Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 6. 2009 19:20

majdalenkaapolenka
♥------

21.12.2012

Bude konec světa? Změní se osa Země? Na internetu jsem zhlédla dokument, podle kterého na tento den předpověděli něco hrozného různí věštci. Také Mayský kalendář končí k tomuto datu. Máme se bát? Bylo mi doporučeno přečíst si knihu Mayský kód, mám ji doma,ale nějak tomu nerozumím.
Co si myslíte o datu 21.12.2012?

Není tady

#2 21. 6. 2009 19:27

majkafa
Host

Re: 21.12.2012

Nemyslím si nic. Kdoví, možná už tady ani nebudu. Tak proč se tím teď zabývat? Teď je teď. big_smile

#3 21. 6. 2009 19:42

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

že je to pěkný datum a v ten den bude hodně svateb big_smile

Není tady

#4 21. 6. 2009 20:41

erace
♥♥♥♥---

3 dny před Štědrým dnem...

Není tady

#5 21. 6. 2009 20:46

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#6 21. 6. 2009 20:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

já na to moc nevěřím ,ale zarazilo mě to datum. 21.12 jsem se narodila ,takže bych ráda oslavila další svoje narozky lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#7 21. 6. 2009 20:59

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Sissi,
tak to abys tu oslavu udělala hned ráno, třeba to "něco" přijde až večer lol

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#8 21. 6. 2009 21:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tuli, ty umíš uklidnit lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 21. 6. 2009 21:06

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

PPavlaa napsal(a):

Tuli, ty umíš uklidnit lol

Jasně, já vím tummenupp lol

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#10 12. 10. 2009 0:52

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Holkýýýýýýý sem se vzbudil a v pyžamu vám sem letím oznámit skvělouůů zprávůůů!!! Víte co právě vyšlo na IDNES??? No že to fšichni přežijemééé!!
Není to úúúžasnýýý?
Jirko Maškůůů slyšíš to ty kluku ušatá??? Osud.cz bude existovat i po roce 2012 tak snad ještě vymyslíš a napíšeš plno fajnovejch katastrofickejch článků!!

V roce 2012 konec světa nehrozí, uklidňují lidstvo potomci Mayů

http://zpravy.idnes.cz/v-roce-2012-kone … anicni_abr

Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........ tak co teď? Mám si tu flašku otevřít nebo nemám? va va lol

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#11 12. 10. 2009 7:40

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Jeňýk napsal(a):

Holkýýýýýýý sem se vzbudil a v pyžamu vám sem letím oznámit skvělouůů zprávůůů!!! Víte co právě vyšlo na IDNES??? No že to fšichni přežijemééé!!
Není to úúúžasnýýý?
Jirko Maškůůů slyšíš to ty kluku ušatá??? Osud.cz bude existovat i po roce 2012 tak snad ještě vymyslíš a napíšeš plno fajnovejch katastrofickejch článků!!

Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........ tak co teď? Mám si tu flašku otevřít nebo nemám? va va lol

Jeníčku, a kde J.M. tvrdil, že bude konec světa? lol Myslím, že píše jen o změnách, ne? To chce klíííd Jéňo, jsi nějakej rozvášněnej cool
A mimochodem Mayové už vůbec o konci světa nemluví. No bóóže, tak jim končí kalendář a my úžasní nejchytřejší moderní lidi 21. století z toho uděláme konec světa...achjo kapitulation

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#12 12. 10. 2009 9:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jéňo, že ty těm masmédiím pořád věříš... big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#13 12. 10. 2009 10:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Sissi,
tak to abys tu oslavu udělala hned ráno, třeba to "něco" přijde až večer lol

Tak tak, třeba příjde i kouzelník stoltwink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#14 12. 10. 2009 10:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jéňo, všici to tedy rozhodně nepřežijeme....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#15 12. 10. 2009 10:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýk napsal(a):

Není to úúúžasnýýý?

Jsem to řikala už před rokem, že se nám Mayové smějou ...

Flašku otevři, důvod je vždycky tummenupp

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#16 12. 10. 2009 11:15

Somaia
Host

Tak mi při čtení nějak do mysli přišla teta Kateřina: wink
"Nechvalte dne před večeří..." lol

Upravil(a) Somaia (12. 10. 2009 11:16)

#17 12. 10. 2009 12:11

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

A tak - proč nevypít lahev hned, jeden nikdy neví a škoda potom láhve, že? big_smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#18 12. 10. 2009 12:16

Somaia
Host

Nojo safra, když ale na Osudu píšou že na Idnes kecaj........

