29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chystáme se s malou někam na dovču, tak bych uvítala jakýkoliv informace pokud jste byli bud v Bulharsku nebo na malorce, jestli doporučujete nebo ne, popř. i konkrétní místo atd. moc díky
Není tady
úplně ti neodpovím to co chceš ale já osobně jsem nebyla ani tam, ani tam, ale pokud až tak neřešíš cenu, vyhrála by Mallorca, přijde mi exotičtější, čistší a je tam Cizinka
už jsem hledala dovču na Mall., ale letos už to kvůli financím nedáme, třebas příští rok, tam bych se jela mooooc ráda podívat
Není tady
Ahoj, už jako malá jsem byla v Bulharsku a strašně se mi tam líbilo (prej), ale asi to ve mě zůstalo, protože , co padla opona tak jsem tam byla už 7x, pokaždé na jiném místě, ale prostě sem i tam líbí. Moře krásný, sice větší vlny , ale dlouho jdeš a žádná hloubka, pro děti naprosto idelální a hlavně ten jejich píseček. Já jsem pro Bulgárii.
Není tady
Já jsem pátrala po recenzích hotelů na Invii. A konkrétně mě zajímalo Bulharsko, páč je opět pro nás cenově zajímavý. Nicméně jsem se většinou setkala s názory, že pláže jsou přeplněné a neudržované. Jedině oblast Djuni je taková luxusnější dovolená, takže tam bych zvážila letět.
O Mallorce jsem slyšela většinou samou chválu pro rodiny s dětmi, ale osobní zkušenost nemám. V Bulharsku jsem byla před 15-ti a 10-ti lety jako puberťák, a v pohodě..
Není tady
Raději bych doporučil tu Malorcu
Není tady
Záleží na vaší představě o dovolené... Bulharsko je pro našince až neskutečně levné, člověk si tam připadá jako král, což většině z nás na Mallorce nehrozí Nicméně Mallorca je určitě lepší, hezčí, má upravěnější pláže a tomu odpovídající služby kolem, navíc pokud nejste jen "válecí typ", je tam i kam zajet na výlet a něco vidět (i s dětmi), což v Bulharsku není. Neznám nabídky cestovek, jezdíme zásadně na vlastní pěst, takže každou destinaci prozkoumáme ze všech možných stran. Na Mallorce jsme byli před rokem a zmapovali jsme ji celkem důkladně, takže pokud byste se chtěla na cokoliv zeptat, napište na tamara.kahankova@seznam.cz
Není tady
Já jsem samozřejmě taky pro Mallorcu. Kamarádka co byla v Bulharsku byla dost zklamaná, že tam všechno bylo hodně špinavé a dost nepořádek.
Není tady