6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zrejme sa mal Kukulín modli, aby aj otec zomrel čo najskôr a nestihol u zaloi novú rodinu aj s dedičom
Já si to zarejpnutí neodpustím... je to silnějí, ne já
Modlit by se měl teď, aby se táta pokud mono co nejdřív rozvedl, vydrel neumřít do zletilosti očekávaného dítěte a nenapsal závě.
Není tady
Pokud to bylo, jak píe Kukulín, tak do postele mojí mámy by si ádná jiná - "nové "máma nelehla. To bych otci zpříjemnila tak, e by el s Markétou raději na hotel. Nevím, co je Markéta zač....ale já bych si z morálních důvodů do stejné postele opravdu nelehla po memelové eně milého svého, kde ona umírala ! Kadý jsme, jaký jsme a nikdo Kukulína nemůe odsuzovat zato, e nechtěl dalího sourozence. Jasně, o tom rozhodavat on nemůe, ale on takový je! Těko se bude bavit s novým bráchou/ségrou, kdy nesnáí novou mámu/macechu. Jistěe ho můe otec vydědit....a to je to, čeho se moná obává, ale na druhé straně, proč by měl trpět něco, co se mu příčí? Kdy se nechce seznámit, tak at se neseznamuje, to by měl otec úpochopit. Můe také přijít díky Markétě o domov, take Markéta bude mít vechno a on bude na ulici. No zato ji asi milovat jako dalí mámu nebude.....a pak, kdo je sup? Kukulína asi nepředěláme, on to cítí jako křivdu na něm spáchanou. Vlastní máma zemřela a otec místo toho, co by dreli jako rodina pospolu, přivede Markétu a počne dítě,....těká situace.
Mě se líbí, jak jste vichni tolerantní, kamarádtí, jako by nikomu nezáleelo na zemřelé mámě, otřepete se, přitahnete domů nový objev-lásku, /říkejte tomu, jak chcete/, jak by jste milovali Markétu a její dítě, jak je Kukulín nemorální, jak se má nad sebou zamyslet, jak není normální........nemorální je podle mě Markéta, pokud vlezla do postele zemřelé !
Není tady
Helenko, ale nemusí otec umírat. Vechno je o komunikaci....pokud má Markéta nějaké peníze,/nebo rodiče/ byt po mámě, aby Kukulínovi nespadlo do chřtánu ve, by se vyměnil za mení, /nevíme, jakou roli tam hraje bratr/, Kukulín by bydlel v garsonce, na zbytek by si třeba vzal hypotéku, a bude mít jisté bydlení. Brácha také a otec s Markétou si můou koupit/vyměnit byt jiný, kde nebude mít otec vzpomínky na BM a Markéta bude mít svoji postel a ne po zemřelé. A vůbec se nemusí navtěvovat a milovat se navzájem.....
Není tady
Aneri napsal(a):
Pokud to bylo, jak píe Kukulín, tak do postele mojí mámy by si ádná jiná - "nové "máma nelehla. To bych otci zpříjemnila tak, e by el s Markétou raději na hotel. Nevím, co je Markéta zač....ale já bych si z morálních důvodů do stejné postele opravdu nelehla po memelové eně milého svého, kde ona umírala ! Kadý jsme, jaký jsme a nikdo Kukulína nemůe odsuzovat zato, e nechtěl dalího sourozence. Jasně, o tom rozhodavat on nemůe, ale on takový je! Těko se bude bavit s novým bráchou/ségrou, kdy nesnáí novou mámu/macechu. Jistěe ho můe otec vydědit....a to je to, čeho se moná obává, ale na druhé straně, proč by měl trpět něco, co se mu příčí? Kdy se nechce seznámit, tak at se neseznamuje, to by měl otec úpochopit. Můe také přijít díky Markétě o domov, take Markéta bude mít vechno a on bude na ulici. No zato ji asi milovat jako dalí mámu nebude.....a pak, kdo je sup? Kukulína asi nepředěláme, on to cítí jako křivdu na něm spáchanou. Vlastní máma zemřela a otec místo toho, co by dreli jako rodina pospolu, přivede Markétu a počne dítě,....těká situace.
Mě se líbí, jak jste vichni tolerantní, kamarádtí, jako by nikomu nezáleelo na zemřelé mámě, otřepete se, přitahnete domů nový objev-lásku, /říkejte tomu, jak chcete/, jak by jste milovali Markétu a její dítě, jak je Kukulín nemorální, jak se má nad sebou zamyslet, jak není normální........nemorální je podle mě Markéta, pokud vlezla do postele zemřelé !
Aneri, mám moc ráda mamku i taku. Opravdu jsem se nad tím zamyslela a dospěla k následujícímu:
1) kdyby mi zemřela maminka a otec si nael novou partnerku, byla bych ráda, e je spokojený a astný.
2) pokud by zemřel tatínek, byla bych ráda, kdyby maminka nala někoho, s kým jí bude dobře.
K tomu mě vedou tyto důvody:
1) mám je oba moc ráda, ji s nimi nebydlím a chci, aby byli astní a netrápila je samota.
2) dědictví mě nechává v klidu, co vybudovali, vybudovali spolu a zdědím tedy ze zákona povinnou část. U teď vím, e zváím, zda se nevzdat tohoto podílu ve prospěch bratra. Ani nevím, zda to jde, resp. jak moc je to sloité, ale to je doufám jetě daleko...
3) pokud bude vypořádán majetek, má můj otec/ matka právo nakládat se svou částí dle svého uváení.
4) kde nebo v čí posteli spí a co v ní dělají je mi jedno u teď, protoe to není moje postel.
Ale zase, je to můj názor.
Není tady
Od Jav:
"... mám moc ráda mamku i taku. Opravdu jsem se nad tím zamyslela a dospěla k následujícímu:
1) kdyby mi zemřela maminka a otec si nael novou partnerku, byla bych ráda, e je spokojený a astný.
2) pokud by zemřel tatínek, byla bych ráda, kdyby maminka nala někoho, s kým jí bude dobře.
1) mám je oba moc ráda, ji s nimi nebydlím a chci, aby byli astní a netrápila je samota.
2) dědictví mě nechává v klidu, co vybudovali, vybudovali spolu a zdědím tedy ze zákona povinnou část. U teď vím, e zváím, zda se nevzdat tohoto podílu ve prospěch bratra. Ani nevím, zda to jde, resp. jak moc je to sloité, ale to je doufám jetě daleko...
3) pokud bude vypořádán majetek, má můj otec/ matka právo nakládat se svou částí dle svého uváení.
4) kde nebo v čí posteli spí a co v ní dělají je mi jedno u teď, protoe to není moje postel..."
Přeji Kukulínovi, aby dospěl k tomu samému...
Není tady
do postele mojí mámy by si ádná jiná - "nové "máma nelehla. To bych otci zpříjemnila tak, e by el s Markétou raději na hotel.... nemorální je podle mě Markéta, pokud vlezla do postele zemřelé !
Aneri, nepřeháněj. Maminka v té posteli pravděpodobně nezemřela, to za prvé. Za druhé - jetě nedávno byly v rodinách postele, kde se ukalo, rodilo i umíralo a málokdo byl tak cimprlich, aby mu to vadilo. Ale ono ani tak nejde o tu postel konkrétně, viď? Spí ti vadí, e "nějaká cizí" by tam vůbec byla.
nikdo Kukulína nemůe odsuzovat zato, e nechtěl dalího sourozence. Jasně, o tom rozhodavat on nemůe, ale on takový je!
Jaký je? Pokud je mi známo, rodiče se větinou s dětmi neradí, jestli budou mít dalí mimino. Taky jim do toho celkem nic není, myslím. Nato dospělým, jinde bydlícím a soběstačným.
pokud má Markéta nějaké peníze,/nebo rodiče/
Zajímavé je, e ti nevadí, e by do případného bydlení nové rodiny investovali Markétini rodiče. Tam je to v pořádku, e by moného dalího jejího sourozence "oidili"? Ostatně kukulinova otce zcela evidentně ádné vzpomínky na BM ani v původním bytě netrápí.
Není tady
kukuline,
zběně jsem si přečetla příběh Tvé rodiny.
Máte za sebou velice těké období, je třeba čas se z toho vzpamatovat. Chtěli jste s bratrem pomáhat otci a on vás sám zaskočil tím, e si zakládá novou rodinu a jetě máte pocit nebo důvodné podezření, e to chce na úkor dědictví dětí z prvního manelství, tj. Tebe a bratra.
Jestli má otec právo zaloit si novou rodinu? Má. Do toho mu nikdo mluvit nemůe.
Jestli je Tvojí povinností navázat vztah k nové partnerce otce? Není, v tom se nedá poroučet. Buďto to jde nebo nejde.
Jestli má otec právo snait se o to, aby z dědictví získal co nejvíce a rozhodoval o majetku? Nemá, oba s bratrem víte co a jak bylo, poadujte co Vám patří po matce, zásadně v klidu, to je zase vae právo.
Jestli je otcova volba rozumná? To nikdo neví a nedá se to odhadnout.
Upravil(a) Bláa.. (17. 6. 2009 15:08)
Není tady
javena napsal(a):
Aneri napsal(a):
Mě se líbí, jak jste vichni tolerantní, kamarádtí, jako by nikomu nezáleelo na zemřelé mámě, otřepete se, přitahnete domů nový objev-lásku, /říkejte tomu, jak chcete/, jak by jste milovali Markétu a její dítě, jak je Kukulín nemorální, jak se má nad sebou zamyslet, jak není normální........nemorální je podle mě Markéta, pokud vlezla do postele zemřelé !Aneri, mám moc ráda mamku i taku. Opravdu jsem se nad tím zamyslela a dospěla k následujícímu:
4) kde nebo v čí posteli spí a co v ní dělají je mi jedno u teď, protoe to není moje postel.
Ale zase, je to můj názor.
ad 1) Ví javeno to co píe je hodně idealistické a ivot takový být nemusí. Ale pokud jsi si opravdu jistá tím, co píe, tak před tebou smekám a má zřejmě opravdu hodné rodiče. Můu tě, ale ubezpečit, e něco podobného jsem si namlouval taky. Jene realita je trochu jiná.
ad 2) Ono i v samotném dědické zákoně je tolik vyčůraností, e by ses moná divila, stačí třeba něco nepřiznat a notář nemá ze zákona povinnost ověřovat vechny statky zůstavitele. Např. ná otec nepřiznal, některé statky (nevím, jestli vědomě nebo nevědomě) z dědictví mámy po její mámě a je zajímavé, e na tom usnesení bylo razítko té samé notářky (rozdíl 9 let). Usnesení babičky měl on.
Mimochodem píe, e bys ses svého podílu vzdala ve prospěch bratra. Ano jde to před dědickým soudem- sestra mámy (moje teta) to tak udělala ve prospěch mámy, dohodly se tak po smrti mojí babičky, protoe teta nemá potomky.
ad 3) jistě co je podíl rodiče - to náleí rodiči, na to ty jako potomek stejně nemá právo. Ale já hájím svůj podíl a na ten nárok ze zákona mám. Problém je jak ten majetek rozdělit, na papíře to vypadá vecko hezky, ale zkus si např. odnést půlku lampičky z mámina stolku.
Není tady
Aneri napsal(a):
Aneri, ale on si od nás nepýta povolenie nenávidie otcovu parnerku a nevlastného súrodenca, on ich nenávidí. On sa pýta, či je to normálne, a ja odpvoedám: Otcov nový vzah zrejme pomerne normálny je, ale inak je to absolútne fuck a Kukulínov postoj je podža mňa oveža menej normálny, ale je to tie fuck... Silne pochybujem, e sa chytí za nos na základe naich príspevkov. A vie, ono ide skôr o to, e ivot si pôjde ďalej svojimi cestičkami bez ohžadu na to, čo si o ňom Kukulín myslí - take by bolo PREŇo lepie, keby sa zmieril s daným stavom vecí a vynaloil enerigu skôr na zarábanie peňazí, zakladanie rodiny a VLASTNÝ ivot, ne sa staranie sa do ivota svojho ete vdy zdravého a svojprávneho otca.
Není tady
Aneri napsal(a):
Markéta nemusela o "posteli zemřelé" nič vedie, a potom: Nepoznala ju, jej to môe by umák. Ak u potrebuje silou-mocou niekoho nenávidie, mal by to by Kukulín senior za to, e novej ene nepostavil nový barák, ale doviedol ju do bytu po neboke(ale to mono ete napraví a postaví ho). Markéte môe by - a určite je - umák, čo sa dialo pred jej príchodom. A len tak na okraj: to s mamou je smutné, ale asi by ju neoivilo, keby vdovec ostal sám u do smrti... a bohvie, aký záujem oňho vôbec mali synovia u pred maminou smrou(myslím, e Kukulín písal niečo nepekné o otcovi v tomto období), take ho asi neteila vyhliadka na osamelú starobu so synmi, ktorí k nemu nemajú dobrý vzah, záleí im akurát na tom, kožko im zanechá, a keby nebodaj ochorel, dajú ho do LDN-ky, aby prili rýchlejie k dedičstvu... (tak na mňa pôsobia Kukulínove príspevky).
Upravil(a) Selima (17. 6. 2009 15:29)
Není tady
Tak otec jistě má právo zaloit si novou rodinu, o tom není sporu, ale dědictví po matce (a babičce ) by mělo zůstat jejím synům, nechápu, proč by majetek po ní a její rodině měla vlastnit či uívat nějaká cizí ena a jednou její děti a ne oprávnění dědicové. A myslím, e Markéta u je dost stará na to, aby to pochopila. Nebo e by dobře věděla, co dělá? I to je moné.
Neznáme ani Kukulína, ale ani Markétu.
Není tady
agewa napsal(a):
"ahoj já jsem Markéta dneska tady přespíme a já budu spát v posteli tvé mámy."
opravdu TOHLE řekla?nebo jsi to tak cítil ty, moná proto e jsi byl zaskočen?kromě toho tady nevidím, e by jsi řeil něco jiného ne ten majetek.pokud dotyčnou nezná( nemá zájem jí poznat), jak ví , jaká je, co si myslí?
Takhle to opravdu neřekla. Kdy přili, seděl jsem ve svým pokoji a otec rozrazil dveře, a řek: Jé ahoj, ty jse dona? jako kdyby to nevěděl. "Vy se jetě neznáte..." pokračoval a stál s ní ve dveřích. Ona řekla: Ahoj, já jsem Markéta...
a já na to polohlasně, co asi otec neslyel, protoe se jetě přezouval: "Hmm, nazdar." A zůstala tam stát a pak začala cosi trachat v kabelce (asi kapesník). Otec pak: "Tak Kukuline, podej si s ní ruku." To jsem dělal, e neslyím. A on: "Prosím tě přece tě nebudeme nutit a nebudeme tady takhle stát. Markéta je unavená a chce si lehnout. A já musím, zítra taky brzo vstávat." A na to jsem reagoval: "Hmm, tak jo" a začal jsem se balit a odeel k tetě.
Takhle asi nějak to bylo. Hmm u slyím ty ohlasy, jaký jsem cinik a nezdvořák a jaká je Markéta sluné děvče.
Nevím co si myslí a ani mě to nezajímá, protoe vím, e ona by ráda na oplátku věděla co si myslím já. A to by moná nemusela rozchodit. Nehledě na to, e pár věcí o ní vím. Otec o ní ústa nezavře. Jak byly např. v Baumaxu nebo na nějakým hradě nebo zámku a e teď Marketě dělá jedění patně, ale jela s ním. Jak umí vyívat a jak mu pomáhá na zahradě atd. atd. atd.
