Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#101 17. 6. 2009 20:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Tři přání

Modroočka napsal(a):

No já mám takový přiblblý přání, ale fakt je, že bych si přála, aby nebyla války a hlad a aby nikde netrpěly děti. Ale taky bych si přála vyhrát tu první ve sportce, 112 melounů, to bych se měla dobře nejen já................lollollol

Modroočko,víš, že já by ty prachy nechtěla? Peníze ještě nikomu radost nepřinesly, jsou to jenom starosti a trápení a takové velké obzvl᚝ kapitulation .

Není tady

#102 17. 6. 2009 20:10

majkafa
Host

Modroočka napsal(a):

Ale Majko, jak se nám to rýmuje, Veveří - Jezeří, co je Jezeří, kde to je?

http://www.zamek-jezeri.cz/

#103 17. 6. 2009 20:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, no jo, Aprill, já je stejně navyhraju, jedna nesázím, a když už, dvakrát za rok vsadím, tak špatný čísla.................

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#104 17. 6. 2009 20:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ale Majko, jak se nám to rýmuje, Veveří - Jezeří, co je Jezeří, kde to je?

http://www.zamek-jezeri.cz/

Majko, hezlej zámek, fakt, jako nᚠhrad veveří, taky krásnej, tak miliardy dvě, a to opravíme obojí, co myslíš?

Upravil(a) Modroočka (17. 6. 2009 20:13)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#105 17. 6. 2009 20:28

majkafa
Host

Souhlasím. Dobrá, ruším, že bych žádné přání neměla. Sem s rybičkou. big_smile

#106 18. 6. 2009 11:46

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

No já mám takový přiblblý přání, ale fakt je, že bych si přála, aby nebyla války a hlad a aby nikde netrpěly děti. Ale taky bych si přála vyhrát tu první ve sportce, 112 melounů, to bych se měla dobře nejen já................lollollol

Modroočko,víš, že já by ty prachy nechtěla? Peníze ještě nikomu radost nepřinesly, jsou to jenom starosti a trápení a takové velké obzvl᚝ kapitulation .

Tak tohle si april nemyslím...smile
Myslím, že jde peněz použít i pro radost...
I takové velké smile

Není tady

#107 19. 6. 2009 22:02

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

1. Povstání,
2. Revoluci,
3. Válku.

Dobou noc smile

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#108 19. 6. 2009 22:12

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Neudatelný napsal(a):

1. Povstání,
2. Revoluci,
3. Válku.

Dobou noc smile

Ještě nechoď!
Koho?
Jakou?
Koho proti komu?
va
ne ze zvjedavosti, ale ze zájmu..., ale..., to TY víš... stolt

Není tady

#109 20. 6. 2009 10:40

Acanta
♥♥-----

Modroočko, na Veveří jsem byla před lety, kdy byl v totálně dezolátním stavu. Už se rekonstruuje? Fakt jsem zaplakala, když jsem viděla tu betonovou stěnu...... grater. Vím, že si to tenkrát vzala pod palec nějaká dobrovolnická organizace, ale to už je fakt tak 15 let nazpátek... asi.

Nᚠživot je takový, jakým ho učiní naše myšlenky.

Není tady

#110 20. 6. 2009 21:46

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

ViktorkaLove napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

1. Povstání,
2. Revoluci,
3. Válku.

Dobou noc smile

Ještě nechoď!
Koho?
Jakou?
Koho proti komu?
va
ne ze zvjedavosti, ale ze zájmu..., ale..., to TY víš... stolt

Je potřeba zničit současnou společnost. To víš, když není do čeho píchnout, tak je potřeba dělat něco jiného. A Lenin a Hitler to věděli, že frustrování mužové jsou nejlepší matroš a vyšlo jim to. Ostatně pouslouchej správy, co slyšíš stále častěji ... extrémisté, bitky, srážky atd. Je to jak kruh na vodě, neustále se zvětšuje a pohltí hodně těch, co se smáli, ztuhne jim úsměv na rtech. Ale je to volba žen, ta se pak zas budou plazit, jak to mají ve zvyku před uniformami a lézt těm diktaturami vyvoleným mužům do postelí, a když ne tak ... ochutnají vlastní medicínu. To je ta satisfakce!

