|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Třeba je na babinetu víc takových, co mají naprosto stejný metřík - krásně polovičatý a vůbec jim to nevadí....
Zkus to brát jako takovou společnou řeč lidí, kteří zdaleka nedosahují Tvých, nejen jazykových, kvalit. 
Povznes se nad mou prostotu. 
Není tady

Kuty napsal(a):
annie napsal(a):
Setkání s ním Ti pohladí srdce.Vždy si v jeho přítomnosti budeš připadat jako žena.Nikoli pitomoučká,ale důležitá a krásná.To není málo.
Kristiane - nic proti Tvému názoru, ale takových chlapů už bylo a nakonec je, sňatkové podovodníky, nahnal dav rozčarovaných skoromanželek k soudu....Annie,docela mě tady vytáčejí pod textem příspěvku ty pitomoučké a pro mě z nepochopitelných důvodů jen z poloviny české či jen z poloviny angl.dodatky k obrázku.Pokud nejsi schopna celý text napsat v aj,což je teda mezi náma dost elementární překlad,tak piš tak,jak ti zobák narostl a nepuštěj se do toho,nač nemáš.Nevypovídá to ani nic extra o tvé úrovni,když nejsi schopna dokončit tak primitivní větu v aj.Na druhou stranu jsme přece v Česku,tak proč sem pořád cpát řeč střelených amerikánů.
Kuty, upozorňuji tě, že podobné příspěvky porušují Pravidla fora.babinet.cz v bodě :
1.1. Základní pravidla. Zadávejte jen slušné příspěvky, které jsou v souladu s dobrými mravy, pravidly slušného chování, platnými zákony a obecně závaznými etickými principy společnosti. Je zakázáno jakkoli urážet ostatní uživatele fór, snižovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům. V diskusích je zakázáná diskriminace nebo urážky podle rasy, barvy pleti, pohlaví, jazyka, náboženství, sexuální orientace, politickeho smýšleni, národnostníiho nebo sociálniho původu, majetku, rodu nebo jiného postavení, at již se to týká přímo diskutujících, nebo třetích osob.
Proto jich prosím zanechej.

Není tady
To je nějaký vtip????Kuty je napomenuta a čeho se dopustila?Nestálo by za námahu podívat se níže,co píší jiní ?Nějak tady ta spravedlnost pokulhává.

Holky, nebylo by jednodussi si v primo v nastavenich zakazat zobrazovani podpisu?
Není tady

kristian napsal(a):
To je nějaký vtip????Kuty je napomenuta a čeho se dopustila?Nestálo by za námahu podívat se níže,co píší jiní ?Nějak tady ta spravedlnost pokulhává.
Kristiane, kolik je ti let, chlape?
Není tady
kristian napsal(a):
To máš pravdu. A za takovou pitomost...
Není tady
baba.jaga napsal(a):
kristian napsal(a):
54 ještě něco,než mě opět urazíš?
baba.jaga napsal(a):
Holky, nebylo by jednodussi si v primo v nastavenich zakazat zobrazovani podpisu?
Já to tak mám a je to perfektní. Půlku toho (avatar, motto, obrázky...), co by mě mohlo rozčilit, nevidím. 
Není tady
kristiane, proč tak nedůtklivej?
Proč se tady dohadujete o prkotinách a úplně zbytečně?Chtěla jsem vědět,jaký máte názor na tuhle věc,s kterou jsem přišla a Vy se tady takhle zhádáte

Upravil(a) Trtlinka (22. 6. 2009 12:12)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Hm, už jsem viděla, kde "to přiznal", ale, BJ, kdyby tam napsal třeba 99, myslíš, že by to vysvětlovalo (omlouvalo?) klišé v jeho příspěvcích? 
Není tady
Trtlinka napsal(a):
Proč se tady dohadujete o prkotinách a úplně zbytečně?Chtěla jsem vědět,jaký máte názor na tuhle věc,s kterou jsem přišla a Vy se tady takhle zhádáte
![]()
Bingo! Lepší zásah, než tisíc moderátorů... 
Není tady
Vždyť je to pravda Viktorko,kolikrát když to tady na těch diskuzích pozoruju,říkám si,jestli je to normální? 
Není tady
Kristiane a další,to tzv. napomenutí a zdejší princip mi silně připomíná chování našich politiků a je to k smíchu.Holt příště když použiju jakékoli slovo,tak ho rozdělím třeba tečkou a bude paní či slečna moderátorka s p ok o j e n a ! Jak málo stačí!
Není tady

ne Kuty, stačí, abys přestala urážet ostatní uživatele.
což samozřejmě platí i pro ostatní.
a teď se prosím vraťte k tématu, které založila Trtlinka, diskuse o tom, zda někdo umí anglicky, nebo jeho vzhledu, to opravdu k tématu nepatří.

