|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Silvi ja myslí, že na 7dc je to pěkné!!! 14 mm...oni folíci ještě poporostou neboj a sliznice taky. To bude dobrý. Já myslím, že 8 folíku z toho vaječníku je supr výsledek. Rychle rostou, tak opu bych viděla na úterý... 
Není tady

Silvi
, já se v těch mm moc nevyznám, ale držím palčáky, ať rostou jak z vody
a ať to nejsou jen "vyhozený" peníze... hodně štěsti!
Není tady
Sissinko
manza me také uklidňuje, je zase úžasnej a ja děkuju tomu nahoře, že ho mám
bude to dobrý, MUSÍ!
o peníze tolik nejde, ale bojím se, že to dál neutáhneme a mimi se tak nedočkáme 
Není tady
Jeee sissinko, ja to přes mobil špatně vidím, ale teď jsem si všimla
gratulu berunko a jen tak dal
držím vše co mám 
Není tady
Holky ja jsem teď celá na měkko
jsem moc ráda, že vas mam-jste moje zlatíčka, fakt děkuju za podporu 
Není tady

Silvuškooo, nebuď smutnááá, já vím, že je to jiný případ, ale já měla 8DC folikuly jen 11mm......... proto se taky moje IUI dělalo až 17DC, ale když jsem pak šla na kontrolní UTZ 14C, byly 18 mm..... bude to dobré, neboj

ta horší stránka věci je fakt šílená finanční náročnost..... a to tomu někdo říká "3 hrazené pokusy IVF" 

Není tady

Silvousku
Neboj se, to bude dobre. Musis verit. Ty prachy, to je docela dost zahul. Taky bych na tom byla spatne. Ale ten vysledek za to stoji.
Mame te rady...

Není tady
Ahoj Sis,
asi si to už nebudeš pamatovat, ale já jsem vloni při tom svém IVF měla DEVÁTÝ DEN stimulace (přesně 2.7.2008) pouze 7 foliklů a ty největší měly průměr 14mm. Přitvrdili jsme ve stimulaci, OPU se odložilo o pár dní a jak už jsem ti psala, výsledkem bylo nakonec 35 odebraných pěkných fol. a bezvadný endometrium, takže neklesej na müsli 
Není tady
Tak jsem se právě vrátila z grilovačky a trochu se odreagovala

Udělala jsem si nový metřík pro lepší přehled mého cyklu a nabrala dech do dalšího píchání 
Ještě jednou děkuju všem 
Není tady
Zlatíčko naše
finanční pálka to je, ale co? Peníze budou, my nebudem a věřím, že tohle je ten nejlepší způsob jak je investovat
Určo je to šok, ale věř, že to dobře dopadne 
Není tady

Silvi ale me se teda nezda ,ze by folici na 7.dc byli nejak malinkati
vzdyt taky jeste poporostou
a sliznice taky tak
Ta financni zatez je fakt velka a neprijemna ,ale zase co s penezma ,kdyz bys je nemela za koho utracet ,vysledek bude stat za to ,v to moc doufam

Není tady
Holky já vím, mě těch peněz na to líto není-jenže už teď saháme do peněz z úvěru, který máme na stavbu, takže už si vlastně "půjčujem" a já doufala, že ten druhý pokus ještě nějak utáhneme, ale s našemi podprůměrnými platy to prostě nejde 
Hold to tentokrát musí vyjít a ten testík od Definky ukáže své zázračné dvě 
Není tady