Jéňo, tohle mi teda nějak neštymuje.... jak můžeš vědět, co se v článku na Osudu píše, když je ten článeček jen pro platící  čtenáře??
nebo že by...?  roll lol chm, chmmmm...  mrkev v zimě...tongue

#19 12. 10. 2009 15:03

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Tak k tomu datu bych byl docela skeptický, protože jednak náš kalendář se několikrát měnil, takže to vůbec nemusí sedět na náš dnešní kalendář a také je tu jedna nepřehlédnutelná věc - moc se to medializuje. Připomíná mi to rok 1999, kdy všichni byli na nervy z toho, že v roce 2000 počítače půjdou do háje, prodávaly se programy, které to měly napravit a úžasný byl den 30.12.1999, kdy mi šéf volal domů asi 50x, jestli to mám "všecko posichrované a pozálohované, protože prý to bude průser jako hrom a nic nepojede.." Já jej vždy ujistil, že to bude ok, ale k půlnoci už mne tak zviklal, že jsem místo oslav čučel do "pc" a čekal, co se stane vteřinu po půlnoci. Jak se dalo předpokládat, tak se nestalo až na velmi malé vyjímky vůbec nic. A to samé očekávám v roce 2012.

Pokud jde o transformaci, tak už se nějakou dobu většina z nás nějakým způsobem "předělává" a navíc třeba nynější rok 2009 byl celkem nepříjemný v životě spousty lidí, protože je brán jako "ukončující jisté období" a příští rok by mělo začít nové období, opět na devět let.

Další problém roku 2012 - velká medializace tohoto "konce světa".. Kdo a proč má zájem z toho profitovat a vyvolávat paniku, to se časem stejně proflákne. Záměrná negativní medializace + referování o pohromách + předhánění se v tom, kdo odvysílá co "nejvychytanější" reportáž a šokuje tak co nejvíce lidí - tak tomu říkám "cílená destrukce pozitivního vnímání u lidí"..

Takže je potřeba zachovat rozvahu a v klidu fungovat dál, protože nic se neděje náhodně, pokud má něco přijít, tak se tomu stejně nevyhneme, ale je hodně indicií, které naznačují, že záměrná medializace spíše prospívá mediálním "gigantům".

Doufám, že je na Zemi hodně lidí s pozitivním myšlením, protože jestli se všichni budeme ubíjet tím, že v r. 2012 bude konec světa takový a makový, tak si to jedině sami "přitáhneme".. Veškerá přání se bohužel plní.. Na toto by měli myslet hlavně "medializátoři" čehokoliv negativního.

Upravil(a) DaiTerr (12. 10. 2009 15:06)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#20 12. 10. 2009 23:09

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Somaia napsal(a):

Jéňo, tohle mi teda nějak neštymuje.... jak můžeš vědět, co se v článku na Osudu píše, když je ten článeček jen pro platící  čtenáře??

Tak zase neblbni čoveče, to se přece dá celkem snadno odhadnout co asi bude na tenhle článek psát Osud. cool
To je stejný jako když někde spadne letadlo, to se taky můžem vsadit že do pár desítek minut o tom bude na Osudu dlouhej článek na téma "Já to říkal jako první že budou padat letadla, připravte se, budou padat i nadále! Jen pokud se stanete předplatitelem a návštěvníkem mých kursů budete také vše vědět jako první!" big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#21 13. 10. 2009 0:51

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Jeňo, oni Ti nedopřáli ani pár minut prvenství  slávy, čéče, tys přiběhl jakko ščastný zvěstovatel, takový malý český evangelista a vono ...a nic..
no jo, to jsou lidi, ani trochu radosti jednomu nedopřejí..   big_smile hjarta

Není tady

#22 13. 10. 2009 7:50

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

sisi21 napsal(a):

já na to moc nevěřím ,ale zarazilo mě to datum. 21.12 jsem se narodila ,takže bych ráda oslavila další svoje narozky lol

Můj manžel taky. Můžete slavit spolu smile

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#23 13. 10. 2009 7:57

Somaia
Host

Jeňýk napsal(a):

Somaia napsal(a):

Tak zase neblbni čoveče, to se přece dá celkem snadno odhadnout co asi bude na tenhle článek psát Osud. cool
To je stejný jako když někde spadne letadlo, to se taky můžem vsadit že do pár desítek minut o tom bude na Osudu dlouhej článek na téma "Já to říkal jako první že budou padat letadla, připravte se, budou padat i nadále! Jen pokud se stanete předplatitelem a návštěvníkem mých kursů budete také vše vědět jako první!" big_smile

lol Já myslím, že nás tak trochu taháš za fusekli.... na ten článeček na osud jsem se šla podívat a dle první  přetržené věty vůbec nelze vydedukovat , jestli  bude pro nebo proti.... lol leda s křišťálovou koulí... lol

Upravil(a) Somaia (13. 10. 2009 7:58)

#24 13. 10. 2009 8:06

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Somaia napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Somaia napsal(a):

lol Já myslím, že nás tak trochu taháš za fusekli.... na ten článeček na osud jsem se šla podívat a dle první  přetržené věty vůbec nelze vydedukovat , jestli  bude pro nebo proti.... lol leda s křišťálovou koulí... lol

Ale když už si to Jeňýk předplatil, tak by to mohl aspoň číst pořádně lol Nebo sis už tu flašku, Jeňýku, otevřel, že blbě vidíš? pussa

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#25 13. 10. 2009 8:58

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jeňýk napsal(a):

Jéňo, nezáviď mu jeho úspěšný podnikatelský záměr. Závist, to je prý charakteristické pro levičáky, jsem jsem někde četl big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí