Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 23. 6. 2009 17:04

majkafa
Host

Re: Překonaná - ustátá nevěra: jak dál v sexu ?

PPavlaa napsal(a):

tenhle konkrétní případ bych nenazvala změna názoru. říkám tomu lezení někam.

Je mi úplně jedno, jak tomu říkáš. big_smile Ppavlo, na tvém psaní je vidět, kdy jsi dobře naložená, to jsou tvé příspěvky milé a laskavé, i když je to výjimečně, a kdy jsi totálně nasraná. smile Zajímalo by mě, jestli i mé rozpoložení je takhle vidět v písmenkách, jestli ho druzí vidí.

#202 23. 6. 2009 17:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nie, ale obdivovala ich učenie... a toto mi pripadá skôr ako džihád proti babe, ktorá naozaj nič netuší, že by niekomu "lezla do zelí"... No ale kto chce kam, pomozme mu tam, pravda. Násilím niekoho nútiť k čomukoľvek neprinesie nič dobré.

nevím, do jaké míry obdivovala. spíš sjem z jejího psaní vyrozuměla, že něco bere, něco ne, ale tohle mjusí vědět ona sama.
jinak za sebe - kecala bych, kdybych řekla, že můj egoušek byl v poho, když jsem byla v podobné situaci.
a asi by všichni čučeli, kdybych měla napsat, co všechno sjem byla schopná naplánovat, zosnovovat - samo nezrealizovala, ale fantazii jsem měla teda fakt bujnou. zaplať pán bůh, že jak brzo se vytočím, tak rychle zase vychladnu. jinak dojít k tomu, bylo by to maso skurt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#203 23. 6. 2009 17:16

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Selima napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Byla. A netušila jsem, že je ještě další, která mi ho "krade". Kdyby za mnou přišla, a řekla mi to, třeba bych se trochu prala, a pak jí ho přenechala..., i to je možné, když miluješ...
Nebo bych jí rozmlátila hu.., možná by pak ten můj věděl, jak moc ho miluju, a vrátil se..., já nevim. Nechci tě zmást..., ty jsi ta, která je teď jakoby "venku", o to to máš těžší, ptz. musíš s pravdou ven vyrukovat jako první..., ale věř, uleví se ti... a věci se určitě NĚKAM POHNOU... kapitulation

smile Keď ťa čítam, rozmýšľam, ako by tvoje názory brali bratia a sestry... Rozprávala si im tieto svoje chúťky (a chuťovky)? Tí museli byť z teba vyvalení ako vráta od stodoly... Viem o nich málo, ale párkrát som diskutovala... a bolo to dosť o inom než toto.

O čo ti ide? Už som ti povedala, že nie som ich sestra. A čo je zlé na tom, milovať svojho muža a nechcieť oňho prísť? Mať chuť zmlátiť tú fuchtľu, čo niekde v bare v noci rozťahuje nohy zatiaľ čo ja doma kojím jeho dcéru? Máš pravdu. Ukázali mi text v Biblii, kde sa hovorí, že nie je vhodné rozprávať sa o veciach nedostojných, a neviem to presne citovať, lebo ju nemám pri sebe. Viem moc dobre, že rozbíjať hubu tiež nie je riešenie..., ale dočítala som sa v nej aj to, že zúfalý človek robí zúfalé činy... a mnoho, mnoho iných úžasných vecí... A to, že ja nedokážem naplniť všetko, čo mi svedomie káže, ešte nemusí nutne znamenať, že moja viera je hlúpa, že Svedkovia sa mýlia, alebo čokoľvek, čo máš ty, zaujatá, na mysli.
Viem aj bez teba, že sa chovám ako hovado, ale keby som si nedávala bacha, bola by som na tom ďaleko horšie, tomu ver. Možno aj práve tým masovým vrahom... Tak nery, keď "vieš o nich tak málo, ako píšeš". Vidíš? Pokiaľ som o Biblii a slušnom chovaní veľa nevedela, nikdy som si svoju česť a presvedčenie takto nebránila. Vďaka terapeutke viem konečně štekať, a vďaka Biblii viem, že to nie je pekné, tak sa učím, ako to pekne zvládnuť. Tak buď rada, že som nenapísala, to čo si v skutočnosti myslím... a prosím všetkých adminov, aby mi ešte ten ban nedávali, lebo som nikoho nenapádala, zvlášť nie "prírodnú" Selimku, ale som pekne "zvostra" a od srdca odpovedala, na čo sa ma opýtali...
No, a Svedkovia naozaj zo mňa sú vyvalení ako vráta od stodoly, ale predstav si, s mnohými si veľmi dobre rozumiem, pretože väčšinou sú všetci, ako ja, otvorení, úprimní, veselí a čo ja viem, ja sa musím ešte móooc snažiť, aby som im už nerobila ostudu, ako doteraz... Stačí?