Příjemné sny.

Nedostatek sexu je týrání ze strany žen! To je téměř velezrada.

Upravil(a) Neudatelný (20. 6. 2009 22:06)

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#111 20. 6. 2009 23:51

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

NE, dik, že jsi mi věnoval svůj čas...

...Je potřeba zničit současnou společnost. To víš, když není do čeho píchnout, tak je potřeba dělat něco jiného... Ostatně pouslouchej správy, co slyšíš stále častěji ... extrémisté, bitky, srážky atd. Je to jak kruh na vodě, neustále se zvětšuje a pohltí hodně těch, co se smáli, ztuhne jim úsměv na rtech...hjarta

Silná slova. Cítit z nich tvé znechucení..., mám to podobně..., ale: "zničit"? To vidíš jako jedinou možnost? Smutné. Nesouhlasím.

... Ale je to volba žen, ta se pak zas budou plazit, jak to mají ve zvyku před uniformami a lézt těm diktaturami vyvoleným mužům do postelí, a když ne tak ... ochutnají vlastní medicínu. To je ta satisfakce!

Příjemné sny.

Nedostatek sexu je týrání ze strany žen! To je téměř velezrada.

A tomuhle nerozumím. Možná platí: "Žena světu vládne"..., ale, miláčku, střílí vždycky muž grater

Není tady

#112 21. 6. 2009 7:36

luminka
♥♥♥♥♥--

Opravdu upřímně si přeju toto:
1. Aby se nám nestalo něco šíleného - aby někdo nepřišel od doktora s tím, že mu už není pomoci, žádní policisté zvonící u vrat, no prostě šílené nemoci, nehody, amputace končetin a úmrtí, prosím Pánaboha každý den, a se nám to vyhne.
2. Abychom měli všichni práci a nezažili chudobu a bídu, kdy nemáte co na sebe a máte opravdový hlad, kdy nemůžete jít a vzít si něco k jídlu, protože na to nemáte
3. To bylo pro celou rodinu a pro sebe si přeju to, abych opravdu dobře vypadala, protože to poslední dobou nějak nejde. Nechci už poslouchat pomluvy, chci, abych se nestyděla někomu otevřít, abych se už nemusela vyhýbat posezením a oslavám, hrozně moc by mi to pomohlo k lepšímu životu.

Není tady

#113 21. 6. 2009 7:50

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Luminko - zase ty tvoje negativismy. Nauč se už konečně vyjadřovat pozitivně, potom půjde všechno samo. Všechna NE ze slov vynechej - jde to.
Co třeba takhle ?

Opravdu upřímně si přeju toto:

1. Abychom žili bez šíleností. Abychom od doktora přicházeli vždy s dobrými zprávami, u vrat nám zvonili jen přátelé a lidé, které vidíme rádi

2. Abychom měli práci a žili bez chudoby a bídy, měli vždy prostředky na to, aby bylo co do žaludku a na sebe

3. pro sebe si přeju to, abych opravdu dobře vypadala, všichni chválili můj vzhled, abych u sebe každého ráda uvítala, ráda chodila mezi lidi na posezení a oslavy a byla se sebou spokojena

Upravil(a) mashanka (21. 6. 2009 7:50)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#114 21. 6. 2009 8:13

luminka
♥♥♥♥♥--

To je fakt, těch "ne" jsem tam napsala docela dost. Prý se to takto na sebe dá přivolat, i když já tomu moc nevěřím. Prý snad Pánbůh nebo nějaká ta vyšší bytost to "ne" nebere, takže to dopadne jako byste si přáli, aby u vrat stáli policisté s šílenými zprávami, abyste měli bídu a hlad... No, zase jsem na to dneska zapomněla, i když, moc tomu nevěřím. No dobře, tak jdu příští týden na mamograf, tak si přeju, kéž to dobře dopadne (ne kéž mi nenajdou nádor).

