|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já ho nemusím ani vidět, mě stačí jen ta představaA dovedeš si představit ten orgáč, když mi do vlasů vlítlo saranče, nebo co to bylo za mrchu? A jak jsem u toho řvala
tak to já bych teda vůbec nezačala jančit
rovnou by si omdlela blahem jo? 
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Husí kůži mám, když třeba vidím pavouka....jsem teda nevěděla, že z toho mám orgasmusjá ho nemusím ani vidět, mě stačí jen ta představa
vidíš stačí si ho představit a pozorovatel husí kůže ten výkon zblajzne i s navijákem, takhle vznikl asi i ten mítus 25%
bych byla odvařená, kdyby u toho někdo sledoval, jestli mám husí kůži, místo aby se věnoval tomu, čemu má 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Hmm, ustálá něvěra, akorát se mu se mnou nechce moc spát. To je opravdu výhra
. Pokud jste závislé moralistické dřevo, které si myslí, že se to dělá s nohama u sebe, nemůžete se divit, že to pána moc nevzrušuje. Nás muže vzrušují ženy nezávislé, inteligentní, vzdělané, velkorysé, ženské, vyrovnané, krásné a samozřejmě nám musí vonět. Halt asi budete muset Ona – novat.
A jestli pán není taky dřevo a už pěkně shnilý a prohnilý - pak už nezbývá nic jiného, než o tom jen snít a kecat. Já tomu říkám - pes, který štěká, nekouše
koukám náš ignorant je odborník přes domněnky
tomu musela nějaká přišlápnout ocas 
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A dovedeš si představit ten orgáč, když mi do vlasů vlítlo saranče, nebo co to bylo za mrchu? A jak jsem u toho řvalatak to já bych teda vůbec nezačala jančit
rovnou by si omdlela blahem jo?

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já ho nemusím ani vidět, mě stačí jen ta představaA dovedeš si představit ten orgáč, když mi do vlasů vlítlo saranče, nebo co to bylo za mrchu? A jak jsem u toho řvala
tak to já bych teda vůbec nezačala jančit
tebe bykleplo rovnou, že? 
ještě mě tak napadlo , jak Axi píše, žeto pozná podle husí kůže...jestlivá ona (malé o - to není Ona jako Ona, ale ona jako ona - víš, jak řiť jako řiť
) nebyla třeba husa - tak je to pak noumlální Úďo 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já ho nemusím ani vidět, mě stačí jen ta představavidíš stačí si ho představit a pozorovatel husí kůže ten výkon zblajzne i s navijákem, takhle vznikl asi i ten mítus 25%
bych byla odvařená, kdyby u toho někdo sledoval, jestli mám husí kůži, místo aby se věnoval tomu, čemu má
jj se tu směju tý představě
nějak si myslim, že u dobrýho sexu takový pozorování není možný....
Není tady

Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A dovedeš si představit ten orgáč, když mi do vlasů vlítlo saranče, nebo co to bylo za mrchu? A jak jsem u toho řvalatak to já bych teda vůbec nezačala jančit
tebe bykleplo rovnou, že?
ještě mě tak napadlo , jak Axi píše, žeto pozná podle husí kůže...jestlivá ona (malé o - to není Ona jako Ona, ale ona jako ona - víš, jak řiť jako řiť) nebyla třeba husa - tak je to pak noumlální Úďo

Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
vidíš stačí si ho představit a pozorovatel husí kůže ten výkon zblajzne i s navijákem, takhle vznikl asi i ten mítus 25%
..jako že máš tmu
víš, my moralistický dřeva jedině s nohama u sebe a ještě po tmě 
Upravil(a) Zklamaná (21. 6. 2009 20:37)
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
vidíš stačí si ho představit a pozorovatel husí kůže ten výkon zblajzne i s navijákem, takhle vznikl asi i ten mítus 25%bych byla odvařená, kdyby u toho někdo sledoval, jestli mám husí kůži, místo aby se věnoval tomu, čemu má
přesně tak 
Není tady
Zklamčo, xxxx
.... jen kdyby tak bylo na světě vyrovnaných, inteligentních, krásných a vonících mužů, že....
Dnes už je mi jasné, že Axi mezi ty vyrovnané rozhodně nepatří. Škoda, chvíli jsem si to o něm skoro myslela.
Ale každopádně pobavit umí, to se musí uznat 
Mně tady normálka smíchy tečou slzy a musím vysvětlovat rodině, cože mě tak pobavilo
Kdykoliv mi teď naskočí (zimou) husí kůže, budu myšlenkami u debaty

Upravil(a) Tercila (21. 6. 2009 20:40)
Není tady

Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
bych byla odvařená, kdyby u toho někdo sledoval, jestli mám husí kůži, místo aby se věnoval tomu, čemu májj se tu směju tý představě
..jako že máš tmu
![]()
...moralistický dřevo takovou chlívárnu nepřipustí ani v myšlenkách 
Není tady