Není tady
Jo,pojďte se vrátit k tématu a povídejte dál,zajímají mě další názory 
Není tady

kristian napsal(a):
Trtlinka napsal(a):
Tak od takovýhohle jedince se přeci nic čekat nedá,to bych musela být asi úplně pitomoučká
![]()
![]()
No ale stejně-jak se pozná opravdový muž?To mě zajímáSetkání s ním Ti pohladí srdce.Vždy si v jeho přítomnosti budeš připadat jako žena.Nikoli pitomoučká,ale důležitá a krásná.To není málo.
Nikto nevie lepšie pohladiť srdce ako klasický sexuálny oj... oblbovač.
Vidno, že s tým nemáš skúsenosti. Ja som sa s miestnym donchuánom cítila ako kráľovná zo Sáaby. Počúva sa to vždy skvele... Len človek nesmie otvoriť oči a začať sa poriadne dívať.
Není tady

Trtlinka napsal(a):
Vždyť je to pravda Viktorko,kolikrát když to tady na těch diskuzích pozoruju,říkám si,jestli je to normální?
Tu áno...
Není tady
Jo jo,souhlasím s Tebou Selimo
Kdybych mu měla věřit všechno co mi říká,musela bych být asi totálně naivní a hloupoučká.Příklad : "Celý víkend jsem na Tebe myslel,těšil jsem se na Tebe,stýskalo se mi".Jak se mu může stýskat a může myslet na někoho jinýho,když celý víkend je s manželkou?Já když jsem byla s přítelem skutečně jsem si na nikoho jinýho ani nevzpomněla...
Je to sranda ho pozorovat,jak se někdy snaží a myslí si,že mu to baštím.Je to docela roztomilý a dobře se to poslouchá,ale pravda to NENÍ. 
Není tady

Ten môj tomu aj sám veril - vo chvíli, keď to hovoril, ale o dve hodiny to už nebola pravda. Zvykla som si a brala ho takého, aký bol, ale ľutovala som ľudí, ktorých život bol s ním previazaný - všetkých. To asi bolo také malé peklíčko na zemi. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
a jak se pozná opravdový muž ?
Má pořád hlad a občas erekci 
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a jak se pozná opravdový muž ?
Má pořád hlad a občas erekci
U nás obráceně. A mezitím spraví rozbité kliky, kohoutky, ošetřuje rajčata na balkóně a všecko, co mi na sobě vadí, mi toleruje...
a taky když mi volá, co potřebuju koupit a já řeknu "jedno mlíko", tak donese dvě igelitky túze ňamatýho jídla, včetně sladkostí..., a..., no, všecko to prozradit nechci... 
Ale ženatej nebyl, ani jednou. To já...
Upravil(a) ViktorkaLove (22. 6. 2009 22:45)
Není tady

to víš, že to byla legrace 

Tak to je super, to ti přeji. Mám také podobného miláčka
Upravil(a) mashanka (22. 6. 2009 22:45)
Není tady
Já tobě taky...
A i těm ostatním...
Není tady
Trtlinka napsal(a):
Jo jo,souhlasím s Tebou Selimo
Kdybych mu měla věřit všechno co mi říká,musela bych být asi totálně naivní a hloupoučká.Příklad : "Celý víkend jsem na Tebe myslel,těšil jsem se na Tebe,stýskalo se mi".Jak se mu může stýskat a může myslet na někoho jinýho,když celý víkend je s manželkou?Já když jsem byla s přítelem skutečně jsem si na nikoho jinýho ani nevzpomněla...
Je to sranda ho pozorovat,jak se někdy snaží a myslí si,že mu to baštím.Je to docela roztomilý a dobře se to poslouchá,ale pravda to NENÍ.
Může, lehce... někdy člověk po x letech manželství vyloženě vítá takový zpestření a baví ho myslet na někoho jinýho, i když leží vedle svého legálního protejšku. To ovšem vůbec neznamená že nemiluje manželku a miluje milenku a byl by ochotný pobourat si svůj domov, své terotorium, spálit mosty a bla bla.
Ženáči mají bokovky na odreagování; někdo hraje golf, někdo tenis, někdo si bezvadně odpočine u toho, že bokovce vykládá "Celý víkend jsem na Tebe myslel,těšil jsem se na Tebe,stýskalo se mi" a opravdu se u toho snaží. Tak tu hru nekaž a dělej že mu to baštíš, ale nic víc, protože to prostě bývají jenom hrátky a zpestření všedních dnů vás obou.
A ještě něco - asi je s ním zábava, je to momentálně hezký, ale nenatahuj to moc, nebo se zabouchneš, začneš dělat blbosti a buď si zlomíš srdce, anebo budeš mít na krku "vojetýho" second-hand chlapa s alíkama na krku, určitě nemáš zapotřebí ani jedno 
Není tady