|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
PavlaH napsal(a):
mariposa napsal(a):
A pořád řešíte ostatní a pořád a pořád. Dokolečka dokola. Je to kruh kulatej. Ne a ne se podívat samy na sebe. No jo no, však ono to jednou příjde
mě tohle přijde zbytečné. Něco ve stylu nevyžádané rady. Pokaždé , když něco napíšu vím, že to zaujalo mě, tudíž je v tom i něco mého. A že se v některých věcech shodnu s ostatními? To přece neznamená, že si nevšímám hranic těch ostatních, že je netoleruju, že soudím a posuzuju....
Tohle byl postřeh, ne soud. Postřeh taky je, že všichni dýcháme 
Není tady
Hani napsal(a):
Ona to byla malinko nadsázka - jsem chtěla odlehčit téma.
No jo...no, porát....
Ale fakt je, že mi ty složitý věci poslední dobou přijdou prostě zbytečně složité a že si je komplikujeme sami a že život je v samé podstatě jednoduchý.
Souhlas 
Není tady
Hani napsal(a):
Ale fakt je, že mi ty složitý věci poslední dobou přijdou prostě zbytečně složité a že si je komplikujeme sami a že život je v samé podstatě jednoduchý.
Krásný postřeh 
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Už tady někdo zkoušel po sobě číst co napsal? Nezaujatě? Kdyby to udělal, mohl by se z toho hodně dozvědět. Sám o sobě, samozřejmě, jak jinak.
![]()
Mariposo, na rovinu: přesně tohle já pro sebe vyhodnocuji jako "poučování" směrem nahoru.
Nejen potože to, co čteš TY nemusí být totožné s tím, co NĚKDO JINÝ napsal.
Ale také proto, že říkat tomu, kdo je o x pater na schodišti dole, stejně tak jako tomu, kdo je o x pater na schodišti nahoře, že se mohou o sobě ze svého psaní mnohé dozvědět je zbytečné - jedni to nepochopí, druzí to vědí bez toho, abys jim to musela říkat.
Takže stejný příklad jako deklarace, že už na někoho nebudu reagovat, pamatuješ?Pan, a tys to zkoušela? To o tom čtení? Já jen psala jak to mám já
Ale houby. Nemať sama sebe, kdyby to tak bylo, napsala bys:
Já jsem tady zkoušela po sobě číst, co jsem napsala, nezaujatě, mnohé jsem se z toho dozvěděla. 
Majko, tak už se mnou zase mluvíš? Se mi po tobě stýskalo 
Není tady
majkafa napsal(a):
Pan, takže když už teď průběžně celkem v pohodě a hezky vydržím sama se sebou, už je to docela dobrý? Jen si to neškrabat?
BI. Mě totiž těší, že si hezky vydržuju sama se sebou.
Ha ha, taky si vydržuju sama se sebou i když faktem je, že konečně už začíná naši domácnost vydržovat i někdo jiný 
Není tady
majkafa napsal(a):
Já jsem tady zkoušela po sobě číst, co jsem napsala, nezaujatě, mnohé jsem se z toho dozvěděla.
Aha, takze stale o to tady jde.
Pokud nejaky jedinec jedna jinak nez je Vasim zvykem,nez vyzadujete, tak huraaaaa na nej. Co?
Dat mu prevychovu,popripade nejakou radu atp. 
No jo no ,jenze to neeeejde tohleto prece. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Pan, takže když už teď průběžně celkem v pohodě a hezky vydržím sama se sebou, už je to docela dobrý? Jen si to neškrabat?
BI. Mě totiž těší, že si hezky vydržuju sama se sebou.Ha ha, taky si vydržuju sama se sebou i když faktem je, že konečně už začíná naši domácnost vydržovat i někdo jiný
Neke Pandoro,ze by nejakej chlap?
Není tady
No to je pravda, co říká Majka...fakt a beze srandy by mě zajímalo, co ses tady o sobě dověděla ty, Mariposo.
Není tady
lupina montana napsal(a):
No to je pravda, co říká Majka...fakt a beze srandy by mě zajímalo, co ses tady o sobě dověděla ty, Mariposo.
A beze srandy, proč tě to zajímá, Lupi? 
Není tady
Heleď, nech toho, jo...to už jsme tady probraly. Ale klidně si to nech
já zas bez toho přežiju, neboj.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
BI. Mě totiž těší, že si hezky vydržuju sama se sebou.Ha ha, taky si vydržuju sama se sebou i když faktem je, že konečně už začíná naši domácnost vydržovat i někdo jiný
Pravda, taky už částečně vydržuje můj syn. Než opět zasedne na podzim do školních škamen. 
hirondel napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já jsem tady zkoušela po sobě číst, co jsem napsala, nezaujatě, mnohé jsem se z toho dozvěděla.Aha, takze stale o to tady jde.
Pokud nejaky jedinec jedna jinak nez je Vasim zvykem,nez vyzadujete, tak huraaaaa na nej. Co?
Nějak mi s tvým duchovnem pořád nešlo dohromady, že trpíš stejnými mindráky, iluzemi a domněnkami jako Zklamaná a spol.
A vono jo!
A co jsem se o sobě dozvěděla?
No přece že moje intuice je naprosto skvělá 
a mám ji víc poslouchat 
Není tady