Není tady

#204 23. 6. 2009 17:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tenhle konkrétní případ bych nenazvala změna názoru. říkám tomu lezení někam.

Je mi úplně jedno, jak tomu říkáš. big_smile Ppavlo, na tvém psaní je vidět, kdy jsi dobře naložená, to jsou tvé příspěvky milé a laskavé, i když je to výjimečně, a kdy jsi totálně nasraná. smile Zajímalo by mě, jestli i mé rozpoložení je takhle vidět v písmenkách, jestli ho druzí vidí.

zklamu tě milá majko, psycholg jsi špatnej. reaguju na to, jak na mě kterej příspěvek působí, doufám, že se jako psycholog nechceš živit, nevydělala by sis ani na slanou vodu.
jinak - buď v klidu, na tobě nic vidět není, ty tu platíš za ty "sluníčkové" lidi, co jsou pořád v poho a skvěle naladěni.
mimochodem, není to tak dávno, co ses na babi chovala jako blázen - sorry, že ti to říkám, ale je to tak. tak si své soudy nech, ju ?

náš pan profesor nám v psychologii říkal, že jen idiot je pořád happy wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#205 23. 6. 2009 17:19

majkafa
Host

big_smile

#206 23. 6. 2009 17:21

Posmutnělý
♥------

po několika letech jsem se sem vrátil, nepotěším tě, protože od doby co jsem to zjistil, řěším to stejné, možná kdyby sji zašla k psychologovi ...

Není tady

#207 23. 6. 2009 17:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ten tvůj křečovitej úsměv na mě nepla, to jak ses tady jednu dobu prezentovala byl jedním z důvodů, proč s tebou nechtěl být ani víš kdo. tak toho hraní na svatou a bezchybnou nechej, je to zbytečný.

Není tady

#208 23. 6. 2009 17:26

majkafa
Host

lollollol až doteď jsem netušila, že jsou tady smajlíky s křečovitým úsměvem. Pavlo, ty jedeš. lol

#209 23. 6. 2009 17:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

někdo musí, když ty jsi ta svatá za dědinou tonguewink

Není tady

#210 23. 6. 2009 17:41

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Posmutnělý napsal(a):

po několika letech jsem se sem vrátil, nepotěším tě, protože od doby co jsem to zjistil, řěším to stejné, možná kdyby sji zašla k psychologovi ...

To bylo na koho?

Není tady

#211 23. 6. 2009 17:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Posmutnělý napsal(a):

To bylo na koho?

na zakladatelku vlákna, řekla bych ... teda spíš na tu, co tu měla dotaz ohledně přítele a té sekretářky ...

Upravil(a) PPavlaa (23. 6. 2009 17:45)

Není tady

#212 23. 6. 2009 17:47

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Kde je ten křečovitý smaila? Já bych zas chtěla takového, jak je kdesi, možná v aisku a válí se smíchy... tyhle úsměvy jsou tak hnusný, že je sem nedávám... Nejvíc se mi líbí toto: reta

Není tady

#213 23. 6. 2009 18:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ViktorkaLove napsal(a):

Selima napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Byla. A netušila jsem, že je ještě další, která mi ho "krade". Kdyby za mnou přišla, a řekla mi to, třeba bych se trochu prala, a pak jí ho přenechala..., i to je možné, když miluješ...
Nebo bych jí rozmlátila hu.., možná by pak ten můj věděl, jak moc ho miluju, a vrátil se..., já nevim. Nechci tě zmást..., ty jsi ta, která je teď jakoby "venku", o to to máš těžší, ptz. musíš s pravdou ven vyrukovat jako první..., ale věř, uleví se ti... a věci se určitě NĚKAM POHNOU... kapitulation

smile Keď ťa čítam, rozmýšľam, ako by tvoje názory brali bratia a sestry... Rozprávala si im tieto svoje chúťky (a chuťovky)? Tí museli byť z teba vyvalení ako vráta od stodoly... Viem o nich málo, ale párkrát som diskutovala... a bolo to dosť o inom než toto.

