4.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Já jsem se byla v lékárně, kde pracuje moje kamarádka na kolagenový krém zeptat a ona mi řekla, že mi spíš doporučuje užívat kolagen vnitřně, že (laicky řečeno) si ten kolagen tělo samo vezme tam, kde potřebuje, takže nejen klouby a já nevím co ještě, ale i pleť. Taky to vyjde laciněji. Tak to zkusím.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já jsem se byla v lékárně, kde pracuje moje kamarádka na kolagenový krém zeptat a ona mi řekla, že mi spíš doporučuje užívat kolagen vnitřně, že (laicky řečeno) si ten kolagen tělo samo vezme tam, kde potřebuje, takže nejen klouby a já nevím co ještě, ale i pleť. Taky to vyjde laciněji. Tak to zkusím.
Je to určitě zajímavé, každý věří těm svým nejbližším, ale já nejsem zastánce jakéhokoliv užívání medikamentů
Není tady
Já ho užívám vnitřně ,docela dost s manželem sportujeme tak jsme si pořídili žvýkací kolagenové tablety a jsme velmi spokojeni.
Není tady
Také užívám kolagenové tablety jsem spokojená.
Není tady
Já jsem letos udělala všem balíčky s kolagenem od rosenpharma.cz .Jelikož ho sama užívám a jsem sním spokojená,tak si myslím,že je to dobrý dárek :-)
Není tady
Jo, vždycky jsem snila o tom, že v lákavě zabaleném balíčku pod stromečkem najdu potravinový doplněk z nějaké pofidérní lékárny, která i v době chemické, kdy téměř nikdo není schopen fungovat bez zobání pilulí na všechno možné, je na tom tak uboze, že musí provozovat reklamu tímto stupidním způsobem, a zaměstnává k tomu takové zoufalce.
Není tady
modrovous napsal(a):
Jo, vždycky jsem snila o tom, že v lákavě zabaleném balíčku pod stromečkem najdu potravinový doplněk z nějaké pofidérní lékárny, která i v době chemické, kdy téměř nikdo není schopen fungovat bez zobání pilulí na všechno možné, je na tom tak uboze, že musí provozovat reklamu tímto stupidním způsobem, a zaměstnává k tomu takové zoufalce.
No tak fousku... kdybys zobala kolagen, případně kterýkoli jiný ze zde doporučovanejch bobulí, třeba bys nebyla tak děsně nedůtklivá
Uvažuj o tom
Není tady
Neuvažuju, ani náhodou. To totiž není nedůtklivost, ale prachsprostá alergie na debilní reklamu. A vzhledem ke stoupajícímu množství alergenu v okolí se holt zhoršují i alergické projevy.
Doufám, že teď mi sem někdo z těch dobráků šoupne odkaz na nějaký antihistaminika.
Není tady
modrovous napsal(a):
Doufám, že teď mi sem někdo z těch dobráků šoupne odkaz na nějaký antihistaminika.
Týývoe... to jim ale dá makačku, než si vygůglej, cože je to za taký hentý oný...
Není tady
zrovna u mě byla na návštěvě vnučka a vařila svému psovi vepřové nožičky. prý ten kolagen z toho sulcu mu udělá dobře na klouby tak si říkám že některým by takový hrnec sulcu pod stromeček taky mohl přijít vhod ne?
Není tady
Antonka napsal(a):
že některým by takový hrnec sulcu pod stromeček taky mohl přijít vhod ne?
Ovšem jedině v dárkovým balení... Aby se ty některý neurazily...
Není tady
Bože, rok života bych dala za sulc, jaký dělávala moje maminka.
Nestydíte se, dělat mi chutě?
Není tady
Ono mně se po kolagenu zvetily hlavně nehty a vlasy, to bylo poznat opravdu hodně.
Není tady
Vyjela jsem všechny tvé příspěvky a jako poslední reakce jsou samí reklamátoři. Nemáš tam, prosím, nějaký kolagen, po kterém by se jim/vám/ti zvetily mozky?
Upravil(a) rina (19. 9. 2019 12:27)
Není tady