29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bubu já vím, tak dle odhadu měl před týdnem 2480g takže teď už by to mělo být k těm 2800g
já jen furt nervím, když se chvilku nehýbe jestli je OK
Není tady
Hmmm tak koukám, že tady už se začalo předbíhat Keksi moc gratuluju.
Jinak mě včera poprvé natekly nohy...jenom teda chodidla a prsty.. prej jé ty máš Shrekovou nohu:dumbom: drzoun jeden. Ale dneska je to zase lepší. Jinak máme dneska pohodovější den...byli jsme nakoupit kouknout pro Terezku na nějaký koloodrážedlo, ale žádný co bych chtěla jsme nenašli.
Není tady
Děkujem Bubu, mno po taťkovi máme ouška už na sále nám říkali, že je ušatá
ale mě to přijde krásný, každej den víc.
Mě malej (teda malá) ke konci nekopal už vůbec, jen občas boule a večer škytavka, jinak bych o něm ani nevěděla.
Lepší je fakt donošený dítko, já chovala v porodnici klučíka 2,90kg a byl takovej hrozně maličkej proti naší skoro čtyřkilový princezně Nebuďte netrpělivý, ono to uteče ani se nenadějete.
Není tady
Vy ste zlatý holky
mě přijde nádherná každej den víc. Moc se těším až budu moct obdivovat ty vaše mimísky!!
Malá si mě žádá, půjdeme "vyprdět" a pak papat.
Mějte se moc krásně
papa
Není tady
Žanet prďolka super!
Keksiiii mooooc gratulace!!!! ty brďoo..... to je fofrník.....
Tady bylo hezky dopoledne a teď prší, porafala sem se s protože furt spima jeho to štve....jako že sem vstávala v 10, a že sem utahaná... ale tak co mam dělat, když se v noci pořád budim, a do toho mam alergii tak mě bolí oči, teče mi z nosu a pčíkám
a nic si nemůžu vzít
takže dělá tapety a máme tichou domácnost
prej si mam zvykat ne????? Že nebudu spát.... byste ho zabili....
Jinak na rajčeti jsou fotky kočíku
Není tady
Angel kočík super , dobře jsme si vybraly viď
já ještě čekám na korbičku , tu jsem objednávala později, tak snad už taky brzy dorazí
Není tady
cau kocky,
tak jsme zpet z mini dovci - byli jsme od stredy u Liberce v takovem prima penzionku, fakt parada, pekne jsme si to uzili, hlavne Honzik se vyblbnul, byla s nami segra s manzelem, delali jsme vylety - jeden desetikilakovy me teda dooost odrovnal, kopce jsou holt kopce a kor s tim brichem, ale ustala jsem to 2v1, tak dobry
Keksi, moc gratuluji!!!
Lusi, parada, ze se doma zajizdite
Kleusko, jestli chces, poslu Ti odkaz na koloodrazedlo, co jsme koupili pred necelym mesicem Honzikovi
berusky, jsem rada, ze jste vsechny v poradku...zatim nestiham docitat, za chvili nam prijde navsteva, tak to tu musim trochu pofackovat
Angi, neboj, zas bude lip ... ja to mam s tim spanim taky na levajdu, takze Ti rozumim, vsak ono to
prejde a pochopi, ze to z plezíru nedelas
Janabas, co ctes??
Není tady
Ahoj Tinuško vítej z dovči, čtu toto http://www.dobre-knihy.cz/detail-15110/ … iskova.htm
Není tady
Jani porod zvládneš, není to nic hrozného a zvládnout to musí každá. Hlavně nezapomen pořádně prodýchávat, pomáhá to a na konci pořádně tlačit.
Keksí maličkej bude v pořádku.
Není tady
Janičko vybrali jsme naprosto geniálně já z něj mám strašnou radooost!
Ahoj Tinuškoooo... to je super že sis to užila, a děkuju za podporuuu...
Jo rodiče, mi chtějí koupit nějakj šperk k naroezní prcka..neměl by to udělat spíš muj chlap?
Není tady
no já myslím, že šperk kupuje novopečený tatínek , když už
já od našich dostala nosítko manducu a od tchánu kočárek
jiank přidala jsem nové fotky na rajče z dneška, zítra tam dodám další, dnes už jsem byla vystrnaděna od velkého PC, kde ty fotky máme nahrané, R. chystá film
Není tady
Jani ty fotky sou supeeeeeeeeeeeeer a koukám že někdo z rodiny má rád červenýho trpaslíka jako já
Jinak krááásná zahrada, takvá upravená.... a ty nálepky na zdi jsou skvělý, v Hornbachu taky měli, tak sem mysela, že tim asi vyzdobim kuchyń, až vymaluje...
JJ jeho rodiče nám zaplatili kočár a naši mi dali peníky na postýlku a tak...teď sem dovařila zapečený cukety, naplněný rizotem.... no a sem spokojená, jen za chvilku zbaštim ještě nanuka
Není tady
Holky to je bžunda, zrovna nedávno sjížděl snad všechny díly Červenýho trpaslíka
jsem z toho viděla už červeně
Není tady
Holky, k tomu Bepanthenu, existuje krém a mast, mast se umývat nemusí. Ten krém jo - asi je silnější....
Páni, tak předběhl Keks - gratulace k malému Keksíkovi ....
Není tady
Jinak u nás všechno v pohodě. Jsem zvědavá co mi dnes řekne Mudr Mazel na kontrole. Já tu snad budu trčet s pupkem až do konce července .... ale jak psala Bubu, donošené dítě je donošené dítě, i když matku pořádně potrápí a potrhá...
Občas mě píchá na stydé kosti, ale nic co by se nedalo přežít, slabý menstruační bolesti se občas taky ozvou ... tak se snad už konečně otevírám ... včera jsme posichrovali připravenost porodních cest sexíkem
, a hráz masírujeme tak obden....
Bavím se typickými letními prácemi jako je zavařování ... tchán s manželem chodí obden do lesa vždycky dotáhnout tak 5 kg hub - hlavně praváků, už jsem z nich na palicu a říkám jim, že jestli půjdou ještě jednou, tak je oba zastřelím
.. už mám zavařeno, včera jsme je měli smažené, sušíme a rozdáváme. Nemáte někdo nějakej typ co se s něma dá ještě dělat. Napadlo mě ještě je podusit a strčit do mražáku a v zimě to dávat pod maso.... jinak nic
...
Není tady
Ahoj Katji, my houby zavařujem se sádlem pod maso, něco sušíme, jinak nevím
já mám olejíček na hráz a ani ještě ani jednou jsem se k tomu nedokopala
Není tady