hirondel napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já jsem tady zkoušela po sobě číst, co jsem napsala, nezaujatě, mnohé jsem se z toho dozvěděla.Aha, takze stale o to tady jde.
Tak proč to děláš? 
Není tady

Hani napsal(a):
Leda kaučink na gauči...to by se dalo.....
Ja cíííí gaučing ... a místo toho musím furt makat a pak na vodu ... 
Není tady
Hirondel ... víš, jaký je rozdíl mezi vránou ???? 
Není tady
Heleď, nech toho, jo...to už jsme tady probraly. Ale klidně si to nech
já zas bez toho přežiju, neboj.
Tak když už jsme to tady probraly, jak píšeš, se znovu ptáš, Lupi? Taky si myslím, že bez toho přežiješ, úplně v pohodě

Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Už tady někdo zkoušel po sobě číst co napsal? Nezaujatě? Kdyby to udělal, mohl by se z toho hodně dozvědět. Sám o sobě, samozřejmě, jak jinak.
![]()
Mariposo, na rovinu: přesně tohle já pro sebe vyhodnocuji jako "poučování" směrem nahoru.
Pan, a když to tak vnímáš (neboť ta slova cos napsala jsou TVÁ), tak proč se tomu stále bráníš? Proč to co se děje, nepřijmeš jako výzvu? 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nějak mi s tvým duchovnem pořád nešlo dohromady, že trpíš stejnými mindráky, iluzemi a domněnkami jako Zklamaná a spol.
A vono jo!
No přece že moje intuice je naprosto skvěláa mám ji víc poslouchat
No,kdyz uz mas tu potrebu rikam me Tvuj nazor,toz to by se sluselo kdybych ti take rekla neco z meho,no ne?
No,neni to poprve co si uz stejny slovnik pouzila smerem k nekomu jinemu a ritom dobre vis jake mam zpusoby a mysleni a tak to klidne s trpelivosti a laskou reknu znovu.
Uz planujes ze si ten mindrak,iluze a domnenky das dokupy.Jako mam na mysli jestli si to v sobe nejak pokud na to mas opravis. ?
Ja Ti to ze srdce preju 
A co jsem se o sobe dozvedela?
Predevsim to ze jsem pro jisty druh smyslejicich lidi necim nepredstavitelnym.
A taky to,ze muj dar je naprosto neocenitelnou "veci"

A ted jeste takhle: ze je tady vskutku krasne. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No přece že moje intuice je naprosto skvěláa mám ji víc poslouchat
A co poslucháš ve chvílích, když zrovna méně posloucháš intuici, Pan? 
Není tady
BB napsal(a):
Hirondel ... víš, jaký je rozdíl mezi vránou ????
Samozrejme ze viiiiim

No vrana preci .
a nebo ze by to byl tygl? 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
hirondel napsal(a):
majkafa napsal(a):
No jo no ,jenze to neeeejde tohleto prece.Tak proč to děláš?
Co ,kde jak ,kdy? Miso bud ve strehu. 
Není tady
mariposa napsal(a):
Heleď, nech toho, jo...to už jsme tady probraly.
Tak když už jsme to tady probraly, jak píšeš, se znovu ptáš, Lupi?
To je jak v první třídě.... chtělas vědět, proč mě zajímá to, co mě zajímá a jestli mě to zajímá opravdu, nebo jen tak, nebo jestli mě to děsí a proto mě to zajímá
a já ti to vysvětlila....
Neprobíraly jsme, jestli sis z toho něco odnesla, nebo ne...a nezkoušej mě, mariposo.
Nemám to ráda.
Mmch, už mě to skutečně nezajímá - jen pro pořádek (tedy, jestli sis něco odnesla, neodnesla, nebo co jsi s čím kde udělala )
Kulíš, víš přece, že nemušim, nemušííím 

Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
![]()
Pan, a když to tak vnímáš (neboť ta slova cos napsala jsou TVÁ), tak proč se tomu stále bráníš? Proč to co se děje, nepřijmeš jako výzvu?
Výzva je to možná pro tebe, pro mne ne.
Nejspíš to každá vnímáme o "spirálu" dvě..tři...deset... jinde 

Není tady
Kulíš, víš přece, že nemušim, nemušííím
Hele Lupi,a co nemusis?
Není tady