29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte některá z vás zkušenosti s vaginálním krémem Pharmatex? Je to volně prodejná antikoncepce - cca 250 Kč a prý lze plně nahradit hormonální antikoncepcí. Jsem totiž měsíc po porodu a vzhledem k tomu, že chodíme s dcerkou na kontroly ledvinek, nechci brát žádné tabletky, dokud kojím. Jak řešíte antikoncepci vy, které kojíte? díky za rady.Lenka
Není tady
Dcera (18) jí používá a vyhovuje jí. Nesmí hormonální antikoncepci. Používá Pharmatex čípky (cena stejná). Jen musíš dodržet návod(nesmí se před a po mýt mýdlem a po zavedení musíš asi 5 minut počkat). Učinkuje asi 4 hodiny.
Není tady
používám čípky patentex oval (HA můžu, ale chceme se v létě začíst snažit o druhé mimi, tak se tím nechci zaplácávat), a zatím fungují, jenom si manžel stěžuje, že to pálí
krém jsem chtěla taky zkusit, ale u nás v lékárně ho nemají, až vyrazím do města, určitě se po něm kouknu...
Není tady
A gynekoložka Tě upozornila, že přímo hormonápní antikoncepce není vhodná kvůli zdravotnímu stavu dítěte? Vím, že běžně berou ženy antikoncepci při kojení, vývoj v této oblasti jde velmi kupředu. Ale jinak uvedená antikoncepce je fajn. také mám vyzkoušeno. Ne tedy krém, ale čípky.
Není tady
Pharmatex krém používám asi měsíc po vysazení HAK. Krém mne nepálí, pro mne je bez vůně i bez zápachu, partnera neobtěžuje. Nevýhoda je, že jakákoliv spontánnost ovšem odpadá. Při prvním použití jsem si důkladně neprostudovala návod a aplikátor jsem naplnila celý až po okraj a potom to nebyl zrovna příjemný pocit. Teprve posléze jsem si přečetla, že se má použít poloviční dávka. Ale co, jistota je jistota
jak myslíš účinnost?
www.pharmatex.cz ja pouzivam cipky,ale uz si idem nasadit HAK. Mna to osobne trochu stipe po dlhsej dobe a partner hovori ze on ma taky pocit ako keby tam bol piesok. Ze to tak zvlastne sucha. =o)
Není tady
...
Upravil(a) Slvinka (7. 6. 2010 19:00)
Není tady
Též jsem začala po porodu používat Pharmatex a jsem s ním spokojená, pohodlné, šetrné a cena je v pohodě. Hlavně ti to nezatěžuje tělo chmii.
Není tady
Jo koukala jsem, že spolehlivost Pharmatexu je na stejné úrovni spolehlivosti jako kondom. Též Pharmatex zvažuju, nemužu už HA, tak uvidím.
Není tady