O čo ti ide? Už som ti povedala, že nie som ich sestra. A čo je zlé na tom, milovať svojho muža a nechcieť oňho prísť? Mať chuť zmlátiť tú fuchtľu, čo niekde v bare v noci rozťahuje nohy zatiaľ čo ja doma kojím jeho dcéru? Máš pravdu. Ukázali mi text v Biblii, kde sa hovorí, že nie je vhodné rozprávať sa o veciach nedostojných, a neviem to presne citovať, lebo ju nemám pri sebe. Viem moc dobre, že rozbíjať hubu tiež nie je riešenie..., ale dočítala som sa v nej aj to, že zúfalý človek robí zúfalé činy... a mnoho, mnoho iných úžasných vecí... A to, že ja nedokážem naplniť všetko, čo mi svedomie káže, ešte nemusí nutne znamenať, že moja viera je hlúpa, že Svedkovia sa mýlia, alebo čokoľvek, čo máš ty, zaujatá, na mysli.
Viem aj bez teba, že sa chovám ako hovado, ale keby som si nedávala bacha, bola by som na tom ďaleko horšie, tomu ver. Možno aj práve tým masovým vrahom... Tak nery, keď "vieš o nich tak málo, ako píšeš". Vidíš? Pokiaľ som o Biblii a slušnom chovaní veľa nevedela, nikdy som si svoju česť a presvedčenie takto nebránila. Vďaka terapeutke viem konečně štekať, a vďaka Biblii viem, že to nie je pekné, tak sa učím, ako to pekne zvládnuť. Tak buď rada, že som nenapísala, to čo si v skutočnosti myslím... a prosím všetkých adminov, aby mi ešte ten ban nedávali, lebo som nikoho nenapádala, zvlášť nie "prírodnú" Selimku, ale som pekne "zvostra" a od srdca odpovedala, na čo sa ma opýtali...
No, a Svedkovia naozaj zo mňa sú vyvalení ako vráta od stodoly, ale predstav si, s mnohými si veľmi dobre rozumiem, pretože väčšinou sú všetci, ako ja, otvorení, úprimní, veselí a čo ja viem, ja sa musím ešte móooc snažiť, aby som im už nerobila ostudu, ako doteraz... Stačí?

Viktorka, moc projektuješ seba do príspevkov druhých. Prečo nerozmlátiš hubu JEMU? Veď ona zrejme(aspoň v tomto prípade, o tvojom nemám potuchy) nič netuší. Nevie, že je druhá, tretia, x-tá... Lenže keď muž je BOH, tak sa mu ťažko dáva po hube - to radšej tej chudere, poväčšine ničnetušiacej. Za čo? Že je mladšia, možno krajšia, možno ani nie, ale bezstarostnejšia...
Keby R-Ona chcela dať po hube svojmu záletníkovi a klamárovi, napíšem, že to je zbytočné, ale prosím, ak jej to pomôže odpútať sa... Ale tej žene? roll va To fakt nechápem... To môžeš dať po hube susedovi, lebo vyzerá tiež ako záletník(alebo Jehovista, Róm, černoch, homosexuál, Žid, intelektuál, roboš, pankáč, hipisák.. .dosaď podľa ľubovôle). smile Kto neští so mnou, ští proti mne? lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#214 23. 6. 2009 18:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

Nie, ale obdivovala ich učenie... a toto mi pripadá skôr ako džihád proti babe, ktorá naozaj nič netuší, že by niekomu "lezla do zelí"... No ale kto chce kam, pomozme mu tam, pravda. Násilím niekoho nútiť k čomukoľvek neprinesie nič dobré.

nevím, do jaké míry obdivovala. spíš sjem z jejího psaní vyrozuměla, že něco bere, něco ne, ale tohle mjusí vědět ona sama.
jinak za sebe - kecala bych, kdybych řekla, že můj egoušek byl v poho, když jsem byla v podobné situaci.
a asi by všichni čučeli, kdybych měla napsat, co všechno sjem byla schopná naplánovat, zosnovovat - samo nezrealizovala, ale fantazii jsem měla teda fakt bujnou. zaplať pán bůh, že jak brzo se vytočím, tak rychle zase vychladnu. jinak dojít k tomu, bylo by to maso skurt

