|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
baba.jaga napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
nojonojo ;-) ale vis co, ja to tady zaklapnu a jdu, mne je lito lidi, kteri se znaji navzajem, to od vas nebylo moc pekny...Kupodivu vis co, nikdy jsem netouzila nikoho z vas (az na jednu vyjimku tady) potkat osobne. Potvrdily se mi ty moje hypotezy ;-)To je skoda
Ale proc skoda? proste nazorove mi nesedi. To je v poradku, vsichni se vsem nezavdeci.
Ja myslela, skoda, ze se nechces s nikym videt .
Není tady

Vanda napsal(a):
Blossom napsal(a):
Čau vole!!!
![]()
![]()
Ta kouzelná zrcadla! (a tím nemyslím nadávku jako takovou, ale použitou jako důkaz nepochopení
)
Ahoj Vando, koukám, že už jsi tu jenom host. Tak hodně štěstí. 
Není tady
Blossom napsal(a):
Supr zkratka
. Já při své chaotičnosti čtení jsem to četla na Blbnetu...
to by docela sedělo na tu situaci tady...
a taky je to docela hezký vedlejší význam: na Blbnetu - Blbnetu - blbne tu
Zblbnetetu - zblbne i tetu z netu...i tudletu i tamdletu...
Není tady

PPavlaa napsal(a):
babo jago, pokud reaguješ na mě, je to zbytečné, mám tě v ignorovaných
majkafa - selima - mrzí mě, že zrovna vy dvě jste si si řekly co jste si řekly ..
Mňa nie, radšej takto na rovinu a na férovku, tiež mám radšej, keď viem, s kým si vymieňam informácie. Zariaidm sa podľa toho a môžem s Majkou - na určitej rovine - bez problémov komunikovať ďalej. Lepšie ako nejaké nepríjemné prekvapenie (či už z mojej, alebo z jej strany).
Není tady

A ja osobne si myslím, že kto sa naozaj chce o Axim dozvedieť podstatné, a ide do toho s čistými úmyslami... tak sa to dozvie.
Tak to proste funguje.
Není tady
Sel, keď som čítala tie vaše "prestrelky" s Majkou, aj mi prišlo ľúto, že "si jej spory s kýmsi" objavila..., aj keď mi to vpodstate može byť jedno. To tvoje "už si dám pozor, aké súkromné veci ti zverím"..., a jej "nikomu (rsp. niektorým tu, čo vyjde aj tak nastejno, lebo keď NIEKTORÝM, tak vlastne = SEM...) už nič nepoviem"..., mi s mojimi dedukčnými schopnosťami naznačilo, že už tu žiadne "šťavnaté pikantnosti" nezažijem...
, teda aspoň v tom prípade, že to obe dodržíte...
Tak mi už zostáva len to otrieskané: Podľa seba súdim teba..., a veriť, že na svoje sľuby zabudnete... 
Není tady

