|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,jsem tu poprvé.Zajímal by mě Váš názor na jednu věc,tak to zkusím co nejlépe popsat...:
Zhruba před dvěma měsíci jsem se seznámila s jedním mužem-budu říkat třeba Patrikem-35 let(mě je 20).Seznámili jsme se přes internet,sešli jsme se spolu a stali se z nás milenci...Já jsem svobodná nikoho nemám a docela mi to takhle vyhovuje.Patrik je ale ženatý-a ne poprvé,ale podruhé.S první manželkou byl zhruba 8 let,vzali se a postavili si spolu barák.Pak ale potkal nynější manželku,takže s tamtou se rozvedl a vzal si tu,se kterou žije nyní.Jsou spolu zhruba 5 let,ona je o rok starší než on a má 12-ti letého syna,kterého nyní vychovávají spolu.Patrik ještě nemá žádné dítě,chtěli by mít spolu s manželkou miminko,ale nějak se jim to nedaří,jezdí různě po vyšetřeních a tak..Podle vyprávění bych řekla,že jsou spolu docela spokojení.No a já se nyní ptám,co ho vedlo k tomu,aby si našel milenku(mě),když se přeci snaží o miminko a jsou spolu,podle mě,docela krátkou dobu?
Posledních 14 dní vede Patrik takový divný řeči,že by mu se mnou bylo fajn,jak se na mě těší,že by si to dokázal představit atd.(prostě takový ty jejich řečičky
).Je mi jasný,že se mě tím možná snaží oblbnout.Narovinu ale říkám,že bych ho nechtěla,je to z mé strany skutečně jen o sexu,ale vrtá mi hlavou,jestli by třeba byl schopnej takovej chlap znovu (podruhé) se rozvést a jít do dalšího vztahu?To by přece nebylo normální,ne?A když by to udělal,jestli by po čase udělal znovu to samé...?Jak to vidíte Vy? 
Není tady
někteří lidi to takhle prostě mají - nesnesou žít v něčem, co je už samozřejmé, stabilní, rutinní - tak letí jinam, kde je to tak krásné, protože nové a neokoukané... z tvého popisu je jasně takovým "motýlem"
Není tady
Já bych to viděla tak,že je schopen být ve vztahu s jednou ženou tak kolem těch 8 let a pak šup na jinou květinku.Pokud nemá vl.dítě a s nynější partnerkou mají problém otěhotnět,docela by mě i zajímalo,jestli třeba může mít děti-proč neměl s 1.ženou dítě?
Jinak jsem si při tvém příspěvku vzpomněla na matušku-potřetí se oženil s Bleškou a už to bylo nadosmrti,takže člověk nikdy neví.
Není tady
Já jsem asi starej skeptik, ale já bych z takovýho vztahu hodně rychle vycouvala. (tedy, při mé povaze, já bych ho vůbec ani nezačínala.) Být jednou členkou takové štafetové řady by mě tedy nelákalo. 
Pro něj asi není moc problém za sebou pálit mosty. Zdá se mi,že po určité době není spokojený(či ukojený..
) v tom v čem právě je a zas ho láká to NĚCO.
Jo pro něj asi není problém se poohlídnout jinde a nikdy nebude. Ale,pak kdyby fakt přišlo to dítě,nevím,nevím..no s takovým donchuanem bych ho mít raději nechtěla.
A pak čekat nato jakou roli v tom jeho scénaři pro něj, hrajeme..

Trtlinka napsal(a):
Ahoj,jsem tu poprvé.Zajímal by mě Váš názor na jednu věc,tak to zkusím co nejlépe popsat...:
Zhruba před dvěma měsíci jsem se seznámila s jedním mužem-budu říkat třeba Patrikem-35 let(mě je 20).Seznámili jsme se přes internet,sešli jsme se spolu a stali se z nás milenci...Já jsem svobodná nikoho nemám a docela mi to takhle vyhovuje.Patrik je ale ženatý-a ne poprvé,ale podruhé.S první manželkou byl zhruba 8 let,vzali se a postavili si spolu barák.Pak ale potkal nynější manželku,takže s tamtou se rozvedl a vzal si tu,se kterou žije nyní.Jsou spolu zhruba 5 let,ona je o rok starší než on a má 12-ti letého syna,kterého nyní vychovávají spolu.Patrik ještě nemá žádné dítě,chtěli by mít spolu s manželkou miminko,ale nějak se jim to nedaří,jezdí různě po vyšetřeních a tak..Podle vyprávění bych řekla,že jsou spolu docela spokojení.No a já se nyní ptám,co ho vedlo k tomu,aby si našel milenku(mě),když se přeci snaží o miminko a jsou spolu,podle mě,docela krátkou dobu?
Posledních 14 dní vede Patrik takový divný řeči,že by mu se mnou bylo fajn,jak se na mě těší,že by si to dokázal představit atd.(prostě takový ty jejich řečičky).Je mi jasný,že se mě tím možná snaží oblbnout.Narovinu ale říkám,že bych ho nechtěla,je to z mé strany skutečně jen o sexu,ale vrtá mi hlavou,jestli by třeba byl schopnej takovej chlap znovu (podruhé) se rozvést a jít do dalšího vztahu?To by přece nebylo normální,ne?A když by to udělal,jestli by po čase udělal znovu to samé...?Jak to vidíte Vy?
Musim rict, ze se mi obecne libi tvuj pristup. Ze by to bylo tim, ze patris do relativne mladsi generace? ;-))))
o co ti ve skutecnosti jde? Zamilovana evidentne nejsi, protoze zcela racionalne uvazujes a mas nadhled a hlavne vis, proc se s tim chlapem schazis (sex). Vic bych to neresila, jeho pohnutky ti muzou byt zcela ukradene. Dej mu jasne najevo, ze s nim nehodlas mit zadny vaznejsi vztah.
P.S. Podle me, je proste typ, co porad potrebuje zmenu, muze ji mit s tebou, nemusi a muze ji mit i s nejakou jinou. Pokud ti jde skutecne jen o sex, tak si nezatezuj hlavu domnenkami a hlavne at vi, ze s tebou nemuze pocitat ve veci vztahu.
Není tady

