6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, které jsou vae oblíbené a jaké s nimi máte zkuenosti. Díky
Upravil(a) brenda9 (15. 6. 2009 10:34)
Není tady
Já,bohuel,jen ty nejhorí. Kamkoliv přijdu na návtěvu a zapálí se vonná svíčka,okamitě mi napuchne nos a oči,nemůu dýchat a musím prchnout.
Není tady
Pokud má jít o vůni, radi nakapu olej do aromalampy. Jinak obecně svíčky - pokud má jít o atmosféru a ne o nouzové řečení, kdy vypnou pojistky, vyplatí se větí, masivnějí svíčky. Nejlíp hoří ty, které mají tvar koule, popřípadě jehlanu (ale ty jsou pryč dost rychle). Válcovým a hranatým, pokud jsou masivnějí, se občas stane, e ti rozputěný vosk utopí knot. Letité pozorování a experimenty
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Dneska jsem dostala od kolegyně
jene nemám tu mističku. Dalo by se to dát třeby do ničeho jiného? A to do čeho prosím poraďte.
Díky M
Není tady
Napadá mě - jestli má doma nějaký hrneček na kávu - třeba s uraeným oukem... tak do něho.
Rozhodně nic hořlavého nepouívat. Dát pod to přinejmením podtalířek od hrnečku na kávu.
Kdy nejhůř, tak se to roztopí, ale určitě nevyhoříte.
Není tady
Koupila jsem si jablečňák, je to aromalampa, ale s hlubí miskou a poklopem, s otvory. Do misky dám kousek jablíčka, hřebíček, skořici a podleju vodou, zapálím pod tím čajovku a krásně to provoní, přírodní vůně, ádný umělý aroma. Taky se tam dá dát pomeranč, citron, nebo červený víno, prostě cokoliv, co má kdo rád, jakýkoliv koření, bylinky, provoní to pokoj a je to příjemný.
Není tady
Jo, mne z vonných svíček bolí hlava, taky mne oteče sliznice a dusím se. Pouívám čajové anebo aromakapky.
Není tady
Já mám moc ráda vůni vanilky, skořice a taky levandule, která mě uklidňuje Prostě vypnu a čmuchám.
Není tady
Modroočko, taky mám jablečňák. Teď mi právě voní v kuchyni. Je super.
Ahoj holky,
skutečně vřele doporučuju americkou kvalitu: vonné svíčky Yankee Candle nebo Village Candle. Jsou to PŘÍRODNÍ svíčky, narozdíl od drtivé větiny na naem trhu... jsou fakticky kvalitní a z přírodních esencí, ne nějakých umělých aromat... Bohuel i kdy se zeptáte v Ikei, jestli jejich svíčky jsou ok, nedovedou odpovědět (přírodní jsou pouze ty jednoduché nevonící, jedná se o přírodní parafin). Zato tyhle dvě značky vyrábějí ručně (!) a stejnou metodou svíčky u desetiletí a podléhají pravidelným kontrolám. Mají krásné vůně, které se nedají třeba těmi s Ikei srovnat... Skořice, vanilka (různé druhy), levandule, růe, lesní vůně, ovoce, květiny, na zimu vánoční vůně ad. - teď u asi vichni myslíme na jaro, ale probíhají různé slevy, tak je koda toho nevyuít...
Není tady
PS:... Brise je jeden z největích toxických humusů na trhu, fakt to nekupujte.. pravidelně ta firma vítězí v různých testech závadných výrobků... spolu s WC spreji ad. je to humus! sice maj velkou reklamní masá, take je vichni známe, ale stojí za velké ....
Není tady
Máme takový ten malý kovový skládací stromeček na stůl,kolem něho kdy se zapálily dřív svíčky,tak se začly točit zavěené rolničky a pěkně to zvonilo.
Před nějakým rokem jsem koupilaněkolik krabiček těchto svíček,ale zjiujem,e přesto e jsou svíčky jetě vysoké,tak je výhřevnost nulová,take nám dochází,e se nyní vyrábí pěkné unty a zmetky.
Vzpomínám si zdřívějka,e svíčky u nám u stromečku téměř dohořívaly,ale rolničky zvonily o 106.Teď se ani nehnou,i kdy jsou svíčky nové
Do aromalympy taky leju nejradi oleje-třeba skořicový a nebo vůně z hřebíčku apod.Ty chemické vonnné smrady nekupuju,protoe bych měla strach o nae zdraví.
