsou něco jiného než jsou...
papa
omlouvám se ti, že jsi tentokrát opět vedle a já se fakt netrápím a už vůůůbec ne hlavou

Somaia napsal(a):
hirondel napsal(a):
Podavam Ti Tve slovo (silne vytucneny) zpet. Tam je pro Tebe klic.bla bla bla.... a nevadí, že ti nikdo nerozumí, to je v poho... vždyť je to tvoje vyjímečnost, ne?
Když není v životě nic jiného důležitého, je třeba si něco vymyslet...
a netrap se... nejsi sama, takových je víc, co si myslí, že jsou něco jiného než jsou...
papaomlouvám se ti, že jsi tentokrát opět vedle a já se fakt netrápím a už vůůůbec ne hlavou
![]()
Ano,Tve nekonecne bla bla bla. 
Neblafuj Somco,na me to neplati. 
Jeste otazka: domnivas se nebo snad dokonce veris ze Tve srdce je otevrene vsem?
Upravil(a) hirondel (1. 7. 2009 17:42)
Není tady
mariposa napsal(a):
Pan, proč myslíš, že se ptám? Proč to asi dělám? Jestli tě něco napadá, klidně to nech pracovat, nemusíš sem nic psát, důležitý je pocit, který z toho máš. Důležitá jsi pro tebe TY
Víš mari, co mne celkem už NEBAVÍ?
Když má někdo neskonalou touhu, ujišťovat mne o pravdách, které dávno znám, které jsem dávno přijala. Které mne neznepokojují, které prostě JSOU.
Nejčastěji mne o nich ujišťují právě ti, kteří o sobě říkají, že už VĚDÍ....Že oni VNÍMAJÍ, mluví jen o tom, jak to mají oni, ostatní neposuzují....bla bla.
Asi jsem pro tyhle lidi důležitější, než jsou opro sebe důležití oni sami....
Nebo že bych byla ještě NEPŘEDSTAVITELNĚJŠÍ než hirondel?
I to je možné, pro někoho jistě.
Pro toho, kdo to nevydrží a nedá mu to a nedá 
Není tady
mariposa napsal(a):
Takže už tě to nezajímá? A předtím tě to zajímalo? Opravdu, Lupi?
Skutečně ano
Hir - co ti nesedělo?
Miš....nojo 
slibovat se má zatraceně vofáfrně 
Není tady

No, tak koukám, že se debata zase zvrhla opěz jiným směrem 
Ale jedno zajímavé jsem tam našla... Hir, prosím tě píšeš o svém daru, můžu vědět jaký to je? BI Opravdu mě to zajímá.
Týýý krráááso!! Tady mi to nad hlavou pěkně práská!!!! (myslím bouřku)
Není tady
To se zvrhla, Pom - ale mrkej na drát! Už meleme třetinu dalšího vlákna!
To je na Duchnách naprosto nebývalá věc 
Taky nám tady bouří a blesky lítaj vodorovně.....
Není tady
mariposa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Něco ve stylu nevyžádané rady.
Tohle byl postřeh, ne soud. Postřeh taky je, že všichni dýcháme
hm tentokrát každá mluvíme o něčem jiném.... A myslím, že si s tebou nemám na dlouho co říct. Nemám ráda styl vyjadřování, který jsi právě ted zvolila. Tudíž končím hovor s tebou. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pan, proč myslíš, že se ptám? Proč to asi dělám? Jestli tě něco napadá, klidně to nech pracovat, nemusíš sem nic psát, důležitý je pocit, který z toho máš. Důležitá jsi pro tebe TYVíš mari, co mne celkem už NEBAVÍ?
Když má někdo neskonalou touhu, ujišťovat mne o pravdách, které dávno znám, které jsem dávno přijala. Které mne neznepokojují, které prostě JSOU.
Nejčastěji mne o nich ujišťují právě ti, kteří o sobě říkají, že už VĚDÍ....Že oni VNÍMAJÍ, mluví jen o tom, jak to mají oni, ostatní neposuzují....bla bla.
Asi jsem pro tyhle lidi důležitější, než jsou opro sebe důležití oni sami....
Nebo že bych byla ještě NEPŘEDSTAVITELNĚJŠÍ než hirondel?
I to je možné, pro někoho jistě.
Pro toho, kdo to nevydrží a nedá mu to a nedá
a tak to já ti ráda zase budu psát - klidně si piš, že je to pro toho, komu to nedá...
hele, tak třeba, přečetla sis právě to, co si tady napsala? Jednomu říkáš, aby tě pořád neujiš´toval v tom, že už VÍ a že VNÍMÁ...a přesto si neodpustíš samA o sobě napsat - že ty dávno ZNÁŚ - vždyť ty sama poučuješ, co by jiní neměli, přesto sama to děláš... vždyť ty sama nejčastěji ujišťuješ ostatní o tom, že už VÍŠ A VNÍMÁŠ....tak mi řekni, v čem oni jsou horší/lepší než ty?
Hele, nefandi si, že si pro někoho důležitá....promiň, ale to není o důležitosti, ale o směšnosti tvé osoby, tvoje milovaný zrcadla - přemýšlej, než něco napíšeš, že se to může hezky použít i proti tobě. Takže - co bych ti tak poradila...
přestaň se povyšovat, nekoukej na jiné lidi z patra, či vyšších pater schodišť protože ty "už víš" a "dávno máš zpracované" jak s oblibou mnohokrát píšeš - a raději mlčky přemýšlej. BI 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
.........
Teda tebe neznám, ale avatar máš jako Sauron 
Není tady
pomněnka napsal(a):
Hir, prosím tě píšeš o svém daru, můžu vědět jaký to je? BI Opravdu mě to zajímá.
Sííííím síííím já to vííííím 
Každý člověk přináší těm druhým nějaký dar přeciž 
Například:
Někteří těm druhým ukazují. tudy ano 
Jiní zase: tudy raději nee 
Není tady
hirondel napsal(a):
BB napsal(a):
Hirondel ... víš, jaký je rozdíl mezi vránou ????
Samozrejme ze viiiiim
![]()
No vrana preci .![]()
![]()
a nebo ze by to byl tygl?
Má obě nohy stejné ... zvláště tu pravou ... ale jsem ráda, že neodpovídáš POUZE dotazem ... 

Není tady