21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máte některá z vás zkuenosti s vaginálním krémem Pharmatex? Je to volně prodejná antikoncepce - cca 250 Kč a prý lze plně nahradit hormonální antikoncepcí. Jsem toti měsíc po porodu a vzhledem k tomu, e chodíme s dcerkou na kontroly ledvinek, nechci brát ádné tabletky, dokud kojím. Jak řeíte antikoncepci vy, které kojíte? díky za rady.Lenka
Není tady
Dcera (18) jí pouívá a vyhovuje jí. Nesmí hormonální antikoncepci. Pouívá Pharmatex čípky (cena stejná). Jen musí dodret návod(nesmí se před a po mýt mýdlem a po zavedení musí asi 5 minut počkat). Učinkuje asi 4 hodiny.
Není tady
pouívám čípky patentex oval (HA můu, ale chceme se v létě začíst snait o druhé mimi, tak se tím nechci zaplácávat), a zatím fungují, jenom si manel stěuje, e to pálí
krém jsem chtěla taky zkusit, ale u nás v lékárně ho nemají, a vyrazím do města, určitě se po něm kouknu...
Není tady
A gynekoloka Tě upozornila, e přímo hormonápní antikoncepce není vhodná kvůli zdravotnímu stavu dítěte? Vím, e běně berou eny antikoncepci při kojení, vývoj v této oblasti jde velmi kupředu. Ale jinak uvedená antikoncepce je fajn. také mám vyzkoueno. Ne tedy krém, ale čípky.
Není tady
Pharmatex krém pouívám asi měsíc po vysazení HAK. Krém mne nepálí, pro mne je bez vůně i bez zápachu, partnera neobtěuje. Nevýhoda je, e jakákoliv spontánnost ovem odpadá. Při prvním pouití jsem si důkladně neprostudovala návod a aplikátor jsem naplnila celý a po okraj a potom to nebyl zrovna příjemný pocit. Teprve posléze jsem si přečetla, e se má pouít poloviční dávka. Ale co, jistota je jistota
jak myslí účinnost?
www.pharmatex.cz ja pouzivam cipky,ale uz si idem nasadit HAK. Mna to osobne trochu stipe po dlhsej dobe a partner hovori ze on ma taky pocit ako keby tam bol piesok. Ze to tak zvlastne sucha. =o)
Není tady
...
Upravil(a) Slvinka (7. 6. 2010 19:00)
Není tady
Té jsem začala po porodu pouívat Pharmatex a jsem s ním spokojená, pohodlné, etrné a cena je v pohodě. Hlavně ti to nezatěuje tělo chmii.
Není tady
Jo koukala jsem, e spolehlivost Pharmatexu je na stejné úrovni spolehlivosti jako kondom. Té Pharmatex zvauju, nemuu u HA, tak uvidím.
Není tady