Tercila napsal(a):
Zklamčo, xxxx
![]()
![]()
.... jen kdyby tak bylo na světě vyrovnaných, inteligentních, krásných a vonících mužů, že....
![]()
![]()
Dnes už je mi jasné, že Axi mezi ty vyrovnané rozhodně nepatří. Škoda, chvíli jsem si to o něm skoro myslela.
![]()
jj dneska mu ujely nervy těžce, ale s tou husí kůží zabodoval to zase byla perla 
Není tady
xxxx napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
jj se tu směju tý představěnějak si myslim, že u dobrýho sexu takový pozorování není možný....
..jako že máš tmu
![]()
...moralistický dřevo takovou chlívárnu nepřipustí ani v myšlenkách
my jedině až po svatbě a navíc jen za účelem plození - a vzhledem k tomu, že máme již splněno - můžem si ten orgasmus jít udělat do sklepa při pohledu na pavouka - PPavla to má jednodušší - ta si HO jen představí (myslím toho pavouka) 
Není tady

Zdá se, že některé ženy neunesou představu, že by muž mohl poznat, zda mají nebo nemají orgasmus. Teda je fakt, že je to určitá ztráta kontroly nad situací. 
Jste vulgární, čao.
Není tady
xxxx napsal(a):
Tercila napsal(a):
Zklamčo, xxxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj dneska mu ujely nervy těžce, ale s tou husí kůží zabodoval to zase byla perla
..to jsou ty perly, co se hází sv**ním?
Já jen, že to tu parkrát z těch levelových bylo řečeno...tak se nesměle ptám, zda to jsou ony - ty perly ...zda máme sbírat 

Není tady
xxxx: "jj dneska mu ujely nervy těžce, ale s tou husí kůží zabodoval to zase byla perla
"
Ale on to s námi myslí dobře, já mu věřím 
A to tady z druhé strany poslouchám dceřiny nadšené povídačky o nameteném knězi (všichni to určitě znáte, je to starý):
- říká se svatý kříž, a ne velký téčko
- říká se amen a ne šmytec
- z kazatelny se chodí po schodech a nejezdí se po zábradlí
- panna maria není mařka, co to nikdy nedělala
- a hříšníci se posílají do pekla a ne od pr.dele
prima podvečer 

Není tady
Ale kdepak, Axi, nejsme vulgární, my se jen dobře bavíme - copak Tebe všichni musí brát jenom vážně? 
Co by za to jiní komici
dali, kdyby tak lehce rozesmáli publikum

Není tady
ani tomu zvjedavej....to má být vtip??
Není tady
Slyším poprvé, že znakem orgazmu u ženy je mimo jiné husí kůže. 
Upravil(a) majkafa (21. 6. 2009 20:50)
holky tak už ho nechte 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
Tercila napsal(a):
Zklamčo, xxxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..to jsou ty perly, co se hází sv**ním?
Já jen, že to tu parkrát z těch levelových bylo řečeno...tak se nesměle ptám, zda to jsou ony - ty perly ...zda máme sbírat
...myslím že tohle už je zralé do sbírky nejlepšího co tu zaznělo
takovou volovinu jsem neslyšela hodně dlouho... jsem se ptala chlapa jestli z něj měly jeho bývalky často husí kůži...koukal chudák divně, když řekl, že snad ne, tak jsem mu vysvětlila, že měl samá moralistická anorgastická dřeva, včetně mě 
Není tady
Axi: "Takže optimisticky věřím, že jich 25 % na světě je
Navíc to byl takový ten typ, před kterým jdou všichni chlapi do kolen aniž vědí proč. Nezapomenutelné."
To jsem ráda, že takhle přesně na mě jeden vzpomíná. Od té doby vím, že jsem dost dobrá herečka
Kdyby byl TAK dobrej, aby dosáhl mýho multiorgasmu, byl by mým manželem

Nerada Ti kazím Tvé naivní představy, Axi

Není tady

PPavlaa napsal(a):
holky tak už ho nechte
jooo tobě se to řekne, ale víš jakej jsem já utrpěla otřes, jsem se dozvěděla od odbornka přes ženský orgasmus, že jsem nikdy žádnej neměla

Není tady
xxxx napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
jj dneska mu ujely nervy těžce, ale s tou husí kůží zabodoval to zase byla perla..to jsou ty perly, co se hází sv**ním?
...myslím že tohle už je zralé do sbírky nejlepšího co tu zaznělo
takovou volovinu jsem neslyšela hodně dlouho... jsem se ptala chlapa jestli z něj měly jeho bývalky často husí kůži...koukal chudák divně, když řekl, že snad ne, tak jsem mu vysvětlila, že měl samá moralistická anorgastická dřeva, včetně mě
chudák ten tvůj - náležitě nyní poučen bude vykládat dalším v hospodě, že orgasmus se pozná podle husí kůže..to je osvěta 
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holky tak už ho nechte
jooo tobě se to řekne, ale víš jakej jsem já utrpěla otřes, jsem se dozvěděla od odbornka přes ženský orgasmus, že jsem nikdy žádnej neměla
![]()
já taky ne a je mi to docela šumák
Není tady