29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje milé babinetky
Na přání Snažilenky a několika dalších zakládám vlastní témátko, které se bude týkat nejen sledování mého druhého očekávaného (mnou samo
) ivf (aby mě nemusely hledat po všech diskuzích, jak pravila Snaží-páč já jsem holka "přelétavá" a pendluji tu všude
), ale přidat se mohou i další umělinky, které svůj boj za vytouženým
ještě nevzdaly
Držte mi, vlastně NÁM vše co máte , ať už ten nekonečný boj konečně dotáhneme do zdárného konce v podobě hekání, bolesti, potu a křiku
Tak zkumavkám ZDAR!!
ps: dnes nafasován menopur a další pichule (co to je už nevím ) - už jen počkat na mrchu a v pátek či sobotu propleskat pneu a s chutí do slastného píchání
Upravil(a) Silvi.100 (23. 6. 2009 17:42)
Není tady
Holky dík
Defi alespoň zamaskuju tu bělobu-oni ty modřiny jsou sice nejdřív modré a fialové, ale pak hnědnou
Není tady
Silvi tak moc držím pěstičky
a až to bude aktuální, ráda se přidám
Není tady
Ahoj Silvinko, z celého mého srdce vám přeji aby to klaplo na výbornou a tudíž se založilo na miminko, přečetla jsem si že začínáš za 3 dny což je akorát pátek (pro mě významný den) takže si na tebe určitě vzpomenu!!! A budu držet vše co mám a půjde aby to na podruhé klaplo, mě by se totiž pak na podruhé taky mohlo zadařit. Tak hoooodně štěstí
Není tady
Silvi
......... víc psát nebudu, zato o to víc budu mačkat palce
Není tady
Držím palce!!
Není tady
Silvoušku... nemá cenu něco psát. Ale přece jen, já Ti to sakra moc přeju ať se to povede. Budu moc držet palce......
Není tady
Ahoj Silvi, jdu tě sem poplivat - pro štěstí samozřejmě
A jakože jinde si spíš přejeme, aby mrcha nedorazila, tak tady upřímně přeju, aby dorazila se vší paráda a hned! Ať pak můžete vesele začít stimulovat
Není tady
Moje draha sestricko...
Nevim co jineho k tomu dodat,snad jen...Hodne stesti v druhem vpichu
Malo modrin na Tvem brichu
Prckove se udrzi a Mira Te podrzi
.....a dal si to domysli... :-D
Tak at se Vam to konecne podari a hlavne at uz je vsechno s tebou v poradku.....protoze pak, jsem na rade ja :-D .
Tak drzime s Arifkem palecky a myslime na Tebe XXXXXX
MAM TE RADA SESTRICKO :-x
PS: Uz mame doma net,tak muzem brnknout,ju?
Není tady
Silvi držím moc palečky aby to tentokrát vyšlo a měla jsi krásné jarňátko
Není tady
Hoooolky
vy jste zlatíčka
Sis tééééda odkdy ty básníš?
co já se ještě nedozvím, zavolám hned jak to půjde
A hurá hurá hurá-začínám špinit, takže zítra snad užžžžž
Není tady
Tak beruško, držíme s Adámkem palce, posíláme pusu a budeme všechno sledovat ostřížím zrakem
Není tady