Ja tiež nie som baránok, ale ak som niekoho nenávidela, tak jeho... A ani nie tak za neveru, ale za to, čo mi počas rozchodu povyvádzal... to boli fakt nechutnosti. Ale hovorila som si, že najväčším trestom sú si oni dvaja navzájom, jeden druhému - a to sa mi aj potvrdilo. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#215 23. 6. 2009 18:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to je fakt, psala, že ta druhá o ní nic netuší ...

Není tady

#216 23. 6. 2009 18:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

Ja tiež nie som baránok, ale ak som niekoho nenávidela, tak jeho... A ani nie tak za neveru, ale za to, čo mi počas rozchodu povyvádzal... to boli fakt nechutnosti. Ale hovorila som si, že najväčším trestom sú si oni dvaja navzájom, jeden druhému - a to sa mi aj potvrdilo. stolt

tak to já se viděla jako v nějákém akčním filmu, jak hnusně a bolestivě zabiju ji, jeho, pak možná celé příbuznenstvo, kdyby náááhodu protestovali nebo se ho chtěli zastat lol
ale při pohledu na krev je mi zle, tohle by v reálu neklaplo lol ale zas - víš, že mi bylo líp, když jsem se s ním takhle hezky - a s ní taky ve své hlavě vypořádala a dala jim nakládačku vissla

Není tady

#217 23. 6. 2009 18:29

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Sel, bol to moj manžel a ona ho strihala, ako kadernica, kamarátka mojich kamarátok, vedela všetko a moc dobre, sviňa... A Rone som nehovorila, aby ho zmlátila, alebo ju, hovorila som, aby jej (milenke) kľudne povedala, že ju ten "ich spoločný" podvádza, tá druhá pipka je v tom možno fakt bez viny, tak aspoň dostane školu do budúcna, no a prečo by mala byť podvádzaná? Vy stále chcete čosi ututlávať, a ja som za to, že keď prúser, tak veľký a najlepšie hneď...
A "moja" milenka bola určite krajšia, aj keď o 11 rokov staršia ako my, vydatá, s troma deckami, muža v kriminále a skúsenejšia, to je fakt, tak preto moj hnev na ňu, ale, vieš Sel, aj keď by som sa stokrát ocitla v jej situácii, alebo teda v roli milenky ženatého muža (čo je naprosto vylúčené, už len preto že som sebec a maximalista), nikdy by som si netrúfala ho odviesť od rodiny s děťmi

Není tady

#218 23. 6. 2009 18:35

majkafa
Host

Přijela jsem z práce. V obýváku spal můj syn. A místo svých krásných dlouhých vlasů měl na hlavě ...... NIC. dumbomgrater
Ale zase, hezky se to hladí, pěkně to masíruje ruku. Když se probudil, hnedka mi nastrčil šišku k hlazení a masírování. lol

#219 23. 6. 2009 18:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nic jako do hola ?

mladej je taky na krátko, ale poslala jsem ho já ... už před časem se rozhodl, že si nechá narůst dlouhý vlasy, ale minulej týden říkal, že se nechá ostříhat, tak sjem toho hend využila a poslala ho, ať se nechá zcvilizovat, než pojede na tábor ... když přišel upocenej s těma delšíma vlasama z fotbalu, vypadal, jakobych ho sebrala někde na ulici roll s těma krátkejma se mi líbí víc

Není tady

#220 23. 6. 2009 18:45

majkafa
Host

Pardon. To mělo být na skuhrací. dumbom

Jo, má to strojkem na 3 mm.

Upravil(a) majkafa (23. 6. 2009 18:46)

#221 23. 6. 2009 18:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

měla jsem ráda, když byl mlaďásek malej a chodil takhle strojkem na kraťounko. hladila jsem ho po makůvce proti srsti, bylo to příjemný :-)

Není tady

#222 23. 6. 2009 19:52

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

Dámy, a nemůže to být naopak...že se vyšklebujete něčemu, o čem ani nevíte, že existuje? smile Axi, zdravím!

smile
Vando, taky zdravím!

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí