|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj maminky,
mám prosím jeden dotaz, mám syna 15 měsíců a stále kojím, asi jednou denně beru hormonální antikoncepci Azalia asi 3 měsíce ale přestala jsem menstruovat asi po 2 měsících užívání. Je to normální?? Když jsem nebrala Azalii tak jsem menstruovala co 29 dní, vše pravidelně. Těhotenský test jsem si 2x dělala a nic. K doktorovi jsem volala je na dovolené a jsem objednaná až na 17. sprna.
Jaký máte zkušenosti vy jiné maminky co jste brali Azalii??
Prosím moderátorky o nechání tématu tady v dětech. Děkuji
Není tady
Aleno je to úplně normální, já třeba měla ms měsíc i víc v kuse, jen špinění, nebo více jak 2 možná i 3 měsíce nic a pak zase měsíc a silně, bohužel tahle HA je taková...dr mi říkal, že se s tím musím smířit nebo přestat brát. Já už konečně dobrala a snad budu mít klid a zase pravidelnou ms 
Není tady
Tutule napsal(a):
Aleno je to úplně normální, já třeba měla ms měsíc i víc v kuse, jen špinění, nebo více jak 2 možná i 3 měsíce nic a pak zase měsíc a silně, bohužel tahle HA je taková...dr mi říkal, že se s tím musím smířit nebo přestat brát. Já už konečně dobrala a snad budu mít klid a zase pravidelnou ms
A ty jsi brala taky Azalii??
Není tady
Andrea23 napsal(a):
Já brala po šestinedělí taky Azalii a menstruace se nedostavila vůbec, takže v klidu, je to holt asi normální
jenže já ji začala brát asi v roce dítěte a do té doby jsem normálně menstruovala, to mi přijde zarážející
Není tady
Jo Azalii, je to prostě normální, já se vyděsila, když jsem měla ms hned první po porodu právě víc jak měsíc a dr říkal, že to tak u téhle je, někdo ms má jako já, někdo jí nemá vůbec, někdo to má pravidelné, tak buď v klidu a je jedno, kdys jí začala brát 
Není tady
Alenko, buď v klidu, Azalie dělá takový bordel v těle. Ale zas je to tuším jediná antikoncepce, která se dá brát v průběhu kojení. Já měla menstruaci pořád, dokud jsem Azalii nevynechala. 
Není tady