29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebovala bych poradit. Pěstuju okurky nakladyčky v tuhlíku. Mám tam 4 rostlinky na truhlík cca. 50 cm. Rostlinky rostou pěkně, začaly mi kvést. Ale z prvních květů se sice vytvořily okurky, ale přestaly růst. Z dalších květů už vznikly jen takové žlutooranžové zakrslé pidiokurčičky (cca. 2 cm dlouhé).
Můžete mi prosím říci, co je špatně? Rostliny mám v zimní zahradě, trošku chladnější skleník, pravidelně zalité.
Děkuji
Není tady
No řekla bych, že to bude velikostí truhlíků. Protože nám po zahradě běhá hromada psů, tak pěstuju zeleninu taky v zimní zahradě v truhlíkách a zjistila jsem, že je důležité, aby rostliny kolem sebe měly dost hlíny, pak rostou a plodí dobře. Nakonec jsem si koupila tyhle truhlíky na terasy: http://www.vladeko.cz/kvetinove-truhliky/rada-exlusiv. Jsou sice trošku dražší, ale vypadají krásně, interiér zimní zahrady pozvedly a navíc se v nich kytkám i zelenině daří.
Není tady