Upravil(a) luminka (21. 6. 2009 16:22)

Není tady

#115 21. 6. 2009 9:24

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Mashanko - já bych to ještě malinko upravila
1/  ty šílenosti zcela vymazat nahradit abychom žili skvěle a fajn
2/ vymazat bídu a chudobu - nahradit žít v hojnosti a blahobytu

Pořád tam jsou ty negativná slova - takže používat pozitivní a optimistická slova.
Slova jako válka, hlad, boj...to všechno tím slovem se přitahuje, i když říkáš, nebo myslíš, že to nechceš. Kdesi jsem četla, že Matka Tereza odmítla jít na nějaká míting proti válce. Řekla, až bude míting za mír, pak přijdu a budu s Vámi.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#116 21. 6. 2009 11:51

mashanka
Zablokovaný

luminka napsal(a):

To je fakt, těch "ne" jsem tam napsala docela dost. Prý se ta takto na sebe dá přivolat, i když já tomu moc nevěřím. Prý snad Pánbůh nebo nějaká ta vyšší bytost to "ne" nebere, takže to dopadne jako byste si přáli, aby u vrat stáli policisté s šílenými zprávami, abyste měli bídu a hlad... No, zase jsem na to dneska zapomněla, i když, moc tomu nevěřím. No dobře, tak jdu příští týden na mamograf, tak si přeju, kéž to dobře dopadne (ne kéž mi nenajdou nádor).

Jasně - ty tomu NEvěříš.hmm Tak tomu věř a je po problému. Mužeš se přece rozhodnout, čemu budeš věřit a čemu ne. Mně to například funguje skoro 100%ně. Většinu svých problémů má totiž člověk ve své hlavě. To, co má v hlavě, se mu promítá do vyjadřování a naopak. Takže nejde o žádný nadpřirozený jev, jen o lidskou psychiku

Jinak, ještě ideálnější je, když vynechᚠi podmiňovací způsob. Čili : Těším se, že budeme všchni dlouho zdraví, místo: chtěla bych, aby..........  ale to už je pro pokročlé - bez toho ne to zatím může stačit, než se ti to dostane do krve. Pak můžeš časem odbourat i ten podmiňovací způsob - ten zase tolik neškodí wink

Upravil(a) mashanka (21. 6. 2009 11:59)

Není tady

#117 21. 6. 2009 11:57

mashanka
Zablokovaný

Zklamaná napsal(a):

Mashanko - já bych to ještě malinko upravila
1/  ty šílenosti zcela vymazat nahradit abychom žili skvěle a fajn
2/ vymazat bídu a chudobu - nahradit žít v hojnosti a blahobytu

Pořád tam jsou ty negativná slova - takže používat pozitivní a optimistická slova.
Slova jako válka, hlad, boj...to všechno tím slovem se přitahuje, i když říkáš, nebo myslíš, že to nechceš. Kdesi jsem četla, že Matka Tereza odmítla jít na nějaká míting proti válce. Řekla, až bude míting za mír, pak přijdu a budu s Vámi.

Jo, jistě, také bych nešla na míting proti něčemu, vždycky jen pro něco - ale ona si možná nepřeje vyloženě blahobyt, stačí, aby v pohodě a bez potíží vyžila, jestli jsem to tedy správně pochopila - a to není stejné

Není tady

#118 21. 6. 2009 13:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

mashanka napsal(a):

Jo, jistě, také bych nešla na míting proti něčemu, vždycky jen pro něco - ale ona si možná nepřeje vyloženě blahobyt, stačí, aby v pohodě a bez potíží vyžila, jestli jsem to tedy správně pochopila - a to není stejné

Ale proč si přát méně, když může mít více - pořád je to jen a jen o přemýšlení nad věcí wink
Proč si nesplnit velký sen, když mi stačí malý hmm ? Ale jak říkám, přát si je jedna věc, ale jít tomu vstříc je už věc druhá - a mnohdy důležitější smile

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#119 21. 6. 2009 15:12

mashanka
Zablokovaný

Zklamaná napsal(a):

mashanka napsal(a):

Ale proč si přát méně, když může mít více - pořád je to jen a jen o přemýšlení nad věcí wink
Proč si nesplnit velký sen, když mi stačí malý hmm ? Ale jak říkám, přát si je jedna věc, ale jít tomu vstříc je už věc druhá - a mnohdy důležitější smile

Může si přát více, ale každý myslící člověk chápe, že pro naprostou většinu věcí, které si přeje, musí něco udělat. Těžko se mi splní přání, být nejbohatší ve městě, když se mi nechce dělat a raději ležím v posteli. Luminka si prostě jen přeje, aby se jí vyhnuly věci, které život komplikují a které nemůže nijak ovlivnit

Není tady

#120 21. 6. 2009 16:24

luminka
♥♥♥♥♥--

Tak nějak jsem to myslela, ty věci, co nemůžu ovlivnit, jsou nejhorší, že se nedá nic dělat a musí se to snášet. Taky bych chtěla být bohatá, ale pro to už musíte něco dělat a na to já teď nemám energii.

Není tady

#121 21. 6. 2009 16:36

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Doufám, že se na Lhasu jednou doopravdy podívám, vlastníma očima. Pod Eiffelovkou už jsem poobědvala s milou osůbkou. smile
Už na tom makám.

Ale přesto, žádná přání pro rybku nemám. Možná to zní nafoukaně, ale svá přání si plním sama. smile
Tak nějak mi to přijde cennejší, než kdyby mi je splnil někdo jiný. I když si jich třeba tolik nesplním.
Třeba stačí poptat se babičky se zlomenou rukou a velkou taškou, vystupující z vlaku, jestli jí můžu s tou taškou pomoct, a kousek ji třeba i tašku poponést. smile Ten úsměv je obrovským splněným přáním. Jako by se na mě usmála má milovaná babička, která tady už léta není.

Není malých přání, pokud jsou ku prospěchu kohokoliv.

Majko, moc moc krásné pussa. Cítím to stejně, nemám přání pro rybku, přesto se má přání plní smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#122 21. 6. 2009 16:37

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Jenže jsem se naučila mít se ráda, tak jsem si přála sama pro sebe, protože když jsem v pohodě, je kolem mě všchno v pohodě, všimli jste si toho taky?

Funguje to přímo magicky wink

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#123 21. 6. 2009 21:56

konstance
♥♥♥♥♥--

Regina napsal(a):

...........a pět mrtvých (aramejština, hebrejština, kopština, latina...), rozuměla bych  jim a uměla jimi psát.

Pak bych chtěla umět létat a nakonec bych chtěla mít moc léčit rukama.

Je to taková lákavá hra na kdyby, ale aspoň mě nepřekvapí, až  vylovím tu zlatu rybku wink .

hebrejstina ani aramejstina nejsou mrtvy jazyky, stara hebrejstina ma jen asi 8tis slov, ktery jsou vice mene zahrnuty v te moderni hebrejstine, a aramejsky se porad jeste mluvi asi ve 3 vesnicich kdesi na vychode smile offtopic
3 prani? lasku, stesti, trvale. to treti je asi blbost, ale stejne bych to chtela rodna

Není tady

#124 21. 6. 2009 23:50

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

ja v tom mam jasno:
1) umet programovat v jave
2) mit bystry zrak a usudek
3) rychle se ucit, dobre si vsechno pamatovat.

42!

Není tady

#125 21. 6. 2009 23:54

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

xxxx napsal(a):

Judita napsal(a):

Já bych chtěla na jeden den vidět do hlavy nějakému chlapovi big_smile

...jen to ne lol myslim, že každá druhá by si pak hledala s lasem švestku lol

heh, chlapum vidim do hlavy odjakziva

Upravil(a) baba.jaga (21. 6. 2009 23:55)

42!

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí