1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Modroočka napsal(a):
No já mám takový přiblblý přání, ale fakt je, e bych si přála, aby nebyla války a hlad a aby nikde netrpěly děti. Ale taky bych si přála vyhrát tu první ve sportce, 112 melounů, to bych se měla dobře nejen já................
Modroočko,ví, e já by ty prachy nechtěla? Peníze jetě nikomu radost nepřinesly, jsou to jenom starosti a trápení a takové velké obzvlá .
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale Majko, jak se nám to rýmuje, Veveří - Jezeří, co je Jezeří, kde to je?
Hm, no jo, Aprill, já je stejně navyhraju, jedna nesázím, a kdy u, dvakrát za rok vsadím, tak patný čísla.................
Není tady
majkafa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale Majko, jak se nám to rýmuje, Veveří - Jezeří, co je Jezeří, kde to je?
Majko, hezlej zámek, fakt, jako ná hrad veveří, taky krásnej, tak miliardy dvě, a to opravíme obojí, co myslí?
Upravil(a) Modroočka (17. 6. 2009 20:13)
Není tady
Souhlasím. Dobrá, ruím, e bych ádné přání neměla. Sem s rybičkou.
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
No já mám takový přiblblý přání, ale fakt je, e bych si přála, aby nebyla války a hlad a aby nikde netrpěly děti. Ale taky bych si přála vyhrát tu první ve sportce, 112 melounů, to bych se měla dobře nejen já................
Modroočko,ví, e já by ty prachy nechtěla? Peníze jetě nikomu radost nepřinesly, jsou to jenom starosti a trápení a takové velké obzvlá
.
Tak tohle si april nemyslím...
Myslím, e jde peněz pouít i pro radost...
I takové velké
Není tady
1. Povstání,
2. Revoluci,
3. Válku.
Dobou noc
Není tady
Neudatelný napsal(a):
1. Povstání,
2. Revoluci,
3. Válku.
Dobou noc
Jetě nechoď!
Koho?
Jakou?
Koho proti komu?
ne ze zvjedavosti, ale ze zájmu..., ale..., to TY ví...
Není tady
Modroočko, na Veveří jsem byla před lety, kdy byl v totálně dezolátním stavu. U se rekonstruuje? Fakt jsem zaplakala, kdy jsem viděla tu betonovou stěnu...... . Vím, e si to tenkrát vzala pod palec nějaká dobrovolnická organizace, ale to u je fakt tak 15 let nazpátek... asi.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
1. Povstání,
2. Revoluci,
3. Válku.
Dobou nocJetě nechoď!
Koho?
Jakou?
Koho proti komu?
![]()
ne ze zvjedavosti, ale ze zájmu..., ale..., to TY ví...
Je potřeba zničit současnou společnost. To ví, kdy není do čeho píchnout, tak je potřeba dělat něco jiného. A Lenin a Hitler to věděli, e frustrování muové jsou nejlepí matro a vylo jim to. Ostatně pouslouchej správy, co slyí stále častěji ... extrémisté, bitky, sráky atd. Je to jak kruh na vodě, neustále se zvětuje a pohltí hodně těch, co se smáli, ztuhne jim úsměv na rtech. Ale je to volba en, ta se pak zas budou plazit, jak to mají ve zvyku před uniformami a lézt těm diktaturami vyvoleným muům do postelí, a kdy ne tak ... ochutnají vlastní medicínu. To je ta satisfakce!
Příjemné sny.
Nedostatek sexu je týrání ze strany en! To je téměř velezrada.
Upravil(a) Neudatelný (20. 6. 2009 22:06)
Není tady
NE, dik, e jsi mi věnoval svůj čas...
...Je potřeba zničit současnou společnost. To ví, kdy není do čeho píchnout, tak je potřeba dělat něco jiného... Ostatně pouslouchej správy, co slyí stále častěji ... extrémisté, bitky, sráky atd. Je to jak kruh na vodě, neustále se zvětuje a pohltí hodně těch, co se smáli, ztuhne jim úsměv na rtech...
Silná slova. Cítit z nich tvé znechucení..., mám to podobně..., ale: "zničit"? To vidí jako jedinou monost? Smutné. Nesouhlasím.
... Ale je to volba en, ta se pak zas budou plazit, jak to mají ve zvyku před uniformami a lézt těm diktaturami vyvoleným muům do postelí, a kdy ne tak ... ochutnají vlastní medicínu. To je ta satisfakce!
Příjemné sny.
Nedostatek sexu je týrání ze strany en! To je téměř velezrada.
A tomuhle nerozumím. Moná platí: "ena světu vládne"..., ale, miláčku, střílí vdycky mu
Není tady
Opravdu upřímně si přeju toto:
1. Aby se nám nestalo něco íleného - aby někdo nepřiel od doktora s tím, e mu u není pomoci, ádní policisté zvonící u vrat, no prostě ílené nemoci, nehody, amputace končetin a úmrtí, prosím Pánaboha kadý den, a se nám to vyhne.
2. Abychom měli vichni práci a nezaili chudobu a bídu, kdy nemáte co na sebe a máte opravdový hlad, kdy nemůete jít a vzít si něco k jídlu, protoe na to nemáte
3. To bylo pro celou rodinu a pro sebe si přeju to, abych opravdu dobře vypadala, protoe to poslední dobou nějak nejde. Nechci u poslouchat pomluvy, chci, abych se nestyděla někomu otevřít, abych se u nemusela vyhýbat posezením a oslavám, hrozně moc by mi to pomohlo k lepímu ivotu.
Není tady
Luminko - zase ty tvoje negativismy. Nauč se u konečně vyjadřovat pozitivně, potom půjde vechno samo. Vechna NE ze slov vynechej - jde to.
Co třeba takhle ?
Opravdu upřímně si přeju toto:
1. Abychom ili bez íleností. Abychom od doktora přicházeli vdy s dobrými zprávami, u vrat nám zvonili jen přátelé a lidé, které vidíme rádi
2. Abychom měli práci a ili bez chudoby a bídy, měli vdy prostředky na to, aby bylo co do aludku a na sebe
3. pro sebe si přeju to, abych opravdu dobře vypadala, vichni chválili můj vzhled, abych u sebe kadého ráda uvítala, ráda chodila mezi lidi na posezení a oslavy a byla se sebou spokojena
Upravil(a) mashanka (21. 6. 2009 7:50)
Není tady
To je fakt, těch "ne" jsem tam napsala docela dost. Prý se to takto na sebe dá přivolat, i kdy já tomu moc nevěřím. Prý snad Pánbůh nebo nějaká ta vyí bytost to "ne" nebere, take to dopadne jako byste si přáli, aby u vrat stáli policisté s ílenými zprávami, abyste měli bídu a hlad... No, zase jsem na to dneska zapomněla, i kdy, moc tomu nevěřím. No dobře, tak jdu přítí týden na mamograf, tak si přeju, ké to dobře dopadne (ne ké mi nenajdou nádor).
Upravil(a) luminka (21. 6. 2009 16:22)
Není tady
Mashanko - já bych to jetě malinko upravila
1/ ty ílenosti zcela vymazat nahradit abychom ili skvěle a fajn
2/ vymazat bídu a chudobu - nahradit ít v hojnosti a blahobytu
Pořád tam jsou ty negativná slova - take pouívat pozitivní a optimistická slova.
Slova jako válka, hlad, boj...to vechno tím slovem se přitahuje, i kdy říká, nebo myslí, e to nechce. Kdesi jsem četla, e Matka Tereza odmítla jít na nějaká míting proti válce. Řekla, a bude míting za mír, pak přijdu a budu s Vámi.
Není tady
luminka napsal(a):
To je fakt, těch "ne" jsem tam napsala docela dost. Prý se ta takto na sebe dá přivolat, i kdy já tomu moc nevěřím. Prý snad Pánbůh nebo nějaká ta vyí bytost to "ne" nebere, take to dopadne jako byste si přáli, aby u vrat stáli policisté s ílenými zprávami, abyste měli bídu a hlad... No, zase jsem na to dneska zapomněla, i kdy, moc tomu nevěřím. No dobře, tak jdu přítí týden na mamograf, tak si přeju, ké to dobře dopadne (ne ké mi nenajdou nádor).
Jasně - ty tomu NEvěří. Tak tomu věř a je po problému. Mue se přece rozhodnout, čemu bude věřit a čemu ne. Mně to například funguje skoro 100%ně. Větinu svých problémů má toti člověk ve své hlavě. To, co má v hlavě, se mu promítá do vyjadřování a naopak. Take nejde o ádný nadpřirozený jev, jen o lidskou psychiku
Jinak, jetě ideálnějí je, kdy vynechá i podmiňovací způsob. Čili : Těím se, e budeme vchni dlouho zdraví, místo: chtěla bych, aby.......... ale to u je pro pokročlé - bez toho ne to zatím můe stačit, ne se ti to dostane do krve. Pak můe časem odbourat i ten podmiňovací způsob - ten zase tolik nekodí
Upravil(a) mashanka (21. 6. 2009 11:59)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Mashanko - já bych to jetě malinko upravila
1/ ty ílenosti zcela vymazat nahradit abychom ili skvěle a fajn
2/ vymazat bídu a chudobu - nahradit ít v hojnosti a blahobytu
Pořád tam jsou ty negativná slova - take pouívat pozitivní a optimistická slova.
Slova jako válka, hlad, boj...to vechno tím slovem se přitahuje, i kdy říká, nebo myslí, e to nechce. Kdesi jsem četla, e Matka Tereza odmítla jít na nějaká míting proti válce. Řekla, a bude míting za mír, pak přijdu a budu s Vámi.
Jo, jistě, také bych nela na míting proti něčemu, vdycky jen pro něco - ale ona si moná nepřeje vyloeně blahobyt, stačí, aby v pohodě a bez potíí vyila, jestli jsem to tedy správně pochopila - a to není stejné
Není tady
mashanka napsal(a):
Jo, jistě, také bych nela na míting proti něčemu, vdycky jen pro něco - ale ona si moná nepřeje vyloeně blahobyt, stačí, aby v pohodě a bez potíí vyila, jestli jsem to tedy správně pochopila - a to není stejné
Ale proč si přát méně, kdy můe mít více - pořád je to jen a jen o přemýlení nad věcí
Proč si nesplnit velký sen, kdy mi stačí malý ? Ale jak říkám, přát si je jedna věc, ale jít tomu vstříc je u věc druhá - a mnohdy důleitějí
Není tady
Zklamaná napsal(a):
mashanka napsal(a):
Ale proč si přát méně, kdy můe mít více - pořád je to jen a jen o přemýlení nad věcí
![]()
Proč si nesplnit velký sen, kdy mi stačí malý? Ale jak říkám, přát si je jedna věc, ale jít tomu vstříc je u věc druhá - a mnohdy důleitějí
Můe si přát více, ale kadý myslící člověk chápe, e pro naprostou větinu věcí, které si přeje, musí něco udělat. Těko se mi splní přání, být nejbohatí ve městě, kdy se mi nechce dělat a raději leím v posteli. Luminka si prostě jen přeje, aby se jí vyhnuly věci, které ivot komplikují a které nemůe nijak ovlivnit
Není tady
Tak nějak jsem to myslela, ty věci, co nemůu ovlivnit, jsou nejhorí, e se nedá nic dělat a musí se to snáet. Taky bych chtěla být bohatá, ale pro to u musíte něco dělat a na to já teď nemám energii.
Není tady
majkafa napsal(a):
Doufám, e se na Lhasu jednou doopravdy podívám, vlastníma očima. Pod Eiffelovkou u jsem poobědvala s milou osůbkou.
![]()
U na tom makám.
Ale přesto, ádná přání pro rybku nemám. Moná to zní nafoukaně, ale svá přání si plním sama.
Tak nějak mi to přijde cennejí, ne kdyby mi je splnil někdo jiný. I kdy si jich třeba tolik nesplním.
Třeba stačí poptat se babičky se zlomenou rukou a velkou takou, vystupující z vlaku, jestli jí můu s tou takou pomoct, a kousek ji třeba i taku poponést.Ten úsměv je obrovským splněným přáním. Jako by se na mě usmála má milovaná babička, která tady u léta není.
Není malých přání, pokud jsou ku prospěchu kohokoliv.
Majko, moc moc krásné . Cítím to stejně, nemám přání pro rybku, přesto se má přání plní
Není tady
Regina napsal(a):
Jene jsem se naučila mít se ráda, tak jsem si přála sama pro sebe, protoe kdy jsem v pohodě, je kolem mě vchno v pohodě, vimli jste si toho taky?
Funguje to přímo magicky
Není tady
Regina napsal(a):
...........a pět mrtvých (aramejtina, hebrejtina, koptina, latina...), rozuměla bych jim a uměla jimi psát.
Pak bych chtěla umět létat a nakonec bych chtěla mít moc léčit rukama.
Je to taková lákavá hra na kdyby, ale aspoň mě nepřekvapí, a vylovím tu zlatu rybku.
hebrejstina ani aramejstina nejsou mrtvy jazyky, stara hebrejstina ma jen asi 8tis slov, ktery jsou vice mene zahrnuty v te moderni hebrejstine, a aramejsky se porad jeste mluvi asi ve 3 vesnicich kdesi na vychode
3 prani? lasku, stesti, trvale. to treti je asi blbost, ale stejne bych to chtela
Není tady
ja v tom mam jasno:
1) umet programovat v jave
2) mit bystry zrak a usudek
3) rychle se ucit, dobre si vsechno pamatovat.
Není tady
xxxx napsal(a):
Judita napsal(a):
Já bych chtěla na jeden den vidět do hlavy nějakému chlapovi
...jen to ne
myslim, e kadá druhá by si pak hledala s lasem vestku
heh, chlapum vidim do hlavy odjakziva
Upravil(a) baba.jaga (21. 6. 2009 23:55)
Není tady