|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fidorko, tak proč v tom má dál pokračovat??? To nerejpu, jenom zvědavost... Já bych to viděla jako ztrátu času, když to teda nemá perspektivu... 
Není tady
Viktorko, ani já v tom nevidím perspektivu a osobně bych se do takovýho vztahu ani nepouštěla, natož abych v něm setrvávala, ne snad že bych měla tak pevnej morální kredit, ale na to mám příliš málo testosteronu abych dokázala mít ryze účelový sexuální vztah pro zábavu a naopak příliš málo estrogenu abych vztah se ženáčem brala jako romantickou lásku, osudový vztah nebo karmický dluh
Jestli si je Trtlinka tak jistá sama sebou a ví že to ukočíruje, tak proč ne... ale já bych na to moc nespoléhala. Už jenom to že se tak živě zajímá o to jak to vlastně ten její přítelíček myslí a co si o tom myslíme my, podle mého svědčí o tom, že jí to zas tak ganz egal není a už v tom není zaangažovaná jenom rozkrokem, ale i srdečním svalem 
Upravil(a) Fidorka (23. 6. 2009 8:22)
Není tady
Fidorko tak je jasný,že ani já nemůžu stoprocentně říct,že se nezamiluju,protože to nevím,co se může stát,a podle mě to nemůže vědět nikdo
I když jsem si teď jistá,že ho beru tak,jak tady popisuju a jsem si jistá,že od toho nic víc neočekávám,netuším,co se mi přihodí,že jo...
Živě se o to zajímím proto,že si říkám,jestli je tohle u chlapů normální,že to takhle řeší i když jsou ženatí?Pro mě je manželství něco víc,věc z který už se jentak necouvne,skládám tomu druhému nějaký slib,s tím,že ho opravdu miluji,atd,atd...a proto nechápu,jak pro někoho může být tak jednoduché se oženit,pak někoho potkat,tak se rozvést,zase se oženit a znovu skládat ten samý slib,který předtím patřil někomu jinýmu... 
Upravil(a) Trtlinka (23. 6. 2009 9:32)
Není tady
Trtlinko, lidé existují tací i onací: Ti, co berou vztahy vážně, i ti, kteří si vyzobávají to, co se jim momentálně hodí. A přeskakují ze vztahu do vztahu, bez ohledu na to, že po sobě zanechávají třeba nezaopatřené děti a citovou spoušť.
Tvůj přítel paří evidentně do kategorie druhé. A obávám se, že ale ty vlastně taky. Já tedy nevím, ale dovedeš si představit, že máš manžela, snažíte se o děcko ( a moc se to asi zatím nedaří
) a do toho si tvůj manžel najde milenku? Jak by ti bylo, kdybys něco takového zjistila a prožila?
Nechci mentorovat, ale jen připomenout přísloví "Nečiň jiným, co způsobuje bolest tobě".

Trtlinka napsal(a):
Fidorko tak je jasný,že ani já nemůžu stoprocentně říct,že se nezamiluju,protože to nevím,co se může stát,a podle mě to nemůže vědět nikdo
I když jsem si teď jistá,že ho beru tak,jak tady popisuju a jsem si jistá,že od toho nic víc neočekávám,netuším,co se mi přihodí,že jo...
![]()
Živě se o to zajímím proto,že si říkám,jestli je tohle u chlapů normální,že to takhle řeší i když jsou ženatí?Pro mě je manželství něco víc,věc z který už se jentak necouvne,skládám tomu druhému nějaký slib,s tím,že ho opravdu miluji,atd,atd...a proto nechápu,jak pro někoho může být tak jednoduché se oženit,pak někoho potkat,tak se rozvést,zase se oženit a znovu skládat ten samý slib,který předtím patřil někomu jinýmu...
Není. Není to obecně u chlapů (ani u žen) normální. Je to jen běžné pro určitý typ lidí.
Není tady
Blosssom,to je právě ono,čím víc pronikám do toho,jak to má doma,tím víc se mi začíná hnusit jeho chování
Říkám si,že mě by to sakra asi dostalo,kdybych byla v situaci jeho manželky
Nějak se mi z toho čím dál tím víc chce vycouvat...
Není tady

