29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bude konec světa? Změní se osa Země? Na internetu jsem zhlédla dokument, podle kterého na tento den předpověděli něco hrozného různí věštci. Také Mayský kalendář končí k tomuto datu. Máme se bát? Bylo mi doporučeno přečíst si knihu Mayský kód, mám ji doma,ale nějak tomu nerozumím.
Co si myslíte o datu 21.12.2012?
Není tady
Nemyslím si nic. Kdoví, možná už tady ani nebudu. Tak proč se tím teď zabývat? Teď je teď.
že je to pěkný datum a v ten den bude hodně svateb
Není tady
3 dny před Štědrým dnem...
Není tady
Bohajeho už zase ?
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33837
Není tady
já na to moc nevěřím ,ale zarazilo mě to datum. 21.12 jsem se narodila ,takže bych ráda oslavila další svoje narozky
Není tady
Tuli, ty umíš uklidnit
Není tady
Holkýýýýýýý sem se vzbudil a v pyžamu vám sem letím oznámit skvělouůů zprávůůů!!! Víte co právě vyšlo na IDNES??? No že to fšichni přežijemééé!!
Není to úúúžasnýýý?
Jirko Maškůůů slyšíš to ty kluku ušatá??? Osud.cz bude existovat i po roce 2012 tak snad ještě vymyslíš a napíšeš plno fajnovejch katastrofickejch článků!!
V roce 2012 konec světa nehrozí, uklidňují lidstvo potomci Mayů
http://zpravy.idnes.cz/v-roce-2012-kone … anicni_abr
Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........ tak co teď? Mám si tu flašku otevřít nebo nemám?
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Holkýýýýýýý sem se vzbudil a v pyžamu vám sem letím oznámit skvělouůů zprávůůů!!! Víte co právě vyšlo na IDNES??? No že to fšichni přežijemééé!!
Není to úúúžasnýýý?
Jirko Maškůůů slyšíš to ty kluku ušatá??? Osud.cz bude existovat i po roce 2012 tak snad ještě vymyslíš a napíšeš plno fajnovejch katastrofickejch článků!!
Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........ tak co teď? Mám si tu flašku otevřít nebo nemám?![]()
![]()
Jeníčku, a kde J.M. tvrdil, že bude konec světa? Myslím, že píše jen o změnách, ne? To chce klíííd Jéňo, jsi nějakej rozvášněnej
A mimochodem Mayové už vůbec o konci světa nemluví. No bóóže, tak jim končí kalendář a my úžasní nejchytřejší moderní lidi 21. století z toho uděláme konec světa...achjo
Není tady
Jéňo, že ty těm masmédiím pořád věříš...
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Sissi,
tak to abys tu oslavu udělala hned ráno, třeba to "něco" přijde až večer
Tak tak, třeba příjde i kouzelník
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Není to úúúžasnýýý?
Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........ tak co teď? Mám si tu flašku otevřít nebo nemám?![]()
![]()
Jsem to řikala už před rokem, že se nám Mayové smějou ...
Flašku otevři, důvod je vždycky
Není tady
Tak mi při čtení nějak do mysli přišla teta Kateřina:
"Nechvalte dne před večeří..."
Upravil(a) Somaia (12. 10. 2009 11:16)
Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........
Jéňo, tohle mi teda nějak neštymuje.... jak můžeš vědět, co se v článku na Osudu píše, když je ten článeček jen pro platící čtenáře??
nebo že by...?
chm, chmmmm... mrkev v zimě...
Tak k tomu datu bych byl docela skeptický, protože jednak náš kalendář se několikrát měnil, takže to vůbec nemusí sedět na náš dnešní kalendář a také je tu jedna nepřehlédnutelná věc - moc se to medializuje. Připomíná mi to rok 1999, kdy všichni byli na nervy z toho, že v roce 2000 počítače půjdou do háje, prodávaly se programy, které to měly napravit a úžasný byl den 30.12.1999, kdy mi šéf volal domů asi 50x, jestli to mám "všecko posichrované a pozálohované, protože prý to bude průser jako hrom a nic nepojede.." Já jej vždy ujistil, že to bude ok, ale k půlnoci už mne tak zviklal, že jsem místo oslav čučel do "pc" a čekal, co se stane vteřinu po půlnoci. Jak se dalo předpokládat, tak se nestalo až na velmi malé vyjímky vůbec nic. A to samé očekávám v roce 2012.
