6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chystáme se s malou někam na dovču, tak bych uvítala jakýkoliv informace pokud jste byli bud v Bulharsku nebo na malorce, jestli doporučujete nebo ne, popř. i konkrétní místo atd. moc díky
Není tady
úplně ti neodpovím to co chce ale já osobně jsem nebyla ani tam, ani tam, ale pokud a tak neřeí cenu, vyhrála by Mallorca, přijde mi exotičtějí, čistí a je tam Cizinka u jsem hledala dovču na Mall., ale letos u to kvůli financím nedáme, třebas přítí rok, tam bych se jela mooooc ráda podívat
Není tady
Ahoj, u jako malá jsem byla v Bulharsku a straně se mi tam líbilo (prej), ale asi to ve mě zůstalo, protoe , co padla opona tak jsem tam byla u 7x, pokadé na jiném místě, ale prostě sem i tam líbí. Moře krásný, sice větí vlny , ale dlouho jde a ádná hloubka, pro děti naprosto idelální a hlavně ten jejich píseček. Já jsem pro Bulgárii.
Není tady
Já jsem pátrala po recenzích hotelů na Invii. A konkrétně mě zajímalo Bulharsko, páč je opět pro nás cenově zajímavý. Nicméně jsem se větinou setkala s názory, e pláe jsou přeplněné a neudrované. Jedině oblast Djuni je taková luxusnějí dovolená, take tam bych zváila letět.
O Mallorce jsem slyela větinou samou chválu pro rodiny s dětmi, ale osobní zkuenost nemám. V Bulharsku jsem byla před 15-ti a 10-ti lety jako puberák, a v pohodě..
Není tady
Raději bych doporučil tu Malorcu
Není tady
Záleí na vaí představě o dovolené... Bulharsko je pro naince a neskutečně levné, člověk si tam připadá jako král, co větině z nás na Mallorce nehrozí Nicméně Mallorca je určitě lepí, hezčí, má upravěnějí pláe a tomu odpovídající sluby kolem, navíc pokud nejste jen "válecí typ", je tam i kam zajet na výlet a něco vidět (i s dětmi), co v Bulharsku není. Neznám nabídky cestovek, jezdíme zásadně na vlastní pěst, take kadou destinaci prozkoumáme ze vech moných stran. Na Mallorce jsme byli před rokem a zmapovali jsme ji celkem důkladně, take pokud byste se chtěla na cokoliv zeptat, napite na tamara.kahankova@seznam.cz
Není tady
Já jsem samozřejmě taky pro Mallorcu. Kamarádka co byla v Bulharsku byla dost zklamaná, e tam vechno bylo hodně pinavé a dost nepořádek.
Není tady