No a co když prostě ten pán nepotkal ještě tu pravou,prostě se dvakrát sekl a až teď s Trtlinkou má ten pocit?Třeba to myslí vážně,upřímně...?
To přeci člověk neovlivní,kdy a do koho se zamiluje,ne?
Kdyby s těma dvěma ženami "jen" žil,přišel by Vám taky tak hroznej,jako teď,když víte,že je ženatej?Mě přijde,že když s někým člověk žije takhle dlouhý vztahy a střídá to,lidi na to nekoukají tak hrozně,jako když si někoho vezme,přitom jediný rozdíl je v tom,že na to má papír... 
Není tady
Trtlinka napsal(a):
Blosssom,to je právě ono,čím víc pronikám do toho,jak to má doma,tím víc se mi začíná hnusit jeho chování
Říkám si,že mě by to sakra asi dostalo,kdybych byla v situaci jeho manželky
Nějak se mi z toho čím dál tím víc chce vycouvat...
tak věř svému úsudku a vycouvej, nic tě přece nedrží!?
Není tady
mashanka napsal(a):
Není. Není to obecně u chlapů (ani u žen) normální. Je to jen běžné pro určitý typ lidí.
Mash? Ty že jsi řidička tramvaje?!?
Mluvíš jako moja sqjelá terapeutka, občas... 
Není tady
VVeronika napsal(a):
No a co když prostě ten pán nepotkal ještě tu pravou,prostě se dvakrát sekl a až teď s Trtlinkou má ten pocit?Třeba to myslí vážně,upřímně...?
To přeci člověk neovlivní,kdy a do koho se zamiluje,ne?
Kdyby s těma dvěma ženami "jen" žil,přišel by Vám taky tak hroznej,jako teď,když víte,že je ženatej?Mě přijde,že když s někým člověk žije takhle dlouhý vztahy a střídá to,lidi na to nekoukají tak hrozně,jako když si někoho vezme,přitom jediný rozdíl je v tom,že na to má papír...
Lidi jsou ruzne. Jednou jsme na toto tema zabrousili v praci a pri tom jsme probirali, kolikrat jsme byli kdo zenati a vdane. Druhych manzelstvi bylo hodne, treti uz jenom jedno. Prvnich bylo taky dost, ale vetsinou relativne kratce trvajicich. Akorat jedna kolegyne byla vdana poprve, stastne a uz triatricet let. Byla prohlasena sampionkou, nacez se zacala smat a rekla, ze ona sice je vdana poprve, ale je sestou manzelkou sveho muze. On to od osumnacti do dvaatriceti, kdy si vzal ji, stihl petkrat. 

Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
mashanka napsal(a):
Mash? Ty že jsi řidička tramvaje?!?
Mluvíš jako moja sqjelá terapeutka, občas...
Teď jsem řidička tramvaje, protože se mi to vždycky líbilo. Tak jsem si před třemi lety, když mi dospěl syn a mohla si dovolit směny, splnila touhu.
Není to taková legrace, jak se nezasvěcenému zdá, je to stres a jedna noha v kriminálu, ale já mám nervy dobré - zatím, tak proč ne.
Dobré na tom je, že mohu celé dny pozorovat a zkoumat lidi a jejich chování. A také to, že si odjezdíš své, a když se nic nestane, jdeš domů s čistou hlavou.
Jo - a taky mi sluší modrá barva
- v bílé vypadám jak doktorka Čeňková 
Upravil(a) mashanka (23. 6. 2009 23:41)
Není tady
Mash, vlastně jenom dík...