Pokud jde o transformaci, tak už se nějakou dobu většina z nás nějakým způsobem "předělává" a navíc třeba nynější rok 2009 byl celkem nepříjemný v životě spousty lidí, protože je brán jako "ukončující jisté období" a příští rok by mělo začít nové období, opět na devět let.
Další problém roku 2012 - velká medializace tohoto "konce světa".. Kdo a proč má zájem z toho profitovat a vyvolávat paniku, to se časem stejně proflákne. Záměrná negativní medializace + referování o pohromách + předhánění se v tom, kdo odvysílá co "nejvychytanější" reportáž a šokuje tak co nejvíce lidí - tak tomu říkám "cílená destrukce pozitivního vnímání u lidí"..
Takže je potřeba zachovat rozvahu a v klidu fungovat dál, protože nic se neděje náhodně, pokud má něco přijít, tak se tomu stejně nevyhneme, ale je hodně indicií, které naznačují, že záměrná medializace spíše prospívá mediálním "gigantům".
Doufám, že je na Zemi hodně lidí s pozitivním myšlením, protože jestli se všichni budeme ubíjet tím, že v r. 2012 bude konec světa takový a makový, tak si to jedině sami "přitáhneme".. Veškerá přání se bohužel plní.. Na toto by měli myslet hlavně "medializátoři" čehokoliv negativního.
Upravil(a) DaiTerr (12. 10. 2009 15:06)
Není tady
Somaia napsal(a):
Jéňo, tohle mi teda nějak neštymuje.... jak můžeš vědět, co se v článku na Osudu píše, když je ten článeček jen pro platící čtenáře??
nebo že by...?![]()
Tak zase neblbni čoveče, to se přece dá celkem snadno odhadnout co asi bude na tenhle článek psát Osud.
To je stejný jako když někde spadne letadlo, to se taky můžem vsadit že do pár desítek minut o tom bude na Osudu dlouhej článek na téma "Já to říkal jako první že budou padat letadla, připravte se, budou padat i nadále! Jen pokud se stanete předplatitelem a návštěvníkem mých kursů budete také vše vědět jako první!"
Není tady
Jeňo, oni Ti nedopřáli ani pár minut prvenství slávy, čéče, tys přiběhl jakko ščastný zvěstovatel, takový malý český evangelista a vono ...a nic..
no jo, to jsou lidi, ani trochu radosti jednomu nedopřejí..
Není tady
sisi21 napsal(a):
já na to moc nevěřím ,ale zarazilo mě to datum. 21.12 jsem se narodila ,takže bych ráda oslavila další svoje narozky
Můj manžel taky. Můžete slavit spolu
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Somaia napsal(a):
nebo že by...?![]()
Tak zase neblbni čoveče, to se přece dá celkem snadno odhadnout co asi bude na tenhle článek psát Osud.
To je stejný jako když někde spadne letadlo, to se taky můžem vsadit že do pár desítek minut o tom bude na Osudu dlouhej článek na téma "Já to říkal jako první že budou padat letadla, připravte se, budou padat i nadále! Jen pokud se stanete předplatitelem a návštěvníkem mých kursů budete také vše vědět jako první!"
Já myslím, že nás tak trochu taháš za fusekli.... na ten článeček na osud jsem se šla podívat a dle první přetržené věty vůbec nelze vydedukovat , jestli bude pro nebo proti....
leda s křišťálovou koulí...
Upravil(a) Somaia (13. 10. 2009 7:58)
Somaia napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Somaia napsal(a):
nebo že by...?![]()
Já myslím, že nás tak trochu taháš za fusekli.... na ten článeček na osud jsem se šla podívat a dle první přetržené věty vůbec nelze vydedukovat , jestli bude pro nebo proti....
leda s křišťálovou koulí...
Ale když už si to Jeňýk předplatil, tak by to mohl aspoň číst pořádně Nebo sis už tu flašku, Jeňýku, otevřel, že blbě vidíš?
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jéňo, nezáviď mu jeho úspěšný podnikatelský záměr. Závist, to je prý charakteristické pro levičáky, jsem jsem někde četl
Není tady