No zkrátka Anna Karenina, panenka Maria a Scarlet dohromady. A jak jim její máma říká, e jim to sluí spolu. Kdy jsem viděl některé její atičky na fotkách, nechci říct co mi připomínala. No dělá se mi mdlo. Táta nebyl schopný za posledních 15 let mámu vytáhnout ani do parku.
Není tady
e ty závidí?
Btw jsi si jistý, e tvá maminka do toho parku jít chtěla? Proč by ji měl táta "vytahovat". Nebo mohla vytáhnout ona jeho.
Nehrabej se v minulosti. Tu u stejně nezmění. A nesrovnávej.Ty prostě novou partnerku svého otce nemá rád a kdyby to byla panenka Maria, tak na ní něco najde.
Vem si svou půlku lampičky a osamostatni se. U jsi velký kluk.
Upravil(a) majkafa (17. 6. 2009 16:43)
No vidí jak je Markétka ikovná, vyívat umí, pracovitá a ty ji nemá rád.
Není tady
majkafa napsal(a):
e ty závidí?
Btw jsi si jistý, e tvá maminka do toho parku jít chtěla? Proč by ji měl táta "vytahovat". Nebo mohla vytáhnout ona jeho.
Nehrabej se v minulosti. Tu u stejně nezmění. A nesrovnávej. Ty prostě novou partnerku svého otce nemá rád a kdyby to byla panenka Maria, tak na ní něco najde.
No vidí, Kukulíne, tady bude ten zakopanej pes. Měl jsi ji tehdy galantně přivítat, nabídnout jí ampaňské, umonit jí, aby si odloila a natáhla se u tebe v posteli a tátovi říct, e si můe jít v klidu lehnout. Hned by bylo na světě veselejc.
Upravil(a) haiel (17. 6. 2009 17:42)
Není tady
kukulin napsal(a):
agewa napsal(a):
"ahoj já jsem Markéta dneska tady přespíme a já budu spát v posteli tvé mámy."
opravdu TOHLE řekla?nebo jsi to tak cítil ty, moná proto e jsi byl zaskočen?kromě toho tady nevidím, e by jsi řeil něco jiného ne ten majetek.pokud dotyčnou nezná( nemá zájem jí poznat), jak ví , jaká je, co si myslí?Takhle to opravdu neřekla. Kdy přili, seděl jsem ve svým pokoji a otec rozrazil dveře, a řek: Jé ahoj, ty jse dona? jako kdyby to nevěděl. "Vy se jetě neznáte..." pokračoval a stál s ní ve dveřích. Ona řekla: Ahoj, já jsem Markéta...
a já na to polohlasně, co asi otec neslyel, protoe se jetě přezouval: "Hmm, nazdar." A zůstala tam stát a pak začala cosi trachat v kabelce (asi kapesník). Otec pak: "Tak Kukuline, podej si s ní ruku." To jsem dělal, e neslyím. A on: "Prosím tě přece tě nebudeme nutit a nebudeme tady takhle stát. Markéta je unavená a chce si lehnout. A já musím, zítra taky brzo vstávat." A na to jsem reagoval: "Hmm, tak jo" a začal jsem se balit a odeel k tetě.
Takhle asi nějak to bylo. Hmm u slyím ty ohlasy, jaký jsem cinik a nezdvořák a jaká je Markéta sluné děvče.
Nevím co si myslí a ani mě to nezajímá, protoe vím, e ona by ráda na oplátku věděla co si myslím já. A to by moná nemusela rozchodit. Nehledě na to, e pár věcí o ní vím. Otec o ní ústa nezavře. Jak byly např. v Baumaxu nebo na nějakým hradě nebo zámku a e teď Marketě dělá jedění patně, ale jela s ním. Jak umí vyívat a jak mu pomáhá na zahradě atd. atd. atd.
No zkrátka Anna Karenina, panenka Maria a Scarlet dohromady. A jak jim její máma říká, e jim to sluí spolu. Kdy jsem viděl některé její atičky na fotkách, nechci říct co mi připomínala. No dělá se mi mdlo. Táta nebyl schopný za posledních 15 let mámu vytáhnout ani do parku.
Ahoj Kukuline,
já rozumím tomu, ti je smutno a moooc po mamince. Má jetě toho tátu, tak na něj nekali jako na tátu, vak se snad o Vás taky starl, nebo ne?
To co přinesl ivot, za to nikdo nemůe.
Kdy se ti táty nová partnerka nelíbí a nechce komunikovat, nikdo s tím nic nenadělá. jen nepříjemnosti v rodině. Dopadne to tak, e si kadý budete ít svůl ivot (to ano), ale pak se přestane i s nimi vídat? jen kvůli tomu, e otec má partnerku a mimi na cestě?
Ale jinak Tvá reakce na seznámení...hrůza, slunost tedy mohla být...představit se, seznámit a tedy nic víc.
A jinak, kdyby jsi s někým třeba sdílel ivot, měl přítelkyni nebo já nevím koho, tak asi bys věděl jaké to je,kdy jeden druhého má rád.
Není tady
Kukulíne, jak by se Tobě líbilo, kdybys tátovi přivedl představit svou nastávající... a on by se uklíbil, e teda si nepředstavoval, e si přivede takovou... "co sis to přivedl"... - a sbalil by se a demonstrativně odkráčel... - takhle se táta zřejmě cítí... dělá Ti to dobře???
Myslím, e mu tím fakt ubliuje... a přitom si hraje na obě...
Není tady
A jetě, buď rád, e táta není sám. Nevím zda by jste se o něj postarali, kdyby "něco", má tedy partberku, tak věřme, e ho má upřímě ráda a postará se, ale to člověk vlstně nikdy neví.
Není tady
Jinak si myslím, e Kukulín závidí, e táta má enskou (krásnou, mladou) a on ne... - ovem můu se mýlit, Kukulín nenapsal nic o svém ivotě, jestli je enatý/zadaný a má svoje děti... - předpokládám ze stylu písma, e NE... - otec rodiny by nelpěl na dětském pokojíčku v 31-letech v bytě otce, kde "má přece trvalé bydlitě"... - to já jsem měla X let po odstěhování a určitě bych se jím neoháněla jako důkazem, e mám právo kecat rodičům do ivota...
Není tady
majkafa napsal(a):
e ty závidí?
Nehrabej se v minulosti. Tu u stejně nezmění. A nesrovnávej.Ty prostě novou partnerku svého otce nemá rád a kdyby to byla panenka Maria, tak na ní něco najde.
Nezávidím, ale lituju - lituju sebe. Ona je tak slaďoučká a neviňoučká, e bych si z toho cukrkandlu pomalu uchcal do gatí. Nevím jak bych ti to jinak trefněji popsal.
Nevím, jestli by máma la do parku po 25 letech manelství, ale vím, e romantička byla, a do parku by la ráda. Ale já to tam napsal hlavně pro to, aby byl vidět ten rozdíl. A nevím proč bych nemoh srovnávat s minulosti? Otec to dělá běně, u mi nejednou tvrdil, jak mu připomíná mámu. No rád jí nemám - to jsem myslel, e je jasné. Nevím za co bych jí měl mít rád. Třeba za to, jak mi tvrdil otec, e o mě řekla, kdy viděla moji fotku, e jsem pěkný kluk? Nevím proč, ale v ten moment co to otec vyslovil, mě napadla jediná mylena - e jí polu fotku své zadnice, a si mě třeba zarámuje nebo nalepí do svého deníčku.
Lampička se půlit nebude a zůstane, kde je. A samostatný jsem u dost. A nevím, proč bych se měl jetě víc osamostatňovat.
Není tady
Kukulíne, nemusí ji mít rád, ale bylo by fajn, abys respektoval rozhodnutí svého otce, chce s ní být, a tečka. Víc Ti do toho není.
Skákat radostí samozřejmě nemusí. A nemyslím, e táta tohle po Tobě chce. Chce, abys respektoval jeho rozhodnutí a to je vechno...
Není tady
Bez ohledu na okolnosti zde popsané si taky myslím, e najít si po smrti eny holku o 25 let mladí a pořídit si s ní miminko není na kadý pád normální. Tatínek se patrně cítí mlád, zdráv a vesel. Docela bych si přečetla tady za pár let, jak tříská svého prvňáčka pravítkem přes ruce za to, jak pomalu a blbě smolí úkol do písanky a přitom si říká...probůh, kde ta moje zase lítá, e není doma...? Protoe v pětatřiceti se vracet domů k edesátníkovi a v pětačtyřiceti denně uléhat vedle sedmdesátníka...mi přijde neskutečný. Ano, četla jsem o Goethově Ulrice, o Casanovi a jeho výkonech, vím o naich celebritách, které si na stará kolena, promiňte mi, a jde u o kohokoli významného, kdo na to opravdu má....přeju jim vem tu radost z nové lásky a z krásných zdravých dětí....ale normální to podle mě není. To ovem neznamená, e to není akceptovatelné...a si kadý dělá, jak uzná, jenome kadý trochu soudný člověk by si měl umět spočítat, jak a kam povedou ty věkové rozdíly a jak to asi dopadne. Osmdesátiletý tatínek a doma puberák? Nebo zralá ena kolem padesátky a starouek, který se jí denně ráno skleroticky ptá...NEVIDĚLAS MOJE UBY? Přátelé, jsem tolerantní, ale to tohodle bych nela. To ovem neznamená, e jiní, kdo do toho jdou, jsou patní. Jsou věci, které mi prostě pod nos nejdou. Tohle je jedna z nich. Přiměřenost a soudnost se dneska moc nenosí.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Kukulíne, jak by se Tobě líbilo, kdybys tátovi přivedl představit svou nastávající... a on by se uklíbil, e teda si nepředstavoval, e si přivede takovou... "co sis to přivedl"... - a sbalil by se a demonstrativně odkráčel... - takhle se táta zřejmě cítí... dělá Ti to dobře???
Nelíbílo, ale bylo by mi to jedno. A se cítí jak chce, za svou blbost si můe sám. Já ho předtím varoval, e nám (mě a bráchovi) nedal moc času to strávit a e nemám se s jeho přítelkyní setkat - bohuel si to vymyslel a tlačil na to on. Dobře mi to nedělá, ale zřejmě mu jo. On mi ubliuje taky. Já si na obě nehraju, já mu to jen vracím a není to jen za to, e nám nedal čas, těch věcí je víc. Ale po tom, ti můe být úplný kulový.
Take nechápu co se tady snaí analyzovat? Řek bych, e ty by ses taky moc asertivně nechovala na mém místě.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Nelíbílo, ale bylo by mi to jedno. A se cítí jak chce, za svou blbost si můe sám. Já ho předtím varoval, e nám (mě a bráchovi) nedal moc času to strávit a e nemám se s jeho přítelkyní setkat - bohuel si to vymyslel a tlačil na to on. Dobře mi to nedělá, ale zřejmě mu jo. On mi ubliuje taky. Já si na obě nehraju, já mu to jen vracím a není to jen za to, e nám nedal čas, těch věcí je víc. Ale po tom, ti můe být úplný kulový.
Take nechápu co se tady snaí analyzovat? Řek bych, e ty by ses taky moc asertivně nechovala na mém místě.
Není tady
Ale kukulíne - chová se jako puberák - tohle je to dítě, tátovo dítě, které touí po lásce, trpí ztrátou mámy. CHápu tě. To jistě ano, ale nechápu, e nejsi s to vechno tohle zpracovat a chovat se jako dospělý. Oplakat mámu , rozloučit se s ní. Dát tátovi anci na nový ivot, at si ho má jaký chce - je jeho. Jene ty se snaí přemýlet jako dospělý a chová se jako dítě... A nová partnerka není nic jiného ne ohroení. Ty se jí bojí. Proto tak bojuje.
Není tady