Není tady
Trtlinka napsal(a):
Proč se tady dohadujete o prkotinách a úplně zbytečně?Chtěla jsem vědět,jaký máte názor na tuhle věc,s kterou jsem přišla a Vy se tady takhle zhádáte
![]()
Tak tak, Trlinka si přišla pro radu a není fér zasekávat vlákno čímkoliv jiným..
Trlinko - říkáš, že jsi s ním pouze kvůli sexu, ale znáte se zatím krátce a pokud se s ním budeš cítit dobře, můžeš v tom za chvíli "lítat" ani nebudeš vědět jak. Proto bacha! Znám málo ženskejch, který si dovedou držet odstup a nezamilovat se.. Jeho pohnutky neřeš, stejně je asi nepochopíš.. Taky nerozumím tomu, že někteří chlapíci celoživotně potřebují dobrodružství, vzrůšo a zpestření v podobě milenky a přesto přiznávají, že manželku mají rádi a neopustili by jí..
Jde jen o to, jestli nechceš radši počkat na někoho, s kým si budeš moct užívat i víc než dobrej sex 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Kristiane, kolik je ti let, chlape?
Hm, už jsem viděla, kde "to přiznal", ale, BJ, kdyby tam napsal třeba 99, myslíš, že by to vysvětlovalo (omlouvalo?) klišé v jeho příspěvcích?
Lepsi klise nez realita 
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Fidorko, tak proč v tom má dál pokračovat??? To nerejpu, jenom zvědavost... Já bych to viděla jako ztrátu času, když to teda nemá perspektivu...
Aby bol príjemný sexík, pri ktorom sa človek - na rozdiel od onanie - "tak ňák dostane mezi lidi"...
Není tady

Selima napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Aby bol príjemný sexík, pri ktorom sa človek - na rozdiel od onanie - "tak ňák dostane mezi lidi"...
Tak Selima mě dostala
Fakt jsi mě pobavila 
Není tady
VVeronika napsal(a):
Selima napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Tak Selima mě dostala
![]()
Fakt jsi mě pobavila
Mně ne! 
Není tady

Fidorka napsal(a):
Jestli si je Trtlinka tak jistá sama sebou a ví že to ukočíruje, tak proč ne... ale já bych na to moc nespoléhala. Už jenom to že se tak živě zajímá o to jak to vlastně ten její přítelíček myslí a co si o tom myslíme my, podle mého svědčí o tom, že jí to zas tak ganz egal není a už v tom není zaangažovaná jenom rozkrokem, ale i srdečním svalem
Taky si myslím,že zájem z Trtlinky strany je hlubší,kolik holek tohle říkalo,že jde jen o sex...
Nebo znáte nějakou,která to dokáže (dokázala) striktně oddělit,city a sex...?
Není tady

VVeronika napsal(a):
Fidorka napsal(a):
Taky si myslím,že zájem z Trtlinky strany je hlubší,kolik holek tohle říkalo,že jde jen o sex...
Nebo znáte nějakou,která to dokáže (dokázala) striktně oddělit,city a sex...?
vzdy jsem to dokazala
Není tady
baba.jaga: "vzdy jsem to dokazala"
To je skvělé, ale (opravdu beez rejpání), nemůže za takovým chováním být tak trošku citová plochost?
Popisuješ se tady tak trochu jako mašina, jako chlap, bez citů.....
Každopádně pokud Ti takové jednání vyhovuje a nezamýšlíš se nad tím nějak víc, je to pro Tebe určitě fajn, taková povaha. Otázka je, až tohle bude jednou dělat někdo Tobě, jak to poneseš. Ale třeba to pak ustojíš i bez babinetu
.
Není tady