Není tady
já mám ráda svíčky z přírodního palmového vosku, mám dojem, e tak nečadí a neobsahují umělé chemické přísady
Není tady
Levné svíčky najdete také na reklama
Upravil(a) mala.popelka (15. 1. 2012 16:50)
Není tady
Co o to vonné svíčky to je OK. Ale taková svíčka u nosu dokáe člověka pořádně otrávit.
Není tady
Také hodně doma pouíváme jablečňák - vůni jablíček a skořice se zkrátka nic nevyrovná! K Vánocům jsme také dostali AIR WICK - vůni skořice a také AIR WICK - tu novou barvu měnící vůni čokolády a praskajícího ohně!
Příjemná vůně a ani z jedné nebolí hlava. A ta barevná dodává navíc příjemnou atmosféru pomourných zimních dní.
Není tady
LucieMar. napsal(a):
Také hodně doma pouíváme jablečňák - vůni jablíček a skořice se zkrátka nic nevyrovná! smile K Vánocům jsme také dostali AIR WICK - vůni skořice a také AIR WICK - tu novou barvu měnící vůni čokolády a praskajícího ohně! smile
Příjemná vůně a ani z jedné nebolí hlava. A ta barevná dodává navíc příjemnou atmosféru pomourných zimních dní.
Bacha na přesné názvy produktů a značek. Moderátoři diskuse by Ti mohli udělit BAN za nedovolenou reklamu. Nebo taky za spamování. Nevyádaná reklama je toti SPAM. Tak bacha.
Není tady
Co jsem cetla,tak vonne svicky jsou zdravi skodlive,maji karcinogeni vypary.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Co jsem cetla,tak vonne svicky jsou zdravi skodlive,maji karcinogeni vypary.
To ano, ty za pár korun, nacpané chemickými látkami, aby to "vonělo" bezesporu.
Draí svíčky, obsahující kvalitní přírodní vonné esence, ani náhodou.
Musí prostě vědět, co si kupuje. Nu stejně jako u kadéhokoliv jiného zboí.
Kvalitu nepozná podle reklamy, ale podle obsahu. A tady platí, e i podle ceny. Tak jako kvalitní vonný olej do lampy nekoupí za nějakých 35,-Kč, jak ho často prodávají, tak ani svíčka, která ti neublíí se nevejde pod 100,-Kč (pokud není malinká )
Upravil(a) Pandorraa (31. 1. 2012 11:40)
Není tady
Souhlasím, kvalitní vonné svíčky jsou opravdu poznat. Jak co do doby hoření, intenzity vůně a to, jak je námi snáena. Já jsem se plácla přes kapsu a vyzkouela svíčku WoodWick - Cotton Flower. Náhodou jsem na ni narazila na http://www.aromadoma.cz/svicka-woodwick … 996-k-452/ (jinde jsem si jich jetě nevimla) a rozhodně nelituji. Voní moc pěkně a daleko.
Není tady
Ahoj já mám oblíbené tyto vonné svíčky s vůní skořice a čaje http://www.onlinekvetinyjana.cz/vonne-s … e-votivni. Připomíná mi to, kdy moje babička pekla.
Není tady
dada. napsal(a):
Ahoj já mám oblíbené tyto vonné svíčky s vůní skořice a čaje http://www.onlinekvetinyjana.cz/vonne-s … e-votivni. Připomíná mi to, kdy moje babička pekla.
Ahoj, asi ta stránka nefunguje...mě se z ní líbí z ní líbí a hodně mi voní tahle svíčka http://www.onlinekvetinyjana.cz/vonne-s … sh-tumbler
Není tady
Pouívám jedině aromalampičky, kupuju vonné oleje. Teď jsem si zrovna koupila olej s vůni karibiku a mám jím krásně provoněný celý byt.
Není tady
Jsem četla, e jak dávají ty vonné esence do těch svící, e jeto karcerogení. Nevíte o tom někdo? Troku mě to tve... protoe vonné svíčky mám ráda.
Není tady
Tyto chemicke SRA.....,jsem jiz davno odbourala,to same spreje na WC a pod,neni nad obyc .ocet(na cisteni),mate toho malo jen toho humusu co prodavaji??(potraviny) a jeste si pridavat chemii???
Není tady