Šťavnaté pikantnosti tu asi ešte zažiješ, ale ja si dám pozor, aby si sa ty a ďalší dozvedeli toľko, koľko budem chcieť ja. So sovjím životom sa nijako mimoriadne netajím, ale radšej sama rozhodujem o tom, čo z neho zverejním na nete, zvlášť na Babinete. A radím to aj ostatným, vrátane Majky. Inak, keby si zatúžila po šťavnatosit, kľudne pusť niečo zo SVOJHO života bohatého na udalosti a uvidíš reakcie...
Není tady
Selima, vďaka za radu. Ja celé tie roky zverejňujem len to, čo zverejniť chcem. Čo som zverejniť nechcela, zverejnili bez mojho vedomia a súhlasu iné osoby.
Upravil(a) majkafa (8. 7. 2009 10:16)
Selima: "A ja osobne si myslím, že kto sa naozaj chce o Axim dozvedieť podstatné, ...."
Prosím Tě, Seli, co je vlastně u cizího chlapa, o něhož není hlubší zájem, podstatné, no ne?
,
Myslím, že většina z nás klidně usne i bez těchto jeho "podstatností" 
Přeji všem kočkám pěkný (dovolenkový?)
den! 
Není tady
Selima napsal(a):
Inak, keby si zatúžila po šťavnatosit, kľudne pusť niečo zo SVOJHO života bohatého na udalosti a uvidíš reakcie...
Aha, tak ja som spadla do vreca klebetníc? Tak to je bomba. Roznášať drby a zúčastňovať sa pavlačových plenárok som sa nenaučila dodnes... ó, sladký netík! 
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
babo jago, pokud reaguješ na mě, je to zbytečné, mám tě v ignorovaných
majkafa - selima - mrzí mě, že zrovna vy dvě jste si si řekly co jste si řekly ..Mňa nie, radšej takto na rovinu a na férovku, tiež mám radšej, keď viem, s kým si vymieňam informácie. Zariaidm sa podľa toho a môžem s Majkou - na určitej rovine - bez problémov komunikovať ďalej. Lepšie ako nejaké nepríjemné prekvapenie (či už z mojej, alebo z jej strany).
na férovku jistě, jen - lidi se prostě občas nepohodnou, mají na něco jinej názor, to je normálka. ale ve chvíli, kdy to dospěje až k tomu, že jeden odmítá jít tam, kde je ten druhý, aby se nepotkali, je mi z toho už něják smutno.
Není tady
Ppavlo, já nemám problém potkat se s kýmkoliv. To jsem nebyla já, teď ani před rokem, kdo prohlásil, že nepůjde tam a tam, když tam budu já.
Tak proč bych se vnucovala. Nemám zapotřebí cítit se v nějaké společnosti jaho vyhnanec. To tam raději nepůjdu. Tohle mě už díkybohu přebolelo. Se Selimou nemám žádný problém. Ona tady občas prohlásí, že mě už nebude číst, že už na mě nebude reagovat a teď dokonce, že už se bude vyhýbat setkání se mnou. Nu, co s tím můžu udělat? Nic.
majkafa napsal(a):
Ppavlo, já nemám problém potkat se s kýmkoliv. To jsem nebyla já, teď ani před rokem, kdo prohlásil, že nepůjde tam a tam, když tam budu já.
Tak proč bych se vnucovala. Nemám zapotřebí cítit se v nějaké společnosti jaho vyhnanec. To tam raději nepůjdu. Tohle mě už díkybohu přebolelo. Se Selimou nemám žádný problém. Ona tady občas prohlásí, že mě už nebude číst, že už na mě nebude reagovat a teď dokonce, že už se bude vyhýbat setkání se mnou. Nu, co s tím můžu udělat? Nic.
Nic nenaděláš, jeden můj kamarád na tohle rád říkal - no co - sekerou pr*del nevytřeš 
Není tady
Mě jenom včera dostalo, jak to Seli otočila. Když jsem napsala, že ani já se s ní nechci potkat, tak to najednou otočila tak, že to já se s ní nechci potkat první, tak ona už teď ví a nechce taky. A přitom to bylo přesně naopak. Žasla jsem, jak se to dá otočit. Aniž si to možná Seli uvědomila.
majkafa napsal(a):
Mě jenom včera dostalo, jak to Seli otočila. Když jsem napsala, že ani já se s ní nechci potkat, tak to najednou otočila tak, že to já se s ní nechci potkat první, tak ona už teď ví a nechce taky. A přitom to bylo přesně naopak. Žasla jsem, jak se to dá otočit. Aniž si to možná Seli uvědomila.
Ale vždyť se to pokaždé točí tím směrem, jak se komu hodí do krámu. Zase si se stala neposlušnou a neposlouchající, musí se tě plácnout přes ruce (přes ústa) 
Není tady
Majkafa napsala...
U mě to není lež. Já to tak prostě mám. Když mi to nebude vyhovovat a nebudu se cítit dobře, ukončím to.
Už jsem díkybohu pochopila, že mohu skutečně řešit POUZE sama sebe. Nemám potřebu se bránit ani sama před sebou očišťovat. Já mám v sobě "nastavenou" věrnost. Já partnerům zatím nevěrná nebyla. Kdoví, třeba mě i tato zkouška čeká, a třeba ne. Ale nekřičím - to já bych nikdy. Protože to tak necítím. Protože nevím, co se může stát.
Ano, řešit můžu pouze sebe sama a občas taky musím řešit to, co mi naservírují druzí. Protože se mě to týká, protože to má vliv na můj život a protože myslím a cítím. Ty to tak nemáš? Ty jsi výjimka?
Prosím Tě Majkafo, přečti si po sobě, co píšeš. Člověk, který má v sobě nastavenou věrnost, řekla bych, bude věrnost respektovat jako hodnotu, tedy se na jejím pošlapávání nebude chtít jakkoli podílet... Omlouvej si to před sebou, jak chceš...
Lauren, jen vnímám s podivem, že tebe tvá lekce nepoučila. Zřejmě přijde další. To je konstatování. Ne vyhrůžka.
Majkafo, napiš mi na rovinu, co ti na mých názorech vadí? Já těmhle tvým proroctvím nerozumím. Opravdu mě to zajímá, třeba vážně nevidím něco, co je všem kolem úplně jasné...
Upravil(a) laureene (9. 7. 2009 13:37)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Asha napsal(a):
Může mi někdo - prosím - odpovědět na otázku, jaký má tohle haštěření smysl a co vás na tom baví ? BI
... proč je důležité vědět, jak to má Axiho žena a tak vůbec
? Proč je špatné být nevěrným ? Když je "normální" to, co dělá většina - tak bude asi za chvíli normální - být nevěrný a podvádět né ? proč nenechat žít lidi tak jak chtějí a sami žít tak jak chceme, každý za sebe ? ...proč vyzvídat, jak to kdo má a jestli tedy s tím ten druhý souhlasí atd., kdo vymyslel co je morální a co né ? (jen vrámci věrnosti). Není to všechno jen v našich hlavách ? Odpovím si sama - ano je! tak se kurwa nehádejte
zaráží mě tvoje potřeba sem vplout, snažit se zasahovat přesto, že na tebe nikdo nereaguje.
mimochodem, do toho, proč a na co se koho ptáme tobě rozhodně vůbec nic není
Každý máme své potřeby
a já nepotřebuji aby na mě někdo reagoval ... každý si tu v podstatě píše jen sám pro sebe.... a vidíš, ty jsi na mě reagovala ? Proč ?
Mě do toho nic není proč a koho se tu ptáte a tobě do toho něco je - proč sem vplouvám.............? Hmm. Opět jsi nezklamala 
No jo blbinet 