Tercila napsal(a):
baba.jaga: "vzdy jsem to dokazala"
To je skvělé, ale (opravdu beez rejpání), nemůže za takovým chováním být tak trošku citová plochost?Popisuješ se tady tak trochu jako mašina, jako chlap, bez citů.....
Každopádně pokud Ti takové jednání vyhovuje a nezamýšlíš se nad tím nějak víc, je to pro Tebe určitě fajn, taková povaha. Otázka je, až tohle bude jednou dělat někdo Tobě, jak to poneseš. Ale třeba to pak ustojíš i bez babinetu.
Citova plochost? to si opravdu nemyslim, umim byt velmi vasniva ;-)) Rekla bych, ze za tim vetsinou stoji kombinace nekolika faktoru, za a) vedet co chces, za b) umet trosku odhadnout toho cloveka. Mne se jeste nikdy nestalo, ze bych nekoho odhadla spatne.
Az tohle jednou mne bude delat tohle, co? Ze se mnou bude spat bez citu? A co jako? To se mi stalo uz mnohokrat a ujmu jsem necitila, citila jsem slast ;-D
Upravil(a) baba.jaga (29. 6. 2009 11:18)
Není tady
Mám, jednu kamarádku, která to dělá stejně. Vyhovuje jí to a je spokojená. Podezřívám ji, že se jedná o zvýšený sex.apetit, což mi s úsměvem nevyvrátila.
Není tady
Nemám ráda moc plošné generalizováni. Jsou vyjímky, kdy na popáté to vyjde. Ale děvče, tady to vidím zase na těch 95% jak to dopadne. Pán se vypovídá, polechtá si u tebe ego a dál bude s manželkou toužit po dítěti.
Pokud jde jen o sex, fajn užij si to, použij hlavu a kondom a dej do toho všechno:)
Ale rozhodně bych u něj nečekala randění, zázemí atd.
Musím se přiznat, že se mi hodně často stává, že jsem oslovována staršími ženatými muži. Nevím, jestli jsem nějakej jejich typ, něco vyzařuji.... Bůh ví. Několikrát jsem v baru nebo ve společnosti dělala pro sebe takový sociologický průzkum typů "Moje žena mi nerozumí"... Beru to jako neskutečnou zábavu a v duchu se směju jako blázen i když záleží na náladě. Někdy jim řeknu za 2 minuty, že klíny do hlavy můžou jít tlačit někam jinam, že o sex nemám zájem a zachraňovat někomu ego už vůbec ne.
Když je chlápek ženatý a inteligentní, klidně s ním hodinu prokecám, ale v 99% případech by stejně skončilo u toho sexu....
Upravil(a) Klubko (29. 6. 2009 13:32)
Není tady

Klubko napsal(a):
Nemám ráda moc plošné generalizováni. Jsou vyjímky, kdy na popáté to vyjde. Ale děvče, tady to vidím zase na těch 95% jak to dopadne. Pán se vypovídá, polechtá si u tebe ego a dál bude s manželkou toužit po dítěti.
Pokud jde jen o sex, fajn užij si to, použij hlavu a kondom a dej do toho všechno:)
Ale rozhodně bych u něj nečekala randění, zázemí atd.
Musím se přiznat, že se mi hodně často stává, že jsem oslovována staršími ženatými muži. Nevím, jestli jsem nějakej jejich typ, něco vyzařuji.... Bůh ví. Několikrát jsem v baru nebo ve společnosti dělala pro sebe takový sociologický průzkum typů "Moje žena mi nerozumí"... Beru to jako neskutečnou zábavu a v duchu se směju jako blázen i když záleží na náladě. Někdy jim řeknu za 2 minuty, že klíny do hlavy můžou jít tlačit někam jinam, že o sex nemám zájem a zachraňovat někomu ego už vůbec ne.
Když je chlápek ženatý a inteligentní, klidně s ním hodinu prokecám, ale v 99% případech by stejně skončilo u toho sexu....
Nejsi nahodou samaritansky typ? ;-)))))))))
Není tady
Ne, Babo, nejsem:) Já po oznámení, kdy se vidíme prvních 15 minut "Moje žena mi nerozumí" čekám docela solidní show 
Není tady