|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosím o radu.
včera , když jsem jela svým autem domů, mě nabourala škoda-oktávia a sešrotovala mi totálně předek. Ale nikomu se naštěstí nic nestalo- jako zázrakem.Takže jsem zavolala policii a ta to šetřila.Chyba byla na straně druhé né na mé.Ten řidič co do mě naboural to přiznal a zaplatil pokutu na místě ,ale tím, že mi sešrotoval předek auta mi způsobil škodu a musím nechat auto opravit.Tak jsem zavolala do servisu a ti přijeli z odtahovkou a dali mi náhradní vůz.Jeden den toho pronájmu stojí 800,-kč a já mám strach, že mi to pojišťovna neuhradí?
Můj dotaz zní budu platit zapůjčené náhradní vozidlo????Jaké papíry mi ten servis musí dát a co mám podepsat a naco se zeptat? Prosím poraďte mi jsem samoživitelka s dvěma dětmi a jsem ráda, že utáhnu leasing a bydlení. Ale bez auta být nemohu.Ten řidič co mě srazil platí řádně povinné ručení u České pojišťovny.
Budu velmi vděčná za každou dobrou radu.Předem moc děkuji. Alena Koštová.
Presnou odpoved Vam nedam, ale co vim, tak kamarad mel podobny problem a z povinneho ruceni byl uhrazen i nahradni vuz - jen nevim jestli k tomu musite neco dokladat Vy, nebo jestli se staci domluvit s tim servisem a ten to pak domluvi s pojistovnou - tam by nejspise meli vedet vic, zrejme se s tim setkavaji casteji
Není tady
Neboj, pojistovna ti to uhradi. Taky nas nejaka zenska naborila, jeste na miste uznala jenom castecne vinu, tahlo se to skoro tri mesice a pojistovna pak uhradila pujcovne v cene 120 tisic.
Není tady