Já to vidím stejně jako Ty. Obzvláště věta : Pak ale potkal nynější manželku,takže s tamtou se rozvedl a vzal si tu, mi přijde trošku jako výměna staršího typu mobilu za novější.
Někdy to tak je, že se lidé rozejdou a najdou si někoho jiného, ale můj názor je, že příčinou rozvodu u zralých lidí je to, že vztah nefunguje.
Tento človíček by pro mě nebyl pro partnerství ten správný typ, i kdyby nebyl ženatý. A ještě ke všemu, vést podobné řeči po dvou měsících - fakt ne
Ještě další věc - raději mu nic pociťovat nedávej - nech ho vykecat a mysli si své - čím víc budeš eventuální patrnerství okatě odmítat, tím víc s tím bude otravovat. Tihle muži potřebují mít hlavně jistotu, že protějšek je z nich na větvi a šel by s ním na kraj světa. Udělají pro to cokoli, i kdyby o to partnerství vlastně sami ani nestáli - prostě z principu - aby měli pocit, že měli úspěšný lov
Upravil(a) mashanka (20. 6. 2009 7:03)
Není tady
No tak snažit se o dítě s manželkou a současně mít milenku, hned jde vidět, co to je za prevíta 
Není tady
Zase jeden, co si potřebuje honit ego.
Není tady
Napadaji me dve veci:
1) jen tak placa, protoze si mysli, ze to je to, co kazda zena touzi slyset (neveri tomu, ze z Tve strany je to jen milenecky vztah a boji se, ze kdyz Te nebude oblbovat temi recickami, brzy mu plachnes).
2) hleda vhodnou "nosnici". Chce dite a jeho pani s tim ma problemy, tak se pro jistotu poohlizi po nove.
Myslim si, ze se muze stat, ze nekomu vyjde vztah napotreti (respektive v to doufam, muj budouci muz byl tez dvakrat zenaty, ac poprve jen kratce a bez deti). Nicmene Tvuj pripad je jiny, Tvuj milenec zije jak se zda ve stastnem manzelstvi, a dokonce se snazi pocit dite, a presto uz zanasi.
Souhlasim s nazorem Mashanky. Zraly clovek by se mel rozvadet tehdy, pokud vztah je dlouhodobe nefunkcni a pokusy o napravu selhaly. Byt Tebou, nepomyslela bych na vaznejsi vztah s Tvym milencem (i kdyz pro nezavazny milenecky vztahu muze byt fajn). A dala bych mu to jasne na vedomi.
Není tady
Děkuju všem za příspěvky,bylo zajímavé si přečíst,co si o tom myslí někdo jinej.Tak si jen říkám,jestli je tohle vyjímka a nebo to tímhle způsobem řeší víc chlapů?Že s někym jsou,pak je to omrzí,tak se prostě jentak seberou a jdou jinam?!Trochu jsem to řešila se sestřenicí a ta má na to názor takový,že ho vidím ve špatným světle jen proto,že je ŽENATÝ podruhé,ale přitom je to úplně stejný,jako kdyby s někým "jen" žil a dotyčnou si nevzal,s tím rozdílem,že na to nemají papír.(Je pravda,že mě osobně by to asi tak hrozný nepřišlo,kdyby s někým jen žil a hned se neženil).Já si to nemyslím,protože přece to,že si někoho beru,dávám najevo něco víc,dávám přeci nějaký slib,ne?!Takže to není stejný,jako kdyby s někým jen žil.Každopádně souhlasím s tím,že takový člověk se hodí opravdu jentak "na hraní",pro život těžko 
Není tady
Trtlinka napsal(a):
Posledních 14 dní vede Patrik takový divný řeči,že by mu se mnou bylo fajn,jak se na mě těší,že by si to dokázal představit atd.(prostě takový ty jejich řečičky).Je mi jasný,že se mě tím možná snaží oblbnout.Narovinu ale říkám,že bych ho nechtěla,je to z mé strany skutečně jen o sexu,ale vrtá mi hlavou,jestli by třeba byl schopnej takovej chlap znovu (podruhé) se rozvést a jít do dalšího vztahu?To by přece nebylo normální,ne?A když by to udělal,jestli by po čase udělal znovu to samé...?Jak to vidíte Vy?
Trtlinko,na to je přece víc než jednoduchá odpověď.Až se nabaží Tvých půvabů,vymění Tě za neokoukaný model a bude zase jen ubližovat někomu,kdo mu dává svou lásku,něhu a důvěru.Vůbec Ti nechci brát radost z nového vztahu,ale od takového člověka nic nečekej.To je jen lovec.Ne opravdový muž.
a jak se pozná opravdový muž ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Opak přítele Trtlinky:P
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Chová se tak.Na to přece není recept.
někteří matou :-) že to není opravdový muž se někdy zjistí až pozdě :-)
Není tady
Tak od takovýhohle jedince se přeci nic čekat nedá,to bych musela být asi úplně pitomoučká
No ale stejně-jak se pozná opravdový muž?To mě zajímá 
Není tady
Trtlinka napsal(a):
Tak od takovýhohle jedince se přeci nic čekat nedá,to bych musela být asi úplně pitomoučká
![]()
![]()
No ale stejně-jak se pozná opravdový muž?To mě zajímá
Setkání s ním Ti pohladí srdce.Vždy si v jeho přítomnosti budeš připadat jako žena.Nikoli pitomoučká,ale důležitá a krásná.To není málo.
Upravil(a) kristian (21. 6. 2009 23:32)
Ahá,ahá,tak to jo
Tak tohle ten opravdový skutečně není 
Není tady

kristian napsal(a):
Trtlinka napsal(a):
![]()
![]()
No ale stejně-jak se pozná opravdový muž?To mě zajímáSetkání s ním Ti pohladí srdce.Vždy si v jeho přítomnosti budeš připadat jako žena.Nikoli pitomoučká,ale důležitá a krásná.To není málo.
Kristiane, nevim, co beres, ale ber toho pulku. Takovych klise pohromade...
Mimochodem, co je to za sampona na tve ikonce? doufam, ze tak slizce v realu nevypadas.
Upravil(a) baba.jaga (21. 6. 2009 23:55)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
kristian napsal(a):
Trtlinka napsal(a):
![]()
![]()
No ale stejně-jak se pozná opravdový muž?To mě zajímáSetkání s ním Ti pohladí srdce.Vždy si v jeho přítomnosti budeš připadat jako žena.Nikoli pitomoučká,ale důležitá a krásná.To není málo.
Kristiane, nevim, co beres, ale ber toho pulku. Takovych klise pohromade...
Mimochodem, co je to za sampona na tve ikonce? doufam, ze tak slizce v realu nevypadas.
Co slovo,to perla.Předpokládám,že sem občas zavítají moderátoři,aby posoudili,kam až může zajít slušnost v příspěvku.

Setkání s ním Ti pohladí srdce.Vždy si v jeho přítomnosti budeš připadat jako žena.Nikoli pitomoučká,ale důležitá a krásná.To není málo.
Kristiane - nic proti Tvému názoru, ale takových chlapů už bylo a nakonec je, sňatkové podovodníky, nahnal dav rozčarovaných skoromanželek k soudu.... 
Není tady
annie napsal(a):
Kristiane - nic proti Tvému názoru, ale takových chlapů už bylo a nakonec je, sňatkové podovodníky, nahnal dav rozčarovaných skoromanželek k soudu....
Annie,docela mě tady vytáčejí pod textem příspěvku ty pitomoučké a pro mě z nepochopitelných důvodů jen z poloviny české či jen z poloviny angl.dodatky k obrázku.Pokud nejsi schopna celý text napsat v aj,což je teda mezi náma dost elementární překlad,tak piš tak,jak ti zobák narostl a nepuštěj se do toho,nač nemáš.Nevypovídá to ani nic extra o tvé úrovni,když nejsi schopna dokončit tak primitivní větu v aj.Na druhou stranu jsme přece v Česku,tak proč sem pořád cpát řeč střelených amerikánů.
Není tady

Kuty - když mě se ty metříky tak líbí a jsou jen v angličtině...
Takže pokud Tě irituje moje:" Today is dnešní kontrola" a podobně, tak použij funkci Ignore - mmch taky z angličtiny. 
Jinak Ti přeju hezký den, úspěšnější, než bylo, dle Tvého velmi příjemného příspěvku, Tvé ráno. 
Není tady
annie napsal(a):
Kuty - když mě se ty metříky tak líbí a jsou jen v angličtině...
Takže pokud Tě irituje moje:" Today is dnešní kontrola" a podobně, tak použij funkci Ignore - mmch taky z angličtiny.
Jinak Ti přeju hezký den, úspěšnější, než bylo, dle Tvého velmi příjemného příspěvku, Tvé ráno.
Když jsou metříky v aj,tak furt nechápu tu polovičatost.
Není tady