29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo a ještě jsem slyšela, že rozdíl mezi Gonalem a Menopurem je ten, že Gonal je vyráběn synteticky a Menopur je přírodní-vyráběný z moči žen po přechodu Zní to hrozně, ale je to tak
Není tady
Silvi, já jsem taky měla Menopur a měla jsem nakonec 35 odebraných foliklů a z toho 25 kvalitních vajíček
Myslím že to je jedno, dokonce z toho M mám lepší pocit, že je přírodní, i když to asi ve finále nehraje roli a jde fakt jen o pocit
Není tady
Fidorko asi by mi to bylo také jedno, dr. ví co dělá né
Třeba příště bude zrovna gonal, ale doufám, že žádné už nebude
Není tady
Silvi přeji ti ať píchance bolí co možná nejmíň a HLAVNĚ ať výsledek je dle tvých představ. Viděla bych to za 9 měsíců na jeden nebo dva uřvaný uzlíčky
Není tady
Jo jo pořád chodím ke Kultíkovi a měnit nehodlám, vyhovuje mi, že jezdí do Příbrami a nemusím se nikam trmácet, navíc ten přístup všech je opravdu skvělej
Není tady
Silvi a ostatní, které to teď potřebujete, moc držím pěstičky, ať to tentokrát vyjde! Takže hodně štěstí! Pfuj, pfuj!!
Není tady
Ahoj holky tak tři pichule mam zdárně za sebou a už se mi ozývá vaječník což se mi teda zdá brzo, ale zas vím, že reaguje nějak
dnes jsem píchala v práci no docela show
a od čtvrtka už jsem doma, tak se těším
Není tady
Ahoj Silvi
taky držím palečky a veřím, že se ti konečne vyplní tvůj- váš tajný sen
Není tady
Ahojky Vám všem, tak já už od neděle nemusím přemýšlet jestli testík něco ukáže nebo ne, protože ta mrcha přišla a oproti normálu je to teda mazec, tak to snad vyjde příště. 7.7. jdu na kontrolní UZ a podle toho ještě do 17.7. na druhý pokus, pokud nám ty dvě co ještě máme přežijí rozmražení. Takže všem ostatním moooc držím palečky.
Není tady
Sice jsem tak nějak s tím 1 pokusem nepočítala, protože to tak většinou bývá, ale doufala jsem. V tu neděli jsem byla totálně vyřízená, teď už je to lepší.
Není tady
Simí v pátek, mám to v metříku Luciku já jsem zase v ten 1.pokus hodně doufala a to zklamání bylo obrovské, byla jsem nešťastná a posilovalo to i to, že nemáme mrazáčky...ale sebrala jsem se, smířila s nejhorším a teď do dalšího ivf už jdu s klidem a pocitem, že to nějak dopadne...já už to neovlivním a připravená musím být na vše...ale určitě to jednou vyjde
Není tady
Silvíku, nebuj- Chce to fakt hodně klid... Pamatuji si na své první ivf...a ůbec jsem si nepřipouštěla, že by to nevyšlo, byla jsem si 100% jistá No a hup, přišla červená. Do dalšího jsem se uklidnila..těšila se jak si schrupnu a byla nějak v klidu. Hlavně se pak nepřepínej, žádné oslavy....
Není tady
sissinko já jsem teď v maximální pohodě vic už to snad ani nejde...přepínat se nebudu, ale oslavy budou
chci normálně fungovat, výsledek stejně neovlivním
Není tady