29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Jani,
to s tím sádlem není špatný nápad, ale už nemáme sádlo.... museli bychom spáchat zabijačku ... ale asi je podusím na oleji a hodím v krabičkách do mražáku....
Včera jsme byli u máti na zrahradě, tak tu mám na dnešek a zítřek ještě kopec práce.... rybíz - asi namrazím kuličky a část udělám marmošku, pak jostu - z té udělám marmošku a čerstvej špenát čekající na spaření a zamražení..... moc se mi do toho dneska nechce , ale budu muset
...
Dnes po kontrole budeme chodit s P. po hobby obchodech a vybírat obklady a dlažby, už se těším ....
Není tady
a obklady kam ?
jinak ty jsi fakt šikulka, já jsem jen našim pomáhala zavařit třešně, rybíz mrazíme do buchet, a z jahod džem
jinak už nic nepěstujem
Není tady
To s tou masáží hráze, na to se těšil hlavně P. , někdo říká, že to pomáhá, někdo zase, že to má jen placebo efekt a že si hlavně zvykneš na ten tlak a budeš se umět potom dobře uvolnit....
Je fakt, že to nic příjemného není, ale taky nic co by se nedalo přežít.... jo a je fakt dobrý se uvolnit ... prý tam mám pak průchod tak na ruku..... a to má P. pracky jak medvěd......
Není tady
Obklady a dlažbu do celýho baráku , do kuchyně k lince obklad už máme koupený, takže chybí jen dlažba - chceme hráškově zelenou
...
Do koupelny máme taky vybraný od Raka.... na záchod koupíme nějakou "levnější". Pak ještě do předsíní no a do haly a obýváku, ale tam ještě pořád váháme jestli nedáme plovoučku, je levnější a není s tím taková drbačka
Není tady
bre ranko,
Katji, tak co s houbama fakt neporadim, bo tolik jsem jich nikdy nemela
... s tou masazi hraze mas recht, prijemny to nejni, ale prezit se to da...nicmene, mne to od nastrihu stejne nepomohlo
Jani, knizka vypada fakt zajimave - hlavne, ze je to od nekoho, kdo tam opravdu byl a vse zazil ..chvalim fotecky, jak Tebe tak zahradky
Angel, tak jak je dneska? Uz se hodil trochu do klidku?
...jo a s tim kupovanim sperku - chlapi kupuji, ale v dnesni dobe si myslim, ze je fuk co - ja treba dostala MP3ku
, bo sperky moc nenosim a tu mp3 jsem fakt uzila a uzivam
... jinak, ale dobrovolnosti se meze nekladou a kdyz chtej tchanovci neco koupit, tak je nech
Není tady
tak na to se těším taky, ale až za pár let
jinak já celkem uvažuju o marmoleu http://www.marmoleum.cz/artoleum.php místo plovouček
Není tady
K tomu zavařování.... vůbec nevím co bych jinak doma dělala ... ještě mám v plánu a doufám, že to do porodu stihnu je udělat marmošku z višní a naložit je do rumu, pak ještě chci meruňky na kompot a trochu marmošky..... jsem blázen.... chytne mě to tak jednou za 5 let a pak mám nazavařovaný na dalších 5 let
... konečně se mi podařilo dát na rajče aktuální foto pupku..... tak jestli má někdo zájem může mrknout
Není tady
Tinu díky , ale já na fotkách klamu tělem
, pupek je řádnej, však Janča ví, že nejsem žádnej drobek... ale každopádně díky
, všichni se mě ptají kdy už ty dvojčata konečně porodím
... je fakt, že mě vůbec nebolí záda a to nenosím žádný podpůrný pás.... asi mám dobrý svalový tonus kolem páteře
... ale jinak už mě dost prudí....
Masáž hráze dělám hlavně z toho "psychického" hlediska, vím, že pokud bude mít malá ke 4 kg, jakože mít určitě bude, tak se nástřihu stejně asi nevyhnu..... mám to v porodním plánu, že v případě hrozícího natržení to nastřižení budu chtít...... hojí se to líp jako to potrhání....
Jinak P. už se mě taky ptal co chci za malou, ale já fakt nic nechci , hlavně když nás bude milovat
, ale nakonec jsem si vybrala parfém.......
Jani to artoleum vypadá dobře , ale vzhledem k tomu, že malá bude řádit asi nejvíc v obýváku, tak tam chceme něco levnějšího tak do 200 CZK/m2 a až to řádně zničí a vyroste z toho tak tam dáme něco pořádného
Není tady
no však jo, my jsme teď koupili do kuchyně a chodby obyč. lino za 119 kč/m
a za t:Pch pár let to uděláme pořádně a hezky
Není tady
Jani, pupicek tak akorat bych rekla
a s tim setrenim na plochach - souhlas, taky jsme si nechali koberec po predchozich majitelich - byl tenkrat dva roky stary...no a az decka odrostou tak koupime novy...fakt to nema cenu...treba sedacka dostala dooost zabrat, tomu se proste nezabrani
Katji, jestli klames - jakoze mi prijde, ze ne - tak fakt dost zrucne
Není tady
Jani, super pupík - tak to nějak má vypadat bez tukového airbagu , dívala jsem se, že kočík je parádní a ta vaše psina jak se koupe to je taky super
, pokud budeme mít psa, tak určo labradora nebo retrívra.......