Není tady
Asha napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Asha napsal(a):
Může mi někdo - prosím - odpovědět na otázku, jaký má tohle haštěření smysl a co vás na tom baví ? BI
... proč je důležité vědět, jak to má Axiho žena a tak vůbec
? Proč je špatné být nevěrným ? Když je "normální" to, co dělá většina - tak bude asi za chvíli normální - být nevěrný a podvádět né ? proč nenechat žít lidi tak jak chtějí a sami žít tak jak chceme, každý za sebe ? ...proč vyzvídat, jak to kdo má a jestli tedy s tím ten druhý souhlasí atd., kdo vymyslel co je morální a co né ? (jen vrámci věrnosti). Není to všechno jen v našich hlavách ? Odpovím si sama - ano je! tak se kurwa nehádejte
zaráží mě tvoje potřeba sem vplout, snažit se zasahovat přesto, že na tebe nikdo nereaguje.
mimochodem, do toho, proč a na co se koho ptáme tobě rozhodně vůbec nic neníKaždý máme své potřeby
a já nepotřebuji aby na mě někdo reagoval ... každý si tu v podstatě píše jen sám pro sebe.... a vidíš, ty jsi na mě reagovala ? Proč ?
Mě do toho nic není proč a koho se tu ptáte a tobě do toho něco je - proč sem vplouvám.............? Hmm. Opět jsi nezklamala
No jo blbinet
jsem ráda feurie, že jsem tě nezklamala. ty mě taky ne. vždycky jsi byla divná 
jo a prosím tě, až příště ztratíš heslo od svého nicku, přijď, já ti poradím, jak na to, abys tu nemusela pod novým nickem 

neboj, já vím, že to dobře víš a celé to byla jen výmluva 
hezký den 
Upravil(a) PPavlaa (11. 7. 2009 17:14)
Není tady
jsem ráda feurie, že jsem tě nezklamala. ty mě taky ne. vždycky jsi byla divná
jo a prosím tě, až příště ztratíš heslo od svého nicku, přijď, já ti poradím, jak na to, abys tu nemusela pod novým nickem
neboj, já vím, že to dobře víš a celé to byla jen výmluva
hezký den
Pavlo a co jako ? Tenhle tvůj příspěvek jsem vůbec nepochopila.... ale to nevadí, všechno prostě chápat nemůžeme ... jediné, co jsem pochopila - že jsi asi hodně nešťastná ženská ... a taky to, proč už mě ani nebaví sem chodit ... jinak všichni (moji známí) tu vědí, že jsem měla před tím nick Feurie - já jsem tu stále za sebe .... jen pod svým křestním jménem - ty s tím máš problém ?
...to mě mrzí, ale bohužel ti s tím nepomohu - Asha je mi prostě bližší než Feuria a kvůli tobě už to měnit nebudu.
Mno a hlavně nechápu, co to má společného s tímto tématem ? 
Upravil(a) Asha (11. 7. 2009 18:30)

Není tady
mmj. jsem ráda, že jsem pro tebe divná
to svědčí o tom, že jsem jiná než ty
.... já si na své "podivnosti" docela zakládám 

Není tady
víš, že je mi ejdno, že tě nebaví sem chodit ? vůbec mit o žíly netrhá 
a ano, já jsem taky velmi ráda, že jsem jiná jak ty, ani nevíš, jak mě to těší ...
Upravil(a) PPavlaa (11. 7. 2009 18:43)
Není tady
Ach jo PPavlo ....

Není tady
nevzdychej, je sobota, nemám chuť se dohadovat, prostě jsme si něják asi nesedly od začátku, to je vše.
Není tady
Já nejsem ta, co tu někoho řeší ... a nesedlo mi leda včerejší pití
... jinak, co se týče osob tu - neberu si nic osobně. Takže pohoda. Hezkou neděli všem 

Není tady