29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
může to něco znamenat,když se mi párkrát do měsíce stane,že se mi zdá o mé mámě,která je již 8 let po smrti??většinou se mi zdá,že jí vidím v nemocnici,jak trpí:-((
Není tady
no to víš, že to něco znamená. Na duchovní je i téma ke snůům. Možná už tam něco podobného je, zkus si to projít.
Obecně - matka představuje ženskou část tebe, něco v tobě trpí a nebo nějaká nevyřešená část minulosti se ti taky mohla připomenout. Zkusila bych se podívat na emoce. V tom snu. Určitě jsi ted podobné zažila i v reálu, tam může být také klíč k řešení. Část tebe samotné tě potřebuje na něco upozornit, část tebe samotné je nemocná.
Není tady
anaj,mě maminka zemřela minulý měsíc...často se mi o ní zdá.A působí vyrovnaně...klidně.
Upravil(a) penizek (22. 6. 2009 14:16)
Není tady
zdálo se mi,jak jí dávám léky..a že má podezření na trombozu..
Není tady
Mně se zdá často o babičce, která zemřela před víc než 5-ti lety... nedávno jsem mluvila s kamarádkou, která "vidí" duchy... řekla jsem jí o babičce a ona prý, že je vedle mě (dokonce mě zamrazilo) a že prý chce napravit, co se stalo... - takže skrz mě chce "vyřešit" rodinnou historii... tak se snažím, jak můžu... :-)
Takže anaj... pokud se Ti zdá o mamince, je možné, že maminka je nehmotně stále s Tebou, protože ještě neodešla tam, kam duše odcházejí... a zřejmě k tomu má nějaký důvod... - buď jí tu něco drží, nebo kvůli něčemu nedořešenému ještě nemůže odejít a čeká, až to bude vyřešeno..
Není tady
Léky? tromboza? Nepije ti něco krev a léčíš to? I tohle je další možný pohled. Nejlepším klíčem ke svým snům jsi ty...
Není tady