Tinu, já už jsem si na sebe zvykla....
Jinak takto bude vypadat moje nová "kancelář" na příštích několik let
Upravil(a) KatjaCat (7. 7. 2009 9:23)
Není tady
Ahojky všem!
Jdu vás pozdravit a jdem si lehnout na zahradu, slíbila jsem Mišce napustit bazének.
U mě nic, Karolinka asi fakt čeká na toho zedníka a pak pojedem do porodky. Ten dorazi nejdřív příští pondělí tak na 4 - 5 dnů, tak asi chce
přijít už do uklízeného, čistého
Keksíkovi moc gratuluji k Ať jste brzo v pořádku oba doma
Jani, chválím fotky Tebe i zahrádky
Katjo, taky fotky. S houbama neporadím, jíme výjimečně. Marmelády dělám z jahod, rybízu a malin, které nám rostou na zahradě, ale není toho nijak moc. Většinu stihneme sníst v syrovém stavu.
Masáž hráze teď nedělám, U Mišky jsem prováděla a stejně mě nastřihli, tak mi to přijde zbytečný.
Není tady
Ahojte... krasny den....
Katji ty si drzticka a kancelar krasna.....
S tou masazou hradze mi vzdy nejak nasadite chrobaka do hlavy, ale v kazdom pripade ja ani podla popisu nie som schopna pochopit, ako sa to ma robit spravne....a mne to miesto, ta hradza teda vobec nepripada tak silna ako o nej pisu.... ja neviem.... Katji a rad.....
ozaj a ten olejicek nevadi, ked sa dostane z neho trocha..... no.....tam..... ???
Není tady
krásné ráno
vidím že jsem přišla akorát, až to tu dopovídáte, tak je připravený nový chlíveček
Není tady
Tak se jdu rozloučit, musím se pomalu začít chystat na kontrolu, díky za palčáky , ale budu sedět 20 min na monitoru, pak mě Mudr prohrábne a za 5 min budu venku
, s tím, že jsem pořád ucpaná
...
Bubu ahoj, existují speciální olejíčky na masáž hráze, takže nevadí že se dovnitř dostanou, většinou potom sexíkujeme, tak se to stejnak vyplaví a neboj k mímovi se to nedostane, manžel používá na prsty kondom, takže by to mělo být všechno v cajku i po stránce hygienické
..... my to děláme spíš jak se říká "pro ten pocit" abych věděla, že jsem udělala maximum..... no jak na to...... sedneš si do poloseďa, roztáhneš nohy a snažíš se co nejvíc uvolnit..... zavedeš dovnitř 2 prsty (nejlépe ukazováček a prostředník) první dva články a krouživými pohyby tlačíš směrem ke konečníku, aby to mělo význam je potřeba se po každém tlaku uvolnit co to jde a pak zvyšovat tlak .... masíruje se tak max 5 minut ..... ke konci je dobrý promnout tkáň hráze mezi 2ma prsty (palec a ukazovák)..... je ale lepší když to celé dělá partner, protože já si tam nevidím přes břuch a moc si tam nedošáhnu......
to je šílenej popis...... ale když zadáš do vyhledávače "masáž hráze" tak to snad něco vyflusne
Není tady
všem kdo mají dnes KO držím palečky
Katjo moc pěkný bříško. Kancl taky dobrej
Jani fotky sou super, hlavně ta s bříškem jak tam sedíš na zemi, ta je teda parádní
Není tady
Katji dik za popis, som z toho ta lama o ktorej si hovorila tak ci tak.... kuknem este viac popisov, snad to pochopim....
.... a drzime palec na kontrolu..... nech je vysledok podla Tvojich predstav
Není tady
Tak dobré ránko.. než skočíme do nového chlívku
Tinuško: no je v práci....takže nevím... každopádně je to trouba...ale však on na to časem přijde....jen mě včera nehorázně rozčílil....
Masáž hráze - neděláme....malej bude asi taky větší, ale tak zvládli to jiný bez, zvádnu to taky - nějak
Katji: my ty houby mrazíme i na smažku, a někdo je nakládá jako utopence já je miluju hned do omáčky, polívky a usmažený, zbytek mamka zavařuje, suší a mrazí (na omáčku, na polívku, k masu a na smažku...) já teda neumim nic z toho co popisuješ za činnosti
ovoce rovnou spásám... a občas sem asistovala při zavařování nebo tak... ale nic extra, ale baví mě šlapat zelí
jo a pěknej kancl
hezky pořiď u doktora
já jdu příští týden až...
A tatík dělá z višní výbornou griotku!!
Jo jinak já bych brala zásnubák teda, klidně k porodu
mno nic... jdu dokoukat Harry Pottera a pak zkusim obvolat pedikúry....sama se neostříhám.
Jo a co se týče sexu - NIC... nějak nechce? No nutit ho nebudu že jo....
Není tady