Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 6. 2009 11:40

anaj
♥♥-----

sny o mrtvé matce

může to něco znamenat,když se mi párkrát do měsíce stane,že se mi zdá o mé mámě,která je již 8 let po smrti??většinou se mi zdá,že jí vidím v nemocnici,jak trpí:-((

Není tady

#2 22. 6. 2009 13:16

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: sny o mrtvé matce

no to víš, že to něco znamená. Na duchovní je i téma ke snůům. Možná už tam něco podobného je, zkus si to projít.

Obecně - matka představuje ženskou část tebe, něco v tobě trpí a nebo nějaká nevyřešená část minulosti se ti taky mohla připomenout.  Zkusila bych se podívat na emoce. V tom snu. Určitě jsi ted podobné zažila i v reálu, tam může být také klíč k řešení. Část tebe samotné tě potřebuje na něco upozornit, část tebe samotné je nemocná.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#3 22. 6. 2009 14:15

penizek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

anaj,mě maminka zemřela minulý měsíc...často se mi o ní zdá.A působí vyrovnaně...klidně.

Upravil(a) penizek (22. 6. 2009 14:16)

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyUbIGXDASyAKk60.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyU7IGXDASzgKm58.png

Není tady

#4 22. 6. 2009 14:32

anaj
♥♥-----

zdálo se mi,jak jí dávám léky..a že má podezření na trombozu..

Není tady

#5 22. 6. 2009 17:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Mně se zdá často o babičce, která zemřela před víc než 5-ti lety... nedávno jsem mluvila s kamarádkou, která "vidí" duchy... řekla jsem jí o babičce a ona prý, že je vedle mě (dokonce mě zamrazilo) a že prý chce napravit, co se stalo... - takže skrz mě chce "vyřešit" rodinnou historii... tak se snažím, jak můžu... :-)

Takže anaj... pokud se Ti zdá o mamince, je možné, že maminka je nehmotně stále s Tebou, protože ještě neodešla tam, kam duše odcházejí... a zřejmě k tomu má nějaký důvod... - buď jí tu něco drží, nebo kvůli něčemu nedořešenému ještě nemůže odejít a čeká, až to bude vyřešeno..

Není tady

#6 22. 6. 2009 18:51

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Léky? tromboza? Nepije ti něco krev a léčíš to? I tohle je další možný pohled. Nejlepším klíčem ke svým snům jsi ty...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí