|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Včera jsem odvážně vlezla do houpací sítě, to je vám relax!
Hlavu mi stínila stará jabloň a sluníčko mi příjemně hřálo nohy, tak jsem velice záhy upadla do snění.
Představila jsem si, jak chytnu zlatou rybku nebo najdu kouzelnou lampu a budou mi splněna tři přání.
Mám spoustu přání, ale většinu z nich jsem už zrealizovala.
Tak jsem si nakonec vymyslela, že bych se ráno chtěla probudit a znala bych aspoň deset živých světových jazyků a pět mrtvých (aramejština, hebrejština, kopština, latina...), rozuměla bych jim a uměla jimi psát.
Pak bych chtěla umět létat a nakonec bych chtěla mít moc léčit rukama.
Je to taková lákavá hra na kdyby, ale aspoň mě nepřekvapí, až vylovím tu zlatu rybku
.
Upravil(a) Regina (15. 6. 2009 14:05)
Není tady

Tři přání? Zdá se to málo, ale kumšt to vymyslet.
Asi ku prospěchu všech - svět bez válek a hladu...
Pro můj prospěch - zdraví a štěstí pro pro své děti a mé bližní...
A to třetí - nevím, štěstí, práci, byt s terasou, auto, ...?
Jak se znám, splnila bych nějaké přání pocestnému, co by šel okolo. 

Není tady
Není tady
Hezké téma a hezké přání Regi.
Já to,ale teď trochu pokazím a mé přání by byli čistě konzervativní za 1. ZDRAVÍ pro mé (ne úplně zdravé děti) a manžela, taky ještě pro pár lidiček mi blízkých 2.aby se mi uzdravilo to co nemocné mám(takže zase ZDRAVÍ,ale tentokrát sobecky pro mně) a za 3.ZDRAVÍ úplně pro všechny nemocné děti,které musí bojovat s nepřízní osudu..
Upravil(a) REŇAS (15. 6. 2009 14:43)
Já bych chtěla na jeden den vidět do hlavy nějakému chlapovi 

Judita napsal(a):
Na to stačí jít do lesa, vyhlédnout si nějaký vykotlaný strom a zírat do něj - vyjde to nastejno 

Není tady
Judita napsal(a):
Dřív jo,teď už radši ne 

Není tady
Tři přání?? No není to tak snadné jak se zdá
Samozřejmě zdraví, to je na prvním místě, pro mé dítě, pro rodinu... druhé by bylo o hladomoru ve světě, aby nikde nemuseli umírat lidé na hlad a třetí?? to si nechám pro sebe
ale je čistě sobecké a ještě by mě tu odsoudili 
Není tady
Práci, která mě bude těšit a bude dostatečně ohodnocena
Dům se zahradou, aby se mohla rodina scházet
... a pro ostatní: Těm, co jsou smutní či nešťastní, aby se jim také splnilo to nejdůležitější, co si přejí...

Není tady

Mně přijde trochu trapné, jak si tady každý hraje na ctnostného a dělá, že ho zajímá, jak se má někdo na druhém konci světa, ale stačí vyjít na ulici nebo, ještě lépe, vyjet autem do Prahy a všímat si, jak se k sobě lidé chovají - tady, u nás, v naší rodné zemi. Div každého neporazí, protože ON JDE (JEDE), do tramvaje se cpe hlava nehlava, ve frontě předbíhá, frontu na eskalátory obchází, slepce s hůlkou nevnímá, takže se s ním srazí...................... hlavně, aby ve světě nebyl hladomor.
Já mám jen jedno přání, kromě toho zdravíčka - aby zmizelo ze světa pokrytectví
Není tady

Čas napsal(a):
Práci, která mě bude těšit a bude dostatečně ohodnocena
![]()
Dům se zahradou, aby se mohla rodina scházet![]()
... a pro ostatní: Těm, co jsou smutní či nešťastní, aby se jim také splnilo to nejdůležitější, co si přejí...![]()
Ty jsi mi sympatická. Ostatním jsi taky dopřála, ale první dvě přání sis poctivě přiznala - přeji ti, ať se ti splní
Není tady
Já bych si nepřála nic. 
Mash, pokud si to reagovala na mně, chtěla bych to "dokreslit". Už nejsem žádný filantrop, což jsem dlouho byla, i na svůj vlastní úkor. Chtěla jsem si napsat aj to třetí přání o sobě, ale..., prostě jsem nevěděla, jak zapsat to, že si přeju, aby lidi, ti cizí, co chodí kolem a... "do tramvaje se cpe hlava nehlava, ve frontě předbíhá, frontu na eskalátory obchází, slepce s hůlkou nevnímá, takže se s ním srazí...................... " nebyli tak vzteklí a zlí. Je to vlastně sobecké přání, osobní, přeju si, abych se já nemusela koukat na to, jak jsou zlí..., no tak? Kdyby byli šťastní, asi by nebyli zlí... tak proto.
Není tady

Oni snad ani nejsou zlí - nechtějí vysloveně ublížit (většinou) - jen je jim prostě všechno jedno - jsou zahleděni do sebe a nic okolo nevnímají- umí se zabývat jen sami sebou a myslet jen na svoje potřeby
Není tady

mashanka napsal(a):
Judita napsal(a):
Na to stačí jít do lesa, vyhlédnout si nějaký vykotlaný strom a zírat do něj - vyjde to nastejno
:-D Myslím, že by se jich dost urazilo kdyby si toto přečetlo ...
Není tady
Jak říkal pan herec v Cavemanovi. Jsou dva druhy lidí - ženy ...... a kreténi.
Mé kolegyně a kamarádky to říkaly odjakživa, ale já nevěřila. Říkala jsem - ano, všichni, jenom ten můj, ten je výjimka. Jak já jsem se mýlila. Výjimky tady skutečně nejsou. 
Jo, tak mám ještě čtvrté přání: ... anebo vlastně ne. Taky je to o tom pokrytectví, ale to už se přece splní Mashance, že jo?
A
Vadí mi, když "nánušky" mluví hloupě o chlapech, a to zřejmě nejvíc ty, které po nich nepřetržitě slintají... 
Není tady

hhanca napsal(a):
mashanka napsal(a):
Judita napsal(a):
:-D Myslím, že by se jich dost urazilo kdyby si toto přečetlo ...
Jenom ti, kterých se to týká
Normální chlap se tomu zasměje, stejně tak, jako blondýna, která je normální, se zasměje vtipu o blondýnách
Není tady

Čas napsal(a):
Jo, tak mám ještě čtvrté přání: ... anebo vlastně ne. Taky je to o tom pokrytectví, ale to už se přece splní Mashance, že jo?
![]()
AVadí mi, když "nánušky" mluví hloupě o chlapech, a to zřejmě nejvíc ty, které po nich nepřetržitě slintají...
Hele, já už jsem je všechny oslintala a jsem uspokojena

Není tady
Já bych chtěla 3 přání shrnout do jednoho -
trvalou spokojenost. A´t se děje, co se děje...
No, teď mi bliklo, že bych taky mohla být slušný debílek. Tedy spokojenej debílek.
Takže to budu muset ještě přehodnotit. 
A chlapovi vidět do hlavy??!! probůh proč?!
Není tady

...mám všechno co potřebuju k spokojenému životu, tak první přání: zdraví pro mojí matku, druhé přánÍ: zdraví pro syna a třetí: zdraví pro sebe, jsem sobecká,vím, ale víc přání nemám 
Není tady

Judita napsal(a):
...jen to ne
myslim, že každá druhá by si pak hledala s lasem švestku 
Není tady

Proč sobecká ? Pustila jsi tu rybku ty, ne ? tak proč by se měla plnit přání tomu, kdo by ji býval sežral ? Ať si pustí svoji 
Upravil(a) mashanka (15. 6. 2009 15:52)
Není tady