|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Potřebovala bych znát Vaše názory. Jednou jsem se tu už radila ohledně toho jestli se sejít s bývalou manželovou milenkou. Vaše názory mi moc pomohli.
S manžou jsem už 27 let. Před 1 ½ rokem jsem zjistila manželovu nevěru. Nešlo o jednorázovou akci , ale o skoro 10let . Za tu dobu byla milenka jednou vyměněna. Já žila ve sladké nevědomosti a myslela si , že mám nejlepšího chlapa pod sluncem. Když se to provalilo, tak manža vše hned ukončil a tvrdil mi , že šlo jen o sex a nikdy se nechtěl rozvádět. Vše nasvědčuje tomu, že v tom nepokračuje. A teď k mému problému. Hodně jsme spolu o té jeho nevěře mluvili a vše probírali, proč se to stalo a co mu to dávalo. Teď mě budete kamenovat , ale ptala jsem se fakt na vše, i jaký s nimi byl sex a tak…. a manža odpovídal. Měl štěstí na výkonné multiorgastické rozhoďnožky(tenhle výraz co se tu používá mi z mé pozice přijde docela trefný).
Po tom našem vyjasnění si věcí vše pobíhalo docela dobře. Dokonce bych řekla , že jednu chvíli to jakoby pročistilo vzduch a vše bylo,včetně sexu, docela fajn. Jenom já se s tím vším pořád nemůžu vyrovnat, pořád na to musím myslet a připadám si divně. Teď jsme začali mít doma i problém s tím sexem. Manža začal mít daleko menší potřebu než dřív a přijde mi , že si to se mnou neužívá. Tvrdí mi , že to není pravda, že se mu to se mnou líbí a že to jenom nepotřebuje tak často.
Nevím,jestli je to jenom v mé hlavě , ale nemůžu se vyrovnat s tím pomyšlením – jak se mu to se mnou může líbit , když si užíval tak bezvadný sex. A potom když spolu něco máme tak na to myslím jak nejsem dost dobrá a je to ještě horší. Moc se tím trápím.
Potom mě napadají takové myšlenky jako – proč jíst suchý krajíc chleba,když namazaný máslem je lepší.
Můžete mi napsat jak se s tím vyrovnáváte vy,co jste nevěru ustáli. 

Děkuji.
Není tady

...já byla asi měkká a vyměnila jsem chlapa, ale to slyšet nechceš...jak na to a nepředstavovat si u toho rozhodnožky nevím...hergot co bych ti poradila....co nejakou poradnu? Přistoupil by na to muž?
Není tady
Jo, jo, "Iksa" a její..., "mužský pohled"...
Vrátil se k tobě, chce být s tebou..., dal ti najevo, že "měl cosik VÍC"...
Manža začal mít daleko menší potřebu než dřív a přijde mi , že si to se mnou neužívá. Tvrdí mi , že to není pravda, že se mu to se mnou líbí a že to jenom nepotřebuje tak často.
A CO KDYŽ ŘÍKÁ PRAVDU??? Vzhledem k tomu, co "si vyzkoušel", pochopil, že jeho žebříček hodnot je poněkud jiný???¨
Jinak. Mám pocit, že chci vyhrát první cenu v loterii... což se mi povede: Dostanu móooc peněz..., ale ta osůbka, se kterou chci večer sedět u televize, tu nejni..., a má "výhra" pro ni není důležitá..., ona ty prachy klidně hodí do kanálu..., a zítra se mnou půjde na výstavu hadů (které obdivuji), za 100 Kč, o níž ví, že jsem na ni zvjedavej..., hm, já ji mám mtak rád, až se z toho můžu zbláznit..., a ona tu moji milionovou výhru nebere...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Jo, jo, "Iksa" a její..., "mužský pohled"...
Vrátil se k tobě, chce být s tebou..., dal ti najevo, že "měl cosik VÍC"...Manža začal mít daleko menší potřebu než dřív a přijde mi , že si to se mnou neužívá. Tvrdí mi , že to není pravda, že se mu to se mnou líbí a že to jenom nepotřebuje tak často.
A CO KDYŽ ŘÍKÁ PRAVDU??? Vzhledem k tomu, co "si vyzkoušel", pochopil, že jeho žebříček hodnot je poněkud jiný???¨
Jinak. Mám pocit, že chci vyhrát první cenu v loterii... což se mi povede: Dostanu móooc peněz..., ale ta osůbka, se kterou chci večer sedět u televize, tu nejni..., a má "výhra" pro ni není důležitá..., ona ty prachy klidně hodí do kanálu..., a zítra se mnou půjde na výstavu hadů (které obdivuji), za 100 Kč, o níž ví, že jsem na ni zvjedavej..., hm, já ji mám mtak rád, až se z toho můžu zbláznit..., a ona tu moji milionovou výhru nebere...
Tomu konci tedy nerozumím.
Není tady
tak já bych teda pochybovala o tom, že dámy byly tak skvělé a multiorgastické. vzhledem k tomu, že odjakživa víc kamarádím s klukama jak holkama a probereme kde co, tak kdybych měla věřit všemu, co kde slyším, musela bych věřit tomu, že jsme národ nymfomanek, co mají jeden orgasmus za druhým a samo jeden lepší jak druhej 
pravda je spíš taková, že ženský umí být dobré hééérečky, který vystřihnou orgasmus jak vyšitej kolikrát jen budou chtít. takže bych to manželovi zase až tak nežrala a těžkou hlavu si z toho nedělala.
navíc píšeš, že jste spolu už 27 let, manžel už možná je taky ve věku, kdy už dává přednost víc tomu klidu, asi bych za tím nic víc nehledala.
Upravil(a) PPavlaa (21. 6. 2009 15:11)
Není tady
Ty, Ono, (ha, divné, Ono si vždy budu spojovat s Joko, promiň
), jenom jsem chtěla říct, že ten pán "si doběhl" asik někam vpodstatě ujasnit, čehož si cení nejvíc...
To může tak v životě být, když o něčem, co jsme dlouho znali a MĚLI, pochybujem...
...A že by to opravdu mohlo "vypadat", ajko lákavější..., ale..., pak vidíme, že nejni... 
Upravil(a) ViktorkaLove (21. 6. 2009 15:22)
Není tady
viktorka love - už z toho babinetu blbneš, neměla bys tady trávit tolik času.
mmch aby si někdo deset let ujasňoval, je totální blbost.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mmch aby si někdo deset let ujasňoval, je totální blbost.
Pajko, chápu. Všecko. Nechtěla jsem to... a bála se toho, nebo spíš: ...Počítala s tim?...ano!
Kašli na to. Jsem pitomější, než Majka...
Ptz. - JINÁ?
Omlouvá se všem netušícím... 
Není tady
nechápeš vůbec nic.
a to JINÁ ze sebe děláš ty sama stejně jako majka 
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mmch aby si někdo deset let ujasňoval, je totální blbost.Pajko, chápu. Všecko. Nechtěla jsem to... a bála se toho, nebo spíš: ...Počítala s tim?...ano!
Kašli na to. Jsem pitomější, než Majka...
Ptz. - JINÁ?
Omlouvá se všem netušícím...
...já teda nechápu nic
co se ti stalo? něco čerstvého???
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
), jenom jsem chtěla říct, že ten pán "si doběhl" asik někam vpodstatě ujasnit, čehož si cení nejvíc...
![]()
To může tak v životě být, když o něčem, co jsme dlouho znali a MĚLI, pochybujem...
...A že by to opravdu mohlo "vypadat", ajko lákavější..., ale..., pak vidíme, že nejni...
jak nejen já, ale i páni rádi říkají...každá po tmě černá 

Ono, takže co z toho vyplývá - že buď došel k názoru, že doma je to lepší a ty dostihy se mu začali přejídat, proto je klidnější, (třeba si přečtl pár bulvárních článků, jak pánové kolabují na prsou milenek) nebo jestli opravdu nepřišel časem na to, že tam mu pšenka nepokvete...třeba ta sexuální přebornice našla lepšího hřebce proto je teď jak přejetej...
Není tady

Zklamaná napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
...A že by to opravdu mohlo "vypadat", ajko lákavější..., ale..., pak vidíme, že nejni...jak nejen já, ale i páni rádi říkají...každá po tmě černá
Ono, takže co z toho vyplývá - že buď došel k názoru, že doma je to lepší a ty dostihy se mu začali přejídat, proto je klidnější, (třeba si přečtl pár bulvárních článků, jak pánové kolabují na prsou milenek) nebo jestli opravdu nepřišel časem na to, že tam mu pšenka nepokvete...třeba ta sexuální přebornice našla lepšího hřebce proto je teď jak přejetej...
...napadlo mě bohužel to samé
Není tady
Znova jsem si přečetla úvodní příspěvěk Ony - a docvaklo mi - vždyť je to už rok a 1/2 po nevěře, kdy se to ukončilo... takže jestli on nemá větší potřebu sexu, možná je to věkem, hele stárneme všichni, někdy můžeme být jak utržní ze řetězu, jindy si raději dáme oddych, než si dokazovat, že ještě na to máme. Asi mu apetit prostě dochází, "dědkovatí" 
Není tady

