|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jani, deky na mimi nějaké mám...pak mám asi 3 rychlozavinovačky, které se dají rozdělat na deky...jen se chci zeptat, ještě existuje nějaká zavinovačka speciálně do kočárku, nebo stačí ta normální rychlozavinovačka?? Vím, že se ptám jak blbec, ale došlo mi to až včera, jak jsem prala to povlečení, plýnky a ty zavinovačky, že bych asi potřebovala něco i do kočárku...
Není tady
tak podle toho nejspíše neurogenní tetanie- někdy můeš mít pocit až na úplné zadušení, častěji spíš brní obě ruce, nebo i nohy
ale může být, dává se na to hořčík
ale fkt bych tě v tu chvíli musela vidět, takhle to jde jen těžko
Není tady
keks napsal(a):
Bubi, já začla prát a žehlit až teď o víkendu, dřív jsem neměla na to čas..přesně, jak je člověk v práci, je rád, že o víkendu stihne poklidit a vyprat aspoň ty svoje věci...
Neboj, to stihnem!! Však jsme šikovné, ne???
samozrejme ze stihneme a ze sme sikovne, inak si to ani netreba pripustat.... len ked sa vsetci takou rychlostou rozrodili tak fakt zacinam mat pocit, ze sa to blizi.... a to este donedavna som mala pocit, ze je to tak straaaaaaaaaasne daleko.... 
Není tady
Keksi, ty rohy delohy me taky pobolivaji a dr rikala, ze to je normal...tak uz jsem se dale nepidila ..jinak si uzivej materske 
do kocarku muzes dat dite v cemkoli - spis podle pocasi ... kdyz je vedro tak plinkou prikryt nebo slabou deckou, perinkou, kdyz je chladneji tak dat v rychlozavinovacce a prikryt dekou/a/nebo perinkou..nebo fusak, nejaky slabsi/silnejsi a deku...vse zalezi na pocasi
.. neboj, to pak poresime aktualne, nelam si s tim hlavinku 
Není tady
Keksi možná že je i něco spešl, ale vím, že kámošky dávcaly normálně v rychlozavince, jinak jsou tzv plyma do kočárku
Není tady
krásný slunečný den kočky, jak se máte???
já se hlásím z práce .... doma se nudím 

Není tady
Ještě si chci začít chystat tašku do porodky, věci už mám nakoupené, jen ještě sehnat kojící podrprdy..mám 2, ale nějak jsem neodhadla velikost a musím koupit větší....do těhle se nedostanu pomalu ani teď, natož jak se mi nalijou prsa...
Není tady
janabas napsal(a):
tak podle toho nejspíše neurogenní tetanie- někdy můeš mít pocit až na úplné zadušení, častěji spíš brní obě ruce, nebo i nohy
ale může být, dává se na to hořčík
ale fkt bych tě v tu chvíli musela vidět, takhle to jde jen těžko
no kdyby se to, nedej boze, opakovalo tak s tim nekam zajdu...snad to byla jen nejaka jednorazovka ...
ale mela jsem to prave jen na leve puli (horni) tela ..diky moc
Není tady
Holky, díky za rady...
však to pak nějak vymyslím, až na věc příjde...
Není tady
jé vy jste zase všechny zmizely
jinak teď jsem volala na OSSZ a moje žádost o PPM z 25.5. ( od 30.5) ještě nedorazila, tak asi budu muset vlítnout do práce - už zas, ještě mi ani baba z mzdovky neposlala zápočtový list
Není tady
Jani v tychto instituciach je to normalka, pokial maju nieco urobit oni, maju kopec casu....a akonahle by potrebovali nieco od Teba, vsetko treba najneskor hned.... to poznam....
sa tesim, az zacnem okolo MD behat ja....
Není tady
Pavlík2697 napsal(a):
krásný slunečný den kočky, jak se máte???
já se hlásím z práce .... doma se nudím
Pavli ty to chces mat s tou pracou ako Zzan vsak??? 
Není tady

Přeji krásný slunečný den
Zzan a Kati mooooc gratuluju!!!
Tak já jsem konečně neměla večer poslíčky, ale pro změnu jsem se budila s tím že mi mrtvily ruce 
Jinak dneska se asi chystám na koupák a co vy ?
Není tady
Anisku ahoj, mě teda dneska poslíčky v noci probudili a byla to bolest jako blázen, ale zase sem to zaspala a nic se neděje.
Není tady
Anisku u nás dneska už na koupaní moc není ,je pod mrakem, sice dusno,a le jinak nic moc
Bubu no já jsem na babu naštvaná, mám strach , aby to vůbec poslala, jinak budu půl roku ebz peněz
ono tvrdí, že ona vše udělala správně a poslala to
Není tady
Jani, ty to máš nějaké složitější s tou MD, neschopenkami, atd., že?? a proč potřebuješ k tomu zápočťák, ty končíš pracovní poměr před MD??
Není tady
jojo Keksi, já končila k 30.11. prac. poměr., 24.11 šla na PN, takže jsem byla v ochranné lhůtě, a teď s přechodem na MD jsem teda ten poměr ukončovala,ale žádost o PPM měl odelsat ještě zaměstnavatel- musí tam dopsat mé příjmy ať mi mají z čeho ten PPm vypočítet
Není tady
V tom případě, pokud jseš v ochranné lhůtě, tak by to PPM měl odeslat bývalý zaměstnavatel....přesně jak píšeš...
Není tady

U nás je holky moooc hezky modré nebe a pálící sluníčko 
Jani já to tak mám taky akorát, že jsem skončila v břežnu ... no a teď mi vrátili žádost o MD protože tam moje dr. nedala razítko .. tak to musím poslat znovu 
Není tady
no měl by, ale ta bab na mzdovce je na palici
jsem to tam dávala 25.5 . a ještě jim to na OSSZ nedošlo
tak jsem zvědavá jestli se do porodu dočkám
já bych si to nejraději všechno zařídila sama, ale tím, že tam musí dát moje příjmy a potvrzení o nich tak je to na tom zeměstnavateli
Upravil(a) janabas (15. 6. 2009 10:56)
Není tady
Jani, to je divné...fakt si zkus na mzdovku zavolat, přece se to nemohlo ztratit...
Není tady
jdu tam ve čtvrtek a osobně, mám cestu kolem , když jdu do dia ambulance, ale asi až po kontrole, protože by mě zas vyletěl tlak
Není tady
Jani, za ty nervy a tlak to nestojí, hlavně v klidu, nějak se to vyřeší...ale je to fakt na
s některými lidmi...tak já hlásím, že mám v práci uklizeno...
podezřele čistý pracovní stůl...
jdu dělat ještě další věci, ať to nemusím pak doma...
Není tady
Ahoj Babuchy,
musím dočíst kdo už odrodil, nějak jak jsem na MD tak se mi moc na net nechce, teprve dneska jsem se dokopala připojit si počítač a zapojit si dok, nějak esteticky zpracovat všechny káble
...
Jinak u nás nic nového, pořád stejně oteklé nohy, někdy víc někdy míň, jinak se malé asi ven moc nechce, ale to je v pořádku.
.
Prát jsem začala pořádně taky včera, chtěla jsem sušit na sluníčku, takže možné bylo až od včerejška, co den to pračka aby to pořádně proschlo, nechce se mi to připínat kramlíkama, tak taky nesmí moc foukat
... Ještě mám nachystaných 5 hromádek, tak to mám do konce týdne co dělat a ještě žehlit
...
Anisku, mě taky občas v noci brní obě ruce - teda spíš ta, na které zrovna neležím, je to divný....
Jdu vás dočíst 
Není tady