19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Holky prosím vás, jestli máte někdo nějakou radu nebo zkuenost, u nevím,jak tomu mýmu prouskovi pomoct. Byl teď nemocnej s průdukama, u je má čistý, ale zůstal mu hrozně zahleněnej krk a rýma (u skoro 3 týdny), take pokadý kdy usne, tak je do 10ti minut vzhůru a tím hlenem se dáví, neví co s tím a třeba se i pozvrací..zvýenou polohu má. Bral léky, ale ty řekl doktor, e má brát jen teď do neděla a momentálně má dovolenou a nic jinýho nám neporadil, take teď nedávám nic (měl Hedelix + Lontermin a na rýmu prvně Nasivin, pak Vincentku..smrkat nechce, odsávačku nemůe aniv vidět, jinak si vyřve horečku). Příjde mi, e u je to hrozně dlouho, e se toho hlenu v krku nemůe zbavit, tak jestli nemáte někdo nějakou radu, jak by se mu dalo pomoct, aby se odhlenil..
Není tady
Innko taky s tím bojujeme a prostě musíme odsávat, odsávat, odsávat... já vím, e je to masakr, malej taky vdycky straně řve, ale nedá se nic dělat... zalehnem ho dva, já to co nejrychleji odsaju a pak vykápnu nasivinem. Uvidíme. Ale odávání je fakt důleitý, aby neměl pak zánět dutin to je teprv mazec!! Kam se hrabe vysavač.
Není tady
taky bych to viděla radi na výtěr, pokud bude čistý vyřadila bych mléčné výrobky i mléko aspoň na týden, zkusit aspoň po ránu odsát to nejhorí a na noc zkusit Aerius, při silném kali robitussin na utlumení pocitu na kael. Přes den bych kromě té vincentky nic nedávala. Nasivin se můe jen týden. Jinak radím pěkně, ale Adam u má rýmu dva měsíce, vyzkoueli jsme u osmery kapky a nic, výtěry ok, poslední varianta je alergie resp senná rýma, na testy jdeme a na podzim....
Není tady
jů tak jsem nechtěla být za blbce s radou vynechat míko a ml. výrobky a nebyla bych
Není tady
Adélka měla po obyčejné rýmě dlouho problém-přestoe nebylo za celý den co vysmrkat,večer co večer se po ulehnutí dusila hlenem (nejspí zadní rýma). Pomohl Sinupret - volně prodejný lék na odhlenění. Vynechali jsme taky mléko.
Není tady
Kačí ty a za blbce, to néééé
Sinupret nám vůbec nepomohl, ani Kaloba, mucoseptonex, pamycon, atd atd, u nás asi fakt ta alergie..... mlíko u jsem zase zařadila, páč vysazení bez efektu.... prostě vylučovací metoda....
noční kale řeíme tím robitussinem i kdy je to vlhký kael, prostě potlačí ten pocit na kalání, zahlenění samozřejmě neřeí......
Není tady
prostě ho musí čapnout a odsávat odsávat a odsávat
ádné mléčné výrobky
a co takhle odsávačku an vysavač nejprve vyzkouet na sobě a se toho nebojí a nemá panickou hrůůůzu
David se taky veho bojí ale jakmile to vidí na mě e to je OK tak si ve nechá
Není tady
Ahoj my se zahleněním bojujeme dost často, ale tak nějak u víme jak na něj, take nám u to netrvá tak dlouho, hlavně se počínající marodění snaíme podchytit co nejdříve, ale jak píí holky bez odsávačky se neobejdeme, ale zkusím napsat, jak na to jdeme u nás
hned jak se objeví první rýma, tak okamitě stříkáme vincentku (Davča to teda nesnáí, ale nedá se nic dělat) stříkáme jí velmi často, před kadám odsáváním nebo smrkáním, jinak pak po dobu 1 týdne vdy po vincentce a vyčitění nosu stříkáme 3x denně nasivin ( ve ve spreji, jeliko i tak to je někdy boj ) vdy takto čistíme hned po vyspinkání, a pak před odpoledním spaním a večerním spaním
dále pak 2x-3x denně inhalujeme na odhlenění mucosolvanový roztok, pokud se to zhorí, tak i potom mucosolvan podáváme normál 2,ml 3x denně k tomu a na noc dáváme Sinecod, jeliko jakmile u nás začně rýmě vdy do 2 dnů začne kael zkoueli jsme Stodal, Robitussin a Tussin, nebo tak nějak se to jmenovalo a nic na nás jiného nezabralo, ale to je u kadého jiné
pak jetě nejméně 3x denně masírujeme dětskou prsní mastičkou koalkou odhleňující masáe, které nám ukázala doktorka, pokud zahlenění horí, tak po masái na noc jetě jednu silnějí vrstvu koalky na zádíčka a hrudník a přes to nahřátou plenku a zabalit potrav. folií- pryznic. Je to teda někdy na vyí dívčí, ale u to tak nějak zvládáme.
Jinak na radu alergoloky dáváme volně dostupný lék na vzpruhu imunitního systému Imunoglukan, jeliko máme horí imunitu,take se nás leccos chytne natěstí alergii nemáme ádnou a na radu ORL, tam jsme taky v péči stříkáme vincentku i v době, kdy jsme zdraví, vdy na noc a vynecháváme také mléčné výrobky ;-)
Snad jsem to popsala nějak srozumitelně
Drím palce, a jste brzo v pohodě
Není tady
Ahoj, moc děkuji za rady. Mléčný výrobky nedáváme, máme alergii, jetě kojím. Jinak jsem dneska volala doktorovi, zastupujícímu naeho, má dovolenou a kdy jsem mu popsala, co nám je, tak se okamitě ptal, jestli nemáme v rodině alegika na pyl...máme - mě..take by to viděl spí na alergii. No přemýlím nad tím, e se zítra radi za ním stavíme, ale netuím, jestli nám třeba zastupující doktor můe vypsat ádanku na vyetření na alergu.
Není tady
Innko, určitě Vás můe poslat....
Ale jak píí holky, musí se to odsát.
Zkus si zavolat na nějaké ORL u vás v okolí, jestli by to malému nemohli odsát oni.
Kamarádka takhle chodila na ORL denně odsávat.
Zároveň mu tam kouknou do uí, aby se mu ty hleny nedostaly dál....
Vím e to odsávání je boj, ale sousedka mi ukázala jak chytí děti.
Poloí dítko na záda, sede si za něj, tak e má hlavičku v rozkroku, stehna přes ruce dítěte (které jsou rozpaené) a buďto ho tak udrí, nebo dá jetě nohu přes jeho nohy, Tak se jí děti nehnou a vysavačem nudle vysaje.
Určitě by bylo dobré udělat zároveň i výtěry z nosu, jak psaly holky.
Pokud budou v pořádku, tak určitě navtivte alergologii....
A i dětská Dr. vám můe napsat nějaké antihistaminikum (pokud ve výtěrech nic nebude)..........
Není tady
Tak dostal dulcamara na vlhký kael a ucpaný nos a nux vomica na rýmu s kýcháním
tady má kdytak seznam homeo a zkus zapátrat jaké příznaky máte http://www.homeopatickepripravky.cz/pouziti-homeopatik/
Není tady
Spuntí tak přesně takhle drím adama kdy odsáváme, dřepnu na něj a hotovo kde jsou ty doby kdy si odsával sám a bylo to v pohodě.......
marky zkusím taky ty homíky, za to nic nedám, ten Imunoglukan radila i u nás Gabi, take to zkusíme.....
Není tady
Ráno to v něm zase bublalo a chrchlal jak starej chlap po kocovině , dneska tedy proběhne velká návtěva lékárny, chjo, po dvou měsících s rýmou u nevěřím v zázrak.....
Není tady
Stránky: 1