Hmm, ustálá něvěra, akorát se mu se mnou nechce moc spát. To je opravdu výhra
. Pokud jste závislé moralistické dřevo, které si myslí, že se to dělá s nohama u sebe, nemůžete se divit, že to pána moc nevzrušuje. Nás muže vzrušují ženy nezávislé, inteligentní, vzdělané, velkorysé, ženské, vyrovnané, krásné a samozřejmě nám musí vonět. Halt asi budete muset Ona – novat.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tak já bych teda pochybovala o tom, že dámy byly tak skvělé a multiorgastické. vzhledem k tomu, že odjakživa víc kamarádím s klukama jak holkama a probereme kde co, tak kdybych měla věřit všemu, co kde slyším, musela bych věřit tomu, že jsme národ nymfomanek, co mají jeden orgasmus za druhým a samo jeden lepší jak druhej
pravda je spíš taková, že ženský umí být dobré hééérečky, který vystřihnou orgasmus jak vyšitej kolikrát jen budou chtít. takže bych to manželovi zase až tak nežrala a těžkou hlavu si z toho nedělala.
navíc píšeš, že jste spolu už 27 let, manžel už možná je taky ve věku, kdy už dává přednost víc tomu klidu, asi bych za tím nic víc nehledala.
Člověče, já jsem měl za život čtyři partnerky a jedna z nich multiorgastická byla. Takže optimisticky věřím, že jich 25 % na světě je
Navíc to byl takový ten typ, před kterým jdou všichni chlapi do kolen aniž vědí proč. Nezapomenutelné.
Není tady
Axi napsal(a):
Hmm, ustálá něvěra, akorát se mu se mnou nechce moc spát. To je opravdu výhra
. Pokud jste závislé moralistické dřevo, které si myslí, že se to dělá s nohama u sebe, nemůžete se divit, že to pána moc nevzrušuje. Nás muže vzrušují ženy nezávislé, inteligentní, vzdělané, velkorysé, ženské, vyrovnané, krásné a samozřejmě nám musí vonět. Halt asi budete muset Ona – novat.
A jestli pán není taky dřevo a už pěkně shnilý a prohnilý - pak už nezbývá nic jiného, než o tom jen snít a kecat. Já tomu říkám - pes, který štěká, nekouše 
Není tady
Axi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
navíc píšeš, že jste spolu už 27 let, manžel už možná je taky ve věku, kdy už dává přednost víc tomu klidu, asi bych za tím nic víc nehledala.Člověče, já jsem měl za život čtyři partnerky a jedna z nich multiorgastická byla. Takže optimisticky věřím, že jich 25 % na světě je
Navíc to byl takový ten typ, před kterým jdou všichni chlapi do kolen aniž vědí proč. Nezapomenutelné.
Zajjímavé počty - většina chlapů "kecá" jaká ta či ona je multiorgastická a tady se dozvídám, že jich je "optimisticky" 25% - tož jste si je museli pujčovat, že? 
Není tady
tak já bych na to koukala trochu střízlivěji, protože mezi sebou si my baby nemusíme nic nahlávat, tudíž vím, že je i dost těch, co orgasmus nikdy nezažily, nebo zažijí, ale ne pravidelně při každém sexu atd.
oni si pánové skutečně rádi mnohdy něco přimyslí, aby dávali na obdiv, jací jsou kanci. a některé dámy rády předvedou výkon hodný Oscara, aby chlapa potěšily 
Není tady

Ale jdi ty, opravdový orgasmus se dá docela snadno poznat. Husí kůže a tak...
Není tady
Axi napsal(a):
Husí kůži mám, když třeba vidím pavouka....jsem teda nevěděla, že z toho mám orgasmus 

Není tady
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Husí kůži mám, když třeba vidím pavouka....jsem teda nevěděla, že z toho mám orgasmus
já ho nemusím ani vidět, mě stačí jen ta představa 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
...pěkná pitomost, husí kůži nemám ani u pavouka
jestli madam neměla husí kůži z nudy
nebo z průvanu, vidim živě jak někdo při souloži pozoruje jestli mám husí kůži 
Upravil(a) xxxx (21. 6. 2009 20:28)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
A dovedeš si představit ten orgáč, když mi do vlasů vlítlo saranče, nebo co to bylo za mrchu? A jak jsem u toho řvala 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
vidíš stačí si ho představit a pozorovatel husí kůže ten výkon zblajzne i s navijákem, takhle vznikl asi i ten mítus 25% 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Husí kůži mám, když třeba vidím pavouka....jsem teda nevěděla, že z toho mám orgasmusjá ho nemusím ani vidět, mě stačí jen ta představa
A dovedeš si představit ten orgáč, když mi do vlasů vlítlo saranče, nebo co to bylo za mrchu? A jak jsem u toho řvala
tak to já bych teda vůbec nezačala jančit 
Není tady