6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ohledně hudby na svatbu,
kdy se to vezme kolem a dokola, vechny + a -:
Kapela:
- vyí cena ne DJ, nezahrají moderní písničky a hitovky z rádií, mají omezený reprertoár, kdy si vypijou, falují zpěv
+ jiné vnímání hudby, "koncert"
DJ:
+ přijatelnějí cena, výběr hudby neozemený do 1960 po moderní věcí, akce je moderováná a dělají se soutěe, kdy si DJ vypije, výssledek to neovlivní
- můe se stát e CD začne přeskakovat, je moné e některé songy prostě mít u sebe nebude. Dobrý DJ by měl mít hudby co nejvíce
Co je tedy lepí?
Co Vae názory a zkuenosti ze svatby?
Upravil(a) jmalyska (17. 6. 2009 13:39)
Není tady
Nám bude hrát na svatbě kamarád (k tanci a poslechu ), moderovat to bude svědek (je trochu exibicionista) a v mezidobí budem poutět reprodukovanou. Take od kadýho kousek. Nicméně pokud seene dobrou kapelu, celá párty dostane mnohem osobnějí ráz. A soutěe tam můou být taky (my chystáme tombolu a 2 promítání).
Není tady
Zaila jsem svatbu jak s DJ, tak s kapelou a můj názor je ten, e ivá hudba je lepí.
Pokud se Ti podaří sehnat dobrou kapelu, tak zahraje od dechovky po modernu - nám hrál Kabáty a pod.
Zdá se mi, e kapela to umí víc "rozjet", ale samozřejmě taky záleí na věkové skladbě svatebčanů.
Kdy je kapela dobrá, tak si přijdou na své vichni.
A v přestávkách si můe pustit nějaké "rádiové pecky".
Tak dej vědět, jak ses rozhodla.
Není tady
njn kapela. Ale třeba moderní věci od "elektronických" zpěváku /bob sinclair, Jackson a pod/ těko kapela zahraje. To si nějak neumím představit, take můj pohled e kapela má omezené monosti v repertoáru. samo e na svatbu kde se berou lidi 20-30 let zase tak starí osazenstvo nebude a pro mne, jakoto člověka který se chce pobavit by asi kapela moc nebrala...
Není tady
jmalyska - chěla jsi názory a zkuenosti, ale rozhodnutí je na Tobě.
Není tady
Aha ...
Není tady
ahoj - klidně DJ, ale musí být fakt dobrý. My jsme měli na svatbě ivou kapelu - ale doporučuji Vám si ji nejdříve poslechnout - docela pokazila mnoha lidem náladu... no co u...
Není tady
Napíu svou zkuenost ze svatby příbuzných před asi 2 lety - zkuenost negativní. Měli svatbu na louce, neformální, hudbu jim tam zajiovala nějaká paní s kytarou, asi kamarádka nebo co. Během obřadu začala zpívat takovým tklivým, a kvílivým způsobem Grossmanovu píseň Závidím. Tedy tu o umírání, , co se hrává obvykle na pohřbech.
Blbějí výběr hudby na svatbu jsem nezaila...
Jinak, já měla (přesně před 23 dny a jedním dnem) na své svatbě písničku od Rottrové Lásko, nevymře po přeslici. To byla vdycky má oblíbená.
Achojte,
tak musím trochu vstoupit do diskuze odledně hudby na svatbu či jinou rodinou oslavu. Sám hrají svatby ale bohuel pravda je e ivá hudba rozproudí starí generaci a DJ zase tu mladčí. Kdy jsem začínal, tak jsem hrál ivě ale dnes aby svatba vypadala podle představ vech svatebních hostů, musím mýt sebou i přenosný laptop abych dokázal splnit i nemoné. Zjistil jsem e kombinace ivé hudby s DJ je ideální a pokud to dokáete skloubit v jedno, tak svatba bude jako z pohádky. Do toho moderování a zařízení svatebních her, je to krása. Je pravda e jsem zezačátku slyel hooooodně kritiky e nepatřim nikam, ale ohlasi svatebčanu mluví za sebe. Proto jestli můu doporučit, najděte si někoho kdo je přispůsobyví a neřídí se větou" co umím, to ti zahraju". Jsou to předevím Vae peníze.
Upravil(a) tina (21. 2. 2011 21:06)
Není tady
Kdo rád něco lidovějího, tak reklama
Udělá Vám svatbu přesně podle Vaich představ. ivá hudba, skvělá parta lidí, na které je spoleh a nikdy neodřeknou.
Mají spoustu tanečních her, kterými rozvání i sedavce, pestrý repertoár, který přizpůsobí situaci. Napite jim jakou svatbu plánujete a nechte si od nich navrhnout program a kdy se Vám bude zamlouvat. Zkueností mají dost.
Není tady
Můj brácha měl na svatbě ivou kapelu, své vrstevníky, které má rád. Bylo to výborný, tančili jsme jak ílení dervii.
Myslím, e pro svatební hosty platí darovanému koni na zuby nekoukej. Nakonec, bez nich se svatba obejde. A pokud někdo dělá scénky a chce po ivé kapele zahrát něco, co ona nehraje nebo nesvede, myslím, e mu blbost koukala z očí i dřív, ne se oral.
Není tady
Ahoj, mám mnohem raději ivou hudbu, proto sme zvolili pro naí svatbu kapelu. Cana je bohuel trochu vyíí, to souhlasím, ale určitě to stojí za to A kdy si vyberete kvalitní kapelu, tak si poradí i s moderními písničkami a zahrají v podstatě cokoliv, dle vaeho přání, kdy se včas domluvíte na tom, co byste chtěli zahrát. Ale někomu zas vyhovuje DJ, který je určitě dobrý na afterparty, take to lze i rozdělit půl na půl. A pokud nevíte kde vybírat, tak nám se osvědčil portál http://zaridakci.cz/nabidka-hudby-a-kapel/, take můu jedině doporučit.
Není tady
Dlouho jsme jezdila s DJ po svatbách jako pomocnice a za mě je odpověď jasná - DJ. Kapely jsou na nic. Viděla jsem jich dost. Nepřijde mi ani hezké kdy vám tam parta týpků vrzá na rozladěné housle a za 15 minut si jdou dát pauzu protoe jsou hrozně vyčerpaní. Větina dneních DJ pracuje u s počítačem a ne s CD (DJ s CD bych rozhodně nenajímala) A zahrajou vám VECHNO a pokud to zrovna nemají, během sekundy to stáhnou z internetu. Navíc můou hrát nonstop a přestávky nepotřebují. A taky vás za noc vyjdou asi tolik co kapela na hodinu. Myslím, e tady se to paní Holé na blogu taky podařilo dost dobře vystihnout. http://luciehola.cz/blog-3/
Není tady